- Adnan Polat ne alaka konuyla? Örnek gösterilmesi gereken en son kişiyi örnek göstermişsin bir kere...
Adnan Polat'ın pisliklerini temziliyor dendiği için Adnan Polat'ı örnek gösterdim.
- İkincisi önce böyle dedin, sonra da para yok dedin diyorsun da demek ki adam pek değerli ex başkanımız Adnan Polat'ın kulübün ekonomisini düzelttim palavralarına bizim gibi kanmış olmalı ki en azından transfer yaparım demiş. Bilhassa bütün gelen paranın temlik altında olduğunu bilmiyordu.
Sadece ilk geldiği zaman değil ki, bu vaadler sürekli devam etti, ben sürekli başkan'ın bu şekilde ümit vermesinini yanlış bir davranış olduğunu söyledim. Mali kongrenin yapılacağı tarihi açıkladığı kongreden sonra da bu yönde ümit verici açıklamalar sürdü nitekim Atletico Madrid seferi de bu kongreden sonra gerçekleşti. Forlan, Drogba bilhassa Cambiasso gibi isimler Ünal Aysal göreve gelmeden önce zikredilmiş isimler değiller yani. O zamalar da kulübün mali durumu, yapısı biliniyordu, bu son 2 günde ortaya çıkmış bir durum değil. Sürekli çelişen demeçler, ertelenen tarihler, gittikçe küçültülen beklentiler, vaadler ile bana feci derecede Canaydın dönemini hatırlatıyor bu yönetim şimdilik.
- Üçüncüsü Galatasaray kulübü ahır, bir ev, yahut ufak çaplı bir dükkan değildir. Bilmem kaç küsür şirketi bünyesinde barındırır, öyle haybeye gelip kimse kulübe para hibe edemez. Kendi cebiyle transfer yapıldığı takdirde ileride maliyeciler başımıza üşüştüğünde burada edilen küfürleri duyar gibi oldum.
Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören bu işi bir şekilde yapıyorlar, istendikten sonra bir yol elbet bulunurdu, bu kadar kongre üyesinin beklentisi boşa olamaz. Kaldı benim böyle bir beklentim zaten yok, hiçbir zaman da olmadı, kimse servetini Galatasaray'la paylaşmak zorunda değil, sen benim demek istediğimi anlamamışsın sanırım. Para yoksa para yok denirdi biz de kendimizi buna göre hazırlardık yani çok mu zor veya utanç verici birşey bu? Daha mı iyi oldu şimdi?