Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Felaket tellalları iş başında yine. :o

Adnan Polatın pisliklerini temizlemeye çalışıyor.Vurmayın adama.

Tamam anlıyorum ancak neyin ne olduğu en baştan beri belliydi, 2 ay önce o vaadleri veren, bol keseden atan ben ya da Adnan Polat değildi. Sınırsız bütçe vaad edip, ne kadar gerekiyorsa o kadar dedikten; Buffon, Drogba, Forlan, Cambiasso gibi isimlerle ilgilendikten sonra "Ya bizim aslında paramız yoktu yaaa." demek olmuyor, yakışmıyor, inandırıcılığını kaybediyor.

Tamam anlıyorum ancak neyin ne olduğu en baştan beri belliydi, 2 ay önce o vaadleri veren, bol keseden atan ben ya da Adnan Polat değildi. Sınırsız bütçe vaad edip, ne kadar gerekiyorsa o kadar dedikten; Buffon, Drogba, Forlan, Cambiasso gibi isimlerle ilgilendikten sonra "Ya bizim aslında paramız yoktu yaaa." demek olmuyor, yakışmıyor, inandırıcılığını kaybediyor.

Katılıyorum sana Çağatay.. En başta tüm transferler kamp dönemine yetişecek dedi. 15 gün önce de "bizi bugün eleştirenler 10 gün sonra yaptığımız transferleri görünce yamulacak" tarzı bişey söyledi. Bugün transferlere bakıyorum ve başkana sözünü ne çabuk unuttuğunu hatırlatıyorum.. Fenerbahçeye siyasi yaklaşımlarda bulunacağına sözlerini yerine getir Aysal, yoksa hakikaten inandırıcılığını kaybediyorsun ve gitgide "Hallederiz Kadir" rolüne bürünüyorsun gözümüzde.

Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası. Bir forvet ve bir orta saha yeterli gibi birşey demiş.. Bizim yerli kalitemiz çok düşüktü rakiplerimize göre yerli olarak bi Selçuk alındı.. Sağ bek alınması lazım mesela, defansa kesinlikle bir adam alınmalı.. Rakipler yerli kaliteli oyuncuları kadrosuna kattı bizim başkanımızda 2 transfer olsun büyük ölçüde takımımız yeterli diyo.. ne farkı var geçen seneden o zaman.. ben yine Ayhan'ı m.Sarp'ı mmı izlicem ya da Aydın'ı v.s

hiç umduğum gibi olmadı umarım utandırır ama açıklamalarından dolayı hiç umudum yok....

- Adnan Polat ne alaka konuyla? Örnek gösterilmesi gereken en son kişiyi örnek göstermişsin bir kere...

- İkincisi önce böyle dedin, sonra da para yok dedin diyorsun da demek ki adam pek değerli ex başkanımız Adnan Polat'ın kulübün ekonomisini düzelttim palavralarına bizim gibi kanmış olmalı ki en azından transfer yaparım demiş. Bilhassa bütün gelen paranın temlik altında olduğunu bilmiyordu.

- Üçüncüsü Galatasaray kulübü ahır, bir ev, yahut ufak çaplı bir dükkan değildir. Bilmem kaç küsür şirketi bünyesinde barındırır, öyle haybeye gelip kimse kulübe para hibe edemez. Kendi cebiyle transfer yapıldığı takdirde ileride maliyeciler başımıza üşüştüğünde burada edilen küfürleri duyar gibi oldum.

- Adnan Polat ne alaka konuyla? Örnek gösterilmesi gereken en son kişiyi örnek göstermişsin bir kere...

Adnan Polat'ın pisliklerini temziliyor dendiği için Adnan Polat'ı örnek gösterdim.

- İkincisi önce böyle dedin, sonra da para yok dedin diyorsun da demek ki adam pek değerli ex başkanımız Adnan Polat'ın kulübün ekonomisini düzelttim palavralarına bizim gibi kanmış olmalı ki en azından transfer yaparım demiş. Bilhassa bütün gelen paranın temlik altında olduğunu bilmiyordu.

Sadece ilk geldiği zaman değil ki, bu vaadler sürekli devam etti, ben sürekli başkan'ın bu şekilde ümit vermesinini yanlış bir davranış olduğunu söyledim. Mali kongrenin yapılacağı tarihi açıkladığı kongreden sonra da bu yönde ümit verici açıklamalar sürdü nitekim Atletico Madrid seferi de bu kongreden sonra gerçekleşti. Forlan, Drogba bilhassa Cambiasso gibi isimler Ünal Aysal göreve gelmeden önce zikredilmiş isimler değiller yani. O zamalar da kulübün mali durumu, yapısı biliniyordu, bu son 2 günde ortaya çıkmış bir durum değil. Sürekli çelişen demeçler, ertelenen tarihler, gittikçe küçültülen beklentiler, vaadler ile bana feci derecede Canaydın dönemini hatırlatıyor bu yönetim şimdilik.

- Üçüncüsü Galatasaray kulübü ahır, bir ev, yahut ufak çaplı bir dükkan değildir. Bilmem kaç küsür şirketi bünyesinde barındırır, öyle haybeye gelip kimse kulübe para hibe edemez. Kendi cebiyle transfer yapıldığı takdirde ileride maliyeciler başımıza üşüştüğünde burada edilen küfürleri duyar gibi oldum.

Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören bu işi bir şekilde yapıyorlar, istendikten sonra bir yol elbet bulunurdu, bu kadar kongre üyesinin beklentisi boşa olamaz. Kaldı benim böyle bir beklentim zaten yok, hiçbir zaman da olmadı, kimse servetini Galatasaray'la paylaşmak zorunda değil, sen benim demek istediğimi anlamamışsın sanırım. Para yoksa para yok denirdi biz de kendimizi buna göre hazırlardık yani çok mu zor veya utanç verici birşey bu? Daha mı iyi oldu şimdi?

.

Geldiği ilk gün; durum böyle böyle, 2-3 adam alırsak ne ala, eldekilerle elimizden gelenin en iyisini yapacağız deseydi kimse ses çıkarmazdı. Ama; yok onu da alırız bunu da, şu güne kadar alırız, haftaya alırız, 3 güne alırız gibi lafları etmenin ne gereği vardı ki. Şimdi de en zon 15'ine kadar bekleyeceğiz diyor.

"Galatasaray'da transfer hiç bitmez; bugünde bitebilir, haftaya da bitmeyebilir" lafından ne farkı var şimdi bu söylemlerin!!!

Soru : Forlan - Drogba tarzı ünlü bir isim gelecek mi ?

Cevap : Hovardaca para harcamak istemiyoruz. Ligin geldiği bu durumda ihtiyaçlarımızı gözden geçireceğiz. Ayın 15'ini bekleyeceğiz.

Bizim transfer politikamızı Fenerbahçe mi belirliyor arkadaş. Bu ne aptal, bu ne ezik bir açıklamadır. Başkanda Canaydın emareleri seziyorum, bu kafayla giderse tarihi farklarda rakip kulübü alkışlar en fazla..

Taraftari resmen ayakta uyuttunuz, alkisliyorum. Ne demek kardesim transfer planlarimizi yeniden gozden gecirecegiz, Mustafa Sarp banko oynar ozaman.

Transferi boşverdik tamam da ilerde bu Fenerbahçe tutumunuzdan dolayı Uefa tarafından Galatasaray ve Milli takım zarar görürse baş sorumlusu sizsiniz umarım bunun bilinçindesinizdir.

Sana da yazıklar olsun,centilmenlik ayağına nasıl destek verirsin şikecilere!!

Mükemmel bir hayal kırıklığı oldu benim için. Hemde öyle böyle değil. Gözü aydın başkanımızın. Büyük ihtimal kurtulacak fener bu durumdan, mutlu olmuştur sanırım. Şöyle konularda adam gibi idare edebilecek bir başkanımız ne zaman olacak, merak ediyorum. Aynı durumda olsak küme düşmemiiz için her yolu deneyecek bir takıma bu şekilde yaklşmak gerçekten müthiş bir kibarlık.

Bu 18 takım tek yürek olayının içindeyse, derhal istifa etmeli. Böyle rezillik olamaz. Ulan ne umutluydum geldiği zaman. Bu kadar rezillik olamaz. Bir açıklama yapması gerek bu konu ile ilgili.

Bu Federasyon'un kurulumunda katkısı olan 1 numaralı kişi Ünal Aysal'dır.

sende yalan çıktın gereğinden çok fazla centilmensin bu takıma iyi bir başkan gelmezmi yahu

Sana da artık gram güvenim kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt