Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Önceki başkanlar bence Ünal başkan gibi masaya yumruğu sert koyarlarmıydı bilmiyorum ama gerçekten 17 ye karşı tek başına adam aslanlar gibi mücadele etti.Başkan biz arkandayız bizi zerre kadar savun sen bu taraftar seni ölümüne savunur!

başkan çeşitli ülkelerden 3 pilot takım almış dedikoduları var. inşallah doğrudur.

Adnan Polat sonrası göreve geldiği için herkes tarafından tanrı gibi görülmesi normaldir.

Fakat yönetiminin çok amatörlükleri ve hataları var, yok değil.

Ünal Aysal, Galatasaray Dergisi'nin haziran ayı sayısında yer alan röportajında, sarı-kırmızılı kulüpteki hedeflerini anlattı.

'''' Mesela stat boş kalıyor, birçok gelirden mahrum oluyorsunuz. Bir futbolcuya 10 milyon avro verilir mi? Verilmez. Ama benim burada 50 bin koltuğum var. Eğer ben bu yatırımı yapmazsam; bu koltuklar boş kalacaksa ve bana bunun senelik getirisi 45-50 milyon avro olacaksa ben o futbolcuya 10 milyon avro veririm.'''''

Bu sene stat boş kaldı o zaman !!!!

Ünal Aysal, Galatasaray Dergisi'nin haziran ayı sayısında yer alan röportajında, sarı-kırmızılı kulüpteki hedeflerini anlattı.

'''' Mesela stat boş kalıyor, birçok gelirden mahrum oluyorsunuz. Bir futbolcuya 10 milyon avro verilir mi? Verilmez. Ama benim burada 50 bin koltuğum var. Eğer ben bu yatırımı yapmazsam; bu koltuklar boş kalacaksa ve bana bunun senelik getirisi 45-50 milyon avro olacaksa ben o futbolcuya 10 milyon avro veririm.'''''

Yoo niye boş kalsın? Gayet iyi transferler yaptık avrupaya gidememize rağmen .

Senin gibi transfer taraftarları olucaksa bırak boş kalsın.

Derhal takımını değiştir ve Real Madrid forumuna üye ol.

turkıyenın markası galatasarayımız ıse marka transfer ıstemek sucmu arkadasım?ekonomık acıdan gelırlerı arttırmak ıcınde buyuk takımların yaptıgı seydır bu.baskanda bu gorusteydı ılk zamanlar farkındaysanız hazıran dergısınde acıklamalarını okuyabılırsınız.

allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin başkanım allah başımızdan eksik etmesin seni :bid:

turkıyenın markası galatasarayımız ıse marka transfer ıstemek sucmu arkadasım?ekonomık acıdan gelırlerı arttırmak ıcınde buyuk takımların yaptıgı seydır bu.baskanda bu gorusteydı ılk zamanlar farkındaysanız hazıran dergısınde acıklamalarını okuyabılırsınız.

Marka Transfer dediğin kasıt yaşı geçmiş adamlar süs diye koymaksa gidersin onları izlersin ve bu sene 12 oyuncu geldi içlerinde eboue de var melo da var muslerada var bakarsan bunlarda marka kısaca bu sene klubümüz bir Takım oluşturdu diyebiliriz

Başkanın,diğer başkanların bizzat katıldığı toplantılara kendisi katılmaması benim çok hoşuma gidiyor."Bizim 2. başkanımız ya da asbaşkanımız onların başkanıyla eş değer." imajı veriyor bence.

Bu takıma yetenekli hucumu organize edecek bir marka transfer yapılmalıydı Başkanım.Transfer politikalarınız gerçekten hiç akıllıca profesyonelce yapılmadıgı kanısındayım.Seçildiğinizde üst düzey yöneticiler getirip transferi ve takımı emanet edeceğiniz vaadinde bulundunuz fakat takımı Bülent Tulun'a teslim ederek sezon başı en büyük yanlışı yaptınız.Artık bu şekilde yönetilen bir Galatasaray futbol takımı istemiyoruz.Acil başarının bu şekilde gelmeyeceğini ve Galatasaryın küllerinden doğması için gençlerine ve lider oyunculara ihtiyacı oldugunu dile getirdik.Fakat gençleri sıradan linç edip A2 den bir tek adam bırakmadınız.Lider pozisyon oyuncuları transfer etmediniz.Kaleci transferine 13 milyon euro harcayabiliyorsanız örneğin paraya kıyıp Podolski'yi getirecektiniz.Değişen yönetimler fakat amaçlar hep günü kurtarmak maalesef tutmuyor artık bu felsefeler artık eskide kaldı!!!!Her sene işkence gibi maçlar izlemekten artık gerçekten bıktık lütfen YETER..

başkan büyük iş yaptı transferler yaparak ama bu takıma anlaşılan o ki masraflı yıldız futbolcular lazım en az 3-4 tane. muslera ve melo bu gün ibb maçında tam bir yıldız gibi oynadılar her maç performanasları aynıydı. bize bunlar gibi her maç aynı performansı gösterecek 3-4 oyuncu daha alınırsa sahada en az yüksek potansiyalli 6 oyuncu olur. ben bu yıldız oyuncuların yerlilerden yana kullanılamasını ümit ediyorum. dilerim seneye hamit+mevlüt+stoper ve sol bek alınır. yerli kalitesinin önemini bir kez daha çok iyi anladık bu maçda...

arshavin ya da diego yu alacaktın başkan

Dünkü maçtan sonra Adnan Polat'ın avuçlarını okşadığını hisseder gibiyim sende hisset büyük başkan ocak ayında acil bir 10 numara getir bu takıma.

Yapmadığı transferler yüzünden inşallah başı ağrımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt