Cevap: Ünal Aysal | Başkan
Daha başkan olmadan önceki demeç-röportajlarında verdiği mesajlara,her kelimeyi özenle seçmesine olan hayranlığımı ifade etmiş,başkanlığa çok yakıştırmıştım,o yöndeki mesajlarımı bulmaya üşendim şimdi...Az görünen,az konuşan ''Avrupalı başkan'' imajı da hoşuma gidiyordu...
Atletico dan 3 lü paket almaya -basını da haberdar ederek- özel uçakla gidiş ve sonrasındaki fiyasko ilk falsosu oldu,gözümdeki imajına yakışmayan gereksiz bir şov girişimiydi...Transferle ilgili son demecide yersiz oldu;adamların en gözde futbolcularına talip oluyorsun,tabiki olabilecek en yüksek fiyatı isteyecekler ki istediklerine yakın fiyatı elde ettiler...
Alperi ele alalım;şu anda oynadığını 25 yaşında oynasa asla o parayı etmez ama daha fazlasını oynayacak potansiyel görüldüğü için yatırım yapılıyor,Avrupa nın iddialı kulüpleri de daha yüksek meblağlarla bu yolu izliyor.Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok da karşı kulübü suçlamak anlamsız...
Amrabad için kulübü satmayacaklarını söylemiş,bu basına niye açıklanır? kapat konuyu gitsin,zorla mı alacaksın?...
Olcan en gerekli mevkinin en iyi oyuncusu...Trabzon 3,250 ve en işe yaramaz oyuncusunu verip alabiliyor...Antep mali krizde olmasa ve zirveye yakın olsa bu fiyatlara bırakır mıydı?...
Altyapıdan çıkanlar,alt liglerden ve gurbetçilerden alınan ucuz futbolcular ve üzerine eklenen yabancılarla da mücadele edilir tabi de Kayseri-Gençlerbirliği kategorisinde olur bu mücadele,yabancıları iyi olan az önde olur...İşin kötü yanı arada Sarp-Barış gibilerde kendini futbolcu diye yutturur,bize yine azap!...
Daha ortada birşey yok biliyorum da gidişat o ki Olcan pahalı bulunup alınmamışken 2 m a filan Yiğit Gökoğlan son gün alınır,forvet gereksizken uyduruk bir forvet alınır,takım yine kanatsız kalır...Hoca ve yönetim endişelerimi boşa çıkarır umarım...