Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

alperin ceyhundan gram fazlası yok eksiği var.

bir de üstüne para veriyoruz olacak iş değil. daha melonun bonservisi alınmamışken en sağlam bölgemiz olan orta sahanın ortasına illa 5 milyon verip oyuncu mu alalım.

geçen sene Türkiyenin en iyi orta sahasını istiyoruz dediniz bu sene gittiler Selçuğu aldılar. arkasından yetişen ceyhunuda aldılar.

geçen sene yine k.çınızı yırıttığınız sercana gittik 3.5 verdik aldık görüyoruz adam daha 1-2 asistten başka birşey yapamadı.

burun kıvırdığınız Engin takımın en teknik en iyi oynayanlarından.

burun kıvırdığınız Melo (çokça istemeyen oldu) bir anda sevgiliniz oldu.

geçen sene adnan polat bize yektayı getir dediniz 3.5 verdik aldık hala beklenileni veremiyor ve talihsizce sakatlandı.

geçen sene yine k.çınızı yırttığınız volkan şeni trabzon aldı adamlar halili solda oynatıyor volkanı oynatmıyorlar.

bizde genç oyuncu alıp parlatalım dediniz geçen sene pino geldi stancu musa geldi tamamen zarara uğradık.

çok mu para var kulüp kasasında onu alalım bunu alalım. alper gibi oyuncuyu alt yapından çıkaramıyorsan kapat alt yapıyı zaten. m.güven m.topal hepsi bizde yetiştiler şimdi de ceyhun yetişecek daha alper aç gözlülüğü nedir.

olcan konusunda haklısınız kaçırmamız gerekiyordu ama belliki Terimin kafasında planlar var. Okanı almış Mertanı almış kadroya. Belki onları yetiştirecek belki G.Töreyi alacak. Bekleyin görün ne bu telaş. oturmuş kadro var elimizde keyfinize bakın.

Yukarda benimde mesajım olduğu için cevap yazıyorum.İlle de Alper alınmalıydı demiyorum,Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok zaten de bunca paranın döndüğü bir ligin en istikbal vaadeden genç oyuncusu için 5 m istedi diye Eskişehirsporu eleştirmesi hele de ''Haysiyetsiz politika gütmeyeceğiz'' ifadesi yersiz oldu...

Selçukla Elmanderi alan zaten Polat yönetimiydi,iyi ki almışlar,Elmander benim takımda en beğendiğim futbolcu ayrıca.Ya onlar alınmamış olsaydı bu yönetim az-çok paraya aynı katkıyı verebilecek adamları alacak beceriyi gösterebilir miydi? Pek sanmıyorum...

Ceyhun dan iyi bir orta saha oyuncusu olacağına dair hiç umudum yok,çabukluk ve hamle zamanlamasını geliştirebilirse belki stoper olur,hem 24 yaşında,Melo yokken bile 11 e giremiyorsa fazla bir şey beklenmemeli...

Takımın en teknik oyuncularından birinin Engin olması Trabzonda bu yönünden çok mücadelesiyle tutunabilmiş olan Enginin büyük futbolculuğunu değil bizim takımın kadro zaafiyetini gösterir...

Takımın oturmuş olması,adam gibi tek bir kanat oyuncusu olmadığı gerçeğini örtmüyor,en az 2 kanat adamı lazımken kimse alınmaz ya da adı geçen Yiğit falan alınırsa takım yine organize atak geliştirmekte,pozisyona girmekte zorlanacak...Kötümser değilim,inşaallah hoca doğru adamları aldırır;yoksa çok iyimser olmakta şu an itibariyle mümkün görünmüyor...

ne alpermiş ne olcanmış arkadaş bide kalkıp başkana sallıyorsunuz bu futbolcular için valla helal olsun size.

Yukarda benimde mesajım olduğu için cevap yazıyorum.İlle de Alper alınmalıydı demiyorum,Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok zaten de bunca paranın döndüğü bir ligin en istikbal vaadeden genç oyuncusu için 5 m istedi diye Eskişehirsporu eleştirmesi hele de ''Haysiyetsiz politika gütmeyeceğiz'' ifadesi yersiz oldu...

Selçukla Elmanderi alan zaten Polat yönetimiydi,iyi ki almışlar,Elmander benim takımda en beğendiğim futbolcu ayrıca.Ya onlar alınmamış olsaydı bu yönetim az-çok paraya aynı katkıyı verebilecek adamları alacak beceriyi gösterebilir miydi? Pek sanmıyorum...

Ceyhun dan iyi bir orta saha oyuncusu olacağına dair hiç umudum yok,çabukluk ve hamle zamanlamasını geliştirebilirse belki stoper olur,hem 24 yaşında,Melo yokken bile 11 e giremiyorsa fazla bir şey beklenmemeli...

Takımın en teknik oyuncularından birinin Engin olması Trabzonda bu yönünden çok mücadelesiyle tutunabilmiş olan Enginin büyük futbolculuğunu değil bizim takımın kadro zaafiyetini gösterir...

Takımın oturmuş olması,adam gibi tek bir kanat oyuncusu olmadığı gerçeğini örtmüyor,en az 2 kanat adamı lazımken kimse alınmaz ya da adı geçen Yiğit falan alınırsa takım yine organize atak geliştirmekte,pozisyona girmekte zorlanacak...Kötümser değilim,inşaallah hoca doğru adamları aldırır;yoksa çok iyimser olmakta şu an itibariyle mümkün görünmüyor...

bütün herşeyi geçiyorum Galatasarayın mali durumu bonservisli transfer yapmaya yetmiyor. Ne yapalım yani?

Bizler mutluyuz.

Sezon başı serdar kesimali ersan gülümü isterler semih çıkar çatır çatır oynar. sezon başı sezeri isterler emre çıkar oynar. devre arası olcanı istersiniz okan çıkar oynar alperi istersiniz ceyhun çıkar oynar.

alt yapıdan alper gibi olcan gibi oyuncularıda çıkaramıyorsak kapatalım gidelim. çok büyütüyorsunuz transfer olayını. daha altımızdaki kulüpler bile 1-2 transfer ancak yapabilmişken bizde çıkarız sağlam 1 tane oyuncu alırız yolumuza bakarız.

Yönetim piyasadaki oyuncuların fiyatını indirme calısması değil, transfer calısması yapsın.

bütün herşeyi geçiyorum Galatasarayın mali durumu bonservisli transfer yapmaya yetmiyor. Ne yapalım yani?

Bizler mutluyuz.

Sezon başı serdar kesimali ersan gülümü isterler semih çıkar çatır çatır oynar. sezon başı sezeri isterler emre çıkar oynar. devre arası olcanı istersiniz okan çıkar oynar alperi istersiniz ceyhun çıkar oynar.

alt yapıdan alper gibi olcan gibi oyuncularıda çıkaramıyorsak kapatalım gidelim. çok büyütüyorsunuz transfer olayını. daha altımızdaki kulüpler bile 1-2 transfer ancak yapabilmişken bizde çıkarız sağlam 1 tane oyuncu alırız yolumuza bakarız.

Eğer ihtiyacın olan oyuncuya 3-5 milyon bonservis bedeli veremeyeceksen 13 m bonservis bedeliyle kaleci alman ya da 13 m opsiyonla Meloyu kiralaman çelişki değil mi peki?...İlle Olcan ve Alper diyende yok,hoca istiyorsa alacaksın;kulübün bu kadarda aciz durumda olduğunu düşünmüyorum,kendileri de söylüyor bunu,hem borçsuz kulüp mü var?...

Bizde mutluyuz,umutlu olmakta istiyoruz,Antalya maçında olduğu gibi maçları asık suratla izlemek istemiyoruz,sabaha kadar oynansa gol atacağı yoktu takımın o gün mesela...Fener-Trabzon maçlarındaki iyi oyunun aşırı iyimser bir hava oluşturduğunu gözlemliyorum.Mersin maçını,BJK karşısındaki acizliği hatta kazanılan G.Birliği ve Ordu maçlarında oynanan futbolu düşününce içime huzur dolmuyor,bu da benim kötümserliğim olsun...

Ayrıca Ajax,Auxerre dahi öyle altyapıdan 1 senede 5 futbolcu çıkaramaz,mantar gibi yetişmiyor futbolcu;zamanında yere göğe sığdırılamayan Aydın-Cafercan-Özgürcan vs ne haldeler?...

İleriye dönük eksik yerleri tamamlayacakmışız. Ama acele yok dedi Başkan. Önümüzdeki hafta içinde birşeyler olcakmış.

Çok iyi konuştu.

Hakan Üstünberk'kin ayrılması tamamen işine ve ailesine zaman ayıramadığı için olduğunu daha önce 2kez ayrılmak istediğini ama yine başkanın ricasıyla görevde kaldığını,bunun dışında bir nedeninin olmadığını söyledi.

Transfer için bu kadro play-off'ta da başarılı olur ama eksiklerimizin olduğuda gerçek ve biz önümüzdeki yıl avrupa maçları için şimdiden hazırlık yapmalıyız dedi.Bunun için transfer döneminin sonuna kadar bekleyebiliceklerini en doğru kararı vericeklerini söyledi.

Genel kurul ve cezalarla ilgili de avrupa standartları neyse onun uygulanması gerektiğini,zaten Tff de diğer kulüp yöneticileri de bu yönde adım atıcaklarına inandığını,Galatasaray'ın gösterdiği iradeye devam edeceğini aksi bir duruş sergileyenlerinde tereddütlerini bizim kıracağımızı söyledi.Aynen böyle dedi "Bir tereddüt varsa bu tereddütü de biz kırarız.":D

Fatih Terim ile birbirlerini tamamlıyorlar. Terim'in zaman zaman sert tavırlarını Ünal Aysal yumuşatırken, Aysal'ın bazen yumuşak kalabileceği konularda da biliyoruz ki Terim var. Bence büyük fedakarlıklar yapıyor (maddi-manevi) değeri sonradan gerçekten anlaşılacak ve efsaneleşecek hissi var. (Şu anda henüz başarı gelmiş değil, iyi yoldayız ama temkinli olalım ki Aysal Başkan da aynen öyle, gururlu ama mütevazi de)

BU adamı eleştirenler var ,şaşıyorum yani!! hani eleştirilir ama saçma ve gereksiz konularda eleştiriliyor.

Bizler mutluyuz.

madem mali durumu bonservisli transfer yapmaya yetmiyor. cıkıp para sorun degil mali sorun yok demeyecekti. taraftarı aptal yerine koymaktır bu. desin mali sorunumuz var. bizden cok şey beklemeyin. ben agzımı acmam. umutlandırmasın. agzına bir kaşık bal calıp kacıyor.

madem mali durumu bonservisli transfer yapmaya yetmiyor. cıkıp para sorun degil mali sorun yok demeyecekti. taraftarı aptal yerine koymaktır bu. desin mali sorunumuz var. bizden cok şey beklemeyin. ben agzımı acmam. umutlandırmasın. agzına bir kaşık bal calıp kacıyor.

O konuda haklısın sözüm sana değil yanlış anlama da eğer yeteri kadar iyi durumda olmasaydık buradaki çatlak sesler yarık olacaktı akacaktı.Sallamalar var hala adam futbol içinden gelme değil yeni alışıyor bir durun en azından boş konuşmuyor.Vizyonu var mı,adam gibi adam mı ben ona bakarım.Olcan ya da x futbolcu için burada yönetime sallarsanız pire için yorgan yakmak deyimi sanırım "cuk" oturacaktır.

Bunu ne zaman dedi :confused:

onu bunu bilmiyorum ama adam bugun sampiyonlar ligi icin transfer yapicagiz dedi bugun

gerisi beni ilgilendirmez

bekliyelim

fanatik ve fotomacin cayciliktan yukselen genc yeteneklerinin kic fali bakarak yaptigi haberlere gore baskanimizi elestiren sahislar buyuk ihtimalle gercek hayatta kendisini gorse karizmasindan soka girip eski turk filimlerinde herkese kotu davranip tokat basan ama sarkici nigari gorunce sekilden sekle giren kotu biyikli adamin muthis oyunculugunu sergileyerek baskanimizi "sagolun cocuklar" diyip tebessum ederek pesinde 9 korumayla limuzinine binmesini izlerken heyecandan tukruklerini yutarak bogulma tehlikesi gecirirler

SAKIRI gibi bayernin falan istedigi yildiz bir adama niye 13 milyon euro vermiyoruz diyen babasi jay-z anasi paris hilton olan bilyonerlerle dolu forum. futbolculara verdigimiz paralarla biri bundesligada digeri premier ligde kumede kalacak 2 tane takim kurulacakken hala masraflari SAKIRI icin arttirma planlari yapip sonra da baskanimiza salvolarda bulunan huysuz virjinlerin kendilerini tez zamanda bir cukura sevk ederek kulup yonetimini mantikli ve FISCAL profesyonellere birakmalarini diler, baskanimizin tek hedefi reinada 3000 lira harcamak ve demet akalin gibi yillarca tursu ficilarinda saklanmiscasina olan kadinlarla birlikte olmak olan muthis 10 milyon euroluk turk futbolculari yerine arsenal gibi takimlarda harman olmus fisek gibi topculari alma planini cani gonulden desteklerim

fanatik ve fotomacin cayciliktan yukselen genc yeteneklerinin kic fali bakarak yaptigi haberlere gore baskanimizi elestiren sahislar buyuk ihtimalle gercek hayatta kendisini gorse karizmasindan soka girip eski turk filimlerinde herkese kotu davranip tokat basan ama sarkici nigari gorunce sekilden sekle giren kotu biyikli adamin muthis oyunculugunu sergileyerek baskanimizi "sagolun cocuklar" diyip tebessum ederek pesinde 9 korumayla limuzinine binmesini izlerken heyecandan tukruklerini yutarak bogulma tehlikesi gecirirler

SAKIRI gibi bayernin falan istedigi yildiz bir adama niye 13 milyon euro vermiyoruz diyen babasi jay-z anasi paris hilton olan bilyonerlerle dolu forum. futbolculara verdigimiz paralarla biri bundesligada digeri premier ligde kumede kalacak 2 tane takim kurulacakken hala masraflari SAKIRI icin arttirma planlari yapip sonra da baskanimiza salvolarda bulunan huysuz virjinlerin kendilerini tez zamanda bir cukura sevk ederek kulup yonetimini mantikli ve FISCAL profesyonellere birakmalarini diler, baskanimizin tek hedefi reinada 3000 lira harcamak ve demet akalin gibi yillarca tursu ficilarinda saklanmiscasina olan kadinlarla birlikte olmak olan muthis 10 milyon euroluk turk futbolculari yerine arsenal gibi takimlarda harman olmus fisek gibi topculari alma planini cani gonulden desteklerim

Katılmamak elde mi..

O konuda haklısın sözüm sana değil yanlış anlama da eğer yeteri kadar iyi durumda olmasaydık buradaki çatlak sesler yarık olacaktı akacaktı.Sallamalar var hala adam futbol içinden gelme değil yeni alışıyor bir durun en azından boş konuşmuyor.Vizyonu var mı,adam gibi adam mı ben ona bakarım.Olcan ya da x futbolcu için burada yönetime sallarsanız pire için yorgan yakmak deyimi sanırım "cuk" oturacaktır.

ben sadece bu laflarına kızdım yoksa öyle sallamam adama. adamın yaptıgı cok iyi işlerde oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt