- 11 Aralık 2009
- 18.503
- 11.271
- 1.998
Cevap: Ünal Aysal | Başkan
Yukarda benimde mesajım olduğu için cevap yazıyorum.İlle de Alper alınmalıydı demiyorum,Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok zaten de bunca paranın döndüğü bir ligin en istikbal vaadeden genç oyuncusu için 5 m istedi diye Eskişehirsporu eleştirmesi hele de ''Haysiyetsiz politika gütmeyeceğiz'' ifadesi yersiz oldu...
Selçukla Elmanderi alan zaten Polat yönetimiydi,iyi ki almışlar,Elmander benim takımda en beğendiğim futbolcu ayrıca.Ya onlar alınmamış olsaydı bu yönetim az-çok paraya aynı katkıyı verebilecek adamları alacak beceriyi gösterebilir miydi? Pek sanmıyorum...
Ceyhun dan iyi bir orta saha oyuncusu olacağına dair hiç umudum yok,çabukluk ve hamle zamanlamasını geliştirebilirse belki stoper olur,hem 24 yaşında,Melo yokken bile 11 e giremiyorsa fazla bir şey beklenmemeli...
Takımın en teknik oyuncularından birinin Engin olması Trabzonda bu yönünden çok mücadelesiyle tutunabilmiş olan Enginin büyük futbolculuğunu değil bizim takımın kadro zaafiyetini gösterir...
Takımın oturmuş olması,adam gibi tek bir kanat oyuncusu olmadığı gerçeğini örtmüyor,en az 2 kanat adamı lazımken kimse alınmaz ya da adı geçen Yiğit falan alınırsa takım yine organize atak geliştirmekte,pozisyona girmekte zorlanacak...Kötümser değilim,inşaallah hoca doğru adamları aldırır;yoksa çok iyimser olmakta şu an itibariyle mümkün görünmüyor...
alperin ceyhundan gram fazlası yok eksiği var.
bir de üstüne para veriyoruz olacak iş değil. daha melonun bonservisi alınmamışken en sağlam bölgemiz olan orta sahanın ortasına illa 5 milyon verip oyuncu mu alalım.
geçen sene Türkiyenin en iyi orta sahasını istiyoruz dediniz bu sene gittiler Selçuğu aldılar. arkasından yetişen ceyhunuda aldılar.
geçen sene yine k.çınızı yırıttığınız sercana gittik 3.5 verdik aldık görüyoruz adam daha 1-2 asistten başka birşey yapamadı.
burun kıvırdığınız Engin takımın en teknik en iyi oynayanlarından.
burun kıvırdığınız Melo (çokça istemeyen oldu) bir anda sevgiliniz oldu.
geçen sene adnan polat bize yektayı getir dediniz 3.5 verdik aldık hala beklenileni veremiyor ve talihsizce sakatlandı.
geçen sene yine k.çınızı yırttığınız volkan şeni trabzon aldı adamlar halili solda oynatıyor volkanı oynatmıyorlar.
bizde genç oyuncu alıp parlatalım dediniz geçen sene pino geldi stancu musa geldi tamamen zarara uğradık.
çok mu para var kulüp kasasında onu alalım bunu alalım. alper gibi oyuncuyu alt yapından çıkaramıyorsan kapat alt yapıyı zaten. m.güven m.topal hepsi bizde yetiştiler şimdi de ceyhun yetişecek daha alper aç gözlülüğü nedir.
olcan konusunda haklısınız kaçırmamız gerekiyordu ama belliki Terimin kafasında planlar var. Okanı almış Mertanı almış kadroya. Belki onları yetiştirecek belki G.Töreyi alacak. Bekleyin görün ne bu telaş. oturmuş kadro var elimizde keyfinize bakın.
Yukarda benimde mesajım olduğu için cevap yazıyorum.İlle de Alper alınmalıydı demiyorum,Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok zaten de bunca paranın döndüğü bir ligin en istikbal vaadeden genç oyuncusu için 5 m istedi diye Eskişehirsporu eleştirmesi hele de ''Haysiyetsiz politika gütmeyeceğiz'' ifadesi yersiz oldu...
Selçukla Elmanderi alan zaten Polat yönetimiydi,iyi ki almışlar,Elmander benim takımda en beğendiğim futbolcu ayrıca.Ya onlar alınmamış olsaydı bu yönetim az-çok paraya aynı katkıyı verebilecek adamları alacak beceriyi gösterebilir miydi? Pek sanmıyorum...
Ceyhun dan iyi bir orta saha oyuncusu olacağına dair hiç umudum yok,çabukluk ve hamle zamanlamasını geliştirebilirse belki stoper olur,hem 24 yaşında,Melo yokken bile 11 e giremiyorsa fazla bir şey beklenmemeli...
Takımın en teknik oyuncularından birinin Engin olması Trabzonda bu yönünden çok mücadelesiyle tutunabilmiş olan Enginin büyük futbolculuğunu değil bizim takımın kadro zaafiyetini gösterir...
Takımın oturmuş olması,adam gibi tek bir kanat oyuncusu olmadığı gerçeğini örtmüyor,en az 2 kanat adamı lazımken kimse alınmaz ya da adı geçen Yiğit falan alınırsa takım yine organize atak geliştirmekte,pozisyona girmekte zorlanacak...Kötümser değilim,inşaallah hoca doğru adamları aldırır;yoksa çok iyimser olmakta şu an itibariyle mümkün görünmüyor...