Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Divan kurulunda yaptığı konuşmayla ilgili kısa bir bölüm.

"Mali iyileştirme çabaları içinde önlerinde yeni banka kredisi alma, kişilere borçlanma ve Riva arazisini kullanma opsiyonları olduğunu anlatan Ünal Aysal, yüksek teminatlar nedeniyle kredi almalarının mümkün olmadığını kaydederken, şu ifadeleri kullandı:

''Banka kredisi almak, daha önceden verilmiş yüksek teminatlar yüzünden mümkün değildi. Üstelik ihtiyacımız olan 150 milyon TL'lik yeni bir kredinin yılda kulübe 26 milyon TL faiz yükü anlamına geleceği ortadaydı. Kişilere borçlanmanın ise kulüpler açısından son derece sakıncalı olduğu örneklerle sabittir. Ancak gelinen noktada bu kaçınılmaz olmuş, bu takviyeye sınırlı ölçüde başvurulmak zorunda kalınmıştır"

ödeme hep zamaninda yapiliyormus, primler hemen ertesi gün bankaya yatiriliyormus, bunlar cok önemli.

bakin biz görevimizi yapiyoruz, sizde görevinizi yapin mesaji bu.

sagolsun baskan, cok iyi gidiyor

Başkanın nasıl bu işe soyunduğunu aklım almıyor,Adam işlerden dolayı yurt içine giremiyordu.Çok istiyordum başkan olmasını ama imkansız diyordum.Askerde nöbet tutarken haber aldım başkan olduğunu,az kalsın sevincimden boşaltıcaktım G3 mermilerini havaya doğru:)

Teşekkürler Büyük Başkan

Şu kendini önplanda tutmaması beni o kadar mutlu ediyor ki.

Tam bir prof. Tam bir beyefendi.

Helal olsun başkan. Başkan asilliğini gördük sayende.

kendi yonetiminde tek catlak maalesef adnan ozturk. adamin kendi kafasina gore takildigini dusunuyorum. baskan ve diger yoneticileri ayni aciklamayi yaparken. adnan ozturk hep farkli sekilden baskani ve diger yonetici arkadaslarinin tam tersini soyleyen aciklama fln goruyoruz. tabii takimin iyi gitmesiyle sagolsun sustu biraz sayin ozturk. gerci bugun gene duramamis ligtvye bazi salvolar vermis.

"Biz bir aileyiz"

Mr. Unal Aysal

Başkanın nasıl bu işe soyunduğunu aklım almıyor,Adam işlerden dolayı yurt içine giremiyordu.Çok istiyordum başkan olmasını ama imkansız diyordum.Askerde nöbet tutarken haber aldım başkan olduğunu,az kalsın sevincimden boşaltıcaktım G3 mermilerini havaya doğru:)

Teşekkürler Büyük Başkan

kumandanların kesin fenerlidir :)

@Burak__Elmas Burak Elmas

Bu ara yeni tesis projemiz yok.Nihat Bey ve arkadaşlarına iptal ettirmek için uğraşacakları bir projede ihtiyaçta olmayacak. .Belki ileride.

Daha başkan olmadan önceki demeç-röportajlarında verdiği mesajlara,her kelimeyi özenle seçmesine olan hayranlığımı ifade etmiş,başkanlığa çok yakıştırmıştım,o yöndeki mesajlarımı bulmaya üşendim şimdi...Az görünen,az konuşan ''Avrupalı başkan'' imajı da hoşuma gidiyordu...

Atletico dan 3 lü paket almaya -basını da haberdar ederek- özel uçakla gidiş ve sonrasındaki fiyasko ilk falsosu oldu,gözümdeki imajına yakışmayan gereksiz bir şov girişimiydi...Transferle ilgili son demecide yersiz oldu;adamların en gözde futbolcularına talip oluyorsun,tabiki olabilecek en yüksek fiyatı isteyecekler ki istediklerine yakın fiyatı elde ettiler...

Alperi ele alalım;şu anda oynadığını 25 yaşında oynasa asla o parayı etmez ama daha fazlasını oynayacak potansiyel görüldüğü için yatırım yapılıyor,Avrupa nın iddialı kulüpleri de daha yüksek meblağlarla bu yolu izliyor.Fatih Hoca o potansiyeli görmediyse sorun yok da karşı kulübü suçlamak anlamsız...

Amrabad için kulübü satmayacaklarını söylemiş,bu basına niye açıklanır? kapat konuyu gitsin,zorla mı alacaksın?...

Olcan en gerekli mevkinin en iyi oyuncusu...Trabzon 3,250 ve en işe yaramaz oyuncusunu verip alabiliyor...Antep mali krizde olmasa ve zirveye yakın olsa bu fiyatlara bırakır mıydı?...

Altyapıdan çıkanlar,alt liglerden ve gurbetçilerden alınan ucuz futbolcular ve üzerine eklenen yabancılarla da mücadele edilir tabi de Kayseri-Gençlerbirliği kategorisinde olur bu mücadele,yabancıları iyi olan az önde olur...İşin kötü yanı arada Sarp-Barış gibilerde kendini futbolcu diye yutturur,bize yine azap!...

Daha ortada birşey yok biliyorum da gidişat o ki Olcan pahalı bulunup alınmamışken 2 m a filan Yiğit Gökoğlan son gün alınır,forvet gereksizken uyduruk bir forvet alınır,takım yine kanatsız kalır...Hoca ve yönetim endişelerimi boşa çıkarır umarım...

Şike Kongresi hakkında bir çıkış bekliyorum Başkan'dan.

tavukluk yapma zamani degil konusma zamani simdi baskan

5 Milyon'u Alper'e, 3.250+1 oyuncuyu Olcan'a çok gören yönetimimizin yapacağı maliyeti düşük transferleri merakla bekliyorum.

valla ya 3 milyon + ceyhuna alper 2.25 + aydin + serdara da olcan raadca alinirdi

alperin ceyhundan gram fazlası yok eksiği var.

bir de üstüne para veriyoruz olacak iş değil. daha melonun bonservisi alınmamışken en sağlam bölgemiz olan orta sahanın ortasına illa 5 milyon verip oyuncu mu alalım.

geçen sene Türkiyenin en iyi orta sahasını istiyoruz dediniz bu sene gittiler Selçuğu aldılar. arkasından yetişen ceyhunuda aldılar.

geçen sene yine k.çınızı yırıttığınız sercana gittik 3.5 verdik aldık görüyoruz adam daha 1-2 asistten başka birşey yapamadı.

burun kıvırdığınız Engin takımın en teknik en iyi oynayanlarından.

burun kıvırdığınız Melo (çokça istemeyen oldu) bir anda sevgiliniz oldu.

geçen sene adnan polat bize yektayı getir dediniz 3.5 verdik aldık hala beklenileni veremiyor ve talihsizce sakatlandı.

geçen sene yine k.çınızı yırttığınız volkan şeni trabzon aldı adamlar halili solda oynatıyor volkanı oynatmıyorlar.

bizde genç oyuncu alıp parlatalım dediniz geçen sene pino geldi stancu musa geldi tamamen zarara uğradık.

çok mu para var kulüp kasasında onu alalım bunu alalım. alper gibi oyuncuyu alt yapından çıkaramıyorsan kapat alt yapıyı zaten. m.güven m.topal hepsi bizde yetiştiler şimdi de ceyhun yetişecek daha alper aç gözlülüğü nedir.

olcan konusunda haklısınız kaçırmamız gerekiyordu ama belliki Terimin kafasında planlar var. Okanı almış Mertanı almış kadroya. Belki onları yetiştirecek belki G.Töreyi alacak. Bekleyin görün ne bu telaş. oturmuş kadro var elimizde keyfinize bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt