Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

şampiyonluk giderse kollasın kendini en masum adamı bile harcarlar geçti o iş sabırlar taştı fatih hoca dışında kimseyi affetmez bu taraftar . transfer döneminde olanları görmemezlikten geldik ama bu forumda insanlar sabahlara kadar topçu bekledi neyse göreceğiz .

Bu takım geçen sene yerlerde sürünüyordu birde şimdiki haline bakın. Kolay işmi bi takımı bu kadar şaha kaldırmak? Ha deyince olmuyor işte bazı şeyler, bazılarımız futbolcu transferini bakkaldan sakız almak sanıyor galiba, bahsedilen paraları hayatımız boyunca çalışsak bile kazanamayız biz be neyin kafası bu? Bu takım şampiyon olsa da olamasa da Ünal Aysal işinin hakkını vermiştir..

Adamlar yep yeni takim kurdu, Reyesleri, Podolskileri, Fabionu, Shaqiri, Forlanlari borsaya bildirdi, Felipe Melo, Elmander, Muslera, Eboue gibi kendilerine her ligde takim bulabilecek adamlari, avrupada bile oynamamamiza ragmen, Türkiyeye getirdi. Simdi buraya gelmissiniz Shaqiri ve Drogba nasil olduda alinamadi diyorsunuz. :D Arkadaslar Drogba simdi kalkip ben gidiyorum agalar derse bile kendisine yillik 8 milyon verecek bir takim bulur, keza Shaqiride Bayerne gitti, biz Bayernle yarisacak düzeyde degiliz henüz malesef.

Eger Rierada tutsaydi bu sezon komple bir takim kurulmus olurdu, yönetimin benim gözümde tek hatasidir, ama sanssizligi olarakda yorumlanabilir. Kisacasi yönetim benim gözümde cok iyi isler yapti, sezon sonu adalet yerini bulur ve sampiyon oluruz umarim, yoksa cok yazik olur yakaladigimiz ivmeye.

Anca lafta iyi başkan.

İcraatta sıfır.

Eğer şampiyonluk giderse kesinlikle suçlu sensin.

2 milyon için kaçan iki futbolcu, Shaqiri ve Podolski'nin hangi kulüplere gittiğini biliyorsundur umarım. Ve onlara vermediğin paralara aldığın futbolcuların [Yiğit,Sercan] nerede olduğunu da biliyorsundur inşallah.

''Forvet yok,Kanat yok,Stoper yok'' diye bağırdık takmadın. Allah'dan 33'lük Ujfa tuttu alt yapıdan mucizevi bir şekilde Semih çıktı.

Onlarda olmazsa iyice batardık sanırım.

Millet devre arası Sow'u alır sen Necati'yi.

Adnan Sezgin'den farkın yok gözümde.

Kanatsız,forvetsiz takımın buralarda olmasının sebebi Fatih Terim'dir.

Allah ondan razı olsun.

Şu maçta boş olan tribünleri gördüğünde ne hissettin Ünal Aysal.

para,para,para değilmi.Birazcık şu takımı düşünseydiniz şu maçlarda bu tribünler dolardı.Ama siz aynen geçmiş yönetimler gibi sadece o lanet olası koltuklarda ancak hava atarsınız.

Sesimizi duyan var mı???

Sana da helel olsun Başkan. Mali açıdan iyisin, muhasebeden anlıyorsun, tamam, ama keşke 10 milyon ekstra borca soksaydın da Protokol'de Galatasaray Başkanı sıfatıyla otursaydın..

Bu yil ki en buyuk yanlisi, takim lig icin yeterli dolayisiyla da sampiyonluk icin yeterli diye dusunmesi oldu. Lig icin yeterliydi, ama yildiz ofans oyuncusu olmadan play-off'ta zorlanacagimiz belliydi.

Ya adam Fenerbahçe ligden düşecek diye transfere gerek duymadı.

Böyle bir mantık var mı ? Hangi dünya da yaşıyoruz ?

Bugün;

Emre çıkıp Aydın girerken,

Engin çıkıp Sabri girerken,

Utanmıyor mu acaba ?

Kurtarıcı diye Aydın'ı,Sabri'yi alıyoruz.

İlk 11'de Necati oynuyor. Yedeklerde ölü Baroş bekliyor.

Utan,UTAN.

ünal aysalın olurda şampiyonluk giderse çok ciddiyim röportajını çok ama çok merak ediyorum ne diyecek bu takım şampiyonluk için yeter dediniz kendinizde inanmadınız bakın görün takım ne hallerde

beyler bir de sakatlik yasamadik fazla ,soyle 1-2 oyuncu sakatlansaydi daha vahim durumlar yasanabilirdi

Bu takım geçen sene yerlerde sürünüyordu birde şimdiki haline bakın. Kolay işmi bi takımı bu kadar şaha kaldırmak? Ha deyince olmuyor işte bazı şeyler, bazılarımız futbolcu transferini bakkaldan sakız almak sanıyor galiba, bahsedilen paraları hayatımız boyunca çalışsak bile kazanamayız biz be neyin kafası bu? Bu takım şampiyon olsa da olamasa da Ünal Aysal işinin hakkını vermiştir..

aynen katılıyorum renktaş.

Ah be başkan, devre arasında takım ve Terim kanat+forvet diye bas bas bağırırken sen gittin aslında rotasyon için Yiğit ve Necati'yi aldın. Hadi Necati kendinden bekleneni fazlasıyla yaptı taşıdı bizi bir yerlere, ama şu anda açıkça görünüyor ki ofansta iş bitirici oyuncu yokluğundan şampiyonluğu kaçıracağız neredeyse...

Bence en büyük suç erken sevinip erken üzülen bizde.Takım 3 maç kazanır göklere çıkarırız 2 maç kaybeder yerin dibine sokarız.İnanarak sabırla bekleyelim.Fenerden daha iyi oynayan bir takımımız var ve kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz.Sabredelim inanalım bekleyelim.

arkadaşlar şuan başkana yönetime kimseye laf söyleme zamanı değil destek zamanı

Desteğimiz son haftaya kadar devam edecek elbet, ama görmezden gelemeyeceğimiz şeyler var işte. Takıma zarar vermeyecek şekilde dile getirmek lazım.

sampiyon olamazsak baskan buyuk ihtimal sansasyonel transferlere sarilir ama unutmayalim ki bu taraftar carsiya benzemez oyle Q7'lere kanip ,susacak

taraftar dipsiz kuyu gibidir. ne kadar verirsen ver doymaz.

adım gibi biliyorum sene başında tüm taraftar en az 2 sene başarı beklemiyordu. dibe vurmuş takımın ayaklanmasını istiyordu. bunun zaman alacağını düşünüyordu.

biraz hareket görünce yıldız futbolcu istemeye başladı. biraz hareket görünce şampiyonluk istemeye başladı. biraz daha görünce şampiyonluktan emin olmaya başladı. şimdi iş zora girince sallamaya başladı.

şimdi şampiyon olamazsak bu senenin tüm emeklerini görmezden geleceksiniz yani. istifaya davet ederseniz ona da şaşırmam.

bazılarınızın yaşı yeter bazılarınızın yaşı yetmez. ben takıma bakınca 2000leri değil 1996ları görüyorum. bu takım o zaman ayağa kalkmıştı. top oynamaya başlamıştı. bugün sizi tribüne çeken şey yıldız futbolcular değil. takımın oynadığı futbol. rakiplerin bile bu ligde en iyi futbolu galatasaray oynuyor derken şurda konuşulanlar bak.

siz de haklısınız. alışmadığınız bir başkan tipi ünal aysal. ama alışmanız gereken bir başkan tipi. bir takımın lider karakteri başkanı olmamalıdır. süper dediğiniz takımları ve liderlerini düşünün. aklınıza bir tane başkan geliyor mu? mourinho, alex ferguson, guardiola, mancini şeklinde uzar gider bu liste. geçen gün chelsea'nin başkanı istanbuldaydı, yer yerinden mi oynadı?

bırakın artık eski moda taraftarlık alışkanlıklarını. takım mağlup olur üzülürüz, biraz da sitem ederiz ama hepsi bu. şampiyon olamazsak hesap sorarız triplerine gireceğimize takıma destek vermek lazım, en fazla da bugünde.

taraftar dipsiz kuyu gibidir. ne kadar verirsen ver doymaz.

adım gibi biliyorum sene başında tüm taraftar en az 2 sene başarı beklemiyordu. dibe vurmuş takımın ayaklanmasını istiyordu. bunun zaman alacağını düşünüyordu.

biraz hareket görünce yıldız futbolcu istemeye başladı. biraz hareket görünce şampiyonluk istemeye başladı. biraz daha görünce şampiyonluktan emin olmaya başladı. şimdi iş zora girince sallamaya başladı.

şimdi şampiyon olamazsak bu senenin tüm emeklerini görmezden geleceksiniz yani. istifaya davet ederseniz ona da şaşırmam.

bazılarınızın yaşı yeter bazılarınızın yaşı yetmez. ben takıma bakınca 2000leri değil 1996ları görüyorum. bu takım o zaman ayağa kalkmıştı. top oynamaya başlamıştı. bugün sizi tribüne çeken şey yıldız futbolcular değil. takımın oynadığı futbol. rakiplerin bile bu ligde en iyi futbolu galatasaray oynuyor derken şurda konuşulanlar bak.

siz de haklısınız. alışmadığınız bir başkan tipi ünal aysal. ama alışmanız gereken bir başkan tipi. bir takımın lider karakteri başkanı olmamalıdır. süper dediğiniz takımları ve liderlerini düşünün ve onların liderlerini. aklınıza bir tane başkan geliyor mu? mourinho, alex ferguson, guardiola, mancini şeklinde uzar gider bu liste. geçen gün chelsea'nin başkanı istanbuldaydı, yer yerinden mi oynadı?

bırakın artık eski moda taraftarlık alışkanlıklarını. takım mağlup olur üzülürüz, biraz da sitem ederiz ama hepsi bu. şampiyon olamazsak hesap sorarız triplerine gireceğimize takıma destek vermek lazım, en fazla da bugünde.
takimi bu noktaya tasiyan F.Terim'dir yonetim gereken destegi vermedi ,adam hatta ayrilmayi bile dusundu bir ara bunlar unutulmasin.Kanatsiz bir takim var ve fazla sakatlik da yasanmadi ,devre arasinda takviye yapmayarak baskan sampiyonlugu atese atmistir bu cok net.

Eleştirilecek belki de son isim başkan. Hep aynı laf ama playoff denen sistem olmasa 3 hafta önceden belliydi şampiyonluğumuz. Bu da Ünal Aysal ve Fatih Terim'in eseridir. Şu saatten sonra diyecek tek kelimem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt