Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

İki tane tabanca gibi kanat oyuncusu alacak başkan. Ondan sonra tut tutabilirsen şanlı Galatasaray'ı.

523876_369294799795888_146595108732526_898365_1689388687_n.jpg

Başkanın en büyük hamlesi Fatih Terim'di ve bunun da karşılığını fazlasıyla aldı.

Ama böyle dar kadro ile bu bir kez olur. Yatırım yapmaktan çekinmememiz lazım.

Olay sadece transfer değil. Bu sene geçmiş senelerin aksine bir tane, ödemeler yapılmadı bilmem ne haberi duydunuz mu? Aksine ödemelerdeki düzenlilik övgü konusu oldu. Oyuncular maaşlarını günü gününe alıyor. Sadece futbollarına odaklanabiliyorlar.

Tamam transfer eksik yaptı falan da (ki tüm takımı yeniledi neredeyse), işin sonunda Beşiktaş gibi olmak vardı, bazı şeyleri hafife alıyoruz. Yoksa ben de istemem mi Shaqiri gelsin, Podolski gelsin.

Yavaş yavaş, bu takım senelerdi Şampiyonlar Ligi görmedi. Şmapiyonluk mücadelesini unutmaya başlamıştı.

Her şey 1 günde olmaz.

Sezon basinda verdigi transfer sözleri ve Atletico Madrid den bu oyunculari aldik ve sonunda olmamasi nedeniyle cok prestij kayib etmistir

Bu sike olayinda cok asiri bir sekilde is hayati politikasini cevirmesi de taraftarca sessizlik olarak algilanmasi ile zanki yeterince karsilik verilmemistir gibi bir anlayis var.

Sportif alanda Fatih Terim'e isini yaptirdi

Sportif Basarinin katkisindan dolayi da ekonomik olarak kulubu baya duzeltmis gibi gözüküyor..

10 uzerinden 7

(sonucta Sike kararlari henuz sabitlesmedi ve UEFA ne yapacagi belli degildir.. Basari orani gelecek olan cezalara bagli. Galatasarayin Avrupa yolu kesilirse istedigi kadar sportif ve ekonomik basari yakalasin aninda sinifta kalmis olur)

bence ŞL için yıldız transferini başkan yapıcak

başkanın işi gücü takımı avrupaya götürüp başarı yakalamak hep bunu diyor

cebinden para verir gibi geliyor bana

bu adami mac öncesi gördügüm, dinledigimde icim rahatlamisti

acayip güven veriyor

Olay sadece transfer değil. Bu sene geçmiş senelerin aksine bir tane, ödemeler yapılmadı bilmem ne haberi duydunuz mu? Aksine ödemelerdeki düzenlilik övgü konusu oldu. Oyuncular maaşlarını günü gününe alıyor. Sadece futbollarına odaklanabiliyorlar.

Tamam transfer eksik yaptı falan da (ki tüm takımı yeniledi neredeyse), işin sonunda Beşiktaş gibi olmak vardı, bazı şeyleri hafife alıyoruz. Yoksa ben de istemem mi Shaqiri gelsin, Podolski gelsin.

Yavaş yavaş, bu takım senelerdi Şampiyonlar Ligi görmedi. Şmapiyonluk mücadelesini unutmaya başlamıştı.

Her şey 1 günde olmaz.

aynen dostum futbolcular için huzurlu bir ortam sağlandı.. akıllı adam aysal yerinde hamle yaptı ama riske girmeden iş dünyasında da başarı elde edemezsin.

beni en mutlu edenlerde fenerliler kadıköyde şampiyonluğu kaybederek futbol dünyasına iş dünyasında zaten varolan ama sporda henüz başarısı olmayan ünal aysalı 10 basamak ileri atlattılar ki hepsi aziz yıldırım olsa böyle olmazdı demeye başladılar farkında değiller karşılarındaki adamın gücünün ilk sene elde edilen başarı yönetimede büyük bir özgüven sağlayacaktır ve seneye zor durumlarda ayağa kalmak için gerekli gücüde elde etti..

Bir gün bir galatasaray başkanıyla ilgili bu kadar övgü dolu konuşacağım aklıma gelmezdi ...

şampiyonluk sonrası tvlerde özellikle her katıldığı programı takip ettim ve şunu söyleyebilirim dört dörtlük insan ... konuşması ağırlığı beyfendiliği futbola hakim oluşu ve kurumsal profesyonel anlayışı harikulade ... Fikirleriyle düşünceleriyle yarattığı ekip ruhuyla gurur duydum hele ki şampiyonluk töreninde iki cümle konuşup İmparatorun elini havaya kaldırması işte sadece gerçek liderlerin yapabileceği bir davranıştı Allah seni başımızdan eksik etmesin başkan ... vizyonunla türk futbolunun çok çok üstündesin ... seni her izlediğimde kararlı ne yapacağını bilen geleceğini planlamış hayalden uzak güven veren aklı başında ve kolay yıkılmayacak bir insan görüyorum ...

Gerçekten türk futbolunun üstünde futbola aşık her insanın Ünal Aysalı hayranlıkla dinleyebileceğini ve birşeyler öğrenebileceğini düşünüyorum ...

Bugün saat 11:00'de " Spor Servisi " ( Ntvspor ) programına katılacak..

Başkanım artık biraz paraya kıyıp bonservisli,kaliteli adamlar alalım..Böyle giderse adımız Varyemeze çıkacak..

Ver çoşkuyu başkan sen devam et açıklamalarına kudursun kuşlar.

keşke Haluk Ulusoy başkan olsaydı. bu başkanla yürümez.

Saygılar :tiphat:

Futbolda transfer calısmalarının sürekli bekletilmesi, hocanın asıl istediği oyuncuların alınmaması, şike konusunda tek dik duran yöneticimize konusma yasağı getirilmesi, basketboldaki bası bosluk,ilgisizlik falan filan senden hic memnun değilim baskan. Malesef...

Doğum günün kutlu olsun başkanım. Ama bu iş böyle gitmez, özellikle basketbolda sabrımız taşalı çok oldu. Biraz da orayla ilgilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt