Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

dogum-gunu-pastasi.jpg

İyi bir transfer bekliyoruz bugün bunun şerefine :D

Ayri baslik acalim kuru kuruya bir pasta ile olmasin burda boyle

Basketbol da dibe vurursak o koltukta oturamazsın haberin olsun baskan.

Ellerinden operim..AYSAL BABA!NICE SENELERE!

:sgr: :sgr:

Sadece Melo'lar-Berbatov'lar-Drogbalardan konuşmanı istemiyoruz.Birazda basketbol,voleybol -amatör şubelerden konuş be başkan.2 kuruş harcamak şu takımlara zor geliyor amma nedense Euroligde Barcelona'yla yaptığımız maçlarda en önlerde şovumuzu yapmayı biliyoruz.

Sadece Melo'lar-Berbatov'lar-Drogbalardan konuşmanı istemiyoruz.Birazda basketbol,voleybol -amatör şubelerden konuş be başkan.2 kuruş harcamak şu takımlara zor geliyor amma nedense Euroligde Barcelona'yla yaptığımız maçlarda en önlerde şovumuzu yapmayı biliyoruz.

Ne yaziyorsun sen be akilli?

Bana göre sorunların kökü her zaman başkandan baslar. Çünkü baskan biraz ilgili ve azimli olsa, verdiği sözlerin arkasında durabilse o subede yolunda gitmeyen hicbir sey kalmaz. Ben zamanında Adnan Polat'a da destek vermiyordum fakat o en azından ilgileniyordu ve bilgi birikimine sahipti. Ünal Aysal'ın dünya umrunda değil ve bu suan futbola yansımasada amatör branslara zarar veriyor. Sonucta Galatasaray, FC değil SK'dır. Ben Galatasaray'a zarar verenleri savunamam ve destekleyemem. Ortada bir ''kuş'' varsa o da bize zarar verenleri körü körüne destekleyendir, gerçekleri görüp söyleyen değil.

Galatasaray futboldan ibaret değildir beyefendi,lafa gelince "Her branşta başarı hedefliyoruz."O nefret ettiğimiz,içeride ki Aziz Yıldırım sayesinde bizi her branşta geçtiler yıllardır,maalesef bu böyle.Buna dur diyecek vizyonda biri gelmedi,gelmiyor!

Bana göre sorunların kökü her zaman başkandan baslar. Çünkü baskan biraz ilgili ve azimli olsa, verdiği sözlerin arkasında durabilse o subede yolunda gitmeyen hicbir sey kalmaz. Ben zamanında Adnan Polat'a da destek vermiyordum fakat o en azından ilgileniyordu ve bilgi birikimine sahipti. Ünal Aysal'ın dünya umrunda değil ve bu suan futbola yansımasada amatör branslara zarar veriyor. Sonucta Galatasaray, FC değil SK'dır. Ben Galatasaray'a zarar verenleri savunamam ve destekleyemem. Ortada bir ''kuş'' varsa o da bize zarar verenleri körü körüne destekleyendir, gerçekleri görüp söyleyen değil.

Para nerden geliyor,lan.........???

FUTBOLDAN!

Ayde simdi ense traslarinizi goreyim!Futbol yoksa....ne brans kalir,ne mrans!

Para nerden geliyor,lan.........???

FUTBOLDAN!

Ayde simdi ense traslarinizi goreyim!Futbol yoksa....ne brans kalir,ne mrans!

Alakası yok. Basketbol için başka bir yerden para aktarmaya gerek yok. Sırf sponsordan gelecek parayla bile basketteki çark döner. Aynı şekilde adam gibi bir sponsor ile de voleybolda da çarklar döner. Burada marifet adam gibi sponsor bulmak.

Şu an için daha fazla yatırım hak eden branş futbol değil basketboldur bu da çok net. Yönetimin basketbola duyduğu ilgisizlik ve 2-3 yıldır yapılan planlamaların bir ayda çöpe atılması Ünal Aysal'ın istifası için yeterlidir.

Hakkında konusalacak cok sey var baskan,zamanı gelecek elbet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt