Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Her sözünü tuttu..

emin adimlar ile zirveye dogru ilerliyoruz..

büyüksün vesselam!

Yok, gerçek. İroni değil.

2 Topçu aldı diye değil son 12 yıldır ilk kez borçların azalmaya başladığı için büyük başkan oldu

Şimdi bişey sormak istiyorum üstad. Bu takıma, Sneijder ve Drogba gelmeseydi, sırf borçlarımız azaldığı için, yine de bu adama büyük başkan der miydin? Sadece bu konu altındaki Sneijder transferi öncesiyle sonraki mesajlara bak ne dediğimi anlarsın.:)

Şimdi bişey sormak istiyorum üstad. Bu takıma, Sneijder ve Drogba gelmeseydi, sırf borçlarımız azaldığı için, yine de bu adama büyük başkan der miydin? Sadece bu konu altındaki Sneijder transferi öncesiyle sonraki mesajlara bak ne dediğimi anlarsın.:)

Ben büyük başkan demiyorumki zaten bu yüzden büyük başkan deniliyo dedim

Sneijder transferi bahsedilen kişinin ne kadar da önemli bir kişi olduğunu gösteriyor. Benim açıklama yapmama gerek yok aslında, antudan bizim başkana olan bakış ve bu sayede Aziz ile geçilen alayları görmen, bu kişinin nasıl da iyi iş çıkardığını gösteriyor.

Yorumların değişkenliği medyanın çıkardığı ortam karıştırıcı haberler ve hangi haberin doğru hangi haberin yanlış olduğunu kestirememenin getirisi.

Sneijder transferi bahsedilen kişinin ne kadar da önemli bir kişi olduğunu gösteriyor. Benim açıklama yapmama gerek yok aslında, antudan bizim başkana olan bakış ve bu sayede Aziz ile geçilen alayları görmen, bu kişinin nasıl da iyi iş çıkardığını gösteriyor.

Yorumların değişkenliği medyanın çıkardığı ortam karıştırıcı haberler ve hangi haberin doğru hangi haberin yanlış olduğunu kestirememenin getirisi.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

ünal aysal geçen yaz döneminden itibaren fatih hoca kimi istediyse aldı.

hamid'i aldı,amrabat'ı,burak'ı,umut'u,dany'i kimi istediyse fatih hoca aldı ünal aysal...

Fatih Terim ve Ünal Aysal arasında ego krizi var sanırım. Fatih Terim hep tek adam olmak istiyor, başarılarda tek kendisi gösterilsin istiyor. Şimdi bu durumdan biraz rahatsız, taraftar Fatih Terim yerine Aysal demeye başladığı için sıkıntılar var sanırım:.

İş hayatında 1 kere bile batmamıs la adam:o

Sneijder'le Drogba yorum değiştirecek adamlar vesselam.

Sen Drogba ve Sneijder’e parayı verme, değil Mourinho, onun babası bile bu iki oyuncuyu Türkiye’ye getiremez.." şeklinde konuştu.

bu kısım çok dikkatimi çekti tanıdığım başkan bu ülsup kullanmaz
:SS:

Sanırım o açıklama yalan haber. Başkanın bu üslupla konuşacağına ihtimal bile vermiyorum.

Yalan haber zaten baştan sonra hemde. Bizim baskanlar böyle konusmaz. En son Aziz 3 yıl üst üste sampiyon olacaz dedi sonra Tüpçü arttırdı 5 yıl dedi. İkiside perişan oldu.:lol:

Sen Drogba ve Sneijder’e parayı verme, değil Mourinho, onun babası bile bu iki oyuncuyu Türkiye’ye getiremez.." şeklinde konuştu.

bu kısım çok dikkatimi çekti tanıdığım başkan bu ülsup kullanmaz
:SS:

Habertürk. Dün yalanladığımız gazete. Adamlarda yüz yok ki, uydururlar. :)

Hehehe, başkanımız yanlız borsa konusundan dolayı hiç sevilmiyor:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt