Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: Ünal Aysal | Başkan
:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:
:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İronico?
2 Topçu aldı diye değil son 12 yıldır ilk kez borçların azalmaya başladığı için büyük başkan oldu
Yok, gerçek. İroni değil.
Şimdi bişey sormak istiyorum üstad. Bu takıma, Sneijder ve Drogba gelmeseydi, sırf borçlarımız azaldığı için, yine de bu adama büyük başkan der miydin? Sadece bu konu altındaki Sneijder transferi öncesiyle sonraki mesajlara bak ne dediğimi anlarsın.![]()
Sneijder transferi bahsedilen kişinin ne kadar da önemli bir kişi olduğunu gösteriyor. Benim açıklama yapmama gerek yok aslında, antudan bizim başkana olan bakış ve bu sayede Aziz ile geçilen alayları görmen, bu kişinin nasıl da iyi iş çıkardığını gösteriyor.
Yorumların değişkenliği medyanın çıkardığı ortam karıştırıcı haberler ve hangi haberin doğru hangi haberin yanlış olduğunu kestirememenin getirisi.
Şimdi bişey sormak istiyorum üstad. Bu takıma, Sneijder ve Drogba gelmeseydi, sırf borçlarımız azaldığı için, yine de bu adama büyük başkan der miydin? Sadece bu konu altındaki Sneijder transferi öncesiyle sonraki mesajlara bak ne dediğimi anlarsın.![]()
Sen Drogba ve Sneijder’e parayı verme, değil Mourinho, onun babası bile bu iki oyuncuyu Türkiye’ye getiremez.." şeklinde konuştu.
bu kısım çok dikkatimi çekti tanıdığım başkan bu ülsup kullanmaz :SS: