Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

3492056.jpg

eminim kulübümüze dedi inşallah şimdi bundan polemik çıkarmaz yandaş medya

niye polemik cikarsin ki. Galatasaray ya yakismayan olaylar oldu hemde hoca tarafindan malesef. kendiside zaten hataliyim dedi sonraki yaptigi hareketlerden dolayi. hakli haksiz ayri konu ama sergiledigi olaylar malesef Galatasaray camiasina yakismadi. bunun tersini düsüncede olan kimse Galatasaray in icine bilmiyor demektedir :)

Aysal: ''Kulübün asıl sahibi taraftardır!''

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Kanal D ekranlarında yayınlanan 32. Gün programına konuk oldu.

Ünal Aysal: Ben soyunma odasına iniyorum ama futbolcular varken inmiyorum.

Her sene şampiyon olmamız imkansız tabi ki. Ama birinci olduğunuz zaman çok farklı. Getirisi de farklı.

Galatasaray'ın renkleri heyecanlandırıcı renkler. Ve bu stada sinen ruh. Heyecan verici.

Sezon hareketli geçti. Mersin maçı beni şoke etti. Galatasaray'a yakışmayan bir maçtı.

Alkışlayıp alkışlamamayı ciddiye almamak lazım. Fenerbahçe'nin milyonlarca rengi var. İsteyen istediğini yapar. Beni asıl üzen şey fanatizm. Büyük kulüplere işlemiş bir durum. İnşallah bu fanatizmi en aza indireceğiz.

Hocamızın önerdiği isimler var. Adaylar var. Bütün bunları ayın 19'undan sonraya bıraktık. Sezon bittikten sonra harekete geçeceğiz. Doğru olan da bu.

Fatih hoca ile biz değişik sektörlerden geliyoruz. Birbirimizi tanımadan başladık. İkimiz de birbirimize güvendik. İkimiz de kazanma odaklı insanlarız. 2 sene içinde anlaşmadığımız noktalar oldu tabi ki. Ama hissel bir anlaşmazlık asla olmadı.

Galatasaray bir kurum. Bizden önce kurumsallaşma çalışmaların olmuş. Büyük paralar verilmiş ama işletilememiş. Biz bu zamanın gerçeklerine dayanarak yeni çalışmalar yaptık. İnançla işe başladık ve oturdu.

Bu kurumsallaşma zor oldu. Konunun içeriğini anlattık. Henüz tam olarak kurumsallaştık diyemeyiz. Ama önümüzdeki 3-4 sene içinde tamamen çalışacak.

Bir gerçeği görmek lazım. Galatasaray'da birkaç takım var. Yönetim kurulu, takım, teknik yönetim.. Tüm bunlara uyan profesyonel bir ekibimiz var. Bu ekip uyumlu çalışmayan bölgeyi tamir etmek için var.

Ay sonunda kendi kritiğimizi yapacağız. Oturup 'tamam mı devam mı?' diyeceğiz.

Sermaye arttırımını hisse sahiplerinin %99.9'u onayladı. Sadece 412 hissenin sahibi itiraz etti.

Ben stada girdiğim an heyecanlanıyorum. Dünyanın bütün statları böyle.

Bizim taraftarımız 2 yıldır stadı korudu. Aynı özveriyi, desteği Trabzonspor maçında da bekliyorum. Stadın kapanmaması için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.

Stadın yanında yeni projeler de hayata geçiyor. Bu yol sorunumuza da çözüm olacak. 1 sene içinde yol sorunu kalkacak.

Yabancı sınırı kararını takım başkanları ile konuşmadan vermelerini beklemiyorum. Eğer yurt dışında Türk kulüplerinin önünü kesmek istiyorsanız yabancı sınırı kuralını getirirsiniz!

Galatasaray taraftarına, kulüplerine güvenmeleri gerektiğini söylemek istiyorum. Biz onlar için çalışırız. Buranın asıl sahibi taraftardır.

Alkışlayıp alkışlamayı ciddiye almamak lazım.

Fatih Hoca'yla biz değişik sektörlerden geliyoruz.Birbirimize tanımadan ama birbirimize güvenerek bu işe başladık.Aramızda ki müşterek kazanma hırsı olduğundan bir problem olmadı.

Fatih Hocayla aramızda bir sorun yoktur.Fatih Hoca muayen bir insan bu sektörde.

Ünal Aysal: "Ben soyunma odalarına iniyorum. Ama oyuncular yokken iniyorum. Kontrol için .

:ayatollah:

programın full olarak bulamadım ,bilen varsa bir uyandırsın

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]intuition - 09.05.2013 21:23[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Biz transfer edeceğimiz oyuncuyu gizlemeye çalışırken‚ sanki dünya meselesi gibi‚ adam hemen açıklıyor.

En son Robben ile ilgili "Başlangıç aşamasındayız" diye de açıklama yaptı yöneticileri. Ee onlar niye korkmuyor fiyat artmasından? Çünkü adam doğru yaklaşımda bulunuyor. Önce başkanıyla yemek yiyor‚ orada olayı konuşuyor zaten.

Adam Sneijder için Moratti ile yemek ayarlayıp‚ Galliani ile kahve içen adam. Real Madrid stadında yöneticileriyle yemek yiyebilen bir adam.

Adam saf ticaret adamı.

antudan alintidir , kuslar uyaniyor :sad007:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Size şunu söyliyim bu adam kadıköyde feneri yenmeden gitmez. izleyin ve görün transferleri.

tek isteiğim seneye ilk kadıköye biz gidelim.

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]intuition - 09.05.2013 21:23[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Biz transfer edeceğimiz oyuncuyu gizlemeye çalışırken‚ sanki dünya meselesi gibi‚ adam hemen açıklıyor.

En son Robben ile ilgili "Başlangıç aşamasındayız" diye de açıklama yaptı yöneticileri. Ee onlar niye korkmuyor fiyat artmasından? Çünkü adam doğru yaklaşımda bulunuyor. Önce başkanıyla yemek yiyor‚ orada olayı konuşuyor zaten.

Adam Sneijder için Moratti ile yemek ayarlayıp‚ Galliani ile kahve içen adam. Real Madrid stadında yöneticileriyle yemek yiyebilen bir adam.

Adam saf ticaret adamı.

antudan alintidir , kuslar uyaniyor :sad007:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Aradaki fark Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım arasındaki farktır bu kadar net. O KAP´a bildirilen ama olmayan transferlerde de bu var. Ünal Aysal istediği adamla oturup kahve içebiliyor Moratti‚ Perez‚ Galliani farketmiyor. Gidiyor Real Madrid kulübüyle maç ayarlıyor‚ gidiyor Real Madrid´in sahasına locada yemek yiyor başkanlarıyla. Bu çok farklı bir saygınlık isteyen bir şey. Biz ise bir tane manyak kulüp başkanı ile uğraşıyoruz adam bize küfür ediyor hala daha kaale alıyoruz.

Antu :D:D

bı fb ye yenıldık dıye saçma sapan polıtıka yürütecek bı ınsan degıl

Allah'a çok şükür başımızda böyle bir başkan var. Aziz yıldırım gibi geri kafalı provokatör şikeci biri yok.

bazı yerlerde trabzon maçında taraftara sürprizim var diye söylediğini okudum. nedir acep o sürpriz?

[h=1]Drogba’dan Öğrenmemiz Gereken Önemli Bir Ders: Sevgiyle Büyümek[/h]

Bir gencimizi yitirdik. Suçu: Rakip takımı sevmesi. Herkes benim tuttuğum takımı sevemeyeceğine göre Burak Yıldırım’ın “suçunu paylaşan” kabaca 76 milyon sporsever daha var Türkiye’de. Sadece sporsever oldukları için sevmemiz gereken 76 milyon.

Dünya yıldızları var ligimizde top koşturan. Üstelik bırakın oyunculuk yeteneklerini, sosyal aktiviteleriyle dünyaya örnek olmuş, sporun barış ve kardeşliğe getirebileceği en büyük katkıların örneğini vermiş bir yıldız var aralarında. Türkiye’yi seçtiği için dünyanın gündeminde bizi en üst noktalara getiren büyük bir sevgi ve tolerans elçisi.

İmza attığı gün bir dostum, “sadece bir yıldız transfer etmediniz, bir kültür abidesi” transfer ettiniz demişti. Aynı kanıdaydım. Gururluydum. Kulübüme, ülkeme, gençliğime güvenim tamdı. Kendisini tercihinden dolayı tebrik etmiş, doğru ülkeye geldiğini belirtmiştim. Bugün, sporu insanlığın yücelmesi için en önemli araçlardan biri olarak gören bir spor adamı olarak utanıyorum.

Biz “bu değiliz” demek yetecek mi? İnandırabilecek miyim “bu” olmadığımıza?

Biz, “bu” olmadığımız için Olimpiyatlara talip olduk. Ulusları, ırkları, dinleri, kültürleri birleştirmek için. Hayatın diğer alanlarındaki nefreti, düşmanlığı spordaki sevgiyle, kardeşlikle yenebileceğimizin güçlü bir örneğini sergilemek için.

Futbol sahalarımıza Yurt dışından ithal bu virüsün anında ve ilk görüldüğü yerde yok edilmesi hepimizin en önemli görevlerinden biri olmalıdır.

Tarihi geleneklerimiz ve kültürümüz bizlere bu topraklarda ayrımcılıktan uzak hep birlikte yaşamayı öğretmiştir.

Maalesef Türk sporu bir kez daha saldırıya uğradı. Ben yapmadım, o yaptı edebiyatı hiç birimizi temize çıkarmaz. Onu düştüğü yeren çıkarmak bizim sorumluluğumuzda. Tek yapacağımız “Bu” olmadığımızı her davranışımızla kanıtlamak. Sevginin, toleransın, saygının her gün bir örneğine imza atmak. Yapmazsak bu lekeyi, bu güzel ülkeye bizler yapıştırmış oluruz.

Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak ve hiç bir forma ayırımı yapmadan hukuki ve Sosyal her mecrada bu tür eylemlerin takipçisi olmakta kararlıyız.

Ünal Aysal

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Rakip kulübün başındaki yerden bitmeyi gördükçe diyorum ki, iyi ki varsın iyi ki varsın.

Drogba’dan Öğrenmemiz Gereken Önemli Bir Ders: Sevgiyle Büyümek

Bir gencimizi yitirdik. Suçu: Rakip takımı sevmesi. Herkes benim tuttuğum takımı sevemeyeceğine göre Burak Yıldırım’ın “suçunu paylaşan” kabaca 76 milyon sporsever daha var Türkiye’de. Sadece sporsever oldukları için sevmemiz gereken 76 milyon.

Dünya yıldızları var ligimizde top koşturan. Üstelik bırakın oyunculuk yeteneklerini, sosyal aktiviteleriyle dünyaya örnek olmuş, sporun barış ve kardeşliğe getirebileceği en büyük katkıların örneğini vermiş bir yıldız var aralarında. Türkiye’yi seçtiği için dünyanın gündeminde bizi en üst noktalara getiren büyük bir sevgi ve tolerans elçisi.

İmza attığı gün bir dostum, “sadece bir yıldız transfer etmediniz, bir kültür abidesi” transfer ettiniz demişti. Aynı kanıdaydım. Gururluydum. Kulübüme, ülkeme, gençliğime güvenim tamdı. Kendisini tercihinden dolayı tebrik etmiş, doğru ülkeye geldiğini belirtmiştim. Bugün, sporu insanlığın yücelmesi için en önemli araçlardan biri olarak gören bir spor adamı olarak utanıyorum.

Biz “bu değiliz” demek yetecek mi? İnandırabilecek miyim “bu” olmadığımıza?

Biz, “bu” olmadığımız için Olimpiyatlara talip olduk. Ulusları, ırkları, dinleri, kültürleri birleştirmek için. Hayatın diğer alanlarındaki nefreti, düşmanlığı spordaki sevgiyle, kardeşlikle yenebileceğimizin güçlü bir örneğini sergilemek için.

Futbol sahalarımıza Yurt dışından ithal bu virüsün anında ve ilk görüldüğü yerde yok edilmesi hepimizin en önemli görevlerinden biri olmalıdır.

Tarihi geleneklerimiz ve kültürümüz bizlere bu topraklarda ayrımcılıktan uzak hep birlikte yaşamayı öğretmiştir.

Maalesef Türk sporu bir kez daha saldırıya uğradı. Ben yapmadım, o yaptı edebiyatı hiç birimizi temize çıkarmaz. Onu düştüğü yeren çıkarmak bizim sorumluluğumuzda. Tek yapacağımız “Bu” olmadığımızı her davranışımızla kanıtlamak. Sevginin, toleransın, saygının her gün bir örneğine imza atmak. Yapmazsak bu lekeyi, bu güzel ülkeye bizler yapıştırmış oluruz.

Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak ve hiç bir forma ayırımı yapmadan hukuki ve Sosyal her mecrada bu tür eylemlerin takipçisi olmakta kararlıyız.

Ünal Aysal

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Suçu Sadece rakip takımı sevmek değilmiş ama neyse allah taksilatını affetsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt