Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

İstifa etmese seçim sonrası sadece 1 sene kalabiliyormuş. Çahala bak hele :asd: :D

istifa etmesinin sebebi var sakin abdullah gül dışişleri bakanıyken istifa etti cumhurbaşkanı oldu aynı hesap :trollface:

İlk gelen habelere göre "aday olmayabilirim" demiş. Nasıl lan!?

Başkan Aysal, tüzüğe göre eğer istifa etmeden seçime gitseydi seçildiği halde 1 yıl görev yapabiklecekti. Bunun önlemini alan Galatasaray başkanı Ünal Aysal istifa ederek 22 Haziranda yapılacak seçimde yeniden aday olarak seçileceği için 3 yıl görev yapabilecek.

ovvvv yeeaaaaaaaaaa Ünal başkan seninleyiz!

Büyüksün başkan devam devam... :ayatollah:

2 sene üst üste şampiyon olmuşuz bizim başkan araya kongre sıkıştırıyor. Bu kadar kısa sürede kim rakip olabilir orası şüpheli. Yönetimde yorulanlar varmış kimmiş onlar Aysal açıklamalı. Eğer yönetimde kendine muhalefet istemiyorsa a. albayrak ve a. dürüst yeni yönetimde olmalıdır. Zira ben bu iki yöneticimizin yorgunluğu bahane edeceğini zannetmiyorum. O nedenle başkan neden kongre kararı aldığını açıklamalıdır. dipnot: aysal yatsın kalksın Fatih Terim e dua etsin.

2 sene üst üste şampiyon olmuşuz bizim başkan araya kongre sıkıştırıyor. Bu kadar kısa sürede kim rakip olabilir orası şüpheli. Yönetimde yorulanlar varmış kimmiş onlar Aysal açıklamalı. Eğer yönetimde kendine muhalefet istemiyorsa a. albayrak ve a. dürüst yeni yönetimde olmalıdır. Zira ben bu iki yöneticimizin yorgunluğu bahane edeceğini zannetmiyorum. O nedenle başkan neden kongre kararı aldığını açıklamalıdır. dipnot: aysal yatsın kalksın Fatih Terim e dua etsin.

herkes yatsın kalksın başkana dua etsin yoksa fener bize 10 sene fark atardı.

Başkana güveniyorum. Yeni yönetimde kim olur kim olmaz bilmiyorum ama 2 senedir yönetimde bazı çatlaklıkların olduğu bariz. Sonuç olarak bu seçim kararı da bu yüzden alındı. Yani hiç bir şeyin kötü gittiği yok her şey bundan sonra çok daha iyi olacaktır. Galatasaraylılar olarak başkan ve imparatorun her zaman arkasında olmalıyız.

çakal carlos :troll:

Biraz sert olabilir:

efsane ile kestane olmanin arasinda ince bi cizgi vardir ya, baskan su an tam onun uzerinde yuruyor.

Baskan risk almayi seviyor ne diyelim :D

5 Kişilik genç bir ekip yeterli, Başkan , 2. Başkan , Hukuk ,Mali, İdari , işler için birer yönetim kurulu üyesi (Lordlar kamarası) şeklinde olacak, altda işi yapan profosyoneller.Olması gereken yapı bu.

Zor dönemde direksiyona geçti , kimse kalkıp şekil yapamaz.Başkan devam etmeli ve edecek.

başkan yönetimi yenilerken transferleri aksatmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt