Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha sakin kafayla düşündükten sonra TFF'nin amacına hemen hemen ulaştığının farkına vardım. Terim görevi kabul etmese dahi, sırf yaptıkları bu teklif sayesinde son 2 senede kulübün vizyonunu zirveye tırmandıran "Büyük başkan" dediğimiz Ünal Aysal'ı taraftar gözünde küçültmeyi başardılar.

Sonucunda iyi işleyen bu sistemi bozmak adına ya başkanı ya hocayı ekarte etmeleri lazımdı. Bu birlikteliği bir şekilde baltalamaları gerekiyordu. Sadece tek bir hamleleri başkan hakkında olumsuz bir hava yaratmaya yetti de arttı bile. Eğer olur da Terim de görevi kabul ederse bu kez 1 taşla 2 kuş birden vurmuş olacaklar.

Saha dışı aktivitelerle ne denedilerse başarılı olamayacağını anlayan Tüpçü-Aziz iş birliği ve buna mukabil siyasi otorite, kaleyi içten fethetme yolunda çok önemli bir adım atmış oldu. Ben ne başkanın ne de hocanın bu işten daha fazla zarar görmelerini istemiyorum, bu birliktelik bir şekilde devam etmeli. Artık herşey Terim'in 2 dudağının arasında. Eğer olur da teklife "evet" derse bizim için güneşli günler yerini fırtınalı bir ortama bırakır. Ha savrulup yıkılır mıyız, yoksa ayakta mı kalırız bilemem. Ama "Hayır" derse de zaman içerisinde öyle veya böyle bir şekilde işleri yoluna koyarız.

niye yalan mı can attığı?bilmiyormuyuz.başkanın ve danışmanının gönlünde gerets yokmu ilk baştan beri.albayrak söylemdi mi Ali Dürüstle birlikte önce başkanı Fatih hoca konusunda ikna ettik sonra Ali başkanım hocayı ikna etti diye.o nedenle son seçimde hocanın elini ayağını kırmak için Ali başkan afaroz edilmedi mi?yerine geçen üye ise candan erçetin.neymiş kurumsal oluyormuşuz.cd işine girecek kulüp yapımcıda erçetin olacak sanırım.kimse kusura bakmasında başkan azizleşme başladı.her başarıyı kendinden bilme hastalığı ne yazık ki başkana da sirayet etmeye başladı.

saçmalık

ünal başkan son 15-20 senede futbol piyasasında gördüğüm en zeki adam.

bu süreçten terim aysal birlikteliğinin, yani bizim güçlenerek çıkacağımızdan hiç şüphem yok.

başkanın kesinlikle bi planı vardır

saçmalık demekle olmuyor.sende dersin ki böyle böyle.ona göre tartışalım.iyi öğrenmişsiniz saçmalık de geç.o zaman hoca hakkında yapılan eleştirilerin alayı saçmalığı geçtim aptallık.var mı böyle bir bakış açısı.

henüz bir sonuç yok ama teklif'i kabul ederse tüm suç terim'in gitmek isteyeni tutamazsın.

2 yıl hiç bişeye karışmadan şampiyon oldu ya kolay sanıyor bu işleri. öyle olmadığını anladığında Adnan Polat tan beter ederler adamı.

Bugün burda bile destekleniyorsa aldığı yıldızlar içindir. O destekleyenleri kötü bi sene ortasında da görürüz elbet.

Sen bizimle kal gerisi fasa fiso Başkanım.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

2 yıl hiç bişeye karışmadan şampiyon oldu ya kolay sanıyor bu işleri. öyle olmadığını anladığında Adnan Polat tan beter ederler adamı.

Bugün burda bile destekleniyorsa aldığı yıldızlar içindir. O destekleyenleri kötü bi sene ortasında da görürüz elbet.

öyle deme bizde de fener taraftarının profiline benzer bir profil oluşmaya başladı.başkan ağzına etse ses çıkarmayacak tipler türedi maalesef.yani aziz gibi mutlaka destekçi bulur kendisine.ama unuttuğu şey şu ki orada tepki koyamayan taraftar kitlesi varken bizde anında başkanlıktan indirecek taraftar var.

niye yalan mı can attığı?bilmiyormuyuz.başkanın ve danışmanının gönlünde gerets yokmu ilk baştan beri.albayrak söylemdi mi Ali Dürüstle birlikte önce başkanı Fatih hoca konusunda ikna ettik sonra Ali başkanım hocayı ikna etti diye.o nedenle son seçimde hocanın elini ayağını kırmak için Ali başkan afaroz edilmedi mi?yerine geçen üye ise candan erçetin.neymiş kurumsal oluyormuşuz.cd işine girecek kulüp yapımcıda erçetin olacak sanırım.kimse kusura bakmasında başkan azizleşme başladı.her başarıyı kendinden bilme hastalığı ne yazık ki başkana da sirayet etmeye başladı.

Hahaha

Saçmalık kelimesi yetersiz kalıyor. Çocukluk. Ergenlik. Ağzı olan konuşuyorculuk. Önemli bir tespit yapmış gibi yazarken ipin ucunu kaçırıp işsizliğin dibine vurmak olmuş.

Başkan kendi ipini kendin çektin.

Dua et de Fatih Hoca kabul etmesin. Eğer Kabul ederde takımımız bu sene başarısız olursa tek suçlusu sen olursun başkan. Hoca ben kimseyle görüşmem dedikçe akşama hocayı taça adar gibi açıklama yaptığın an hocayıı harcadın. Aklından da o Gerets meresti çıkar artık. Bu kulübün şu anki teknik direktörü Fatih Terimdir. Ve böyle devam ettikçe de bu böyle kalacaktır.

Başkan yapması gerekeni yaptı bence.

Fatih Terim'in görüşüp,kendi kararını vermeye hakkı var.

Ayrıca sözleşmesinde kulüp takımıyla birlikte milli takım çalıştıramaz diye bir madde olduğunu da sanmıyorum.

Başkan, hocaya söz hakkı tanımayıp kestirip atamazdı olayı.

Başkan yapması gerekeni yaptı bence.

Fatih Terim'in görüşüp,kendi kararını vermeye hakkı var.

Ayrıca sözleşmesinde kulüp takımıyla birlikte milli takım çalıştıramaz diye bir madde olduğunu da sanmıyorum.

Başkan, hocaya söz hakkı tanımayıp kestirip atamazdı olayı.

arkadaşl sözleşmen var??? hocai le görüşürsün , sonra böyle bir konu kapatırsın...

sorun başkanda değil şu durumda, şükrü ergün gibi bir yöneticinin fatih terim milli takıma gitmez ise vatan hainliğine getirmesi...

Hahaha

Saçmalık kelimesi yetersiz kalıyor. Çocukluk. Ergenlik. Ağzı olan konuşuyorculuk. Önemli bir tespit yapmış gibi yazarken ipin ucunu kaçırıp işsizliğin dibine vurmak olmuş.

yapma ya.başkanın ilk seçildiği günden beri olan tavrı işsizlik olmuyor bizim yazdıklarımız bu tavrın dibine vurmak oluyor.enteresan bir olay olmuş.böyyük başkana laf söylemek haddimiz değil değil mi?sen o böyyük başkan hangi akla hizmet yada ne düşünerek yönetimden Ali Dürüst gibi birini afaroz ederek yerine candan erçetini geçiriyor.cevabını çok merak ediyorum.sanırım akıl hocası tulunun bende en ufak bir payı yoktur(!).

Başkan,çık kamuoyu önünde kimden ne baskı,tehdit aldıysan açıkla.Açıkla ki bizde kime karşı ne yönde bir tavır takınacağımızı bilelim.25 milyonluk koca bir camianın karşısında hiç bir güç duramaz.Yeter ki Terim'i pazarlamaya kalkışmayın.Sahip çıkın Hoca'ya.

Başkan kendi ipini kendin çektin.

Dua et de Fatih Hoca kabul etmesin. Eğer Kabul ederde takımımız bu sene başarısız olursa tek suçlusu sen olursun başkan. Hoca ben kimseyle görüşmem dedikçe akşama hocayı taça adar gibi açıklama yaptığın an hocayıı harcadın. Aklından da o Gerets meresti çıkar artık. Bu kulübün şu anki teknik direktörü Fatih Terimdir. Ve böyle devam ettikçe de bu böyle kalacaktır.

gerets geldiği ilk günden beri aklından çıkmıyor ki.o kadar beklediler hoca başarısız olsun da geretsi getirelim diye ama işte yüce Rabbim buna fırsat vermedi.şimdi ise mal bulmuş magribi gibi bu olaya sarılıyorlar.ayrıca hoca ben takımı bırakıp Milli takımın başına geçiyorum demeden de herkes te bir gerets lafı dolaşır olmuş.göreceğiz bakalım TT Arena ne hale gelecek öyle bir durumda.

Ya ne baskisi. Terim gitmek istiyor iste bu kadar basit.

Başkan,çık kamuoyu önünde kimden ne baskı,tehdit aldıysan açıkla.Açıkla ki bizde kime karşı ne yönde bir tavır takınacağımızı bilelim.25 milyonluk koca bir camianın karşısında hiç bir güç duramaz.Yeter ki Terim'i pazarlamaya kalkışmayın.Sahip çıkın Hoca'ya.

o zaman almış olduğu enerji ihaleleri ne olur acaba düşünebiliyormusun sen?sence o ihalelerden vazgeçer mi başkan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt