Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocayla da orta yolu bulsa şu başgan 10 numara olcak... bu sürtüşmeler bize varar veriyo millete yarar...

Baskanim bence yeterince tolerans tanıdınız lakin karsınızdaki eleman size sadık kalmamakta diretiyor .

sen kimsin Fatih hoca ile ilgili bu cekilde konusa biliyorsun dünkü cocuk seni !!!

yeti vallahi. coluk cocuk burda gelip ortaligi karistiriyor bide utanmadan babalarinin yasinda bu camiada efsane olmus kisilere asgalayici komplexli cümleler kura biliyor. cok oludunuz yemin ediyorum. daha agir konusurdum da ama ne senin gibiler burdan ceza yemem degersiniz nede bilmem ne.

sen ve senin gibiler Galatasarayliysa ben chin kraliyim vallahi. utanc verici taraftar profilini ciziyorsunuz.

sen kimsin Fatih hoca ile ilgili bu cekilde konusa biliyorsun dünkü cocuk seni !!!

yeti vallahi. coluk cocuk burda gelip ortaligi karistiriyor bide utanmadan babalarinin yasinda bu camiada efsane olmus kisilere asgalayici komplexli cümleler kura biliyor. cok oludunuz yemin ediyorum. daha agir konusurdum da ama ne senin gibiler burdan ceza yemem degersiniz nede bilmem ne.

sen ve senin gibiler Galatasarayliysa ben chin kraliyim vallahi. utanc verici taraftar profilini ciziyorsunuz.

Fatih Terim Galatasaray'ın elemanı degil mi ? ne bu atar yavas gel .

Fatih Terim Galatasaray'ın elemanı degil mi ? ne bu atar yavas gel .

sen sabah aksam burda hocaya atarken iyi ama sen maksati belli olan eleman kelimesini kunlanirken efsanemize ok mi. okadarda uzun boylu degil artik.

Aysal baskan talihsiz veya farkli kültürden geldigi icin kunlandigi eleman kelimesini belki kunlana bilir ama sen bu camiayada efsane olmus bir kisiye art niyetinle eleman söyleme hakina bulunamazsin kardesim.

sen daha olaylarin ne oldugunu daha kafrayamamisin icindeki fatih terim düsmanligini da kunlanarak resmen bu firsat tam firsat diyerek saldirma modunca gecmisin o genc yasin itibari ile.

bidaha yaziyorum cok oldunuz vallahi.

ben 60 yaşında olacağım. almadığım kupa kalmayacak, avrupada önemli kulüpleri çalıştıracağım. sonra da çaylağın biri bana gelecek ELEMANIM diyecek.

AYSAL'IN EN BÜYÜK HATASI FAZLA KONUŞMASI.....

Yeni tdmizi secerken dikkatli olun baskanim. Artik futbol izlemek istiyoruz, futboldan soguttular 2 yildir cunku :)

Bravo,bu seneyi kaybettik sayenizde,savasın bitirin Galatasaray ı,devam devam,aynen devam...:005:

Bugun yaptigi aciklamalar beni mutlu etti en azindan her seyi acikliga kavusturdu ve sorun oldugunuda soyledi. Ben Fatih Terim'in bu hafta icinde takimdan ayrilacagini dusunuyorum. Iki taraf icinde hayirlisi bu gibi gozukuyor zaten.

Hoca secimine dikkat etmelisin baskan, Mancini eh iste bir secim olur cok dikkatli secilmeli hoca, bu Lucescu olur bilmem kim olur herkese teklif yapilmali. Ben bu kadronun cok iyi bir taktisyenle, ozelliklede eger Ocak ayina kadar AB siniri kalkarsa ligi cok rahat domine edecegini ve avrupa'dada iyi isler yapacagini dusunuyorum. Muslera Selcuk Sneijder Bruma Drogba Melo Semih direkt 11 oyuncusu zaten, Ocak'ta sinirlama serbest kalinca iki bek ve bir kanat bu takimi kimse durduramaz.

Bugun yaptigi aciklamalar beni mutlu etti en azindan her seyi acikliga kavusturdu ve sorun oldugunuda soyledi. Ben Fatih Terim'in bu hafta icinde takimdan ayrilacagini dusunuyorum. Iki taraf icinde hayirlisi bu gibi gozukuyor zaten.

Hoca secimine dikkat etmelisin baskan, Mancini eh iste bir secim olur cok dikkatli secilmeli hoca, bu Lucescu olur bilmem kim olur herkese teklif yapilmali. Ben bu kadronun cok iyi bir taktisyenle, ozelliklede eger Ocak ayina kadar AB siniri kalkarsa ligi cok rahat domine edecegini ve avrupa'dada iyi isler yapacagini dusunuyorum. Muslera Selcuk Sneijder Bruma Drogba Melo Semih direkt 11 oyuncusu zaten, Ocak'ta sinirlama serbest kalinca iki bek ve bir kanat bu takimi kimse durduramaz.

Kesinlikle katılıyorum sana renkdaş

en büyük düsman ne fener, ne bjk, ne tüpcü, ne federasyon ,nede basin ... en büyük düsmanimiz kendimizin icinden geliyor vallahi. yilarca bunu söyleyen vardi "hadi ya olurmu" diyenlerdendim ama forumda bazi taraftari görüdkce veya sozial medjada orda burda dolasan.

ne kadar da dogru lafmis be demek zorunda kaliyorum maalesef :(

fatih hoca da suc ama ya. sen Galatasarayimizi ne haklsa 7 sezonda 6 kere sampion yaparsin. sen kimsin uefa kupasini kazandiriyorsun.

sen kimsin yani valalhi. cok oldun galiba ciddiden cok. bize rijkardlar bilmem kimler istiyoruz. 8cilikler istiyoruz . ciddiden cok oldun hocam.

en büyük düsman ne fener, ne bjk, ne tüpcü, ne federasyon ,nede basin ... en büyük düsmanimiz kendimizin icinden geliyor vallahi. yilarca bunu söyleyen vardi "hadi ya olurmu" diyenlerdendim ama forumda bazi taraftari görüdkce veya sozial medjada orda burda dolasan.

ne kadar da dogru lafmis be demek zorunda kaliyorum maalesef :(

fatih hoca da suc ama ya. sen Galatasarayimizi ne haklsa 7 sezonda 6 kere sampion yaparsin. sen kimsin uefa kupasini kazandiriyorsun.

sen kimsin yani valalhi. cok oldun galiba ciddiden cok. bize rijkardlar bilmem kimler istiyoruz. 8cilikler istiyoruz . ciddiden cok oldun hocam.

Arkadasim okudugunu anlamiyormusun?

Adam diyorki ben sozlesme teklif ettim hoca hayir dedi. Daha neyi konusuyorsun?

Arkadasim okudugunu anlamiyormusun?

Adam diyorki ben sozlesme teklif ettim hoca hayir dedi. Daha neyi konusuyorsun?

nasil teklif ettigine bakarim ben bide. sen karsinda cocuk mu var öyle kendi kafana göre uzatiyorsun sözlesmeyi bilmem orda burdan dedikoducular cikdi diye.

bu resmen hakaretir hocanin Galatasarayligina. satirlari tam okumasini ögreninde öyle bana laf yetistirmeye calistirin lütfen.

öyle bölüm bölümyarim dolalak okursaniz konulari katil sonunda fatma teyze olur vallahi oysaki katil ahmet amcamizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt