Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübün en büyük efsanesine yaptığı şeye bak. Ne zannediyor bu adam kendini?

Sana güvenmiyorum Başkan. Öncelikle enerji şirketlerini Galatasaray'ın önünde tuttuğun ve Milli Takım-Terim döneminde baştan çıkıp tavrını koymadığın çünkü bu işin içindeki hükümet ile papaz olmak istemediğin için.

Geçen 2 senelik sürede asla gerçek anlamda ağırlığını koyamadığın, sportif anlamda başarılı ama psikolojik anlamda bir o kadar başarısız ve ezilen konumda olduğumuz bir dönemi bize yaşattığın için seni asla affetmeyeceğim.

Birkaç sene sonra bunu çok daha iyi anlayacağız ama senin bir piyondan daha fazlası olduğunu düşünmüyorum. Umarım bu lafları yedirirsin bana.

Terim'i eleştirince saygı da saygı diye tutturanlar maşallah başkana hakarette sınır tanımıyorlar.

Baskanin ellerinden opuyorum,birde zeki teknik taktik bilgisi iyi bir isim getirsin duvara cerceveletip resmini asarim

sırf parası var diye böyle bir tipi başkan yaparsan gelir bunu yapar

bize adam gibi başkan lazım.

Sürekli birilerine MYC aldırmak için tahrik edici mesajlar atıyorsun , tek amacında bu eminim.O kadar karaktersiz bir insansın.3 tane mesajını raporladım bir tane mod bile geri dönmedi.Neden çünkü Fatih Terim'i istemeyen tipler onlarda.

Adamsan eğer Ünal Aysal'a karaktersiz diyen mesajı raporlamışındır.Rapoladın mı ? Hayır.

Ben ise kimseye hakaret etmedim.Sen raporladın diye haksız bi sebepten ceza alacak değilim.

Yani kısacası kes

Fatih Terim'i göndermekle doğru olanı yaptı ama az oymadı hocanın altını bunu da kabul etmek gerek.Sütten çıkmış ak kaşık değil kendisi.

Başkan a yakışan hareketlerde bulun hanı verdıgın sözler

Ben olduğum surece terım

Bu tff yonetımı gıdecek

Yalanmı BUNLAR

dunyanin bucaklarinda formamizi sattiran basganimiza saygilarimi sunuyorum

1. sermaye arttırımı ile kulübü 2 sene idare eden para bitince 2. sermaye arttırımına giden ünal, o parada bitince bakalım ne yapacak ???

Ben olduğum sürece Fatih Terim de burada olacak. Ya bu kural değişecek, ya da değiştirmeyenler değişecek.

Sözünde dur başkan, delikanlı ol, adam gibi adam ol!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt