Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünemeyen insanların aysala laf atması normal beyler lütfen.

Büyüksün başkan arkandayız.

sen ne düşünüyonki

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyon.

6 şampiyonluk,2 süper kupa 4 türkiye kupası 1 uefa kupası 1 süper kupa(lucescunun hiç bir katkısı yoktur) kazandırmış adamın arkasından rahat bırakki üzüntüler yaşansın.

sen ne düşünüyonki

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyon.

6 şampiyonluk,2 süper kupa 4 türkiye kupası 1 uefa kupası 1 süper kupa(lucescunun hiç bir katkısı yoktur) kazandırmış adamın arkasından rahat bırakki üzüntüler yaşansın.

Üzülün üzülmeyin demiyoruzda başkana niye sallıyorsunuz anlamıyorum

Başkana güveniyorum işini bilir. Bu bizi daha çok güçlendirecek eminim.

senin gibi yanar dönerlerden herşey beklenir.

6 yemesede sen başka bir şey için vefasızlık yapacaktın zaten.

senin karakterin böyle.

Ben senle lanlı lunlu konuşmuyorum eğer buradan bir karakter çıkarımı yapacaksak.

Ekstradan Galatasaray'ın teklifini reddeden Galatasaraylılıktan bahsedemez.Galatasaray seni istiyorsa 1-2 3-5 sene teferrattır.

Yani vefasızlık yapan ve Yıldırım Demirören'in elemanı olan Fatih Terimdir

Ben senle lanlı lunlu konuşmuyorum eğer buradan bir karakter çıkarımı yapacaksak.

Ekstradan Galatasaray'ın teklifini reddeden Galatasaraylılıktan bahsedemez.Galatasaray seni istiyorsa 1-2 3-5 sene teferrattır.

Yani vefasızlık yapan ve Yıldırım Demirören'in elemanı olan Fatih Terimdir

FT in GalataSarayla olan sözleşmesi gönüldendir, öyle ünalın koyduğu sözleşmeyi imzalayıp imzalamamakla değişmez.

allah korusun GS kötü giderse kaçıp giden ünal aysalı göreceksin, vefasızlığıda...

Yollanış şekli kattiyen yanlış ama;

1. Hoca kaşındı

2. Milli Takım olayı

3. Birbirlerini sevmiyorlar

4. Hoca yavaş yavaş batırmaya başlamıştı, adaletli forma dağıtımı, taktik ve formasyon anlayışı, camia icin belki en hayirlisi oldu.

5. Gelecek olan hoca çok kaliteli ve dokunun bizimle uyuşması lazım, aksi takdirde başarısız bi sezon geçirirsek hem hoca hem başkan pılını pırtısını toplar gider.

İzleyelim görelim.

TapaTalk

Iyi bir isim getirecegini var sayarak soyluyorum esas gondermese sampiyonluk gidebilirdi.Oyun toplanan puan ortada.Gecen sene bile 30 kusur puanla ilk yariyi lider bitirdik.bu sene rakipler daha iyi,30 puanla lider yaptirmazlar adami

Büyük baskan en dogrusunu yapdi. Bir türlü daha ileri gidemiyorduk tam tersi geriliyorduk. Simdi daha ileri gitme zamani antrenör secimini cok iyi yapmali.

Siz Oktay Mahmuti icinde agliyordunuz, simdide dalga geciyorsunuz hep yeniyoruz diye. Asil siz tabelacilarsiniz. 2 senedir sampiyonuz diye ooo imparator. Ne oynuyoruz ne onu bana biri aciklasin????? Bu takim ucmali bee ucmali. Ikina sikina mac izlemekden bikdim usandim artik.

Ba adam tüpcüyle oturdugu masada birakti imparatorlugunu. Galatasaraya ve taraftarlarina ihanet etti. Cok iyi yapti büyük baskan cok iyi.

d6rb8rb.jpg

Kendi Calısmamdır.

Başkan başkan diyorsunuzda bu adam ne yaptı

Ne basarısı onu soyleyın

Bildiği tek sey sermaye artırımı

Borclar artmış hersey ipotek

Çekilen kredıler cabası

Hocam işde bu zihniyet bizi buraya getirdi ...

Bizde hep böyledir.

Takım kazanır harika top oynar ama hep Golü kim atıosa o pohpohlanır . Defansdan kaleciden 1 satır ya konusulur ya konusulmaz.

Ne yaptı dediğiniz yönetim takımın neredeyse küme düşeceği ve futbolculara paralarını veremediği senenin ertesinde kulübü almış.

O takıma 10 a yakın topçu kazandırmış.

yetmemiş Drogba ve Sneijderi almış.

Futbolcuların tek bir gün parasını geciktirmemiş.

Birbiri ardına sponsorluk anlaşmaları imzalayarak GS ın maddi yükünü hafifletmiş.

GS ı ekonomik darboğazdan çıkarıp çıtasını yükseltmiş...

Stancu.Pino.Zapata.İnsua.cana. gibi topçulardan kurtarıp

Muslera-Drogba-Sneijder leri getirmiş

Daha azına yetinmeyen bir GS camiası bir taraftar toplulugu yaratmıs...

Bu adam daha napsın !!!!!!

Ama yok sende haklısın . hepsini fatih Terim yaptı....

napacak ünal Aysal başka ?

Çıkıp Taktiği de mi o versin.

golü de mi o atsın ?

O zaman mı bu adama saygı duyacaksınız ?

Ayıpdır yaaa....

Faruk Süren büyük şansdı anlamadılar yediler adamı nasıl gittiğini herkes gördü.

bari Allahınızı severseniz bu adama sahip çıkın !

la bielsa boş la...şansa bak anasını satıyım...al getir başkan:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt