Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam işde bu zihniyet bizi buraya getirdi ...

Bizde hep böyledir.

Takım kazanır harika top oynar ama hep Golü kim atıosa o pohpohlanır . Defansdan kaleciden 1 satır ya konusulur ya konusulmaz.

Ne yaptı dediğiniz yönetim takımın neredeyse küme düşeceği ve futbolculara paralarını veremediği senenin ertesinde kulübü almış.

O takıma 10 a yakın topçu kazandırmış.

yetmemiş Drogba ve Sneijderi almış.

Futbolcuların tek bir gün parasını geciktirmemiş.

Birbiri ardına sponsorluk anlaşmaları imzalayarak GS ın maddi yükünü hafifletmiş.

GS ı ekonomik darboğazdan çıkarıp çıtasını yükseltmiş...

Stancu.Pino.Zapata.İnsua.cana. gibi topçulardan kurtarıp

Muslera-Drogba-Sneijder leri getirmiş

Daha azına yetinmeyen bir GS camiası bir taraftar toplulugu yaratmıs...

Bu adam daha napsın !!!!!!

Ama yok sende haklısın . hepsini fatih Terim yaptı....

napacak ünal Aysal başka ?

Çıkıp Taktiği de mi o versin.

golü de mi o atsın ?

O zaman mı bu adama saygı duyacaksınız ?

Ayıpdır yaaa....

Faruk Süren büyük şansdı anlamadılar yediler adamı nasıl gittiğini herkes gördü.

bari Allahınızı severseniz bu adama sahip çıkın !

SEN başkanın su gönderıs seklını uygun buluyormsun ben bulmuyorum

Bak bunlar hocayı çok arayacak ama aradığında iş işten gecmıs olacak

Sermaye artırıyor onları bı güzel yıyor ,aynı akp hukumetı gıbı

Bakalım elde avunçta kalmayınca ne yiyecek

Seneye kaç kombıne satacak onuda gorecegız

Madem böyle bi niyetın var al hocayı konuş ,çık basının karsısına açıkla olanı bıtenı

6 sampıyonluga saygınız olsun

Şimdi baskan böyle yapmakla ne kazandırdı kulübe camıaya

Bölünmeler olacak kutuplaşma olacak

Şimdi Terim gitti bakalım bahane ne olacak o zaman başkanın

Yollanış şekli kattiyen yanlış ama;

1. Hoca kaşındı

2. Milli Takım olayı

3. Birbirlerini sevmiyorlar

4. Hoca yavaş yavaş batırmaya başlamıştı, adaletli forma dağıtımı, taktik ve formasyon anlayışı, camia icin belki en hayirlisi oldu.

5. Gelecek olan hoca çok kaliteli ve dokunun bizimle uyuşması lazım, aksi takdirde başarısız bi sezon geçirirsek hem hoca hem başkan pılını pırtısını toplar gider.

İzleyelim görelim.

TapaTalk

eee gazla bi yere kadar çalıştı takım.

Başkan tek olmak için bu hamleyi yaptı. Fatih Terim gitmedi gönderildi bence. Bu da Ünal Aysal için büyük kumar.Tutarsa heykeli dikilir tutmazsa istifa eder gider.

1401 gibi tarihin en az oyuyla Başkan olan Aysala kongre üyeleri mayısta gereğini yapacaktır...muhaliflerin hepsini yönetimden atarak sözde kurumsallaştırdın bizi..

Unal aysal istifa diyenler merak etmeyin adamın koltukta gözü yok.düzeni kurar giderim diyor.o zaman anlarsınız değerini

Büyüksün büyük kalacaksın bilinçli Galatasaray taraftarı senin ne yaptıgının ne yapmaya calştıgının farknda herşey için teşekkürler nice basarılara inşallah

SEN başkanın su gönderıs seklını uygun buluyormsun ben bulmuyorum

Bak bunlar hocayı çok arayacak ama aradığında iş işten gecmıs olacak

Sermaye artırıyor onları bı güzel yıyor ,aynı akp hukumetı gıbı

Bakalım elde avunçta kalmayınca ne yiyecek

Seneye kaç kombıne satacak onuda gorecegız

Madem böyle bi niyetın var al hocayı konuş ,çık basının karsısına açıkla olanı bıtenı

6 sampıyonluga saygınız olsun

Şimdi baskan böyle yapmakla ne kazandırdı kulübe camıaya

Bölünmeler olacak kutuplaşma olacak

Şimdi Terim gitti bakalım bahane ne olacak o zaman başkanın

Bu gönderiş şeklini doğru bulmadıgımı başka konuda yazdım zaten.

Ama aynı şekilde bir teknik direktörün GSlılıgını kullanarak taraftarı arkasına alarak başkanla böyle bir güç savasına girmesini de doğru bulmuyorum...

kim ne derse desin. bugün olayların buraya gelmesindeki sebep Fatih terimin kendisini daha üstün görmesindendir...

başkan hatalar yapmış olabilir ama fatih terim çok mu dürüst davrandı bu zaman kadar ?

Sanki Fatih Terimin olduğu hersene çok başarılı olmuşuz kendisi hiç başarısız olmamış gibi davranıyorsunuz buna kızıyorum.

İşde bu zihniyet Fat,h terimde herşeyi ben bilirim zihniyetini oluşdurdu.

Arkadaslar faruk Sren faktörünü unutmayın. Hagi faktörünü unutmayın...

Bunlar çok büyük faktörler...

Canaydın Fatih Terime kulübün anahtarını verdiği zamanlarıda biliyoruz ...

Azıcık hatırlayın...

Fatih Terim Büyük Hocadır GS a büyük faydalar sağlamıoşidır. Ama bunları tek başına yapmamışdır...

Hagiyi getiren popescuyu getiren o muazzam kadroyu Kuran Faruk Sürendir.

Benim kızdığım nokta bu..

herşeyi fatih hocaya tek başına niye bağlıyorsunuz ?

Arkasında güçlü başkanların hiçmi başarısı yok ?

Özhan canaydın varken herşey Fatih terimin elindeyken halimizi unuttunuz mu ?

Yahu ne futboldan anlamaz taraftar grubuna sahip bizim ülke ya. Ya ÜNAL AYSALIN ELLERINDEN ÖPÜN HEPINIZ!!!!

Adam Galatasarayi resmen profesyonel yönetiyor, adama helal olsun, siz ne vizyonsuz insanlarsiniz taraftarsiniz ya. Bu yüzden bizim ülke basarili degil iste. BU YÜZDEN DEGIL! Ünal Aysal gibi adamlardan mevcut olsa bizim ülke futbolu basindaki insanlar, inanin hersey daha farkli olurdu.

Avrupaya bakin, adamlarin ligleri, uluslararasi basarilari meydanda. Ve bize bakin, bizim ligimize bakin, takimlara bakin, ülkeye bakin. REZIL! REZALET! Ückagitcilk, afedersiniz kahpelik, adamcilik, torpilcilik, profesyonelsizlik hep bizde hep! O yüzden bu haldeyiz! Nolmus Fatih Terim kovulduysa? HAK ETTI kardesim HAK ETTI! Galatasarayi oyaladi resmen, kendisini bisey sandi, bizim ülkede masallah dokunulmaz adamlar arkasi saglam adamlar var. Fatih Terimde sisirilmis, imparator lakapli bir adam. Ama kusura bakmasin kimse, ELAMAN oldugunu bileceksin sen spor kulübünde. Adam yarim senedir taktik oturtmadi takima. Oyun felsefesi belli degil takimin ne oynadigi belli degil. Vurun kirin parcalayinla olmuyo bazi seyler. Kusura bakmayin ama, gercekten APTAL insanlarla dolu bizim ülke. Futbolda bu fazlasiyla yansiyor. Ünal Aysaldan iyi bileceksiniz demi? Adam Galatasarayi düsünüyo. Galatasarayin menfatini düsünüyo. BATI ANLAYISI var adamda. JUPP HEYNCKES denilen adam. Bayern Münih gibi dünya devi bir takim. Ve adam o takimi tarihe yazdirdi, 3 te 3 yapti, en basarili sezonunu gecirdi. Ama Bayern yönetimi napti??????

Kusura bakma senin yasin gelmis basin gelmis, basarilisin tamam, ama uzun vadeli kulubün menfatlerini düsünmemiz lazim, bi zahmet kaybol dediler kibarca ve Guardiola gibi genc bir basarili teknik adami getirdiler takimin basina. Adamlar PROFESYONEL CÜNKÜ !!!!!!!!!!

Vah halinize vah, bu anlayisla ülke futbolumuz bi gram ilerlemez geriye gider. Imparator Imparator demeye devam edin siz bakalim.

KIMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEGILDIR!

Bu gönderiş şeklini doğru bulmadıgımı başka konuda yazdım zaten.

Ama aynı şekilde bir teknik direktörün GSlılıgını kullanarak taraftarı arkasına alarak başkanla böyle bir güç savasına girmesini de doğru bulmuyorum...

kim ne derse desin. bugün olayların buraya gelmesindeki sebep Fatih terimin kendisini daha üstün görmesindendir...

başkan hatalar yapmış olabilir ama fatih terim çok mu dürüst davrandı bu zaman kadar ?

Sanki Fatih Terimin olduğu hersene çok başarılı olmuşuz kendisi hiç başarısız olmamış gibi davranıyorsunuz buna kızıyorum.

İşde bu zihniyet Fat,h terimde herşeyi ben bilirim zihniyetini oluşdurdu.

Arkadaslar faruk Sren faktörünü unutmayın. Hagi faktörünü unutmayın...

Bunlar çok büyük faktörler...

Canaydın Fatih Terime kulübün anahtarını verdiği zamanlarıda biliyoruz ...

Azıcık hatırlayın...

Fatih Terim Büyük Hocadır GS a büyük faydalar sağlamıoşidır. Ama bunları tek başına yapmamışdır...

Hagiyi getiren popescuyu getiren o muazzam kadroyu Kuran Faruk Sürendir.

Benim kızdığım nokta bu..

herşeyi fatih hocaya tek başına niye bağlıyorsunuz ?

Arkasında güçlü başkanların hiçmi başarısı yok ?

Özhan canaydın varken herşey Fatih terimin elindeyken halimizi unuttunuz mu ?

ÖZHAN CANAYDINI VERDIGI KADROYU DA GÖRDUK ALMAGUER CRISTIAN LUKUKU :)

Yahu ne futboldan anlamaz taraftar grubuna sahip bizim ülke ya. Ya ÜNAL AYSALIN ELLERINDEN ÖPÜN HEPINIZ!!!!

Adam Galatasarayi resmen profesyonel yönetiyor, adama helal olsun, siz ne vizyonsuz insanlarsiniz taraftarsiniz ya. Bu yüzden bizim ülke basarili degil iste. BU YÜZDEN DEGIL! Ünal Aysal gibi adamlardan mevcut olsa bizim ülke futbolu basindaki insanlar, inanin hersey daha farkli olurdu.

Avrupaya bakin, adamlarin ligleri, uluslararasi basarilari meydanda. Ve bize bakin, bizim ligimize bakin, takimlara bakin, ülkeye bakin. REZIL! REZALET! Ückagitcilk, afedersiniz kahpelik, adamcilik, torpilcilik, profesyonelsizlik hep bizde hep! O yüzden bu haldeyiz! Nolmus Fatih Terim kovulduysa? HAK ETTI kardesim HAK ETTI! Galatasarayi oyaladi resmen, kendisini bisey sandi, bizim ülkede masallah dokunulmaz adamlar arkasi saglam adamlar var. Fatih Terimde sisirilmis, imparator lakapli bir adam. Ama kusura bakmasin kimse, ELAMAN oldugunu bileceksin sen spor kulübünde. Adam yarim senedir taktik oturtmadi takima. Oyun felsefesi belli degil takimin ne oynadigi belli degil. Vurun kirin parcalayinla olmuyo bazi seyler. Kusura bakmayin ama, gercekten APTAL insanlarla dolu bizim ülke. Futbolda bu fazlasiyla yansiyor. Ünal Aysaldan iyi bileceksiniz demi? Adam Galatasarayi düsünüyo. Galatasarayin menfatini düsünüyo. BATI ANLAYISI var adamda. JUPP HEYNCKES denilen adam. Bayern Münih gibi dünya devi bir takim. Ve adam o takimi tarihe yazdirdi, 3 te 3 yapti, en basarili sezonunu gecirdi. Ama Bayern yönetimi napti??????

Kusura bakma senin yasin gelmis basin gelmis, basarilisin tamam, ama uzun vadeli kulubün menfatlerini düsünmemiz lazim, bi zahmet kaybol dediler kibarca ve Guardiola gibi genc bir basarili teknik adami getirdiler takimin basina. Adamlar PROFESYONEL CÜNKÜ !!!!!!!!!!

Vah halinize vah, bu anlayisla ülke futbolumuz bi gram ilerlemez geriye gider. Imparator Imparator demeye devam edin siz bakalim.

KIMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEGILDIR!

Ama senın başkanın tff gıdecek dedı hal duruyor vızyon sahıbı ama bırazda yalancı gibi

kralsın büyüksün başkan nedir ya.

ikisi de sıçıp batırdılar işte ikisi de suçlu

O ve yönetimi hocayı bu şekilde yollayıp üstüne bir de etikten, Galatasaray değerlerinden bahsedebiliyorlar ya cidden midem kaldırmıyor. Bugün itibariyle Galatasaray'ın yükselişi bitmiştir. Yakında oyuncular ayrılmak istediğinde, yeni hoca gelip başarısız olduğunda bu başlıktaki yorumları tek tek dökücem.

O ve yönetimi hocayı bu şekilde yollayıp üstüne bir de etikten, Galatasaray değerlerinden bahsedebiliyorlar ya cidden midem kaldırmıyor. Bugün itibariyle Galatasaray'ın yükselişi bitmiştir. Yakında oyuncular ayrılmak istediğinde, yeni hoca gelip başarısız olduğunda bu başlıktaki yorumları tek tek dökücem.

O zaman görücem vizyondan bahsedenleri

Umarım başkan tartışılmaz birini getırır yoksa bu kargaşa en cok bıze zarar verecek

o almagueri getirten Fatih terimdi işde gülüosun ama benim dediğime geliosun.

O Transferlerin hepsini Fatih terim istedi de kendi yaptı..

O yüzden o sene ne çileler çekdik ne borçlara girdik...

Yanılıyorsun keşke öyle olsa dedıgın gıbı olsa

hoca sony andersonu istedı onları crıstıanı aldılar

hoca cheza yı ıstedı onlar lukukuyu getırdı

Hocanın tek hatası freank de boer du

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt