Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmadı başkan. İstifa et. Böyle bitmemeliydi. Yakışmadı.

Galatasaray icinde irlandalilar olusturdun baskan. Her mac yenilmemiz icin dua edecek kesim. Ama olsun anlayacaklar degerini.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

haklısın tamam da uzatma şu an en çok zarar veren de oydu doğru bir hamle oldu.

geçmiş mazide kalır kredi oluşturur. emin ol fatih terim yerinde başkası olsa geçen sene yollanmıştı

-Tapatalk-

Keşke sezon sonu yollansaydı.. Adam gibi birbirlerinin kuyusunu kazmadan olmuyor senle çalışmak istemiyorum deyip yollasaydı..

Başka bundan sonra Selçuk,Arda vs.. Bu tip yerli yıldızları getirirsin. (Bekle..) Hani belki gelirler..Kimse bana Arda geldi mi diye sormasın. Bu bir örnektir. Anlayanlara..

Florya'da toplananları kafana takma. Bir o kadar, hatta 2 katı arkanda başkan. 3 senede 3 tane 10 numara hamle yaptın;

1. Fatih Terim'i getirmek.

2. Sermaye

3. Fatih Terim'i göndermek.

Sanırım Ünalcığım son iki senedir en sevdiği oyuncağından sıkıldı artık. Bu sene sonu bırakır.

Böyle ayrılığı yakıştıran ergenlerin hepsinin belasını versin.

Fatih Terim'in büyük yanlışları vardı kabul ama Galatasaray'ın en büyük efsanelerinden biriyle karşılıklı olumlu olumsuz bir sonuç çıkarılabilirdi,adam antremandayken kovuyorlar.

Yemişim böyle profesyonelliği.

Hoca başarısız diye mi gönderildi? Gözünün üstünde kaşı var, gitsin. Bu kadar basit.

Tek sebep bu mu ?

Hoca kendini baskanin uzerinde goruyordu.

Hoca milli takima gitmek istiyordu Aysal da gondermek.

Gonul isterdi ki hoca istifa etsin ama yapmadi. Oyle olsa daha az zarar gorurdu takim.

Tek sebep bu mu ?

Gonul isterdi ki hoca istifa etsin ama yapmadi. Oyle olsa daha az zarar gorurdu takim.

Kimse aksini iddia edemez şurada Galatasaray mazisi 2 yıl olan adam mı Terim'den üstün olacak ?

Terim'in gitmesi doğrudur ama gidişi böyle olmamalıydı.

Galatasaray icinde irlandalilar olusturdun baskan. Her mac yenilmemiz icin dua edecek kesim. Ama olsun anlayacaklar degerini.

Ben belki de en sert eleştirenlerden biriyim lafım sana değil Erdinç ama dua etmek şöyle dursun Allah göstermesin 1 ay sonra yeni hoca başarısız giderse burada herkes söverken yine ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar savunacaktır o kişiyi de süre verilmesi gerektiğini söyleyecektir ben bundan eminim.. Bende Fatih Terim'in oynattığı futboldan memnun değilim, milli takıma gitmesi olayında kızdım.. Ama şuan gönderilmesi yanlış çünkü gelecek kişi takımı tanıyacak vs başarılı olamaz.. Sezon sonu veya sezon başı gönderilecekti gönderilecekse.. 2. kızdığım nokta ise gönderiliş şekli ki bu kabul edilemez bence..

Başka bundan sonra Selçuk,Arda vs.. Bu tip yerli yıldızları getirirsin. (Bekle..) Hani belki gelirler..Kimse bana Arda geldi mi diye sormasın. Bu bir örnektir. Anlayanlara..

Selcuk disinda kimi aldik?

Burak a parayi bastik.

Hamit i hatirlatmayim istersen.

Fenerde teknik direktor yokken Alper i aldi elimizden. Bjk Tore yi kerim i aldi.

Milyon eurolar donuyor parayi verince kosarak gelirler.

Arda yi ornek gostermende komik olmus. Terim in geldigi sene gitme demesine ragmen gitti bu sene de gel denmesine ragmen gelmedi.

Tek sebep bu mu ?

Açsın Galatasaray tarihini okusun, gücü yetiyorsa değiştirsin. Görsün kim kimin üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt