Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne adamlar var ya hahahaha

terim diye biri olmasa galatasarayı tutmaz la bunlar hahaha

-Tapatalk-

Selcuk disinda kimi aldik?

Burak a parayi bastik.

Hamit i hatirlatmayim istersen.

Fenerde teknik direktor yokken Alper i aldi elimizden. Bjk Tore yi kerim i aldi.

Milyon eurolar donuyor parayi verince kosarak gelirler.

Arda yi ornek gostermende komik olmus. Terim in geldigi sene gitme demesine ragmen gitti bu sene de gel denmesine ragmen gelmedi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Erdinç kardeşim;Arda türk olduğu için sembolik olarak gösterdim. Töre olayına bişey diyemem. Ancak Kerim konusunda elini cebine atmayan 3m'i çok bulan yönetim değil miydi.? Biraz daha indirirz düşüncesi ile hareket eden yönetim değil miydi?

Hamiti'de hatırlat.. Sence Terim olmasaydı,Hamit bize imza atar mıydı.? Bence atmazdı.

Bence Burak bile Terim olmasaydı,parayı basmamıza rağmen bize gelmeyi istemezdi.

Bu fatih terimle başarısızlığa razı olanlar 02-04 arasında gitmesi için her şeyi yapanlar :D

Ismi tarihi ne olursa olsun hic bir zaman teknik direktor baskandan ustun olamaz. Aksi halde o is yurumez. Duygusal olmayin lutfen.

Senin yaşayan en büyük efsanen haberi olmadan küfreder gibi antremanda takımın başındayken kovulduğunu öğreniyor. Bunun hesabını herkes verecek. Duygusallıkla hiçbir ilgisi yok bunun. Metin Oktay'ın, Ali Sami Yen'in kemikleri sızlıyordur. Başkan yakında öyle veya böyle gidecek, olan yine bize olacak. Sonra yine giderler Terim'in kapısına kurtar bizi diye.

başkanla terimin lise çocukları gibi atışması ve tripleri yüzünden bu hale geldik. şimdi terim gitti bu sezon şampiyon olamazsak sezon sonuda sen gideceksin aysal bey.

Senin yaşayan en büyük efsanen haberi olmadan küfreder gibi antremanda takımın başındayken kovulduğunu öğreniyor. Bunun hesabını herkes verecek. Duygusallıkla hiçbir ilgisi yok bunun. Metin Oktay'ın, Ali Sami Yen'in kemikleri sızlıyordur. Başkan yakında öyle veya böyle gidecek, olan yine bize olacak. Sonra yine giderler Terim'in kapısına kurtar bizi diye.

Gonderilme bicimi yanlis keske hoca istifa etseydi ama boyle olcagni biliyodu hoca.

Erdinç kardeşim;Arda türk olduğu için sembolik olarak gösterdim. Töre olayına bişey diyemem. Ancak Kerim konusunda elini cebine atmayan 3m'i çok bulan yönetim değil miydi.? Biraz daha indirirz düşüncesi ile hareket eden yönetim değil miydi?

Hamiti'de hatırlat.. Sence Terim olmasaydı,Hamit bize imza atar mıydı.? Bence atmazdı.

Bence Burak bile Terim olmasaydı,parayı basmamıza rağmen bize gelmeyi istemezdi.

Keske hamit imza atmasaydi. Severim Hamit i ama parasinin hakkini vermiyor.

Burak bize gelmeyip nalcakti. O rus takiminin 5. Forvetimi olacakdi sampiyon takimda oynamak varken.

Arda ornegi hic uygun degil adam Terim in geldigi sene kacti takimdan.

Bende Terim yerli oyuncu transferinde etkilidir saniyodum ama fis cikti bu is paraya bakar.

Başkanin iyi bir hoca getirecegine nerdeyse eminim. Bu adam kafasinda 40 tane tilki dolaşiyor.

2 sene çok iyi yönetti takımı. Bu sene de mahvetti, gerçek budur.

Gönderiliş şekli tartışılabilir, ama en iyisi gitmesiydi herkes açısından.

Keske hamit imza atmasaydi. Severim Hamit i ama parasinin hakkini vermiyor.

Burak bize gelmeyip nalcakti. O rus takiminin 5. Forvetimi olacakdi sampiyon takimda oynamak varken.

Arda ornegi hic uygun degil adam Terim in geldigi sene kacti takimdan.

Bende Terim yerli oyuncu transferinde etkilidir saniyodum ama fis cikti bu is paraya bakar.

Haklısın ne diyeyim. Ne desem haklıyım diyeceksin. Profesyonelleri severim,görüşlerine duygu karıştırmayanları. Saygı duyarım.

Başkanın profesyonelliğine bakın canlı yayındaki tribün lideriyle mesajlaşıyor. :)

benim anlamadığım açıklama yapılıyor hocaya 2 senelik anlaşma teklif etmişiz kabul etmemiş ancak burası en civcivli konu hocanın 1 sene daha sözleşmesi var neden fesih ediliyor bence burda art niyet var

Haklısın ne diyeyim. Ne desem haklıyım diyeceksin. Profesyonelleri severim,görüşlerine duygu karıştırmayanları. Saygı duyarım.

Hocam Fatih Terim i cok severim

2 ay onceki yazilarima bak ama olay acik. Terim Aysal i istemiyor Aysal da Terim i. Milli takim bahane oldu. Terim birakacakti bizi sene sonunda. Adamlar bosuna mi Terim 10 sene bizle diyor

Basbakan cikiyor bence milli takimda kalsin diyor. O yuzden simdi yollatin ayrilmasi iyi oldu.

Hocam Fatih Terim i cok severim

2 ay onceki yazilarima bak ama olay acik. Terim Aysal i istemiyor Aysal da Terim i. Milli takim bahane oldu. Terim birakacakti bizi sene sonunda. Adamlar bosuna mi Terim 10 sene bizle diyor

Basbakan cikiyor bence milli takimda kalsin diyor. O yuzden simdi yollatin ayrilmasi iyi oldu.

Evet katılıyorum şimdi sana. Bende çok severim. Ama sezon sonu güzel,güzel bıraksaydı daha güzel olurdu. Benim savunduğum böylesi hiç olmadı. Aynı dili konuşuyoruz aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt