Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen senede kötü gibiydi takım.drogba olmasa asla şampiyon olurduk

Öyle ama bu sene her açıdan çok kötü gidiyorduk. Kafası da karışıktı muhtemelen.

Böylesi en iyisiydi. Fatih Terim'i severim ama bazı insanlar kötüyken hiç çekilmezler.

Beşiktaş maçına çift forvet çıkıp da doldur boşalt oynamamızı bana kim açıklayabilir?

Takım hiçbir şey oynamıyordu. sırf çok seviyoruz diye tutmanın anlamı yok.

Burada tartışılması konu böyle mi gönderilmeliydi olmalı bence.

Abicim eğer o Oğuz Altaya mesaj hikayesi doğruysa saçmalıktan başka bişey değil,koca başkan eski tribün liderine teknik direktörü bende bilmiyorum diye mesaj çekiyor..Yok artık diyorum Profesyonellik ??? Kurumsallaşma?? Efsane başkan olacakken yerin dibine doğru hızla gidiyorsun benim gibi seni seven adamı bile kendine düşman ettin

Baskan zeki adam hemde cok.

Gecen sene Oktay Mahmuti gonderildiginde taraftarin yarisi kizdi ben dahil ama sene icinde kimse keske Oktay hoca olsaydi dememistir ben dahil.

Terimde de aynisi olacak. Yeni teknil direktor coktan hazirdir.

Biz isimlere degil Galatasaray a asigiz. Destek olalim kostek degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abicim eğer o Oğuz Altaya mesaj hikayesi doğruysa saçmalıktan başka bişey değil,koca başkan eski tribün liderine teknik direktörü bende bilmiyorum diye mesaj çekiyor..Yok artık diyorum Profesyonellik ??? Kurumsallaşma?? Efsane başkan olacakken yerin dibine doğru hızla gidiyorsun benim gibi seni seven adamı bile kendine düşman ettin

Oğuz Altay sormuş başkanım taraftarı doğru bildirelim çok bilgi kirliliği var diye, oda söylemiş ne olacak yani?

bizi asıl bitirecek şey, şu anda bazı taraftarların Fatih hocanın evinin önünde yaptığı şeyi tribünlere taşıyıp, statta yönetimi başkanı protesto etmesi olur. anlayamıyorum bazı şeyleri. hayır bizde seviyoruz Fatih hocayı yada başkanı ama Galatasaray'dan fazla değil.

Oğuz Altay sormuş başkanım taraftarı doğru bildirelim çok bilgi kirliliği var diye, oda söylemiş ne olacak yani?

İyi herkes sorsun o zaman,başkana Whatsup yüklesinler herkese ayrı ayrı yorum yapsın..Kurumsallaşmadan bahsetmeyen bir başkan yaparsa normaldir..Azize yaparsa normal karşılarım bunu sadece

Fatih hoca gitti bence yanlıştı ama inşallah ben yanılırım.unal aysala tepki göstermek klübe zarar verir.elimizde tek başkan kaldı ben başkanı da severim küstürmemek lazım.

İyi herkes sorsun o zaman,başkana Whatsup yüklesinler herkese ayrı ayrı yorum yapsın..Kurumsallaşmadan bahsetmeyen bir başkan yaparsa normaldir..Azize yaparsa normal karşılarım bunu sadece

Abi büyütülecek bir şey yok. UA'yı gram sevmem ama Oğuz Altay'ın konuşmalarını yaklaşımlarını beğenirim başkanda yakın görmüş bilgi vermiş ne olacak büyütmeyin şuan ki kaos u önleyecekse sana söylesin yada siteden açıklama yapsın.

Hocada arayıp Veysel Giley'e takımda kalacam filan diyordu..

benim anlamadığım açıklama yapılıyor hocaya 2 senelik anlaşma teklif etmişiz kabul etmemiş ancak burası en civcivli konu hocanın 1 sene daha sözleşmesi var neden fesih ediliyor bence burda art niyet var

Ateistler bunu da açıklasın. Şaka bi yana bende bunu düşünüyorum.

bizi asıl bitirecek şey, şu anda bazı taraftarların Fatih hocanın evinin önünde yaptığı şeyi tribünlere taşıyıp, statta yönetimi başkanı protesto etmesi olur. anlayamıyorum bazı şeyleri. hayır bizde seviyoruz Fatih hocayı yada başkanı ama Galatasaray'dan fazla değil.

Bunun hesabını verecekler. Bu yönetimin miladı dolmuştur.

Galatasaray'da Fatih Terim'in şok ayrılığından sonra sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörünün kim olacağı konusu merak edilmeye başlandı. Beyaz Futbol programında eski UltrAslan lideri Oğuz Altay, başkan Ünal Aysal'ın kendisine ilettiği bir mesajı açıkladı.

Başkan Aysal'a Galatasaray taraftarının üzüntüsünü ileterek, yeni teknik direktörün kim olacağını söyleyen Altay Aysal'ın, "Birçok çalışma var ama ben bile bilmiyorum. Olduğu zaman sizleri bilgilendiririm" cevabını verdiğini aktardı.

Dimi zaten haberi olması gereken biri varsa oda benim zaten...

2 sene çok iyi yönetti takımı. Bu sene de mahvetti, gerçek budur.

Gönderiliş şekli tartışılabilir, ama en iyisi gitmesiydi herkes açısından.

"Telefonunu açmayan birine nasıl haber verelim" benzeri açıklamalar var yönetimden. Gönderiliş şeklinin bu telefon olayına yönetimin tepkisi ve cevabı olduğunu düşünüyorum.

Valla basgan'ı bu hata bitirmez insallah..Basarısızlıga kimse tahammül edemez.Bugün basgan'ı savunanların cok büyük bölümü köstek olur burda.Bakalım zaman neyi göstercek.Sahsen benim hic umudum yok.

Abi büyütülecek bir şey yok. UA'yı gram sevmem ama Oğuz Altay'ın konuşmalarını yaklaşımlarını beğenirim başkanda yakın görmüş bilgi vermiş ne olacak büyütmeyin şuan ki kaos u önleyecekse sana söylesin yada siteden açıklama yapsın.

Hocada arayıp Veysel Giley'e takımda kalacam filan diyordu..

Bizi yaralayacak şeyler bunlardır..Azize vari hareketler..Ferguson olması gereken adamı sen tut gönder ondan bile daha çok kızıdm şu sms hikayesine..Neyse ben bugün 3 ekim itibari ile 34.dk muhabbeti üzünden ligtv mi de iptal ettim zaten..Ben profesyonel olamıyorum be renktaşlar yaşım müsait değil 35 olunca pek profesyonel bakamıyorum olaylara..Ekstra motivasyon vermektir bunu adı diğer rakiplerine..

Başkanın kredisi cok azaldı yalnız.Heynckes veya muadili bir hoca getirmeli.Başarısızlıkta Aysal'ı asar taraftar.

Taraftar kapının önünde, hoca arabasına binip saat 1'de dışarı çıkıyor?

*Evemi geldi yoksa? Ben evden çıktığını gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt