Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın kredisi cok azaldı yalnız.Heynckes veya muadili bir hoca getirmeli.Başarısızlıkta Aysal'ı asar taraftar.

Fatih Terim'i gönderdi gelen hoca Adolf Hitler,Stalin ya da Victor Hugo falan olsa ne değişir?? Adamda tek adamlık kompleksi var,geleni de başarılı olduğunda göndermeyeceği garanti mi?? Artık bu duygusu soktu taraftarın beynine..

Yalnız Galatasaray'da başarı hep cezalandırılıyor :D

Tamam hoca'yı bende eleştirdim burada saçma inadı devam etti.Ama gönderilişi böyle olmamalıydı.

Luce de şampiyon yapıp kovulmustu. Fatih hoca'da 2 sene üst üste şampiyon yaptı + CL çeyrek finali.

Bu durum biraz garip :)

Ekonomiyi düzelttik lafları nereden çıkıyor, buradan işte. Kulübün hakim hissesi %55'e kadar düştü. Artık yeni hisse satmaya kalktığında kulübün kontrolünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Yüksek payda hisse sahibi kaç kişi var ?

Ulan ben bu adama güle oynaya oy verdim be.. Bizi soktuğu şu hale bak, yazıklar olsun valla.

Bizi ayağa kaldıran ve takımımıza büyük başarılar kazandıran başkan. Fatih Terim'i göndermesi yanlıştı. Evet Terim kalmalıydı. Ama Ünal Aysal'ı seçildiği ilk gün nasıl seviyorsam hala öyle seviyorum. O bizim büyük başkanımız.

Sonu Adnan polat gibi olmasından korkuyorum Yanlış insanlara güveniyorsun başkan yanlış yapıyorsun..

adamın bir bildiği var akıllı adam ama terimin ağlaması dayanılmaz :(

BU9jnimCIAATzTJ.jpg

unalin otel :D

Başkan bu sene başarısız olsak bile kalmalıdır kredisi mevcuttur, geldiğinde dipten çıkardı deniyor Terim ama Avrupa'ya gitmeyen takıma Melo'yu Eboue'yi Muslera'yı Ujfa'yı vs vs bu adamın yönetimi getirdi sonuçta.

Galatasaray basarisiz olsun da baskani asalim diye bekleyenler cok bekler ; )

kulubun basina gelmis en kutleli basgandir bnu birgun herkes idrak edecek no worries.

Allah'tan dilerimki bütün stad İSTİFA AYSAL İSTİFA YÖNETİM diye inler İMPARATORU böyle haksızca kovmak yakışmadı gelenekçilerdensin kurumsalım vizyoncuyum diyorsunuz bu yapılanlara bak sürekli içerden bilgi sızdırma RASİM OZAN SİNAN ENGİN gibi çakallar aracalığıyla (bilgi sızdırmayla) ve anti gs milliyet hürriyet dostlarının aracalığıyla yıprattın terimi hani 2-3 ayda bir görecektik seni TELEVİZYONLARDA FİLAN(Utanmasan polis kamerasına roportaj verecen) YALANCILIK MODA OLMUŞ KOLTUĞA GELEN YAPIŞIYOR ARKADAŞ!!!

Sen de herkes gibiymişsin başkan.

inşallah takım başarılı olur bu acılar unutulur.Fatih terim göz yaşları içinde gönderildi başarısız olursak ünal aysal küfürlerle gönderilir.aradaki fark bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt