Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aysal gitmez,ama fenerlilerden nefret ettiğim kadar nefret ediyorum artık şu ünal aysala laf edenlere.böyle avrupai bi takımın hala köylü kafasında taraftarı var.

Köylü demesek.. Takıntılı,geri kafalı, hatta kültürsüz diyelim.. Masum temiz kalpli köylülerimiz girmesin hiç benzetme olsa bile..

saygılı ol bak.herkesin görüşü bir olmaz.yaşın ufak böyle şeyleri bu yaşta öğrenirsin.belki kral evladısındır ama adamlıkta lazım tamam mı abisi.başkalarının görüşüne saygı göster.köylüyüde küçümseme bir nevi ırkçılıktır yaptığın.

İyi de köylüler ne?Irkçılıkla bir alakası yok adamın yazdığının.

Ünal Aysal kötü bir başkandır. Tutarsızdır bir kere. Seçim yok dedikten sonra seçime gitmiştir. Yabancı kontenjanı sayısı 1 yıl sonra böyle olacak dendiğinde önemsememiş. Kılını kıpırdatıp mücadele vermemiştir. İş işten geçtikten sonra bir şeyler yapmaya çalışmıştır. Ben olduğum sürece İmparator görevdedir dedi ve sene dolmadan gönderdi. İşin bu boyuta gelmesi için her şeyi yaptı bu adam.

Süren'den Aysal'a tepki

Galatasaray eski Başkanı Süren: "Demek ki Aysal'ın başka planları varmış"

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Fatih Terim'in bu şekilde görevinden alınmasına tepki göstererek, "Demek ki Başkan Ünal Aysal'ın başka planları varmış." dedi.

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Fatih Terim'in görevden alınmasının en çok Galatasaray'a zarar vereceğini söyledi.

Süren, Fatih Terim ile bu şekilde yolların ayrılmasına bir anlam veremediğini, Türk futbolunda bir değer olan ve Türkiye'nin en başarılı teknik adamlarının başında gelen Terim'e yapılanı kabullenemediğini de belirterek, "Demek ki, Ünal Aysal'ın başka hesapları varmış." diye konuştu.

Süren, "Yanlış bir karar olarak görüyorum. Sezonun başlangıcında ne sebeple olursa olsun dialog noksanlığından dolayı böyle bir kararın verildiğini düşünüyorum. Bir yola çıkmışsınız, iki sene üst üste şampiyon olmuşsunuz aynı hoca ile. Ve birden ligin 5. maçı oynanırken, lig liderinden 3 puan gerideyken ve Şampiyonlar Ligi'nde sadece birinci maç oynandıktan sonra Fatih Terim ile devam etmemeye karar veriyorsunuz. Ben bunun heralde bir b planının olduğunu düşünüyorum. Hiçbir sebep yok ortada. Bu şartlarda böyle bir karar aldığınıza göre arkasında mutlaka bir düşünce vardır. Açıkcası bu kararı yadırgıyorum." dedi.

Yönetimin Terim'in karizmasından etkilenmeyeceğini düşünen Süren, "Fatih Terim'in karizması muhakkak çok kuvvetlidir. Ancak bunun bir etken olduğunu düşünmüyorum. Ben tasvip etmiyorum bu aşamada bu değişikliği ama muhakkak bir planı vardı." şeklinde konuştu.

Bu olayın Galatasaray'a zarar verdiğini belirten Süren, "Galatasaray'a en büyük zararı yine Galatasaray veriyor. Galatasaray'ın en büyük rakibi Galatasaray'dır." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben şunu anlamıyorum. Fatih Terim ile çalışmak neden zor olsun. Zaten iki senedir beraber çalışıyorsunuz. İki senedir çalıştığınız insanla şimdi mi zor olduğunu anladınız çalışmanın. Bunlar bence şehir efsaneleri. Başkan sorumluluğu üstleniyordur zaten.

Ben olsam böyle bir değişiklik yapmazdım. Mayıs'a kadar devam ederdim. Sonrasında ayrılacaksam da medeni bir şekilde ayrılırdım. Bayern Münih nasıl Heynckes ile ayrıldı Fatih Hoca'ya da aynısını yapardım. 4. yıldızı takar öyle ayrılırdım."

TRT Haber

Süren'den Aysal'a tepki

Burada Galatasaray başkanına hakaretler görüyorum ne kadar ayıp yahu, Galatasaray başkanı bu, sınıf başkanımı. Ne yapmış olursa olsun doğru ya da yanlış radikal bir karar vermiştir. Burası twitter değil, yönetim de bu mesajlara neden el atmıyor anlamıyorum. Galatasaray başkanına yapılan çirkin söylemler yakışıyor mu Galatasaraylılığa?

aysal gitmez,ama fenerlilerden nefret ettiğim kadar nefret ediyorum artık şu ünal aysala laf edenlere.böyle avrupai bi takımın hala köylü kafasında taraftarı var.

Ah vah cidden. Köylü kafası dediğin başımızda yönetiyor lan bizi. 2 takım elbise giyip şark kurnazlığı yapmakla olmuyor öyle. Terim'e abuk subuk yakıştırmalar yapan zihniyet kendi köylü alt kimliklerini gizlediği o takım elbiselerin altında onu her gördüğünde kudurduğu için içlerinden gelen köylü kompleksi ile alıyor/aldırıyor o kararları.

Kurumsal başkan, çay ocağında bile olmayacak ayak oyunları ile TD harcıyor ve harcadığı adam da kulübe 40 yıllık hizmeti olan 8 yılda 6 lig, 4 Süper Kupa, 2 Türkiye Kupası, 1 Uefa Kupası, 3 TSYD Kupası sığdırmış.

8 yılda 16 resmi kupa.

Geçmişte hangi antrenör 1 yılda 2 kupa ortalaması ile oynadı lan bu kulüpte.

En önemlisi hocaya bu sonu reva görenler MOURİNHO'YU BİLE GETİRSE KENDİ KAFASINA GÖRE KENDİ DOĞRULARI VE EGOLARINA GÖRE YÖNETİR TAKIMI Kİ FUTBOLDAN ! GR ÇAKMAYAN ADAMLARIN KURDUĞU DÜZEN DEN ÇIKSA ÇIKSA KAOS ÇIKAR:

Yıldırım Demirören : Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocamdır.

Ünal başkan bu kelimeyi tüpçü bile söylüyor sen birkere bile söylemedin

Yıldırım Demirören : Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocamdır.

Ünal başkan bu kelimeyi tüpçü bile söylüyor sen birkere bile söylemedin

Hala tüpçünün oyununa gelenler var. Şaka gibi. Demirören şu an fatih terimin her yerini yalamaya mahkum durumda. ağzına ne kadar kandırıkçı söz geliyorsa söyleyecek zaten.

Yıldırım Demirören'in basına servis ettiği kağıt parçası 1 aydır bizden saklanıyordu.Buradan bile belli dönen dolapların olduğu.

ah be başkan sezon sonu göndersen ne olurdu yalnız tüpçünün söylediklerini yalanlamazsan benim için bitersin söyliyeyim

Kılavuzu aristokrat yönetici olanın burnu b.tan çıkmaz. Hala burada birilerine köylü diyen bir zihniyet var. Fatih Terim'i yiyen de aynı ayırımcı zihniyet.

Galatasaray başkanına kullanılan üslup çok çirkin , moderatörler ne işe yarıyor merak ediyorum? direk küfür mü edilmesi lazım?

F.Terim gönderildiği için bazı kişileri vefasızlıkla suçlayanlar , kulübü 2 yılda Avrupa markası haline getiren ,Avrupa'da unutulmuşken Emirates kupasına davet edilecek seviyeye getiren , Sneijder-Drogba gibi isimleri kazandıran kişiye gösterdiği vefa(!) ortada.

Kazandığımız kupalarda F.Terim'in ne kadar emeği varsa başkanın da o kadar emeği vardır.

Başkan F.Terim'i kovarak , görevinin gereğini yapmıştır. Hangi kurumda görülmüş , bir çalışanın kurumun başkanına atar yapması, saygısızlık yapması.. Hele ki biz Galatasaray'dan bahsediyoruz. Nasıl içinize siner bu atarlar , saygısızlıklar?

Başkan yetkisini kullanarak görevini yapmıştır , arkasındayız. Destekliyoruz.

ftyi bir gün kovacak kadar billurlu olduğunu 70 yaşında baba olduğunda anlamıştım başgan

Hala tüpçünün oyununa gelenler var. Şaka gibi. Demirören şu an fatih terimin her yerini yalamaya mahkum durumda. ağzına ne kadar kandırıkçı söz geliyorsa söyleyecek zaten.
kardeşim sana birşey söyliyeyeim başkan fatih hocaya sahip çıksaydı bu oyuna kimse gelmeyecekti emin ol ortada oyun varsa sende kuralına göre oynarsın fatih hocayı kazanmak istiyorsan her türlü kazanırsın tabi kazanmak istiyorsan

Fatih Terim'i savunan adam şikecinin elemanı Yıldırım Demirören siz hala Ünal Aysal'a sallayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt