Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Terim'e karşı hülöğğ zihniyetinde olanlar yok mu sayin Hacı

tapatalk...

bu baskani halen savunan varsa ayiptir söylemesi cok cahildir net hemde. neyse baska taraftara laf atiyordum hüloog ne olursa baskanlarina sahip cikan . bizimkilerde farksizmis resmen maalesef.

Efsanemizi yedi resmen bu adam. yaziklar olsun ne deyim. bunuda anlamyan halen cahilin dansikasidir. tüpcü gibi adamdan tokati yediler ya buda bunlara yakisir zaten.

yaziklar olsun !!! Derhal istifa etsinler serefleri varsa ve biraz olsun Galatasaray kültürüne saygilari varsa.

Galatasaray kültürleri varsa diyorsun, Fatih Terim'i savunuyorsun. Hangi GS kültürünü yansıtan duruşlarda bulundunuz son 1.5 senedir?

bu baskani halen savunan varsa ayiptir söylemesi cok cahildir net hemde. neyse baska taraftara laf atiyordum hüloog ne olursa baskanlarina sahip cikan . bizimkilerde farksizmis resmen maalesef.

Efsanemizi yedi resmen bu adam. yaziklar olsun ne deyim. bunuda anlamyan halen cahilin dansikasidir. tüpcü gibi adamdan tokati yediler ya buda bunlara yakisir zaten.

yaziklar olsun !!! Derhal istifa etsinler serefleri varsa ve biraz olsun Galatasaray kültürüne saygilari varsa.

BU_z5aOCQAEbmg5.jpg

Hocasız Galatasaray'ı tutmayacaksanız, size bir takım kuralım onu yönetsin hoca Milli Takımdan zaman kalırsa?

ya hala hoca moca diyor ya. delirecegim ya. ya sen ciddiden bukadar cahilmisin kardesim yoksa benimle dalgami geciyorsun.

neyse sana laf atlana kadar ömrüm biter galiba.

Galatasaray kültürü başkana saygısızlık , atar yapmak mıdır? Telefonlarına bile çıkmamak mıdır?? Tüpçünün elemanı olup , Galatasaray'ı yan cepte bekletmek midir? Galatasaray'ın sözleşmesini reddetmek midir?

Merak etme Galatasaray kültürünü en iyi bilen adam U.Aysal'dır.

Terbiyesizlik yapma. İstifa etmezlerse şerefsiz mi olmuş oluyorlar? Unal Aysal ve yönetim gerekeni yapmıştır. Ben sonuna kadar arkasındayım ve destekliyorum. Istifayı gerektirecek herhangi bir durum göremiyorum.

Ayrıca başkanı savunan aklıselim Galatasaray taraftarını hangi hakla cahil olarak nitelendiriyosun?

Yönetimi suçluyosun ama eğer Galatasaray kültürüne saygın olsaydı, Terim'i tanrılaştırıp Galatasaray'ın üstüne koymazdın.

Galatasaray kültürü başkana saygısızlık , atar yapmak mıdır? Telefonlarına bile çıkmamak mıdır?? Tüpçünün elemanı olup , Galatasaray'ı yan cepte bekletmek midir? Galatasaray'ın sözleşmesini reddetmek midir?

Merak etme Galatasaray kültürünü en iyi bilen adam U.Aysal'dır.

Terbiyesizlik yapma. İstifa etmezlerse şerefsiz mi olmuş oluyorlar? Unal Aysal ve yönetim gerekeni yapmıştır. Ben sonuna kadar arkasındayım ve destekliyorum. Istifayı gerektirecek herhangi bir durum göremiyorum.

Ayrıca başkanı savunan aklıselim Galatasaray taraftarını hangi hakla cahil olarak nitelendiriyosun?

Yönetimi suçluyosun ama eğer Galatasaray kültürüne saygın olsaydı, Terim'i tanrılaştırıp Galatasaray'ın üstüne koymazdın.

he he yav. git lütfen isine bak sen. hayal dünyanda yasamaya devam et sen. terimide ben ama asla Galatasarayin üstünde görmedim görememde ama benim bakis acimi anlaya bilmen icin daha 40 firin ekmek yemen gerekiyor belli ki.

seninle ugrasacak halimde yok. destekledigin kisi bir gün uyaninca o koltukda olmayinca fazla üzülmede sen.

Ya bi git Allahını seversen tüpçü efsanemizi yedi diyosun iyi güzel hoşta tüpçünün kader birliği yaptığı çalışma arkadaşı olmasına ses çıkartmıyosun ne iş? Yabancı sınırını genişletip elimizi kolumuzu bağlayan, şikeye gerekli cezayı vermeyen adamın lafıyla burdaki bi kısım Galatasaray taraftarına cahil diyosun

Ya bi git Allahını seversen tüpçü efsanemizi yedi diyosun iyi güzel hoşta tüpçünün kader birliği yaptığı çalışma arkadaşı olmasına ses çıkartmıyosun ne iş? Yabancı sınırını genişletip elimizi kolumuzu bağlayan, şikeye gerekli cezayı vermeyen adamın lafıyla burdaki bi kısım Galatasaray taraftarına cahil diyosun

ya siz daha neler oldugunu anlayamisiniz ki ne anlatacam ben size ? evet cahilsiniz ama bu böyle yada daha kibarca söyleyim kabul ise. olayi cözememisiniz.

ben tüpcüyede öyle direk inanmiyorum ama hocanin süreci ve dedikleri ile 1+1 eder 2 . bukadar basit.

daha dün gelen bir avrupadan gelen baskana mi inanayim ben yoksa 40 yilini veren fatih terime mi ?!

sen ve senin gibilerin parayla satin almis baskanlara inana bilirsiniz ben ama Aslolan Galatasaray diyen efsaneme inanmaya tercih ediyorum acikcasi ki sonuna kadarda haklidir bu durumda.

terside olsa baskani savunmasinida bilirdim merak etme sen. ergen yaslarinda veya kör salim degiliz Allaha sükür öyle haksiz yere birilerini savunmaya.

he he yav. git lütfen isine bak sen. hayal dünyanda yasamaya devam et sen. terimide ben ama asla Galatasarayin üstünde görmedim görememde ama benim bakis acimi anlaya bilmen icin daha 40 firin ekmek yemen gerekiyor belli ki.

seninle ugrasacak halimde yok. destekledigin kisi bir gün uyaninca o koltukda olmayinca fazla üzülmede sen.

Ben sizin gibi kişilerin arkasından gitmiyorum. Ünal Aysal başarısız olursa gider , kendi de söylüyor zaten

Hayal dünyasında yaşayan sensin. gün gibi açık gerçekleri göremeyecek kadar tanrılaştırmışsın F.Terim'i , Galatasaray başkanına Galatasaray kültürünü öğretmeye yeltenecek kadar hayal dünyasına batmışsın. Görevini yaptığı için , istifa etmezse şerefsiz olduğunu ima edecek kadar düşmüssün. Yazık.

maaşlı elemanı bülent tulun'un sözünü dinlediği sürece burnu ... kurtulmaz

ya siz daha neler oldugunu anlayamisiniz ki ne anlatacam ben size ? evet cahilsiniz ama bu böyle yada daha kibarca söyleyim kabul ise. olayi cözememisiniz.

ben tüpcüyede öyle direk inanmiyorum ama hocanin süreci ve dedikleri ile 1+1 eder 2 . bukadar basit.

daha dün gelen bir avrupadan gelen baskana mi inanayim ben yoksa 40 yilini veren fatih terime mi ?!

sen ve senin gibilerin parayla satin almis baskanlara inana bilirsiniz ben ama Aslolan Galatasaray diyen efsaneme inanmaya tercih ediyorum acikcasi ki sonuna kadarda haklidir bu durumda.

terside olsa baskani savunmasinida bilirdim merak etme sen. ergen yaslarinda veya kör salim degiliz Allaha sükür öyle haksiz yere birilerini savunmaya.

Hoca adam akıllı çıkıp ne olduğunu anlatmadı ki, birileri istiyor diye sözleşme imzalamam gibilerinden yuvarlak laflar etti neyse daha önce çok tartıştık 1 tane bile mantıklı bişey dediğini görmedim zaten, 1+1= 2 öyleyse FT haklı bu kadar basit diyosun, gerçekten kurduğun denklem olağanüstü lütfen kusura bakma biz cahiller zorlanmış olabiliriz bu olağanüstü denklemini çözmekte biraz daha anlayışlı ol lütfen biz gerizekalılar zor anlıyoruz, biraz daha basitleştirerek anlatırsan yine haşa hepsini anlamayız dediklerininde birazını kapabiliriz belki... Ayrıca yine bir başka olağanüstü çözümlemende biz ve bizim gibilerin 'parayla satın almış başkanlara'' inanmak gibi pis bir huyumuz var bu tespit'ten ötürü önünde saygıyla eğiliyorum....

3 yıllık imzalanan belgeyi gördük başkan. Basına yalan haberler sızdırmaya devam.

3 yıllık imzalanan belgeyi gördük başkan. Basına yalan haberler sızdırmaya devam.

Başkan sen bu mesajı yazmadan önce açıklamasını yaptı.Klavye icat oldu olalı böyle ergenler başımıza dert oldu ona yanıyorum.Arkadaşım önce araştır sonra salla başkana, fikriniz bilginiz olsun bazı konularda başkalarının sözleriyle çıkmayın insanların karşısına...

Hani hoca federasyonla sözleşme imzalamıştı da o yüzden imza atmıyordu? Gördük imzayı. Kimin ne kadar yalancı olduğunu. Galatasaray başkanının düştüğü duruma bak. Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt