Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Tulun kaç para maasla akıl hocalığı yapıyor sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göründüğü üzere 1+3 diye bir şey yok. Madem aslolan Galatasaray, Ünal Aysal da hatalı. Onun da gitmesi gerekir.
Bu dediğini anlamadım renkdaş yönetim ayrılma kararını tff ile yapıldığı öne sürülen bir sözleşme üzerine almadı.
Terim ile ayrılma kararına tff ile olan veya olmayan bir sözleşme sebep olmadı yani.
Tulun kaç para maasla akıl hocalığı yapıyor sana
Bunu işte en başta demesi gerekirdi Fatih Hoca'nın ona göre tavrını alırdı Ünal Aysal
İş işten geçtikten sonra desen ne olur burda da tüpçünün oyunu çıkıyor işte ama bu duruma gelmesinde de Fatih Hoca'nın katkısı da çok büyük
Burda en suçsuz kişi başkandır o sadece klubünün menfaatlerine göre hareket etmiş ne yapılması gerekiyorsa onu yapmıştır.
hocayı asıl itibarsızlaştırmaya çalışanın, hocayla yollarını ayırış biçiminden yola çıkarak aysal olduğunu rahatça söyleyebilirim.
Doğru doğru alayı doğru. Ben bu başkan kadar GS'ı sömüren,efsanelerini itibarsızlaştıran birini görmedim.
En büyük başkan YILDIRIM DEMİRÖREN. Yaşasın tüpçüler bugünden itibaren doğalgazımı iptal edip tüpe geçiyorum...
Bütün forum bunun yüzünden hocaya saydırıyordu renkdaş. Federasyonla sözleşme imzalamış da o yüzden bize imza atamıyormuş vs. Tabii yalan olduğu ortaya çıktı.
o onların hatası valla. ama şu bi gerçek, nasıl Aysalı çok sevmeyenler onun aleyhine söylentilere inanıyor ve inanmak istiyor,
Terim'i sevmeyenler de en ufak aleyhte birşey görünce ona sarılıyor. işte Fatih Terim o sözleşmeyi birileri istiyor diye imzalamam diyerek bütün bu söylentilere yol açtı. insanlar ister istemez şüpheye düştü. üstelik sadece onu sevmeyenler değil onu sevenler dahi şüpheye düştü.
Yani başkan dediğin gibi Fatih Hocayı göndermek istese bile Hoca o sözleşmeyi imzaladıktan sonra istese de gönderemezdi. taraftar ve caima öyle bir ayaklanırdı ki. Takımda kalmak isteyen Fatih Hoca bu fırsatı neden kaçırdı? işte bu büyük bir soru işareti.
Ya abi herseyi gectim ,fatih hoca nasil tüpcünün altinda callismayi kabul eder anliyamadim.Üzülerek söylüyorum ama Fatih hocada mide yokmus valla.Ayip denen birsey var ,sikeci evrak sahtakari olan bir adami kendine uygun mu gördü hoca?Yazik para icin deger mi?Git Afikada bir takim calistir. Bu serefsizlerin altinda calisacagina.
Ya bu kural değişecek ya değiştirmeyenler değişecek diyen de kendisiydi. Gönderseydi ya o zaman tüpçüyü. Kulübün menfaati falan değil bu, Ünal Aysal'ın kendi egosu. Yönetimdeki gelecekte başkan adayı olması beklenen isimlerin gönderilmesi de tesadüf zaten. Koca kulüp yaşlı bir adamın emeklilik oyuncağı oldu.
Daha demin kendi ağzınla söyledin emir büyük yerden geldi hocamızı zorla aldılar diye.O emri verenler Ünal Aysal'ın bu isteğini gerçekleştirmesine izin verirler miydi sence?
Başkan yönetimde kendi gibi profesyonel isimlerle çalışmak istiyor yıllar boyu Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst gibi isimler bu klupte yöneticilik yaptılar ayrıldılar şimdi ayrılmaları mı sıkıntı oldu.
Başkanın daha ilk geldiği zaman yaptığı konuşmada ben bir sistem kuracağım kalıcı olmayacağım benden sonrakiler de o sisteme uygun bir şekilde çalışıp gidecekler demişti.Daha geçen sene adam aday olmuyordu aday çıkmayınca zorla getirdiler adamı sen neden bahsediyorsun korkmayın Ünal Aysal da 1-2 seneye zaten gidecek ama sistemini kurduktan sonra
ben de olsam asla o tüpçüyle çalışmazdım ama hoca milli takım olarak bakıyor konuya büyük ihtimal.tüpçü olarak değil.
Ya hoca nasil adnan polat zamaninda gelmeyi veto etiyse aynisini Tüpcünün basinda oldugu Tff icinde yapmasi lazimdi:isin özeti bu.Demek ya midesi kabul ediyor yada para hirsi var!!!