Ömer Faruk Ulu
Kırmızı Üye
- 13 Şubat 2013
- 2.497
- 0
- 726
çok pek sayın albayrak olayı biraz kavrayabilseydi çok farklı yerlerde olurdu zaten... yönetim terim'in gitmesine değil, 4 maç için milli takımın başına geçmesiyle ilgili federasyon ile görüşmesine onay verdi... ve bunu da yönetim olarak deklare etti... 4 maç için takımın başında sonrasında mayısa kadar danışman... tüpçü yerine galatasaray başkanının sözlerine itibar etseydiniz bu konuşmada fatih terim'in de ünal aysal'ın yanında olduğunu bilirdiniz.
tulun'un polata mektup yazdığı doğrudur... ama bu mektup üzerinden şike lekesi sürme hikayesi şikecilerin yorumudur... bir galatasaraylının aynı yorumda bulunması ancak nefretin gözleri karartması ile açıklanabilir... o mektup zamanında camia içerisinde bir transfer ile ilgili tulun'un komisyon almasıyla suçlanması üzerine tulun tarafından polat'a yazılmıştır... ve konu bak seninde açığın var inşallah o parayı zimmetine geçirmemişsindir manasında bir mektuptur...
KAP açıklamasını da ekleseydin cevap vermek daha kolay olurdu... ama belli ki hayri kozak abimizin(!) kanal kanal dolaşıp iyi galatasaraylı(!)yı oynayarak mali açıdan yönetimi hedef alması seni de etkilemiş... öncelikle KAP açıklamalarını ekonomi okuyan kardeşim bile anlamıyor... oradaki borç nedir... ne kadarı kısa vade ne kadarı uzun vadedir, bu vade karşılığı faizleri nedir?... bu borçları karşılığı yapılan yatırımın getirisi ne kadardır bunları da bilmek gerekiyor... herkesin anlayacağı dilden anlatmak gerekirse... senin fırının var ve günde 100 ekmek yapıyorsun... borcun 10 tl... sen fırını genişletiyorsun günde 500 ekmek kapasiteye ulaşıyorsun... borcun 20 tl... aman allahııımmmmm borcum iki katına fırladı diyemezsin... bunun karşılığında gelirini ne kadar artırdın buna bakmalısın...
"iddia edildi" "bildirildi" "duyumu alındı" tarzı haberleri argüman olarak sunmak ne kadar mantıklı bilemedim... bu tip haberler üzerinden kendi takımının yönetimine ve başkanına saldırmak nasıl bir taraftarlık zihniyeti onu hiç bilemedim... aysal 21 gün ceza alıp şeref tribünü yerine locasında otursa nooolur oturmasa noolur??? ceza almamak için alttan almış öyle mi???? pes...
galatasaray yönetimi hiç bir şekilde yıldırım demiröreni desteklemedi... yalan haberlerle hem kendinizi hem taraftarı yanıltmayın... bir fikriniz varsa bunu doğru argümanlarla savunun... herifin tipini sevmiyorum ondan ünal aysal'a düşmana deseydin bence daha dürüstçe bir nefret olurdu...
haaa bu cevaplar seni ikna edecek mi????...
hiç sanmıyorum... aynı nefretin devam edecek... çünkü bir şekilde gözünde büyüttüğün ve kahraman ilan ettiğin fatih terim bu yönetim tarafından gönderildi...
tek ricamız olabilir... nefretini kendinle yaşa... galatasaray'ı ve taraftarlık mertebesini bulaştırma lütfen...
verdiğin yada sorduklarına cevap vereyim.
özellikle ilk konuda zaten bir sıkıntı yoksa neden ısrarla TFF ye imza attığı için gönderildi diye sürekli olarak alttan alta haber sızdırılıyor.
tulunun polata yazdığı mektupla bize şike lekesi sürüldü demedim bu sürecin içine çekiliyorduk dedim ki son derece de doğru bir tespittir.tulunun bu mektubu nedeni ile sayın Adnan Polat ifade vermeye çağırılmıştır.Allah'tan kendisi yapmış olduğu harcamaları belgelendirip saklamış yoksa baya bir sıkıntı yaşayacaktır.bu süreçte Galatasaray adının bile bu tarz bir adiliğe karışmasında baş sorumlu olan tulundur.aksini iddia eden varsa da kör yada taraflıdır.
kap açıklamsını istemişsin.sanırım araştırmak zor geldi.sen yorulma ben aldım yapıştırıyorum okursan sevinirim.araştırma yapmak zor geliyor belli ki ama sanırım okumakta zor gelmeyecektir. "4 no'lu dipnotta belirtildiği üzere ekteki konsolide finansal tablolar "İşletmenin Sürekliliği" ilkesi uyarınca hazırlanmıştır. Bununla birlikte, 31 Mayıs 2013 tarihi itibarıyla Grup'un kısa vadeli yükümlülükleri, toplam dönen varlıklarını 230.190.238 TL (ilişkili taraf bakiyeleri düşülmüş halde) (31 Mayıs 2012: 146.816.166 TL) tutarında aşmış, aynı tarihte sona eren yılda Grup'un net dönem zararı 99.879.966 TL (31 Mayıs 2012: 35.886.674 TL zarar), geçmiş yıllar zararları ise 278.685.585 TL (31 Mayıs 2012: 242.503.347 TL zarar) olarak gerçekleşmiştir ve 70.677.892 TL tutarında özkaynak açığı oluşmuştur (31 Mayıs 2012: 251.281.007 TL özkaynak açığı)"
bu rakamlar tarihimizde en fazla gelir elde ettiğimiz yıllarda ortaya çıkmıştır.
Galatasaray yönetimi hiç bir şekilde desteklemedi diyorsun ya sana ne desem boş.oraya başkanın bizzat ağzından vermiş olduğu ifadeyi ekledim.acaba daha ne yapmamız gerekiyor diye merak etmeden kendimi alamayacağım.
sonuç kısmında yazacağına gelecek olursam da sen ve senin gibiler benim Galatasaraylılığımı sorgulayacak seviyede değil.bunu önce anlamanız lazım.ayrıca tam tersi olarak bizler kimseye öyle ön yargılı olarak yaklaşıp nefret duymuyoruz.bunu yapan sizlersiniz.hoca için başımızda olduğu dönemlerde bile sürekli olarak saçma sapan ve takım üzerinden yorum yapmaktan kaçınan da sizlersiniz.bu konuda da sizi anlıyorum.futbol konusunda kısıtlı olan bir güruhun futbol konuşmasını beklemek son derece mantıksız bir hareket olurdu zaten.o nedenle sizde futbol üzerinden eleştirmek yerine rok,erman ve ahmet çakar ağzı ile eleştiri yapmayı doğru buluyorsunuz.(sakın rok kim ki falan deme bana.çünkü başkan bile mesajları roka gönderiyor tv de okusun diye.yani bu konuda beni eleştirmeden önce başkanı eleştir.)