Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtspor'da şuan Hayri Kozak yerden yere vuruyor kendisini.. Artık bu borçlanmanın artması için bir açıklama yapsa hiç fena olmaz..

Sizin gibi Galatasararaylılıktan nasibini almamış adamların bıurada fazlaca olması utanç verici.

Sizin Galatasaraylılığınız 60 yaşında klübe üye olmayı anca akıl etmiş adam kadardır.

Serdar Burakın mesajları o kadar gerçekci ve doğru ki en sonunda söyleyecek cümle bulamadığınız için çatlıyorsunuz.

Ünal aysalın ne olduğunu zaten biliyordum ve bu tutumlarına hiç şaşırmıyorum.

Ama gerçek Galatasaray taraftarı Manciniyi bağrına basar takımını destekler.

Bu takım başarılıda olsa Ünal Aysal gerçek Galatasaray taraftarının gözünde bitmiştir.

Şunuda belirteyim. Bu düşüncelerim Fatih Terimi gönderdiği için değil. Gönderiliş şekli ve Galatasaraya bakış açısından dolayıdır.

Ulan bu adam değilmiydi, senin her türlü ağzına sıçan adamlara federasyon seçimlerinde resmi siteden destek veren.

Bülent tulun gibi bir adamı hala orada tutan adamdan hayır gelmez aynen Adnan polatta olduğu gibi.Açın gözünüzü biraz.

Şu televizyon programında yaşananlardan sonra utanmadan konuşuyorsunuz.

Keslan bidi bidi yapma

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hahaha gelisme varmis:) sagda koydu olmadi

sola koydu olmadi

aldi disari:)

mancini kendi sahasinda reale 6 yedirse nasil yedirdigine bakardim sayin skor taraftari

mal gibi dagilmissak malsin derdim mesela

Bu arada şu avrupadaki hakem hatalarından gına geldi. Ama çıkıp kimse iki kelime etmiyor.

Git kardeşim şenez denen adama, ne bileyim uefaya yazı gönder. EE bakış açısı böyle olunca tabiki kimseden ses seda çıkmaz.

aynen abi... hadi ligde hakemler hep aynı..ama avrupada 2 yıldır ağzımıza ediyolar...

Terim fetişistleri ilerde başkandan özür dileyecek. Galatasaray'in td'si olmayan Terim için huzursuzluk yaratiyorsunuz. Başkana hakaretler ediliyor burda.

Artik Teknik Traktör dönemi bitmiştir. Hiç boşuna Ft geri gelecek diye beklemeyin.

Terim fetişistleri ilerde başkandan özür dileyecek. Galatasaray'in td'si olmayan Terim için huzursuzluk yaratiyorsunuz. Başkana hakaretler ediliyor burda.

Artik Teknik Traktör dönemi bitmiştir. Hiç boşuna Ft geri gelecek diye beklemeyin..

İstifa istifa Ünal Aysal istifa. Sizin gibiler yazdıkça daha yüksek sesle diyeceğim artık. Fatih Terim de beğenmeseniz de bir gün geri gelecek yine toparlamaya bu takımı ama belki şimdi büyük başkan dediğiniz adı bile anılmayacak Polat gibi.

Büyük başkan olacaksa bundan sonra kazanacakları ile olacak, göreceğiz. Daha henüz erken.

İstifa istifa Ünal Aysal istifa. Sizin gibiler yazdıkça daha yüksek sesle diyeceğim artık. Fatih Terim de beğenmeseniz de bir gün geri gelecek yine toparlamaya bu takımı ama belki şimdi büyük başkan dediğiniz adı bile anılmayacak Polat gibi.

Büyük başkan olacaksa bundan sonra kazanacakları ile olacak, göreceğiz. Daha henüz erken.

Terimi begenmiyoruz. Sebebi basit. Futbolun gerekliliklerini yetirene getirmiyor. Hiçbişey çaliştirmiyor takima.

Veya daha basit söyyleyim. Terim futboldan anlamiyor. Gitsin politika yapsin. Onu iyi bilir.

şikecilerin emrine giren biri için kendi başkanlarına istifa diyen tipler yine doldurmuş konuyu

zaten topu topu 3 kişiler aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorlar

ahaha terimciler hala çırpınıyor bakıyorum mesajlarada sizi kovmadı la terimi kovdu :happy: bu arada ünal aysal büyük adamdır çakma imparator değil

Sizin gibi Galatasararaylılıktan nasibini almamış adamların bıurada fazlaca olması utanç verici.

Sizin Galatasaraylılığınız 60 yaşında klübe üye olmayı anca akıl etmiş adam kadardır.

Serdar Burakın mesajları o kadar gerçekci ve doğru ki en sonunda söyleyecek cümle bulamadığınız için çatlıyorsunuz.

Ünal aysalın ne olduğunu zaten biliyordum ve bu tutumlarına hiç şaşırmıyorum.

Ama gerçek Galatasaray taraftarı Manciniyi bağrına basar takımını destekler.

Bu takım başarılıda olsa Ünal Aysal gerçek Galatasaray taraftarının gözünde bitmiştir.

Şunuda belirteyim. Bu düşüncelerim Fatih Terimi gönderdiği için değil. Gönderiliş şekli ve Galatasaraya bakış açısından dolayıdır.

Ulan bu adam değilmiydi, senin her türlü ağzına sıçan adamlara federasyon seçimlerinde resmi siteden destek veren.

Bülent tulun gibi bir adamı hala orada tutan adamdan hayır gelmez aynen Adnan polatta olduğu gibi.Açın gözünüzü biraz.

Şu televizyon programında yaşananlardan sonra utanmadan konuşuyorsunuz.

anlat la anlat heyecanlı oluyor

Kevin Durant: "Turk takimlarindan Galatasaray'i taniyorum; Galatasaray cok ust duzey bir klup. Drogba ve Sneijder cok iyi futbolcular"

Drogba ve Sneijder hmmmmmm. Dany ve Amrabat varken söylenecek laf mı Durant sen de yani...

ahaha terimciler hala çırpınıyor bakıyorum mesajlarada sizi kovmadı la terimi kovdu :happy: bu arada ünal aysal büyük adamdır çakma imparator değil

ya artık hala daha Fatih Terimi eleştirmeyi bırakın arkadaş.oldu bitti konu kapandı.yok kovmuş yok bilmem ne?çakma imparator dediğin adam giderken "verin la aldığım kupalarıda" derse müzede ki kupaların yüzde 33 ü gider.birde aralarında hala daha övündüğümüz bizi bir aralar avrupa sıralamasında ilk 5 e çıkaran UEFA bile o beğenmediğin adamın eseri.çok af edersin ama futboldan anlamıyor dediğiniz adam bütün bu kupaları aldı geldiğinde yere göğe sığdıramadığınız o yabancılar değil.ayrıca sen ve senin gibilerin hocanın teknik direktörlüğünü sorgulayacak kapasiteleri yok.bugün avrupa ve amerika da ki bağımsız araştırma kuruluşları bile hocayı dünyanın en iyi teknik direktörleri listesine alırken kusura bakmada size ne düştüğünü siz çok iyi bilirsiniz.ayrıca komik duruma düşüyorsunuz şu yaptıklarınızla.madem ki hocanın gönderilmesi doğruydu ve başkan haklıydı neden başkan ve başkan yalakları hala daha bu durumu aklamak için çırpınıp duruyor.ortada güya atıldığı söylenen sms kayıtları falan.bu kusura bakma ama suçluluğun bir göstergesidir.karşında ki adam ayrıldıktan sonra 1 kelime bile etmezken onu gönderenlerin şark kurnazlığı ile basına haber sızdırarak onu itibarsızlaştırmaya çalışmasını da ibretle izliyoruz.başkan aziz yıldırımlaşıyor dediğimizde millet burada isyan ediyordu ama görüyoruz ki son derece haklıymışız.azizin yönetimde yaptıklarını başkan yapmaya başladı,azizin gönderdiği adamları basında itibarsızlaştırmaya çalışmasını aynı başkanda yapmaya başladı.başkan fenerin değil Galatasarayın başında olduğunu unutmasın ve ona göre tavır takınsın bence.Galatasaraylılık ve Galatasaraylı duruşunda bahseden,sürekli Galatasaray gelenek ve göreneklerine gönderme yapanlar önce kendilerine baksınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt