Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.883
- 4.231
- 1.468
Çok komik
Aralarında futbol dışı bir uyumsuzluğun olduğunu görmek zor değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok komik
Sizin gibi Galatasararaylılıktan nasibini almamış adamların bıurada fazlaca olması utanç verici.
Sizin Galatasaraylılığınız 60 yaşında klübe üye olmayı anca akıl etmiş adam kadardır.
Serdar Burakın mesajları o kadar gerçekci ve doğru ki en sonunda söyleyecek cümle bulamadığınız için çatlıyorsunuz.
Ünal aysalın ne olduğunu zaten biliyordum ve bu tutumlarına hiç şaşırmıyorum.
Ama gerçek Galatasaray taraftarı Manciniyi bağrına basar takımını destekler.
Bu takım başarılıda olsa Ünal Aysal gerçek Galatasaray taraftarının gözünde bitmiştir.
Şunuda belirteyim. Bu düşüncelerim Fatih Terimi gönderdiği için değil. Gönderiliş şekli ve Galatasaraya bakış açısından dolayıdır.
Ulan bu adam değilmiydi, senin her türlü ağzına sıçan adamlara federasyon seçimlerinde resmi siteden destek veren.
Bülent tulun gibi bir adamı hala orada tutan adamdan hayır gelmez aynen Adnan polatta olduğu gibi.Açın gözünüzü biraz.
Şu televizyon programında yaşananlardan sonra utanmadan konuşuyorsunuz.
terim rieerayi sag acik oynatsa ne derdiniz hemde boyle rezil oynasa
azcik tutarli olun
$€£¥
Sonunda adam gibi bir kadro cikardi derdik ne diyecektik?
terim rieerayi sag acik oynatsa ne derdiniz hemde boyle rezil oynasa
azcik tutarli olun
$€£¥
Bu arada şu avrupadaki hakem hatalarından gına geldi. Ama çıkıp kimse iki kelime etmiyor.
Git kardeşim şenez denen adama, ne bileyim uefaya yazı gönder. EE bakış açısı böyle olunca tabiki kimseden ses seda çıkmaz.
Terim fetişistleri ilerde başkandan özür dileyecek. Galatasaray'in td'si olmayan Terim için huzursuzluk yaratiyorsunuz. Başkana hakaretler ediliyor burda.
Artik Teknik Traktör dönemi bitmiştir. Hiç boşuna Ft geri gelecek diye beklemeyin..
İstifa istifa Ünal Aysal istifa. Sizin gibiler yazdıkça daha yüksek sesle diyeceğim artık. Fatih Terim de beğenmeseniz de bir gün geri gelecek yine toparlamaya bu takımı ama belki şimdi büyük başkan dediğiniz adı bile anılmayacak Polat gibi.
Büyük başkan olacaksa bundan sonra kazanacakları ile olacak, göreceğiz. Daha henüz erken.
Selçuk'u da bi ara başkan Sneijder'e saçma sapan paslar atıyor.
Sizin gibi Galatasararaylılıktan nasibini almamış adamların bıurada fazlaca olması utanç verici.
Sizin Galatasaraylılığınız 60 yaşında klübe üye olmayı anca akıl etmiş adam kadardır.
Serdar Burakın mesajları o kadar gerçekci ve doğru ki en sonunda söyleyecek cümle bulamadığınız için çatlıyorsunuz.
Ünal aysalın ne olduğunu zaten biliyordum ve bu tutumlarına hiç şaşırmıyorum.
Ama gerçek Galatasaray taraftarı Manciniyi bağrına basar takımını destekler.
Bu takım başarılıda olsa Ünal Aysal gerçek Galatasaray taraftarının gözünde bitmiştir.
Şunuda belirteyim. Bu düşüncelerim Fatih Terimi gönderdiği için değil. Gönderiliş şekli ve Galatasaraya bakış açısından dolayıdır.
Ulan bu adam değilmiydi, senin her türlü ağzına sıçan adamlara federasyon seçimlerinde resmi siteden destek veren.
Bülent tulun gibi bir adamı hala orada tutan adamdan hayır gelmez aynen Adnan polatta olduğu gibi.Açın gözünüzü biraz.
Şu televizyon programında yaşananlardan sonra utanmadan konuşuyorsunuz.
Kevin Durant: "Turk takimlarindan Galatasaray'i taniyorum; Galatasaray cok ust duzey bir klup. Drogba ve Sneijder cok iyi futbolcular"
Drogba ve Sneijder hmmmmmm. Dany ve Amrabat varken söylenecek laf mı Durant sen de yani...
ahaha terimciler hala çırpınıyor bakıyorum mesajlarada sizi kovmadı la terimi kovdu :happy: bu arada ünal aysal büyük adamdır çakma imparator değil