Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkanımızın yd nin kader ortağı karşısında korunmaya ihtiyacı yok

u3u9e7e7.jpg

$€£¥

Baskanin zeki oldugu asikar bir durumdu, ama bu kadarini hic dusunemezdim. Galatasaray'i birebir ipten aldi. Az kala 2000-2001'deki gibi masa basi oyunlarina kurban gidiyorduk.

ceviremedi

:)

$€£¥

ben gece gece gayet kapak üstüne kapağı takıyorumda sen 2 rekat yazı yazmaktan aciz saçma sapan fotolar ekleyip duruyorsun

aysal mecbur olduğundan dünde görüştü yd ile yarında görüşür. terim küfrettiği adamın emrine girdi, sen bu 2 olayı bir tutuyorsan dediğimiz gibi terimsporlu olmuşsundur.

1 kelime yazıp gülücüp koyup işin içinden sıyrılamazsın evladım

yaaaaa heeeee

o karar degisecek yada o karari alanlar dusecek

yersen

$€£¥

Serdar ukalalik yapma cekemiyorsan yazma kardesim su baslikta senin mesajlarimi okumak zorunda degil aysalseverler

Yahu rok gibi adama bilgi sizdiran bir adam var karsinizda siz ne diyosunuz

Baskan +yonetim ---->> ROK= hukumet --->> YD

sonra vay efendim demirorenin kader ortagiymis bilmemneymis yemezler

{tapatalk}

Aysal ı beğenmeyenler neyi iyi örnek diye gösterecekler merak ediyorum.Yıldırım demirörenle oturması eleştirenler gidip kanlı bıçaklı kavga edecek hali yok.Mesajlaşmalar göstermiştir ki Fatih hocamız kendisini kovdurmak için herşeyi yapmuş.Koskoca klüp başkanı senden rica ediyor görüşelim diye gitmeyi bırak bir zahmet cevap bile vermiyorsun.

dün ROK' A servis ettiği doğruysa mesajları diyecek laf yok... nerde bunun Galatasaray etiği? bu ne sacmalık..koskoca Galatasaray Baaşkanına yakıştı mı? kime ne ispatladın?içişlerini nasıl servis edersin bu adamlara? inanılır gibi değil

birde çıkıp Başkan haklıymış diyorlar...ROK gibi adama bunları verdin ya birde hala taraftar hehehe başkan haklıymış heheh diyorlar ya...

birde çıkıp Başkan haklıymış diyorlar...ROK gibi adama bunları verdin ya birde hala taraftar hehehe başkan haklıymış heheh diyorlar ya...

Eeee Terim de bütün olanları Ertem denen herife anlatmış onu ne yapacağız?

Terim'den acaip soğudum, bi insanın kibiri bu kadar büyümüşse o kibir kendisini bitirir örnekte olduğu gibi.

bu son mesaj olaylarından sonra anlaşılmıştır ünal aysal aynen şunu söylüyor...

"benimle savaşırsan ben de seninle savaşırım... ve gerekirse bunu senin kurallarınla yaparım..."

ROK'u adamdan sayanı adamdan saymam çok net başkan verdiği görüntü itibariyle ROK'tur Sinan'dır vs böyle adamlarla muhattap olmaz

kötü örnek emsal teşkil etmez....Başkan çok hatalı bu konuda

Ben hatasız demiyorum. Orda sıkıntı yok. Ama biz kendi içimize bakacak olursak bir başkan-hoca arasındaki ilişki böyle olmamalı. Terim'in başkanı tabiri caizse iplememesi tek kelimeyle midemi bulandırdı. Bir insan büyüdükçe küçülmeli. Terim tam tersi davrandıkça insanları soğutuyor kendisinden.

Ben hatasız demiyorum. Orda sıkıntı yok. Ama biz kendi içimize bakacak olursak bir başkan-hoca arasındaki ilişki böyle olmamalı. Terim'in başkanı tabiri caizse iplememesi tek kelimeyle midemi bulandırdı. Bir insan büyüdükçe küçülmeli. Terim tam tersi davrandıkça insanları soğutuyor kendisinden.

evet haklısın o konuda Bşkan haksız değil zaten ama çıkıpta tvlerde bu mesajları paylaşması çok yakışıksız...telafi edilir birşey olduğunu düşünmüyorum...görürnen o ki bu butun olaylardan sonra Başkan Mayısta gider...olan Galatasaraya olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt