Deniz Akyol
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.026
- 0
- 1.306
Aysal ben elemanim diyor zaten. En yüksekteki eleman oldugu için altinda çalişan elamani Terimi Görevden alma hakkina sahiptir. Kongrede Aysali seçmeme hakkina sahiptir. Artik efsane!! besleyecegiz diye 10 yilda bir kulübü batiramayiz. Terim Galatasaray'a zarar veriyorsa onu ve kurdugu gereksiz kadroyu beslemek zorunda degiliz. Ondan daha iyisini yapacak adam geldi. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum? Kuşlarin gerisindemi kalsaydik? Yeterince belli degilmiydi Terimin başarisiz olacak olmasi?
Ben gönderemez demiyorum,onun da bir usulü olmalı değil mi?Madem istemiyordun Terim'i;sezon başında konuşur ayırırdın yolları.Çok mu zordu,kimse son 1 ayda gelişti demesin. Mancini öyle 3 günde ikna edilebilecek bir isim değil.Yardımcıları Real Madrid maçını izlemeye geldi olayları ortadayken hem de.Mancini aşısı umarım tutar,"ligde alır yürürüz" demek için hocanın takımı tanıması lazım.Onun için de en az 4 hafta geçmesi.Bu süreci en az hasarla atlatırsak mutlu olurum.2 sezonki kupa ve şampiyonluklar için de Terim ve Aysal'a teşekkürlerimi sunarım.4.yıldızı takacaksak onun da payı var çünkü,kabul edin veya etmeyin.Tarih onu da yazacak.