Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal ben elemanim diyor zaten. En yüksekteki eleman oldugu için altinda çalişan elamani Terimi Görevden alma hakkina sahiptir. Kongrede Aysali seçmeme hakkina sahiptir. Artik efsane!! besleyecegiz diye 10 yilda bir kulübü batiramayiz. Terim Galatasaray'a zarar veriyorsa onu ve kurdugu gereksiz kadroyu beslemek zorunda degiliz. Ondan daha iyisini yapacak adam geldi. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum? Kuşlarin gerisindemi kalsaydik? Yeterince belli degilmiydi Terimin başarisiz olacak olmasi?

Ben gönderemez demiyorum,onun da bir usulü olmalı değil mi?Madem istemiyordun Terim'i;sezon başında konuşur ayırırdın yolları.Çok mu zordu,kimse son 1 ayda gelişti demesin. Mancini öyle 3 günde ikna edilebilecek bir isim değil.Yardımcıları Real Madrid maçını izlemeye geldi olayları ortadayken hem de.Mancini aşısı umarım tutar,"ligde alır yürürüz" demek için hocanın takımı tanıması lazım.Onun için de en az 4 hafta geçmesi.Bu süreci en az hasarla atlatırsak mutlu olurum.2 sezonki kupa ve şampiyonluklar için de Terim ve Aysal'a teşekkürlerimi sunarım.4.yıldızı takacaksak onun da payı var çünkü,kabul edin veya etmeyin.Tarih onu da yazacak.

Aysal ben elemanim diyor zaten. En yüksekteki eleman oldugu için altinda çalişan elamani Terimi Görevden alma hakkina sahiptir. Kongrede Aysali seçmeme hakkina sahiptir. Artik efsane!! besleyecegiz diye 10 yilda bir kulübü batiramayiz. Terim Galatasaray'a zarar veriyorsa onu ve kurdugu gereksiz kadroyu beslemek zorunda degiliz. Ondan daha iyisini yapacak adam geldi. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum? Kuşlarin gerisindemi kalsaydik? Yeterince belli degilmiydi Terimin başarisiz olacak olmasi?
2 sezondur nerdeydiniz?

Ben gönderemez demiyorum,onun da bir usulü olmalı değil mi?Madem istemiyordun Terim'i;sezon başında konuşur ayırırdın yolları.Çok mu zordu,kimse son 1 ayda gelişti demesin. Mancini öyle 3 günde ikna edilebilecek bir isim değil.Yardımcıları Real Madrid maçını izlemeye geldi olayları ortadayken hem de.

Yani daha önceden görüşmelere başladilarsa iyi yapmişlar ozaman. Sezonu tam zamaninda kurtardik. Terimin nekadar güçlü oldugunu bilmiyormusunuz? Gidip tüpçü bozuntusunun kucagina oturmuşken bile bukadar yaygara kopariliyorsa, yaz döneminde Terimi göndermesine imkan yoktu.

Buz dağının görüne yüzü sizi memnun etmiş olabilir.Ben dağın diğer tarafını da görmek isterim. Hatayı tek tarafa atarak siz kandırabilirsiniz kendinizi,ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor.İnsanların düşüncelerine saygı duymam gerektiğini biliyorum,katılmasam da saygı önemli şey.

Tabi tabi

10 seneyi bilemem biz son 2 sezonu konuşuyoruz sence ''biliyorsun bu sezon daha yeni başladı 5 maç oynanamış başarısız diyemezsin'' terim son 2 sezonda başarısızmı?

konsantrasyonu dagilmiş, gittikçe daha fazla dagiliyor. belliydi başarisiz olacagi. Terim iki sezonda rakiplerinde güçlü olmamasindan dolayi başarili. Bu sene daha güçlü rakipler var.

konsantrasyonu dagilmiş, gittikçe daha fazla dagiliyor. belliydi başarisiz olacagi. Terim iki sezonda rakiplerinde güçlü olmamasindan dolayi başarili. Bu sene daha güçlü rakipler var.
son 5 mesajını okudum terimle ilgili yorumların cek ve cakla gelecek zamanla bitiyor, çok zara verecek ,konsantrasyon dağılacak vesaire senin dediğin gibi düşünürsek yaşamanında bir anlamı yok iflas edenler kendini köprüden atsın bumudur. ayrıca adam başarısız felanda değil bjk macından gelecek puanla puanımız 10 4. sıradayız clde bir maç oynadık önümüzde 5 maç var yahu

koskoca gs baskani soytarilarla msj yolluyor kanallara

tu allah kahretmesin

$€£¥

Başkan servis ettiyse tabi mesajlaşmaları resmen intikam almış bunu zaman zaman Fatih Terim'in yönetime medya üzerinden yaptığı çıkışlara bağlıyorum. Ama çok yakışıksız umarım kolpadır.

adnan polat bile bu kadar dusmedi baskanliginin her hangi bir noktasinda

$€£¥

son 5 mesajını okudum terimle ilgili yorumların cek ve cakla gelecek zamanla bitiyor, çok zara verecek ,konsantrasyon dağılacak vesaire senin dediğin gibi düşünürsek yaşamanında bir anlamı yok iflas edenler kendini köprüden atsın bumudur. ayrıca adam başarısız felanda değil bjk macından gelecek puanla puanımız 10 4. sıradayız clde bir maç oynadık önümüzde 5 maç var yahu

geçmişteki yanlişlarida yazdim. Cidden şimdi Türk futbolunun bukadar sermayeye ragmen neden gelişemedigini anliyorum. Bizi bir adim ileri götürecek adamlar geliyor, ama bizimkiler hala eskiye yapişip kalmiş. Birakin kardeşim şu adami. Futboldan felan anlamiyor bu adam. Bir daha Terimi Galatasaray'da hiçbir görevde görmek istemem. Bomboş bir adam.

adnan polat bile bu kadar dusmedi baskanliginin her hangi bir noktasinda

$€£¥

şikeci azizin kankası adnan dan mı bahsediyorsun sen

gs nin şike yapmadığına kefil olmayan polat, hak ettiği gibi kovulduktan sonra mahkemeye gidip zırlayan polat

öyle büyük bir camiayız ki hak edene hak ettiği gibi davranmasınıda biliyoruz, polatın kovulduğu gün milattır bir diğeri terimin kovulduğu gündür

şikeci azizin kankası adnan dan mı bahsediyorsun sen

gs nin şike yapmadığına kefil olmayan polat, hak ettiği gibi kovulduktan sonra mahkemeye gidip zırlayan polat

öyle büyük bir camiayız ki hak edene hak ettiği gibi davranmasınıda biliyoruz, polatın kovulduğu gün milattır bir diğeri terimin kovulduğu gündür

6a2u9ezu.jpg
muthis gercekten

$€£¥

6a2u9ezu.jpg
muthis gercekten

$€£¥

evet müthiş

rok u piyon olarak kullanıyor diye mi bu kadar sitem ettin, ydnin köpeği sinan mı davalı olduğu çakarmı antu kafa ümitle mi yollasaydı smsleri

koca başkan sms kayıtlarıyla toplantı yapsa asıl fiyasko o olurdu, terim hayri kozak üzerinden yalan söylüyor günlerdir aysal da rok üzerinden yalanlarını ortaya çıkardı

evet müthiş

rok u piyon olarak kullanıyor diye mi bu kadar sitem ettin, ydnin köpeği sinan mı davalı olduğu çakarmı antu kafa ümitle mi yollasaydı smsleri

koca başkan sms kayıtlarıyla toplantı yapsa asıl fiyasko o olurdu, terim hayri kozak üzerinden yalan söylüyor günlerdir aysal da rok üzerinden yalanlarını ortaya çıkardı

korudukca batarsin hic girme bence o islere

$€£¥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt