Eeee Terim de bütün olanları Ertem denen herife anlatmış onu ne yapacağız?
Terim'den acaip soğudum, bi insanın kibiri bu kadar büyümüşse o kibir kendisini bitirir örnekte olduğu gibi.
Terim'le Ertem'in arası kötü, bir yanlışınız olmasın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eeee Terim de bütün olanları Ertem denen herife anlatmış onu ne yapacağız?
Terim'den acaip soğudum, bi insanın kibiri bu kadar büyümüşse o kibir kendisini bitirir örnekte olduğu gibi.
Seni raporladim gercekten yeter la bi uyari alman lazim. Sen elestirdin bitti devami ukalalik yapiyosun
Sizin gibi Galatasararaylılıktan nasibini almamış adamların bıurada fazlaca olması utanç verici.
Sizin Galatasaraylılığınız 60 yaşında klübe üye olmayı anca akıl etmiş adam kadardır.
Serdar Burakın mesajları o kadar gerçekci ve doğru ki en sonunda söyleyecek cümle bulamadığınız için çatlıyorsunuz.
Ünal aysalın ne olduğunu zaten biliyordum ve bu tutumlarına hiç şaşırmıyorum.
Ama gerçek Galatasaray taraftarı Manciniyi bağrına basar takımını destekler.
Bu takım başarılıda olsa Ünal Aysal gerçek Galatasaray taraftarının gözünde bitmiştir.
Şunuda belirteyim. Bu düşüncelerim Fatih Terimi gönderdiği için değil. Gönderiliş şekli ve Galatasaraya bakış açısından dolayıdır.
Ulan bu adam değilmiydi, senin her türlü ağzına sıçan adamlara federasyon seçimlerinde resmi siteden destek veren.
Bülent tulun gibi bir adamı hala orada tutan adamdan hayır gelmez aynen Adnan polatta olduğu gibi.Açın gözünüzü biraz.
Şu televizyon programında yaşananlardan sonra utanmadan konuşuyorsunuz.
elden giden cl yi yakaladık başkan sayesinde hoca değişimi olmasaydı 3 forvetle 4 5 yerdik juveden[/quote
Yahu Allah aşkına yapmayın. Evet süper bir skor. Bunun sistemle alaksıda çok. Fakat bunu başkana mal etmek, yok Fatih Terim olsaydı 4,5 yerdik demek ayıp yahu.
Geçen sene bu sistemle çeyrek final oynadın ne olacak. Ne cevap vereceksin buna. şanslı kura değil mi!!!
O sistemlede geçen reali burada maymuna çevirdin ona ne diyeceksin. Şu 6 yenilen maçta bile o burakın kazmalığı tutmasa ve bazı oyuncular artık amatörce hatalardan da öte o gariplikleri yapmasa o skorunda oması mümjkün değildi.Biraz gerçekci olun. Biraz olaylara sağduyulu davranın.
Ben bu kadar körü körüne savunan bilinçsiz bir taraftar topluluğu görmedim.
ya herkes yorum yapıyo yapmaya devam edin siz Galatasarayı desteklemeyin Fatih terim yüzünden ünal aysal gibi adamı harcadınız sizden adam olmaz ciddi olmaz taraftarda olmaz sizden destek sıfır feneri ön plana çıkarın
Selçuk'u da bi ara başkan Sneijder'e saçma sapan paslar atıyor.
terim rieerayi sag acik oynatsa ne derdiniz hemde boyle rezil oynasa
azcik tutarli olun
$€£¥