Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimcilerin konusacagi bir sey de kalmadi artik mesajlar ortaya ciktiktan sonra.
Mancini de geldiğine göre Aysalcılar da yeni elemanlarına odaklansalar,bu konu da kapansa gitse.Galatasaray daha fazla zarar görmese hı?
Eski elemanımızın konusunun buralara gelmesinin nedeni sizlersiniz. Olayı bu kadar kaşırsanız gerçekler de teker teker ortaya çıkar.
Kimmiş kaşıyan medya karşısına geçip "açmadı" diye medyaya malzeme verenler mi?ROK' anca piyonluk yapsın dandik programlarda.Gerçeklerin bununla sınırlı kalacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Terimcilerin konusacagi bir sey de kalmadi artik mesajlar ortaya ciktiktan sonra.
Gerçekler hoşunuza gitmemiş. Kandırın böyle kendinizi.
Buz dağının görüne yüzü sizi memnun etmiş olabilir.Ben dağın diğer tarafını da görmek isterim. Hatayı tek tarafa atarak siz kandırabilirsiniz kendinizi,ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor.İnsanların düşüncelerine saygı duymam gerektiğini biliyorum,katılmasam da saygı önemli şey.
Kimmiş kaşıyan medya karşısına geçip "açmadı" diye medyaya malzeme verenler mi?ROK' anca piyonluk yapsın dandik programlarda.Gerçeklerin bununla sınırlı kalacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Terim bugüne kadar hangi kulüp başkaniyla iyi geçinmiş? Bütün başkanlar haksiz, bir bu adam hakli öylemi. Ya futboldan zerre anlamayan bir kendini begenmiş için şu kopardiginiz yaygaraya bak. Terim gibi aninda satan bir adam için degmez bu kulübe zarar vermeye.
benim Terime en kizdigim olay, kisin Rijkaard kovulurken, hayir demeseydi... bu mu galatasaray sevgisi ?
Terim bugüne kadar hangi kulüp başkaniyla iyi geçinmiş? Bütün başkanlar haksiz, bir bu adam hakli öylemi. Ya futboldan zerre anlamayan bir kendini begenmiş için şu kopardiginiz yaygaraya bak. Terim gibi aninda satan bir adam için degmez bu kulübe zarar vermeye.
Faruk Süren?Ortada bir sorun varsa-ki var- bu tek taraftan kaynaklanmaz Fahri Bey,kandırmayın kendinizi.Sizin o kendini beğenmiş futboldan anlamayan adam dediğiniz bu kulübün efsanesidir,kestane muamelesi yapamazsınız.Fatih Terim elemansa Ünal Aysal da elemandır,Galatasaray'ın elemanı,patronu değil.Kulübün zarar görmemesi için oradadır,bunun da yolu konunun kapanmasında geçer.ROK' mesajları gönderip Terim'i taraftarın önüne atmaktan değil.
Faruk Süren?Ortada bir sorun varsa-ki var- bu tek taraftan kaynaklanmaz Fahri Bey,kandırmayın kendinizi.Sizin o kendini beğenmiş futboldan anlamayan adam dediğiniz bu kulübün efsanesidir,kestane muamelesi yapamazsınız.Fatih Terim elemansa Ünal Aysal da elemandır,Galatasaray'ın elemanı,patronu değil.