Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca Galatasaray başkanı medya maymununun tekine, tv'deki en kalıpsız adama sürekli haber sızdırmayı da geçti, cep telefonu mesajlarını yolluyor. Utanç verici gerçekten.

Mancini de geldiğine göre Aysalcılar da yeni elemanlarına odaklansalar,bu konu da kapansa gitse.Galatasaray daha fazla zarar görmese hı?

Eski elemanımızın konusunun buralara gelmesinin nedeni sizlersiniz. Olayı bu kadar kaşırsanız gerçekler de teker teker ortaya çıkar.

öyle büyük bir başkanki! RASİM OZAN denen şahsiyet 1997 yılı şike yılıdır(GAATASARAY ŞİKE YAPTI) demesine rağmen ÜNAL başkan onu belgelerle besliyebiliyor, demekki söyledikleri her şey bugüne kadar ÜNAL bey tarafından bizzat aktarılmış, yine o büyük başkan RASİM e görev veriyor(RASİM GALATASARAY YÖNETİMİNDE YA HANİ) sadece kurumsallık adına yapıyor bunu MUSTAFA DENİZLİ ile sportif direktörlük için görüşüyorlar

Çap olarak belki çoğu kişiden büyüksün. Ama o çok övdüğün kurumsal kulüp anlayışı bakımından Fikret Orman tur bindirir sana başkan. İyi niyet, görev tanımı net adamlarda en azından.

Eski elemanımızın konusunun buralara gelmesinin nedeni sizlersiniz. Olayı bu kadar kaşırsanız gerçekler de teker teker ortaya çıkar.

Kimmiş kaşıyan medya karşısına geçip "açmadı" diye medyaya malzeme verenler mi?ROK' anca piyonluk yapsın dandik programlarda.Gerçeklerin bununla sınırlı kalacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Kimmiş kaşıyan medya karşısına geçip "açmadı" diye medyaya malzeme verenler mi?ROK' anca piyonluk yapsın dandik programlarda.Gerçeklerin bununla sınırlı kalacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Gerçekler hoşunuza gitmemiş. Kandırın böyle kendinizi.

Gerçekler hoşunuza gitmemiş. Kandırın böyle kendinizi.

Buz dağının görüne yüzü sizi memnun etmiş olabilir.Ben dağın diğer tarafını da görmek isterim. Hatayı tek tarafa atarak siz kandırabilirsiniz kendinizi,ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor.İnsanların düşüncelerine saygı duymam gerektiğini biliyorum,katılmasam da saygı önemli şey.

demiroren'le whatsapptan yazışıyorlarmış.. bizim başkanı engellemiş :trollfacce.gif:

Buz dağının görüne yüzü sizi memnun etmiş olabilir.Ben dağın diğer tarafını da görmek isterim. Hatayı tek tarafa atarak siz kandırabilirsiniz kendinizi,ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor.İnsanların düşüncelerine saygı duymam gerektiğini biliyorum,katılmasam da saygı önemli şey.

Terim bugüne kadar hangi kulüp başkaniyla iyi geçinmiş? Bütün başkanlar haksiz, bir bu adam hakli öylemi. Ya futboldan zerre anlamayan bir kendini begenmiş için şu kopardiginiz yaygaraya bak. Terim gibi aninda satan bir adam için degmez bu kulübe zarar vermeye.

Terim bugüne kadar hangi kulüp başkaniyla iyi geçinmiş? Bütün başkanlar haksiz, bir bu adam hakli öylemi. Ya futboldan zerre anlamayan bir kendini begenmiş için şu kopardiginiz yaygaraya bak. Terim gibi aninda satan bir adam için degmez bu kulübe zarar vermeye.

benim Terime en kizdigim olay, kisin Rijkaard kovulurken, hayir demeseydi... bu mu galatasaray sevgisi ?

Buyuksun baskan :tiphat:

benim Terime en kizdigim olay, kisin Rijkaard kovulurken, hayir demeseydi... bu mu galatasaray sevgisi ?

Ondan sonrada Metin oktay'la kiyaslanir. Terimin Galatsaray'a verdigi zararlari kimse görmek istemiyor. Her geldiginde 50 milyon avro borç takti Galatasaray'a. Canaydin kulübün anahtarini verdi, Terim gitti kulübü batirdi. Hani Türk milleti balik hafizali diyorlar ya, gerçekten öyleymiş. Terimi getirecez diye şampiyon olan lucescu'yu gönderip 7-8 senemizi yediler.

Faruk Süren?Ortada bir sorun varsa-ki var- bu tek taraftan kaynaklanmaz Fahri Bey,kandırmayın kendinizi.Sizin o kendini beğenmiş futboldan anlamayan adam dediğiniz bu kulübün efsanesidir,kestane muamelesi yapamazsınız.Fatih Terim elemansa Ünal Aysal da elemandır,Galatasaray'ın elemanı,patronu değil.Kulübün zarar görmemesi için oradadır,bunun da yolu konunun kapanmasında geçer.ROK'a mesajları gönderip Terim'i taraftarın önüne atmaktan değil.Krizi yönetsin artık.

Faruk Süren?Ortada bir sorun varsa-ki var- bu tek taraftan kaynaklanmaz Fahri Bey,kandırmayın kendinizi.Sizin o kendini beğenmiş futboldan anlamayan adam dediğiniz bu kulübün efsanesidir,kestane muamelesi yapamazsınız.Fatih Terim elemansa Ünal Aysal da elemandır,Galatasaray'ın elemanı,patronu değil.Kulübün zarar görmemesi için oradadır,bunun da yolu konunun kapanmasında geçer.ROK' mesajları gönderip Terim'i taraftarın önüne atmaktan değil.

Faruk Süren?Ortada bir sorun varsa-ki var- bu tek taraftan kaynaklanmaz Fahri Bey,kandırmayın kendinizi.Sizin o kendini beğenmiş futboldan anlamayan adam dediğiniz bu kulübün efsanesidir,kestane muamelesi yapamazsınız.Fatih Terim elemansa Ünal Aysal da elemandır,Galatasaray'ın elemanı,patronu değil.

Aysal ben elemanim diyor zaten. En yüksekteki eleman oldugu için altinda çalişan elamani Terimi Görevden alma hakkina sahiptir. Kongrede Aysali seçmeme hakkina sahiptir. Artik efsane!! besleyecegiz diye 10 yilda bir kulübü batiramayiz. Terim Galatasaray'a zarar veriyorsa onu ve kurdugu gereksiz kadroyu beslemek zorunda degiliz. Ondan daha iyisini yapacak adam geldi. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum? Kuşlarin gerisindemi kalsaydik? Yeterince belli degilmiydi Terimin başarisiz olacak olmasi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt