Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim b.ktan Türk futbolunu 92 yılında devralıp tamamen kendi kurdugu scout ekibiyle tum Turkiyeyi taramıs Arifleri Şükürleri Bülentleri bulup Akdeniz kupasını kazanıp Euro 96 ya bizi sokmustur.Akabinde gelen 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA kupası kazndırmısken bu adamda degil de bende mi ego olsun??İlk defa bir Turk teknik direktoru Avrupadan teklif almıs ve gitmis ha burada GSye ayıp etmiştir bencede ama onun yerinde ben olsam baskanla(Süren) problemli oldugum için bende giderdim Fiorentinaya.Adam hayatımızın en güzel yıllarını yasatmıs Fiorentinaya gitmiş diye sırt mı cevirelim??Evet egolu hataları var ama bu adama saygı duyacaksın.Mesela Ferguson bırak yurtdısındaki bir takımı son yıllarında Arsenali calıştırsa Manu taraftari SİR sattı bizi o biz dururken Arsenal calıstırdı diyip Fergosunu sizin Terime yaptıgınız gibi linç mi ederdi?Olayları artısıyla eksisiyle değerlendir bence Terimin GSYE eksileri artılarının yanında bir hiç.

Bu adam neden bütün başkanlarla kavga ediyor diyor diye düşündün mü hiç? Tek sıkıntısız dönem Canaydın dönemiydi herhalde onda da başarı yoktu. Milan ve Fio'da dahil istisnasız gittiği her takım başkanıyla takıştı Terim. O dediğin adamları da Terim sadece milli takıma aldı, adamlar zaten top oynuyorlardı. Milli takım hocası futbolcu keşfedemez, hali hazırda oynayan adamları alır takımına.

Ne alakası var arkadaşım.Galatasaray ona niye feda olsun.Başarısız olunca görevi bıkar gider.

Valla Faruk Süren döneminden beri gelen ekonomik krizi bu adam bitirdi.Ünal Aysal yerine başkası başkan olsaydı çok büyük ihtimalle Bjk gibi olur,küçülmeye giderdik.Oysa başkan büyümeyi seçti.Büyük riskler aldı ve başarılı oldu.Çökmüş bitmiş takımı ayağa kaldırması için Terim'i göreve getirdi,Terim başarılı oldu misyonunu tamamladı.

Bu adam gelene kadar kimse Sermaye artırımını bilmiyordu.Yaptığı sponsorluk ve reklam anlaşmaları ortada.Avrupa çapındaki saygınlığı ortada.Mancini'yi Sneijder'i Drogba'yı ikna edecek yeteneği var.Kabul edeceksiniz arkadaşım,bu adam finans dehası.Mancini takımı toparlasın,bir de AB kuralı çıksın.Kimse tutamaz bizi.Ne şikeciler,ne federasyon,ne de Terimsporlular.İleride şampiyonlar liginde final oynarsak hala (inşallah ) ''Terim yeeaaa '' diye ağlamaya devam edecekler.Bizler de önümüze bakacağız...

kardesim ilk paragraftaki tespitler cogu dogru TERİM hariç :) Evet bu adam buyuyerek borcu kapatmayı secti ama bu buyuk bir riskte getiriyor anlıyacağın henüz ekonomik olarak rahat değiliz eğer oynadığı kumarı tutturursa GSnin efsanevi baskanı olur tutturamazsa kulup iyice batar sopalarla kovarlar Aysalı.O yuzden bekleyelim sonuc ne olacak simdiden finans dehası falan kullanmak hata olur.2-3 senesi var daha karar verebilmemiz için.

Arifi , Bülenti Terim bulmuş öylemi ,

yahu bu adamlardan Bülent Korkmaz'ı ilk oynatan Denizlidir hemde Şampiyon Klüplerde yarı final oynadığımız sene , Arif ise 91 de geldi ve oynamaya başladı , Hakan Şükür ise Sakaryadaykenden bilinen sonra Bursaya oradanda 92 de bize gelen bir adamdı ,

öezllikle euro96 kadrosundaki birçok oyuncunun belirtilen manada Terimle alakası yoktur , ama şu doğrudur bu jenerasyonun ilk başarısı 93 Akdeniz oyunlarındaki Altın madalyadır .

Üstelik Galatasaray'ın başarısının temelini Derwall'a borçluyuz.Nitekim ardından Denizli ve Feldkamp geldiler.

Terim'e öyle pay biçiyorlar ki oyunculara gereken hak kesinlikle verilmiyor.Keza dönemin yönetimine de.

Yakınca bu Terimciler ''galatasarayı Terim kurdu '' bile diyebilirler,her şey beklenir.

Bu adam neden bütün başkanlarla kavga ediyor diyor diye düşündün mü hiç? Tek sıkıntısız dönem Canaydın dönemiydi herhalde onda da başarı yoktu. Milan ve Fio'da dahil istisnasız gittiği her takım başkanıyla takıştı Terim. O dediğin adamları Terim sadece milli takıma aldı, adamlar zaten top oynuyorlardı. Milli takım hocası futbolcu keşfedemez, hali hazırda oynayan adamları alır takımına.

Neden kavga ediyorun cevabını verdim adam egolu zaten kabul ediyorum.Ama milli takımdayken bak bi bu adamlar nerede oynuyorlardı Terimin buldugu adamlar kacı 3 buyuklerde oynuyordu.Terim seçtikten sonra bu adamlar Gsye bjkye fbye transfer olmaya basladı.Bu adamları Anadolu takımlarında oynarken keşfedip milli takıma cagırma cesaretini gostermiştir.90 LARA HAKİM DEGİLSİN BELLİ oku da ogren bari bilmemek ayıp değil.

Baskanimiz hakkinda neler neler diyolar adminler gormuyo mu bu yazilari ?

mayısta seçim var zannediyordum ancak seçilme süresi 3 seneymiş yenilenmiş 3 sene daha sabır edeceğiz(belkide 3 seneye kalmaz :D) ondan sonra yolumuz açık allahın izniyle :triumphant:

hangi yol o ikinci lig mi. terim'i kovması bile efsane olması için yeterli :)

Terim b.ktan Türk futbolunu 92 yılında devralıp tamamen kendi kurdugu scout ekibiyle tum Turkiyeyi taramıs Arifleri Şükürleri Bülentleri bulup Akdeniz kupasını kazanıp Euro 96 ya bizi sokmustur.Akabinde gelen 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA kupası kazndırmısken bu adamda degil de bende mi ego olsun??İlk defa bir Turk teknik direktoru Avrupadan teklif almıs ve gitmis ha burada GSye ayıp etmiştir bencede ama onun yerinde ben olsam baskanla(Süren) problemli oldugum için bende giderdim Fiorentinaya.Adam hayatımızın en güzel yıllarını yasatmıs Fiorentinaya gitmiş diye sırt mı cevirelim??Evet egolu hataları var ama bu adama saygı duyacaksın.Mesela Ferguson bırak yurtdısındaki bir takımı son yıllarında Arsenali calıştırsa Manu taraftari SİR sattı bizi o biz dururken Arsenal calıstırdı diyip Fergosunu sizin Terime yaptıgınız gibi linç mi ederdi?Olayları artısıyla eksisiyle değerlendir bence Terimin GSYE eksileri artılarının yanında bir hiç.

:2aloh1:

PEKALA AYSALCILAR FORZA ÜNAL AYSAL TAMAM KENDİ KENDİNİZİ KANDIRMAYA DEVAM EDİN TERİMDE ELEMAN TAMAM MI OLDU MU.Dahada bu baslıga yorum yazmam ROK paklar sizi bundan sonra artık.Birinizde diyin bu baskan ROKU niye dava etmiyor adam her program şikeci diyor GSYE.Davayı geçtim neden baskan mesajlaşmaları ROKA verdi biraz başkanı eleştirin be.Başkanı aklıycam diye Terimi sildiniz tamam da su ROK konusunda eleştirin bari.Diyinki bu BULENT TULUN değilmiydi bizm eski başkana şantaj yapan şimdiki başkan hangi ananeye uydurarak Tulunu camiada tutuyor.Bunları elestirmeyen Aysalcılar ben GSliyim demesin hadi eyvallah.

ikisininde hatasi var tamam ama aslolan GS ise artik onumuze bakalim. bunlari konusmak bizi ileri goturmez

PEKALA AYSALCILAR FORZA ÜNAL AYSAL TAMAM KENDİ KENDİNİZİ KANDIRMAYA DEVAM EDİN TERİMDE ELEMAN TAMAM MI OLDU MU.Dahada bu baslıga yorum yazmam ROK paklar sizi bundan sonra artık.Birinizde diyin bu baskan ROKU niye dava etmiyor adam her program şikeci diyor GSYE.Davayı geçtim neden baskan mesajlaşmaları ROKA verdi biraz başkanı eleştirin be.Başkanı aklıycam diye Terimi sildiniz tamam da su ROK konusunda eleştirin bari.Diyinki bu BULENT TULUN değilmiydi bizm eski başkana şantaj yapan şimdiki başkan hangi ananeye uydurarak Tulunu camiada tutuyor.Bunları elestirmeyen Aysalcılar ben GSliyim demesin hadi eyvallah.

o_O ben bu cümleyi nerden hatırlıyorum yahuuu???

Allahın izniyle Terim'i başkan yaparsınız.Bir de takımın adını Terimspor yaparsınız.Yetmez bir de stadın adını Fatih Terim Arena yapın.Çünkü o 6 şampiyonluk kazandı,Uefa kupasını kazandı.Galatasaray ona feda olsun.

Arkadaş 2011'i hatırlayın yahu.İflasımızı açıklamamıza ramak kalmıştı.Bam üçlüsüyle,Zapatayla Servet'le oynuyorduk.Ayıp yahu.Adam takımı aldı buralara getirdi ,adam gidince önümüz açılacak diyorsunuz.Ha takımın başarısını istemiyorsan,Galatasaray'ı Terimspor yapacaksan haklısın,o zaman önünüz açılır...

Sen bunlari kime anlatiyorsun dev bütceyle yola ciktik, ayni kisiler ama Rijkaard lara, Mancinilere, filan babam da Manchester City y sampion yapardi, Barcelona yi da filan...

Adam 7.5 sene Turkiye liginde calisip 6 sampiyonluk kazandirmis Gsye siz adamin basarisiz oldugu 1.5 senenin(Canaydin donemi)hesabini soruyorsunuz.Bu kadar skor tardtarligi olmaz.Ferguson 25 senede 24 sampiyonluk kazandirsa o /1 sene niye kazandirmadin diye ahkam kesersiniz.Evet Terim Canaydin doneminde basarisiz olmustur bu adamin o kadar da kredisi var bende kazandirdiklarinin yaninda.Galatasaray Terimden once 3 buyuk kulupten biriydi Terimle birlikte tek buyuk kulup olmustur 2 yillik Aysala Terimi yem edecek degilim.

her bir TD arkasinda basarili bir yönetim yoksa ne takim ne deki TD bir seyler yapa bilir.basari varsa F.Terim,basari yoksa yönetim.Öylemi? senin yazdigina göre Galatasarayi Gs yapan F.Terim mis??? basari getirdiyi gibi mln. dollarlarla borc da getirdi.dediyin Ferguson saha basarisi da var maliye basarisida.1 tane tutturdugu transfer yok.

He yav he.Satmamış.Adam akıllı cevap verseydi sözleşme sorularına.Kalacak mısın ? Cevap yok.Gidecek misin ? Cevap yok.Al sana sözleşme 2 yıllık , bu niye 2 yıllık ? Orası Terim'in babasının çiftliği değil.Tarihimizin en başarılı teknik direktörü diye kulu kölesi olacak değiliz sizler gibi.Ayrıca o başarıları da para karşılığı yapıyor,hak ederek milyonları da alıyor.Babasının hayrına yapmıyor teknik direktörlüğü.

F.Terim: "birileri istedi diye sözlesme imzalamam" o birileri milyonlarca Gs taraftariydi.yönetime saygin yoksa,taraftara saygi duyacakdin cünkü onlar senin arkandaydi.

F.Sürenle problem,Fiorentina baskaniyle le problem,Milan baskaniyle problem,Ö.Canaydinla problem,Ü.Aysalla problem.her kes suclu,bir FT melek.artik Y.Demirören le yola gidirler

her bir TD arkasinda basarili bir yönetim yoksa ne takim ne deki TD bir seyler yapa bilir.basari varsa F.Terim,basari yoksa yönetim.Öylemi? senin yazdigina göre Galatasarayi Gs yapan F.Terim mis??? basari getirdiyi gibi mln. dollarlarla borc da getirdi.dediyin Ferguson saha basarisi da var maliye basarisida.1 tane tutturdugu transfer yok.

Ben Gsyi Gs yapan Fatih Terimdir demedim Gsyi tek Buyuk yapan Fatih Terimdir dedim.Su anda su 3 mactaki milli takimin basarisinda Tupcunun rolu var mi demek istiyosun?Elbette Aysalda Surende o donemlerdeki basarilarda payi var ama ben aslan payini hocaya veririm her zaman.Su anda milli takimin basarisini hocaya verdigim gibi.1 tane tutturdugu transfer yokmus o Kaptnimiz diye ovundugumuz Selcuk Inan F.T ve Hasan Sas olmasa Gsye gelirmiydi saniyosun bir yil once 8.olmus takima.biraz vicdanli olun be sanki adam Gs dusmani yaptigi transferler hatalar var hele su Aydinla sozlesme uzatmasi hayattan sogutmustu beni ama Gsnin mevcut borclarini Terime ve transfer politikasina baglaman yanlis.Bu adam kaybettirdigi paralardan daha cok kazandirmistir eminim Gsye.

Ben Gsyi Gs yapan Fatih Terimdir demedim Gsyi tek Buyuk yapan Fatih Terimdir dedim.Su anda su 3 mactaki milli takimin basarisinda Tupcunun rolu var mi demek istiyosun?Elbette Aysalda Surende o donemlerdeki basarilarda payi var ama ben aslan payini hocaya veririm her zaman.Su anda milli takimin basarisini hocaya verdigim gibi.1 tane tutturdugu transfer yokmus o Kaptnimiz diye ovundugumuz Selcuk Inan F.T ve Hasan Sas olmasa Gsye gelirmiydi saniyosun bir yil once 8.olmus takima.biraz vicdanli olun be sanki adam Gs dusmani yaptigi transferler hatalar var hele su Aydinla sozlesme uzatmasi hayattan sogutmustu beni ama Gsnin mevcut borclarini Terime ve transfer politikasina baglaman yanlis.Bu adam kaybettirdigi paralardan daha cok kazandirmistir eminim Gsye.

S.Inani A.Polat almisdir.gelenleri ve gidenleri bir gözden kecir derim.Ö.Canaydin zamaninkilari da

Selcuk Inani Adnan Polat mi aldi guldurmu la gece gece.Adami ikna etmek icin Hasan Sas Mayis ayinda kac defa gorustu Terimle projelerinden bahsettiler ve ikna ettiler bu kadar yanli olma sen gozden gecir bence.

S.Inani A.Polat almisdir.gelenleri ve gidenleri bir gözden kecir derim.Ö.Canaydin zamaninkilari da

https://www.gscimbom.com/forum/threads/fatih-terim.138381/page-529#post-7118516. AYSALCILAR DAYANAMADIM YINE GELDIM BURAYA TERIMI TUPCUNUN ELINI SIKTI TUPCUNUN YANINDA DIYE elestirenlere iyi cevap vermis arkadas.Aysal bu TFF gidecek demedi mi sike ve 6+0+4 kararindan sonra 180 derece geri donus yapip Tupcunun ayagina gitmisti unutmustuk hatirlatan arkadasa tesekkurler.Hocayi Ocak ayinda temelli alabilirsiniz diyen adamin yaninda iyiki durmamis Hoca.Simdi linc edebilirsiniz beni buyrun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt