Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk Inani Adnan Polat mi aldi guldurmu la gece gece.Adami ikna etmek icin Hasan Sas Mayis ayinda kac defa gorustu Terimle projelerinden bahsettiler ve ikna ettiler bu kadar yanli olma sen gozden gecir bence.

vay bee kos koca F.Terim PROJELERINI aciklamasaydi S.Inan gelmiycekdi.yanlisin var imzayi A.Polat atdirdi Elmanderi de A.Polat aldirmisdi.geriye git bir bak.gazeteler var.zamaninda #10 HAGI yi bile istememisdi.

Elmandere Adnan Polat attirmisti Selcuk Inana Unal Aysal attirdi sen gazetelere ve tarihlere bak istersen.Unal Aysal da Selcuku F.T ve Hasan Sas faktoruyle ikna edip imza attirdi ben ne desem bos sana.Terim kulubu batirdi nasilsa Gs dusmani,Aysal da mesih gibi yetisti.

vay bee kos koca F.Terim PROJELERINI aciklamasaydi S.Inan gelmiycekdi.yanlisin var imzayi A.Polat atdirdi Elmanderi de A.Polat aldirmisdi.geriye git bir bak.gazeteler var.zamaninda #10 HAGI yi bile istememisdi.

https://www.gscimbom.com/forum/threads/fatih-terim.138381/page-529#post-7118516. AYSALCILAR DAYANAMADIM YINE GELDIM BURAYA TERIMI TUPCUNUN ELINI SIKTI TUPCUNUN YANINDA DIYE elestirenlere iyi cevap vermis arkadas.Aysal bu TFF gidecek demedi mi sike ve 6+0+4 kararindan sonra 180 derece geri donus yapip Tupcunun ayagina gitmisti unutmustuk hatirlatan arkadasa tesekkurler.Hocayi Ocak ayinda temelli alabilirsiniz diyen adamin yaninda iyiki durmamis Hoca.Simdi linc edebilirsiniz beni buyrun :)

1.durmadi gönderildi.2.gedecek dediyse gidecekler.3.elini sikmadi,elinin altinda calisiyor,yani patronu tüpcü.en azindan biz Baskanimizin yanindayiz.ve bu Baskan GS iyiliyi icin calisiyor.iyiki terimsporcu deyiliz

Elmandere Adnan Polat attirmisti Selcuk Inana Unal Aysal attirdi sen gazetelere ve tarihlere bak istersen.Unal Aysal da Selcuku F.T ve Hasan Sas faktoruyle ikna edip imza attirdi ben ne desem bos sana.Terim kulubu batirdi nasilsa Gs dusmani,Aysal da mesih gibi yetisti.

AYNEN borclarin yarisi onun boynuna

Fatih hocanin milli takimin basina gectikten sonraki performansi ortada biraz sabir gosterseydin bu durumlara gelmezdik sayin baskan yolun acik olsun

Tapatalk mesajidir

Başkan Galatasaray için gitti tüpçüye, sahamiz kapanmasin diye. Ama sinyor kendi cebini doldurmaya gitti.

Hoca milli takimin basina siyasi baskilardan dolayi gecti ve bos konusmak kolay tabi milli takimdan 10 milyon€ aliyor zaten cebini Gsda doldururdu.Hocaya vuracaksan paradan vurma bari Hoca para dusunse Gsyle sozlesme imzalarken tazminatini alacak sekilde imzalardi gider ayak 3-3.5 milyon€ alirdi o yuzden sizin derdiniz bu adama vurmaktan baska birsey degil.Elemancini giderken 5-6 milyon€ aldiginda da forumda olursun hala umarim

1.Adam tazminat koydursa sozlesmesine PokerFace Aysal kovamazdi kalp krizi gecirirdi 3.5 milyon€ odememek icin.2.Gidecek dedikten sonra ilk 3-4 ay icinde gitmediyse bu sozde bos olur.Tupcu bu laftan 1 sene sonra giderse Aysal mi Tupcuyu bitirdi olacak.Aysal da biliyor basbakan talimat vermeden TFF gitmeyecek omurgasiz bicimde ertesi gun ben oyle bir soz soylemedim carpitildi aciklamasi yapti.3.Terimin patronu Tupcu degil basbakandir.Terimin Tupcuyu ne kadar sallamadigi belli prosedur geregi patronu.Zaten sozlesme imzalamayarak Tupcuyu sallamadigini gosterdi.Adam milli takim T.direktoru ama mukavelesi yok Tupcu TFF basinda diye.

1.durmadi gönderildi.2.gedecek dediyse gidecekler.3.elini sikmadi,elinin altinda calisiyor,yani patronu tüpcü.en azindan biz Baskanimizin yanindayiz.ve bu Baskan GS iyiliyi icin calisiyor.iyiki terimsporcu deyiliz

F.Terim: "birileri istedi diye sözlesme imzalamam" o birileri milyonlarca Gs taraftariydi.yönetime saygin yoksa,taraftara saygi duyacakdin cünkü onlar senin arkandaydi.

Birileri istedi diye derken KURUMSALLAŞMIŞ YÖNETİM deki bazı yöneticileri kastediyordu..Fatih Hoca'nın Galatasaray aşkını,bağlılığını dünya alem biliyor.

Ne alakası var arkadaşım.Galatasaray ona niye feda olsun.Başarısız olunca görevi bıkar gider.

Valla Faruk Süren döneminden beri gelen ekonomik krizi bu adam bitirdi.Ünal Aysal yerine başkası başkan olsaydı çok büyük ihtimalle Bjk gibi olur,küçülmeye giderdik.Oysa başkan büyümeyi seçti.Büyük riskler aldı ve başarılı oldu.Çökmüş bitmiş takımı ayağa kaldırması için Terim'i göreve getirdi,Terim başarılı oldu misyonunu tamamladı.

Bu adam gelene kadar kimse Sermaye artırımını bilmiyordu.Yaptığı sponsorluk ve reklam anlaşmaları ortada.Avrupa çapındaki saygınlığı ortada.Mancini'yi Sneijder'i Drogba'yı ikna edecek yeteneği var.Kabul edeceksiniz arkadaşım,bu adam finans dehası.Mancini takımı toparlasın,bir de AB kuralı çıksın.Kimse tutamaz bizi.Ne şikeciler,ne federasyon,ne de Terimsporlular.İleride şampiyonlar liginde final oynarsak hala (inşallah ) ''Terim yeeaaa '' diye ağlamaya devam edecekler.Bizler de önümüze bakacağız...

sermaye arrtırımı yapmak bir nevi iflasa düşmektir...gerekli olduğu için yapıldı...geldiğinde stad gelirleri ve Hoca sayesinde sportif başarı ile beraber artan gelirler ile kurum düzlüğe çıktı gibi görünüyor ancak mali durumun iyi olmadığını hüloğğculer dışında herkes görüyor...olası sportif başarısızlıkta kötü günler bekleyebilir bizi..gerçi o zamanda bırakır gider siz Başkan gitti böyle oldu dersiniz.. siz roka mesaj servis eden başkanınıza büyüksün yeauhhh demeye devam edin

Birileri istedi diye derken KURUMSALLAŞMIŞ YÖNETİM deki bazı yöneticileri kastediyordu..Fatih Hoca'nın Galatasaray aşkını,bağlılığını dünya alem biliyor.

Nasıl aşk ,nasıl bağlılık.Terim'in avukatları da geliyor '' Ama o onu kastetmedi,şunu kastetti ''.

Kıvırmayın arkadaşım.Ben de tüm anti-terimciliğime rağmen bir an evvel sözleşme imzalamasını,bu kaostan çıkmamızı istiyordum.Milyonlarca gs taraftarı da böyle istiyordu.O birileri biziz.Galatasaray taraftarı.O zaman adam gibi adam olan,delikanlılığın kitabını yazan Terim'iniz açık açık yöneticileri kastedecekti.Ne güzel her tarafa çekilecek lafları söyle.Sonra da onu demek istemedi,bunu demek istedi.

Başkan :Terimi kovan ilk başkan ben değilim demiş.:D hahaha.Hakikaten kendini ne zannediyor Terim merak ediyorum.Sorun yaşamadığı tek yönetim yok.Milli takımdayken de basınla polemik halindeydi.Eeeee imparator kolay olunmuyor.Çakma signore...

Fatih hocanin milli takimin basina gectikten sonraki performansi ortada biraz sabir gosterseydin bu durumlara gelmezdik sayin baskan yolun acik olsun

Tapatalk mesajidir

Galatasaray'a 3. Donem geldiginde fener macina kadar les oynuyorduk. Niye o zaman gelir gelmez etki edemedi?

Milli takimin durumu cok farkli. Primler, kamuoyu baskisi, onceki teknik adamin adi duyulmamis oyunculari oynatma istegi falan... Geciniz.

Bunlar

Birileri istedi diye derken KURUMSALLAŞMIŞ YÖNETİM deki bazı yöneticileri kastediyordu..Fatih Hoca'nın Galatasaray aşkını,bağlılığını dünya alem biliyor.[/quote

Birak bu adamlar Bulent Tuluna layik bosuna dememisler her millet hakkettigi gibi yonetilir.Bulent Tulun,Sukru Ergun,Adnan Nas,Ozkan Olcay ve ROK tarafindan yonetilmeye devam etsinler yarin basarisizlikta en buyuk Terim savunucusu olurlar gorursun.Buna cevap olarak da bize siz takimin basarisiz olmasini mi istiyorsunuz terimsporlular derler gul gec.

Kulübe emek veren,büyümesinde katkısı olan insanların k.çına tekmeyi basmak kurumsallık değildir.Daha düzgün şekilde yönetebilirdi bu süreçleri.Oktay Mahmuti,Galatasaray Yönetimi,Fatih Terim. Sadece egosunu tatmin etti Ünal Aysal.Ama şu anda gelinen noktada kendisi pamuk ipliğine bağlı.

Kulübe emek veren,büyümesinde katkısı olan insanların k.çına tekmeyi basmak kurumsallık değildir.Daha düzgün şekilde yönetebilirdi bu süreçleri.Oktay Mahmuti,Galatasaray Yönetimi,Fatih Terim. Sadece egosunu tatmin etti Ünal Aysal.Ama şu anda gelinen noktada kendisi pamuk ipliğine bağlı.

Ee ona bakarsan 18 yil mi ne kac yil sonra ama Basketbol Sampionlugu geldi, ne olduysa zaten bu asiri duygusallik tan oldu, avrupada herkes tekmeyi attiyor...

Bizimkilerine gelince, yok burda oynadiklari icin, aylik maas bekliyorlar emekli olunca... Olmayinca ilk sallayanlar onlardir, bu mu Galatasaraylilik ?

Adnan Polat a bak, kefil olamam dedi hemen....

Hasan Sas tvlerde Florya da petrol mu bulundu dedi

Adnan Öztürk sallamaya basladi

bunlarin bir cok örnegi var, ama bunlarin hic birinin umru da degil Galatasaray onlarsiz da basarili olsun diye, onlarin tek umru onlar yok diye, Galatasaray da basarilli olmasin.

Bi fenerli tarafa bakiyorum yada bjke ye, hic kimse bizim kadar b.k atmiyor vefa denen adamlardan, sanki burda babalarin hayri icin oynadillar, maas aldilar ve oynadilar

yahu bende kızgınım kendisine ama yersiz yurtsuz tepkiler zamansız tepkiler bakın kimlerin ekmeğine yağ sürüyor.biraz akıllı olmak lazım artık

....

Milli Takım dün Estonya’yı geçti ve sıra Hollanda maçına geldi...

Sevgili Ünal Başkan...

Size tavsiyem şimdi sadece dua etmeniz...

Hollanda maçını Fatih Hoca ve talebelerinin geçmesi için, bildiğiniz bütün duaları içinizden etmeniz...

Geçemezsek çünkü, Milli Takım’ın Hocası’nı, sırat köprüsündeyken, eline sözleşme vererek kovan bir Başkan olarak, Milli Takım’ın sorumluluğu üzerinizde olacak...

Duanız kabul olur mu bilmem...

Ama dua etmeniz elzem!..

Reha Muhtar

işte adamlar her türlü yaralamaya çalışacaklar Milli Takım kazansada kaybetsede bir şekilde bulaşacaklar bize. Biraz akıl artık ..

Tapatalk mesajidir

Arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz ?

Andorra ve estonyayı ve Romanyayı yendik...

İçlerindeki tek rakibimiz romanya . Romanyada öyle yenilmiyecek bir takım mı Allah Aşkına ?

Bizim zaten buralarda olmamız gerekiyordu...

Fatih Terim üzerinden GS a başkana sallamayı bırakın lütfen.

Adam gitti Mutlu GS dan daha fazla para kazanacağıda aşikar

Siz niye bu kadar üsteliyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt