Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim de bana göre sözde Galatasaraylı, aynı zamanda şikecilerin avukatı ve kader arkadaşıdır. Başkanımıza sallamayı bırakın artık terimsporlular.

Neden bana hemen Fatih Terim ile alakalı savunmaya geçiyorsun.

Fatih terim hakkında tek yorumum var mı?

Şunu algılayamıyorsunuz. ortada dönen oyunlar rezalet bunun farkında değilsiniz ki buna inanamıyorum.

Bu forumdaki yorumlar , bu düşünceler umarım taraftarın geneliyle doğru orantılı değildir.

Sana Fatih Terim hakkında ne düşünüyorum söyliyim. Evet bencede Sözde Galaatasaraylı.Ama ben Ünal Aysal için bırakın szöde Galatasaraylı olmasını, Galatasaraylı olmadığını düşünmüyorum.

Ben zaten aslolan Galatasaray sözünü dolduramadığını hep söylerim Fatih Terim için. Sizin gibi iş işten geçtikten sonra değil.

Ama bu adamın o mevkide bizim gibi davranamayacağını bilmekde gerekir.Bu adam Galatasarayın tarihine hatta türk futbol tarihine damga vurmuş bir adamdır.Tartışılmaz bu klübün yaşayan en büyük efsanesidir.

Bende çoğu maçtan sonra bir anlık sinirle git hocam ne olur git. Yeter bu kadar hatalar kararlar verilmez, bu kadar inat olunmaz dedim.

Hatta sezon sonu görüşür adam gibi gerekçelerini anlatır yollarını ayırırsın.

Ünal aysalla, Fatih Terimi bir tutmamı bekliyorsan işte orada duracaksın.

Buradaki çoğu kişinin Fatih Terim e olan tepkisi ne Ünal aysal ne federasyon ne başkası. sadece ve sadece kıskançlıktır. Fatih Terimin tavırları onları rahatsız ediyor. Yani olay herşeyden bağımsız kişiseldir. Geliyor burada fırsatı bulmuş resmen kusuyor.

Ünal aysalın Fatih Terimi bu şekilde göndermesi ve bu kadar destek görmesi Galatasaray için utanç verici bir durumdur. resmen Bir skandaldır.

Neden bana hemen Fatih Terim ile alakalı savunmaya geçiyorsun.

Fatih terim hakkında tek yorumum var mı?

Şunu algılayamıyorsunuz. ortada dönen oyunlar rezalet bunun farkında değilsiniz ki buna inanamıyorum.

Bu forumdaki yorumlar , bu düşünceler umarım taraftarın geneliyle doğru orantılı değildir.

Sana Fatih Terim hakkında ne düşünüyorum söyliyim. Evet bencede Sözde Galaatasaraylı.Ama ben Ünal Aysal için bırakın szöde Galatasaraylı olmasını, Galatasaraylı olmadığını düşünmüyorum.

Ben zaten aslolan Galatasaray sözünü dolduramadığını hep söylerim Fatih Terim için. Sizin gibi iş işten geçtikten sonra değil.

Ama bu adamın o mevkide bizim gibi davranamayacağını bilmekde gerekir.Bu adam Galatasarayın tarihine hatta türk futbol tarihine damga vurmuş bir adamdır.Tartışılmaz bu klübün yaşayan en büyük efsanesidir.

Bende çoğu maçtan sonra bir anlık sinirle git hocam ne olur git. Yeter bu kadar hatalar kararlar verilmez, bu kadar inat olunmaz dedim.

Hatta sezon sonu görüşür adam gibi gerekçelerini anlatır yollarını ayırırsın.

Ünal aysalla, Fatih Terimi bir tutmamı bekliyorsan işte orada duracaksın.

Buradaki çoğu kişinin Fatih Terim e olan tepkisi ne Ünal aysal ne federasyon ne başkası. sadece ve sadece kıskançlıktır. Fatih Terimin tavırları onları rahatsız ediyor. Yani olay herşeyden bağımsız kişiseldir. Geliyor burada fırsatı bulmuş resmen kusuyor.

Ünal aysalın Fatih Terimi bu şekilde göndermesi ve bu kadar destek görmesi Galatasaray için utanç verici bir durumdur. resmen Bir skandaldır.

Ne anlatıyosun sen ya, Ünal Aysal Galatasaraylı değil sen misin Galatasaraylı? Galatasaraylılık ölçer aleti falan mı var elinde yoksa? Sıcacık yerinde oturmuşsun ona buna komplo teorileriyle çamur atıp duruyorsun. Şöyleymişte böyleymişte. Geçin bunları, başkana da saldırmaktan vazgeçin. Elemanın tekini kovdu, iyi ki de kovdu.

Alan memnun satan memnun, adam tüpçüsüyle diz dize kucak kucağa gayette memnun hayatından, tribünlere karşı bile savunuyor başkanını. Siz daha bu adamı ne diye savunma içgüdüsü içinde başkana saldırıyorsunuz ki? Ayıptır. Hiç öyle ben Terim mi dedim ayaklarına girme, başkana saldırma psikolojinizin tamamen o adanalı şahıs ile ilgili olduğunu biliyoruz.

Maç içinde doluşmuşlardı ama galibiyet gelince sıvışıverdiler.Adamlar resmen pusuda bekliyor.Mancini'ye,Senijder'e ,Aysal'a sallamk için.Ne terimmiş arkadaş,resmen mürit bunlar...

Eleştirileri hala neden Terimle ilişkilendiriyorsun.

sizin nedir ulan bu Terim düşmanlığınız. Terim gitti artık yok. Terim kalkanıyla utanmadan savunmaya geçiyorsunuz artık.

Ben bir taraftar olarak Ünal Aysalı ömrüm boyuncu sallayacağım. Bunu Fatih Terimi gönderdiği için değil Galatasaraylılıktan nasibini almadığı ve göz göre göre Galatasaraya zarar verdiği için sallayacağım. Her Galatasaraylıyım diyen adamında yapması gereklidir.

Eeee tabi rahatsız ediyor tavırları.Adam olduysa Gs sayesinde oldu.Ama öyle bir tavrı var ki zannedersin Gs'yi o adam etti.Kendini Başkandan büyük görmeler,yönetimdeki adamın bile varlığına karışmalar.Sen kimsin ? Altı üstü teknik direktörsün.Bitti...

Onu çekme bunu çek.

Birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamam.

Bu sözleşme niye 2 yıllık.

Emre Çolak'a ettiği küfürler.

Hele bir Yugoslavdan hiç haketmedim.Bir Sırp ülkemde bana böyle davranamaz.

Yeter Demirören tezahüratından rahatsız oldum.

Mersin maçında yaptığı rezalet.Oyuncular tutmasa hakemi dövecekti terbiyesiz adam.

Ders almam ders veririm.

Taraftar Aydın tercihini eleştiremez,onlara kimi eleştirebileceklerini ben söylerim.

Sneijder'i alırsanız oynatmam ( Başkan nitekim haddini bildirdi kendisine )

Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar,onlarla mücadele edeceğim ( Mücadele edeceğini adamların KADER ARKADAŞI oldu)

Ben sözleşmeye bakmadan imzaladım ( 4 milyon euroyu götürüken bunu söylüyor)

Sene sonunda konuşacağım (şikenen sonra söyledi,hala göremedik)

Biz bu adamın tavırlarından rahatsız olunca adı kıskanıyor oluyor.

Ne anlatıyosun sen ya, Ünal Aysal Galatasaraylı değil sen misin Galatasaraylı? Galatasaraylılık ölçer aleti falan mı var elinde yoksa? Sıcacık yerinde oturmuşsun ona buna komplo teorileriyle çamur atıp duruyorsun. Şöyleymişte böyleymişte. Geçin bunları, başkana da saldırmaktan vazgeçin. Elemanın tekini kovdu, iyi ki de kovdu.

Alan memnun satan memnun, adam tüpçüsüyle diz dize kucak kucağa gayette memnun hayatından, tribünlere karşı bile savunuyor başkanını. Siz daha bu adamı ne diye savunma içgüdüsü içinde başkana saldırıyorsunuz ki? Ayıptır. Hiç öyle ben Terim mi dedim ayaklarına girme, başkana saldırma psikolojinizin tamamen o adanalı şahıs ile ilgili olduğunu biliyoruz.

Gerçekler zorunuza gidiyor.

Senin başkanın bu tüpçüye federasyon seçimlerinde resmi siteden destek açıkllaması yapmadı mı.

Federasyonla görüşmesine izin verdiğini açıklamadımı.

Ama ben şunuda söylüyorum. her ne kadar olayların iç yüzünü bilmesekde Fatih Teriminde tüpcü ile yan yana gelmesi bile fiyaskodur.ama o adamında senin, benim gibi olmasını bekleyemezsin. arka planda neler olduğunuda bilmiyoruz.

Bu arada sırf başkana saldırma psikolojisinin tamamen Fatih Terim ile ilgili olmasıda son derece doğaldır.Ama benim bakış açım sadece Terimin gitmesi ile ilgili değil.

O yüzden benim yazdıklarmı iyi oku ondan sonra yaz.

Senin başkanın bu tüpçüye federasyon seçimlerinde resmi siteden destek açıkllaması yapmadı mı.

Ama ben şunuda söylüyorum. her ne kadar olayların iç yüzünü bilmesekde Fatih Teriminde tüpcü ile yan yana gelmesi bile fiyaskodur.ama o adamında senin, benim gibi olmasını bekleyemezsin. arka planda neler olduğunuda bilmiyoruz.

Bu arada sırf başkana saldırma psikolojisinin tamamen Fatih Terim ile ilgili olmasıda son derece doğaldır.Ama benim bakış açım sadece Terimin gitmesi ile ilgili değil.

15 yaşında çocuk değil adanalı 60 yaşında, egosu kulaklarından fışkıran bi herif. Ne demek izin vermek falan. Terim'e kim izin veremez tövbe haşa, ortalığı dağıtır tanrının yeryüzündeki kırbacı olan adanalı. O yüzden geç bu masalları. Başkana da sallayacağım falan demişsin ya biz de terim'e sallayacağız bu forumda kaldığımız müddetçe. İşine gelirse.

Eeee tabi rahatsız ediyor tavırları.Adam olduysa Gs sayesinde oldu.Ama öyle bir tavrı var ki zannedersin Gs'yi o adam etti.Kendini Başkandan büyük görmeler,yönetimdeki adamın bile varlığına karışmalar.Sen kimsin ? Altı üstü teknik direktörsün.Bitti...

Onu çekme bunu çek.

Birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamam.

Bu sözleşme niye 2 yıllık.

Emre Çolak'a ettiği küfürler.

Hele bir Yugoslavdan hiç haketmedim.Bir Sırp ülkemde bana böyle davranamaz.

Yeter Demirören tezahüratından rahatsız oldum.

Mersin maçında yaptığı rezalet.Oyuncular tutmasa hakemi dövecekti terbiyesiz adam.

Ders almam ders veririm.

Taraftar Aydın tercihini eleştiremez,onlara kimi eleştirebileceklerini ben söylerim.

Sneijder'i alırsanız oynatmam ( Başkan nitekim haddini bildirdi kendisine )

Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar,onlarla mücadele edeceğim ( Mücadele edeceğini adamların KADER ARKADAŞI oldu)

Ben sözleşmeye bakmadan imzaladım ( 4 milyon euroyu götürüken bunu söylüyor)

Sene sonunda konuşacağım (şikenen sonra söyledi,hala göremedik)

Biz bu adamın tavırlarından rahatsız olunca adı kıskanıyor oluyor.

Sen bu adamın tavırlarından Galatasarayı ben adam ettim anlayışını çıkarıyorsan zaten film orada kopmuştur.Bence hiç yorum yapma.

Mersin maçı ve oyuncular tutmasa hakemi dövücekti cümlesi bile size yazık demek için yeterde artar bile. Orada hakemin neler yaptığını ve o adamın neden orada delirdiğini anlayamayacak kadar kör olmuşsunuz.

Şu yukarıdaki yazdıklarının ego ve tavırlarındaki olumsuz söylemler hariç hepsini çürütürüm ama gerçekden deymez.

Sen bu adamın tavırlarından Galatasarayı ben adam ettim anlayışını çıkarıyorsan zaten film orada kopmuştur.Bence hiç yorum yapma.

Mersin maçı ve oyuncular tutmasa hakemi dövücekti cümlesi bile size yazık demek için yeterde artar bile. Orada hakemin neler yaptığını ve o adamın neden orada delirdiğini anlayamayacak kadar kör olmuşsunuz.

Şu yukarıdaki yazdıklarının ego ve tavırlarındaki olumsuz söylemler hariç hepsini çürütürüm ama gerçekden deymez.

Hakem neler neler yapmış.Ne yapmış ? 60 yaşında koca adam o,çocuk değil.

Deymez ise neden buraya gelip paragraf paragraf yazı döşüyorsun ?

cahil cüheyla yine savunuyor kıytırık galibiyetten sonra...rokla bu akşam mesajlaşmasını bekliyoruz dört gözle..e özletti be...

Kebapçıların sevmediği Ulu Başkan. Onların hayalindeki başkan Abdurrahim Albayrak.

senin granden kendisine 9 maç ceza veren bu federasyona gider yapmadımı başka planlarım vardı ama burdayım meydanı boş bırakmayacağım demedimi eee nolduda gitti aynı federasyonla kader ortağı oldu başkan görüşmesine izin vermiş olsun o görüşmek zorundaymıydı tüpçüyü red etmek okadar zormuydu grande için şu ikiyüzlüyü desteklemekten vazgeçin artık.

Sen bize başarılar yaşatan hocaya saygı duymuyor olabilirsin ama bana bu başarıları yaşattığı için herzaman hoca değerli olacaktır..Hoca birgün istesenizde istemesenizde tekrar bu camiaya geri dönecektir.

Allah korusun, yüce Rabbim yazdıysa bozsun......... Bu iki egoist inşallah bir daha bu kulübün kapısından içeri giremez.

1394375_624792500912782_1699710720_n.jpg

1380383_624792610912771_10275164_n.jpg

1069348_624792850912747_1563822668_n.jpg

Dün yine zar zor kurtardık başkan,danışmanın "Kovulursam 9 milyon avro cebimde"şeklinde anlaştığı kurumsallaşma yolunda dev adım hocamızla.Ama kazandık değil mi?Padişahım sen çok yaşa!

Eleştirileri hala neden Terimle ilişkilendiriyorsun.

sizin nedir ulan bu Terim düşmanlığınız. Terim gitti artık yok. Terim kalkanıyla utanmadan savunmaya geçiyorsunuz artık.

Ben bir taraftar olarak Ünal Aysalı ömrüm boyuncu sallayacağım. Bunu Fatih Terimi gönderdiği için değil Galatasaraylılıktan nasibini almadığı ve göz göre göre Galatasaraya zarar verdiği için sallayacağım. Her Galatasaraylıyım diyen adamında yapması gereklidir.

th

:nargile::nargile::nargile:

Şikeci rakiplerin maçlarını her izlediğimde ne kadar aciz bir yönetim olduğunuzu görüyorum.

Light erkek olma ihtimali yüksek. Bu ülkede kodunmu oturtacaksın. Başkan iyi niyetli vizyon sahibi birisi ama çok yumuşak kalıyor. Yeterince sahip çıkamıyor köpekler üstümüze gelince.

TS başkanı mafyanın ağababası, o bile sözünü geçiremiyor. Neyden bahsediyorsunuz siz Allah aşkına?

Başkan sana saygım sonsuz ama...

Masonluk iliskilerini kullanıp şu tff'yi alt etmen şart. Hadi goçum göster gücünü.

Herseye konuşuyor birazda haklarımızı arasa hic fena olmaz... Karga macında ki 3 puanımız nerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt