Kaan Cengis
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 3.029
- 0
- 1.306
Terim de bana göre sözde Galatasaraylı, aynı zamanda şikecilerin avukatı ve kader arkadaşıdır. Başkanımıza sallamayı bırakın artık terimsporlular.
Neden bana hemen Fatih Terim ile alakalı savunmaya geçiyorsun.
Fatih terim hakkında tek yorumum var mı?
Şunu algılayamıyorsunuz. ortada dönen oyunlar rezalet bunun farkında değilsiniz ki buna inanamıyorum.
Bu forumdaki yorumlar , bu düşünceler umarım taraftarın geneliyle doğru orantılı değildir.
Sana Fatih Terim hakkında ne düşünüyorum söyliyim. Evet bencede Sözde Galaatasaraylı.Ama ben Ünal Aysal için bırakın szöde Galatasaraylı olmasını, Galatasaraylı olmadığını düşünmüyorum.
Ben zaten aslolan Galatasaray sözünü dolduramadığını hep söylerim Fatih Terim için. Sizin gibi iş işten geçtikten sonra değil.
Ama bu adamın o mevkide bizim gibi davranamayacağını bilmekde gerekir.Bu adam Galatasarayın tarihine hatta türk futbol tarihine damga vurmuş bir adamdır.Tartışılmaz bu klübün yaşayan en büyük efsanesidir.
Bende çoğu maçtan sonra bir anlık sinirle git hocam ne olur git. Yeter bu kadar hatalar kararlar verilmez, bu kadar inat olunmaz dedim.
Hatta sezon sonu görüşür adam gibi gerekçelerini anlatır yollarını ayırırsın.
Ünal aysalla, Fatih Terimi bir tutmamı bekliyorsan işte orada duracaksın.
Buradaki çoğu kişinin Fatih Terim e olan tepkisi ne Ünal aysal ne federasyon ne başkası. sadece ve sadece kıskançlıktır. Fatih Terimin tavırları onları rahatsız ediyor. Yani olay herşeyden bağımsız kişiseldir. Geliyor burada fırsatı bulmuş resmen kusuyor.
Ünal aysalın Fatih Terimi bu şekilde göndermesi ve bu kadar destek görmesi Galatasaray için utanç verici bir durumdur. resmen Bir skandaldır.