- 11 Kasım 2012
- 14.166
- 4.018
- 1.328
Yazdıklarıma cevap veremeyince fitne fesatlığın alasını yapmışsın.Yalan dolan herşey var. belliki fazla dolmuşsun!!Ben ne istediğimi ne söylediğimi o kadar çok iyi biliyorum ki senin beni anlamanı beklemem zaten hataydı.
Ünal aysalı sevmiyorum. Ve Galatasaraylılığından şüphe duyuyorum. Sen benim bu hissettiklerimi hissedemiyorsun çünkü gerçekleri görmekden acizsin.Yukarıda yaptığın yorumların alayı çamur atmaktır.Bir olumsuzluk beklememe gerek yok senin göremediklerini gördüğüm için sonuna kadar eleştiriyorum Ünal Aysalı.
Ben adam gibi burada hakaret etmeden yorumlarımı yapıyorum.
Ama burada hakarret edilecek o kadar yorum varki onlarıda görüyorsun ama işine gelmiyor. Sırf inat uğruna kişisel egosunu tatmin edecek ya, Terimcilerde!! kızacak ya Fatih Terimi küçük düşürecek yazılar havada uçuşuyor. Ama siz tatlı su kurnazları onları görmezsiniz.
Valla ben sana cevabını gayet güzel verdim, kendi kendine triplere girme. Sen mesajı gayet güzel aldın.
Bide şu gerçekleri ben görüyorum siz görmüyorsunuz gibisinden çıkışların da sıktı artık. Ünal Aysal'ı sevmediğini söylemene gerek yok, zaten ortada olan bir gerçek. Ama sürekli bir kaos yaratma, tartışma çıkarma peşindesin. Aş bunları artık.
Aysal koyu fanatik Galatasaraylı olmayabilir, bundan önce ki o çok büyük Galatasaraylı başkanları da gördük. Ben icraata bakarım, bu kulübe neler kazandırdığı önemlidir benim için. Devamlı bir olumsuzluk kovalıyorsun, herhangi bir branşta maç bile kaybedilse başkana laf atmak için hazır kıta oradasın. Hakaret etmiyor olman, rahatsızlık vermediğin anlamına gelmez. Özel hayatında sorun yaşadığında bile bundan Aysal'ı sorumlu tuttuğunu düşünüyorum açıkçası. Bu kadar komplekse girme.
Bence artık takımına konsantre ol ve sadece destekle. Kişileri ardında bırak. Sağa sola kin kusarak geçmez bu ömür. Arada bir bardağın dolu tarafı olduğunu da hatırla. İnsanlarla devamlı tartışmaya girmeye de bir son ver artık. Biraz olsun huzur. Lütfen!