Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarıma cevap veremeyince fitne fesatlığın alasını yapmışsın.Yalan dolan herşey var. belliki fazla dolmuşsun!!Ben ne istediğimi ne söylediğimi o kadar çok iyi biliyorum ki senin beni anlamanı beklemem zaten hataydı.

Ünal aysalı sevmiyorum. Ve Galatasaraylılığından şüphe duyuyorum. Sen benim bu hissettiklerimi hissedemiyorsun çünkü gerçekleri görmekden acizsin.Yukarıda yaptığın yorumların alayı çamur atmaktır.Bir olumsuzluk beklememe gerek yok senin göremediklerini gördüğüm için sonuna kadar eleştiriyorum Ünal Aysalı.

Ben adam gibi burada hakaret etmeden yorumlarımı yapıyorum.

Ama burada hakarret edilecek o kadar yorum varki onlarıda görüyorsun ama işine gelmiyor. Sırf inat uğruna kişisel egosunu tatmin edecek ya, Terimcilerde!! kızacak ya Fatih Terimi küçük düşürecek yazılar havada uçuşuyor. Ama siz tatlı su kurnazları onları görmezsiniz.

Valla ben sana cevabını gayet güzel verdim, kendi kendine triplere girme. Sen mesajı gayet güzel aldın.

Bide şu gerçekleri ben görüyorum siz görmüyorsunuz gibisinden çıkışların da sıktı artık. Ünal Aysal'ı sevmediğini söylemene gerek yok, zaten ortada olan bir gerçek. Ama sürekli bir kaos yaratma, tartışma çıkarma peşindesin. Aş bunları artık.

Aysal koyu fanatik Galatasaraylı olmayabilir, bundan önce ki o çok büyük Galatasaraylı başkanları da gördük. Ben icraata bakarım, bu kulübe neler kazandırdığı önemlidir benim için. Devamlı bir olumsuzluk kovalıyorsun, herhangi bir branşta maç bile kaybedilse başkana laf atmak için hazır kıta oradasın. Hakaret etmiyor olman, rahatsızlık vermediğin anlamına gelmez. Özel hayatında sorun yaşadığında bile bundan Aysal'ı sorumlu tuttuğunu düşünüyorum açıkçası. Bu kadar komplekse girme.

Bence artık takımına konsantre ol ve sadece destekle. Kişileri ardında bırak. Sağa sola kin kusarak geçmez bu ömür. Arada bir bardağın dolu tarafı olduğunu da hatırla. İnsanlarla devamlı tartışmaya girmeye de bir son ver artık. Biraz olsun huzur. Lütfen!

Bak Bora Akıncı ne dediğini bilemeyen bir yazı. Sen buraya yazmalıydın.

Aysal ve hocaya sallayan kuşturdan başlamış. Terimin ne tesbihi kalmış nede gazı.Galatasaray tarihine geçmiş oyuncularıda küçük düşürmekten geri kalmamış bu elit arkadaşın.

Bir tane kendini bilmez botokslu cümle kurmuş, kalkmışsın burada ahkam kesip genele yayıyorsun.

Fatih Terime neler denildi ahkam kesebildin mi böyle. Ama işte kurnaz sanıyorusunuz kendinizi..

Hala Ünal Aysalı eleştirenlere Terimli cevaplar veriyorsunuz. Ünal Aysalı her eleştiren adamı Fatih Terim fanatiği zannediyorsunuz..

Ne Ünal Aysal nede Fatih Terim umrumda değil. Umrumda olan tek şey Galatasarayın menfeatidir.Bu mantaliteyi öneririm.

Fatih Terim bu klüp için bir efsanedir. Aslolan Galatasaray anlamında beni çok büyük hayal kırıklılığına uğratmıştır.Gerçek Galatasaraylı gibi davranmamıştır.Egolarına yenik düşüyorsan zaten Galatasaray sözde kalmıştır.

Ünal Aysala gelirsek benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Sadece Galatasaray başkanı olduğu için o makama saygı duyarım.

Galatasarayın başarılı olması benim Ünal Aysal hakkında görüşlerimi değiştirmeyecek.

Ben ne dedigimi gayet iyi biliyorum. Terimin gidişine sinirlenenler Aysali göndermek için ince ince çalişiyor. Sadece botoksmu? Adamin ne kişiligi kaldi ne karakteri. Sanki şike yapti gibi davraniliyor. Dikkat edersen Aysala yapilan saldiralar hep Terim üzerinden. Haliyle bizde kulübün selameti için başkanin arkasinda duruyoruz.

Neden efsanelerinde birgün görevinin bitecigini kabul etmiyoruz? Onlarda sonuçta bir eleman. Görevini yeterince yerine getiremiyorsa gider. Terim aylardir milli takima hazirlaniyordu. Delikanli olup temmuzda gitseydi ozaman. Bilerek isteyerek kendini kovdurup takimi zor durumda birakmadimi? şimdi ben bu adam için başkani indirmek isteyenlere iki cümle laf söylemeyimmi?

Yazıklar Olsun !

İnsanlar Ünal Başkana nereden saldıracaklarını şaşırmışlar.

Utanıuyorum cidden.

Adam ne yaparsa yapsın yaranamıyor arkadas.

Adam kümeye düşecek diye dalga geçilen takımı aldı.

halı saha maçına bile çagarmayacağınız adamlardan kurtardı.

masöründen güvenlikçisine kadar kimsede tek kurus para alamamazlık yaptırtmadı.

Takımı 2 sene üst üste şampiyon oldu şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı.

Ama hala nankörlük.

Herşeyi Fatih Terim yaptı. Bütün başarılar onun bütün suç Ünal Aysalın.

Şimdide bakıyorum GS ın haklarını savunmuyo diye çullanmışlar üzerine.

Hanginiz yada hangi başkan sermaye artırımı diye birşey biliyordu bu zamana kadar ?

Hangi başkan çıkıp AB pasaportlular yerli statüsünde sayılsın diye uğraşdı ?

UEFA nın şike dediği CAS ın onayladıgı bir olaya TFF ceza verememiş GS başkanı ne yapacak ?

Ne yapabilir ?

NE hata yapmış Ünal Başkan ? Fatih Terimi kovmus.

Fatih Terim ilk defa mı kovuluyor ?

Fiorentina başkanı kovdu

Milan Başkanı kovdu.

Hep mi başkan suçlu ?

Yazıklar olsun. Başka bişi demiyorum.

Adam şampiyonlar ligini alsa Yok efendim sen yapmadın Fatih Terimin takımı aslında bu diyecekler utanmasalar.

Herşeye Herkese inat BÜYÜKSÜN ÜNAL BAŞKAN !

Adnan öztürk den medet umuyorlar Allahım gelde gülme.

Anan öztürk kimdir ya Çapı ne ? Ünal Aysalın yanından geçebilir mi ?

OFF OFF gece gece zıpladı sinirlerim

Haftada 4 gün, günde 2 saat spor yapıyormuş. Pilates ve ağırlık çalışıyormuş. Kondisyon çalışmayı da eksik etmiyormuş. Bak sen bizim başgana. Şu yaşımda ben kaldıramam o tempoyu :tiphat:

Aysalcilar ruyadalar Terim gitti Mancini geldi devre arasi cilekler gelecek....Birakalim uyanmasinlar 12numaraorg kafasina sahip olan bu guruhun dusunce tarzindan birkac ornek verelim.

Juventus macinda 2-2 lik beraberlik sonrasi Terim olsa herzamanki gibi 6 yerdik gordunuz mu Mancinin farkini dediler.(Sihirli degnegi yok diyen adamlar sadece 48 saat kulubun basinda olan Manciniye bu sefer berabelikte en buyuk payi vereceklerdi)

Akhisara 2-1 yenilgi sonrasi Terim gecen sene bu takimi deplasmanda 2-1 yenmisti tabi ki demediler,Terim enkaz birakti Mancini ne yapsin adamin elinde sihirli degnek mi var yeaaa

10 kisi kalmis Karabuku zor bela 84 de 2-1 yenince Terim bu takima gecen sene 3-1 yenilmisti,Mancini farki dediler.

3-1 lik Kopenhag galibiyeti sonrasi Terim olsa yenemezdik,Mancini onde baski yapamaz diyenlere kapak olsun dediler.

Gelelim baskanin dunku konusmasina ve elestrilerimize

dun Unal Efendi mesajlasma,telefon olayi Terim gibi Hocayla yollari ayirmak icin bir sebep olamaz dedi.Baskana peki baskan sizin kisisel mesajlarinizi kim sizdirdi ROK'a,sizdiran kisinin isine son verildi mi yoksa siz bilerek mi servis ettiniz sorusunu tabiki kurummallasmis GSTV soramadi?

Aysalin dunku konusmasini neden Akhisar yenilgisi sonrasi yapmadi,guvenlik kameralarina bile konusan baskan neden o zaman cikip Tulun hatali diyip taraftarin tepkisinin onune gecmedi?Iceride alinan 2 galibiyetten sonra bu konusmasini yapmasi zamanlama bakimindan sinsilik degil midir?

Terimin Antalya macindan sonra public alanda bizi reddetmesi haysitemizi kirdi diyen Unal Efendinin 2.adami ROK'un ultra public alanda Gs sike yapmistir,Gsdekilerin hepsi dansozdur sozleri baskanin ve Y.Kurulunun haysiyetini kirmis midir?Yine Unal Efendinin danismani Bulent Tulunun eski baskanimiz Adnan Polata yazdigi santaj mektubu sonrasi sike sorusturmasina Galatasarayin da dahil olmasi baskanin ve Y.Kurulunun haysiyetini kirmis midir?

Son olarak Dun PokerFace Unal Efendinin aciklamalarindan sonra 12numaraorgGS tayfasi iyice gaza geldiler.Insallah bu takim sene sonu lig sampiyonu olur da bu guruh hakli cikar biz de ozur dileriz yazdiklarimizdan dolayi.

(Lutfen Siz Gsnin basarisiz olmasini istiyorsunuz tarzi ergen cevaplarla gelmeyin Allaha sukur universitede okuyan bir ogrenci olarak hem kombine alarak hem de Abdi Ipekcideki basket maclarina giderek kulube destegimizi vermeye calisiyoruz.Bi de sene sonu su kavganizi yapin diyenler hatali bisey varsa elestirmek,tartismak Galatasarayi Fbden ayiran en onemli ozelliktir,Mayisa kadar niye bekleyeyim elestri icin?)

Ulan ne güruhmuş be... İnsanlar GALATASARAY ımın galibiyetleriyle sevinmeyi, mağlubiyetleriyle üzülmeyi bırakmış, iki adamın peşindeki koyunlar gibi seninki iyi benimki kötü sidik yarışına girmişler.. Ulan böyle GALATASARAYLILIK mı olur diyeceğim bana düşmez, demeyeceğim GALATASARAYLILIĞIMA yakışmaz. Bok sinekleri vardır bilir misiniz. Tertemiz ortamı, güllük gülüstanlık ortamı bile tiksindirirler o hale geldi ortalık BIKKINLIK verdi. Arkadaş para mı alıyorsunuz, egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ya da psikolojinizi mi düzeltmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum ama artık yeter.... GALATASARAYLILAR ın midesi bulanıyor artık. Takım CL ilk iki için şans yakalamış, ligde arka arkaya galibiyetler almaya başlamış kimin umrunda... Takımı desteklemek yerine ŞİKECİLERİN yapmayacağını yapıp LİSELİLER ile LİSELİ OLMAYANLARIN kavgası gibi yok Terim haklı yok Aysal haklı...

Allah aşkına LÜTFEN.... AZICIK GALATASARAY sevginiz varsa şu konuyu en azından sene sonuna kadar KAPATIN ARTIK... Sene sonunda neye üşüşecekseniz üşüşürsünüz ama ARTIK YETER.... Kapatamıyorsanız da gidin Terim vs. Aysal diye bir forum mu açarsınız, ANTU ya üye mi olursunuz bilmiyorum ama bu saçmalığı orada sürdürün. Çünkü bu konu artık maksadını aşıp bıktırmaya başladı......

ünal aysal'a saldıranların argümanlarına bir bakalım... hepsi bugüne kadar dedikodu gazeteciliği yapan "nezih" medyamızın iddiaları...

yok fatih terimi önceden yollamayı planlamıştı... yok manciniyle önceden anlaşmıştı... yok sneijder hocayı şikayet etmiş... yok telefonlarına çıkmamışta ondanmış... yok biz zaten iflas etmişiz... büyen tulun adnan polat'a mektup yazmış... meğerse tulun bizi şikeye bulaştırmış (nasıl olmuşsa o iş)...

bunlar işin lagalugası... işin doğrusu şu... ünal aysal gibi bir başkanı bizim bünyemiz kaldırmıyor... biz alışmışız türk futbolunda alışılagelen yönetici ve başkan profillerine... yok vefa... yok aslan kaplan... aman canım ciğerim... hööyyyttt asarım keserim... köprü altı camcam... bu tip söylemlerle taraftarın nabzına şerbet yönetici tipi bizim dengemizi bozmuş... olması gereken adam gelince feleğimiz şaşıyor... "benim bazı projelerim var onları yapınca ben gidicem, kongreden seçim kararı çıkarsa ben aday olmam bu güvensizliktir yeni geleceği yol açarım" diyebilecek kaç tane başkan tanıyorsunuz???...

"eşkiya" filmini seyredenler hatırlar... iki arkadaş aynı kıza aşık oluyor... biri hapse düşüyor, diğeri kızı kapıyor... yıllar sonra hapisten çıkan hesap soruyor... "benim o kadar sevdiğimi bile bile nasıl yaptın"... diğeri cevap veriyor "ben senden daha çok sevdim, en yakın arkadaşımı satacak kadar çok sevdim, sen yapar mıydın??"...

gelmek istediğim nokta... eğer bir çıkmaz varsa ve ileride sorun çıkaracaksa ünal aysal problemi kökünden çözmüştür... bu kulübün efsanesi fatih terim'in görevine son vermek gerekse bile... bunu yönetim değişikliğinde de yapmıştır... sermaye artırımda da yapmıştır... "aman o kırılır aman o üzülür" dememiştir... ben ünal aysal'ın değerinin bilineceğini sanmıyorum... yıllar sonra dönüp yapılanlara bakılınca bazıları belki... adnan polat'a da bu anlamda kısmen haksızlık yapılmıştı, şimdi dönüp bakılınca bazılarımız hakkını teslim ediyoruz... bu işler maalesef bizim ülkemizde böyle...

Aysalcilar ruyadalar Terim gitti Mancini geldi devre arasi cilekler gelecek....Birakalim uyanmasinlar 12numaraorg kafasina sahip olan bu guruhun dusunce tarzindan birkac ornek verelim.

Juventus macinda 2-2 lik beraberlik sonrasi Terim olsa herzamanki gibi 6 yerdik gordunuz mu Mancinin farkini dediler.(Sihirli degnegi yok diyen adamlar sadece 48 saat kulubun basinda olan Manciniye bu sefer berabelikte en buyuk payi vereceklerdi)

Akhisara 2-1 yenilgi sonrasi Terim gecen sene bu takimi deplasmanda 2-1 yenmisti tabi ki demediler,Terim enkaz birakti Mancini ne yapsin adamin elinde sihirli degnek mi var yeaaa

10 kisi kalmis Karabuku zor bela 84 de 2-1 yenince Terim bu takima gecen sene 3-1 yenilmisti,Mancini farki dediler.

3-1 lik Kopenhag galibiyeti sonrasi Terim olsa yenemezdik,Mancini onde baski yapamaz diyenlere kapak olsun dediler.

Gelelim baskanin dunku konusmasina ve elestrilerimize

dun Unal Efendi mesajlasma,telefon olayi Terim gibi Hocayla yollari ayirmak icin bir sebep olamaz dedi.Baskana peki baskan sizin kisisel mesajlarinizi kim sizdirdi ROK'a,sizdiran kisinin isine son verildi mi yoksa siz bilerek mi servis ettiniz sorusunu tabiki kurummallasmis GSTV soramadi?

Aysalin dunku konusmasini neden Akhisar yenilgisi sonrasi yapmadi,guvenlik kameralarina bile konusan baskan neden o zaman cikip Tulun hatali diyip taraftarin tepkisinin onune gecmedi?Iceride alinan 2 galibiyetten sonra bu konusmasini yapmasi zamanlama bakimindan sinsilik degil midir?

Terimin Antalya macindan sonra public alanda bizi reddetmesi haysitemizi kirdi diyen Unal Efendinin 2.adami ROK'un ultra public alanda Gs sike yapmistir,Gsdekilerin hepsi dansozdur sozleri baskanin ve Y.Kurulunun haysiyetini kirmis midir?Yine Unal Efendinin danismani Bulent Tulunun eski baskanimiz Adnan Polata yazdigi santaj mektubu sonrasi sike sorusturmasina Galatasarayin da dahil olmasi baskanin ve Y.Kurulunun haysiyetini kirmis midir?

Son olarak Dun PokerFace Unal Efendinin aciklamalarindan sonra 12numaraorgGS tayfasi iyice gaza geldiler.Insallah bu takim sene sonu lig sampiyonu olur da bu guruh hakli cikar biz de ozur dileriz yazdiklarimizdan dolayi.

(Lutfen Siz Gsnin basarisiz olmasini istiyorsunuz tarzi ergen cevaplarla gelmeyin Allaha sukur universitede okuyan bir ogrenci olarak hem kombine alarak hem de Abdi Ipekcideki basket maclarina giderek kulube destegimizi vermeye calisiyoruz.Bi de sene sonu su kavganizi yapin diyenler hatali bisey varsa elestirmek,tartismak Galatasarayi Fbden ayiran en onemli ozelliktir,Mayisa kadar niye bekleyeyim elestri icin?)

beynimizin hangi tarafını kullanıyoruz?

-Tapatalk-

Ünal Aysal dün GS TV'de açıkladı her şeyi artık bundan sonra yok Fatih Terim suçlu yok Ünal Aysal suçlu demeyi bırakın . Burada Fatih Terim sonuna kadar haksız sonuna kadar suçlu . Hangi taktikle hangi sistemle oynadığımız bile belli değildi Fatih Terim döneminde . Burakın , Aydının , Emrenin aşırı derece kötü odluğu zamanda bile ilk 11e sokuyordu . Ama Mancini öyle değil işte . Duygusal bir adam değil . Ayrıca başkanına saygılı . Hangi maçlarda ne taktikle ne sistemle çıkacağını gayet iyi biliyor . Geçen yendiğimiz Kopenhagı bazı GS taraftarları o kadar ezik hale getirdi ki sanki 3.lig takımını yenmişiz gibi . Adamlar Danimarkanın en büyük ve en güçlü takımı ki zaten Danimarka'nın bir ekol olduğunu ve kulüplerinin oynadığı taktiği az çok bilirsiniz . Ama bazıları çıkıp diyor ki bu takımı hiç duymadım , bu takımı babamda yener diyorlar . Zaten babanız yendi merak etmeyin .

Bu saatten sonra Aysal ve Hocaya hakaret eden kuştur. hatta şike kuşudur. veya terimle 6 yemeye doyamamiş bir futbol fetişisti. Aç sirtlanlar gibi Galatasaray'in kötü sonuç almasini bekleyenler, Galatasaray'li olamaz. Aysali indirmek için Galatasaray in yenilmesini bekleyecek kadar gözünüz dönmüş. Oglum size Aysal , mancini fazla. sizde haklisiniz. Size hitap eden elinde tesbih, saginda kebapci, solunda rapci ile maça çikan hoca!

Utanmadan bu kulübün başkanina hakaret edebiliyorsunuz ya, ne diyim. Ulan şikeciler azize'ye bukadar söylemediler. hiçbir şey bulamayinca botoksuyla ugraşacak kadar alçalabiliyorsunuz. Ulan botoks yaptirmak yasa dişimi? Kime ne zarari var yaptiriyorsa? elalemin özel hayatiyla ugraşacak kadar dar kafali oldugunuz için sizden Aysali anlamanizi beklemek hayal. Size Terimli gazli nostaljilerinizle mutluluklar.

lol

Başkanın dünkü açıklamaları ndan sonra mutelaya girmek yersiz

Fotograf sovlari. Onlarca Iltifatlar, tuzaga düştüm lafi yeterli kimin ne pozisyonda oldugunu anlamak için

Baskan da sussun artik

En azından gundemi degistirsin, artık transfer haberimi sizdirir bilemem

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size ezeli rakibinden 6 yedikten sonra alkışlayan , bir sutopunda şampiyon oluyoruz onda da fener yok diyen birisi lazım demi Anti-Ünal Aysalcılar ?

Çünkü takım Fatih Terim takımından farklı oynadı. Bunu açıklayan en iyi argüman hoca farkıdır.

Enkaz lafı yerliler için söyleniyor. Ligde 6-0-4 kuralı var. ŞL kadrosu olsa 2-1 yenilir miydik? Yenilmezdik. Akhisar ile Juventus maçını aynı kefeye koyabilen enteresan bir düşünce sistemine sahipsin.

Mancini Fatih Terim kadar ofansif oynatmıyor bu doğru. Ama oyunun adı futbol. Madem öyle çok iyi top oynatan Fatih Hoca geçen sene G.Birliğine Arena'da niye yenildi?

Terim olsa yenemezdik diyen yok bildiğim kadarıyla, ama Mancini'yi her fırsatta Fatih Terim ile kıyaslayıp atak futbolu isteyenlere iyi bir kapak oldu gerçekten. Bu takım rüya gibi bir futbolla ŞL'de 3 gol atmayalı çok olmuştu. (ıkındıklarımızı saymıyorum zira Fatih Terim ile ıkınmadığımız maç yok neredeyse)

GSTV onu sorar mı sence? Burası Galatasaraylı bir camia. Başkanını küçük düşürse, elin kuşlarına rezil olsak hoşunuza gidecek tabii ki. GSTV Aysal'dan önce hangi yöneticisine, başkanına, futbolcusuna, teknik direktörüne onu rezil edecek küçük düşürecek bir şey sormuş ki?

O gün Tulun hatalı deseydi taraftar tepkisinin önüne mi geçerdi, yoksa taraftarı kendine ve Tulun'a düşman mı ederdi? Ayrıca bu konuşmayı o zaman yapsaydı salaklık olurdu, şimdi yaptı sinsilik oldu. Salak başkan isteyen var mı aranızda beyler?

ROK ile Fatih Terim'in söylemesi aynı şeyi mi ifade ediyor senin için? Birisi teknik direktör ve efsane diye bağrımıza bastığımız bir adam, diğeri ne idüğü belirsiz bir adam.

(Lutfen Siz Gsnin basarisiz olmasini istiyorsunuz tarzi ergen cevaplarla gelmeyin Allaha sukur universitede okuyan bir ogrenci olarak hem kombine alarak hem de Abdi Ipekcideki basket maclarina giderek kulube destegimizi vermeye calisiyoruz.Bi de sene sonu su kavganizi yapin diyenler hatali bisey varsa elestirmek,tartismak Galatasarayi Fbden ayiran en onemli ozelliktir,Mayisa kadar niye bekleyeyim elestri icin?)[/quote]

Ben de üniversitede senin hocan olabilecek konumda çalışan birisiyim. Ayırt etmemiz gereken bir şey var. Her doğruyu her yerde söylersek, alem bize kaba etiyle güler. Bu konuda en azından Fatih Terim kadar kafayı çalıştırıp her türlü olumsuzluğa, çelişkiye, yanlışlığa cevap vereceğim diye atlamamak gerekiyor.

Başganımızın bebeliği :)

BXRjHPMCcAA5Z1m.jpg:large

ünal aysal'a saldıranların argümanlarına bir bakalım... hepsi bugüne kadar dedikodu gazeteciliği yapan "nezih" medyamızın iddiaları...

yok fatih terimi önceden yollamayı planlamıştı... yok manciniyle önceden anlaşmıştı... yok sneijder hocayı şikayet etmiş... yok telefonlarına çıkmamışta ondanmış... yok biz zaten iflas etmişiz... büyen tulun adnan polat'a mektup yazmış... meğerse tulun bizi şikeye bulaştırmış (nasıl olmuşsa o iş)...

bunlar işin lagalugası... işin doğrusu şu... ünal aysal gibi bir başkanı bizim bünyemiz kaldırmıyor... biz alışmışız türk futbolunda alışılagelen yönetici ve başkan profillerine... yok vefa... yok aslan kaplan... aman canım ciğerim... hööyyyttt asarım keserim... köprü altı camcam... bu tip söylemlerle taraftarın nabzına şerbet yönetici tipi bizim dengemizi bozmuş... olması gereken adam gelince feleğimiz şaşıyor... "benim bazı projelerim var onları yapınca ben gidicem, kongreden seçim kararı çıkarsa ben aday olmam bu güvensizliktir yeni geleceği yol açarım" diyebilecek kaç tane başkan tanıyorsunuz???...

"eşkiya" filmini seyredenler hatırlar... iki arkadaş aynı kıza aşık oluyor... biri hapse düşüyor, diğeri kızı kapıyor... yıllar sonra hapisten çıkan hesap soruyor... "benim o kadar sevdiğimi bile bile nasıl yaptın"... diğeri cevap veriyor "ben senden daha çok sevdim, en yakın arkadaşımı satacak kadar çok sevdim, sen yapar mıydın??"...

gelmek istediğim nokta... eğer bir çıkmaz varsa ve ileride sorun çıkaracaksa ünal aysal problemi kökünden çözmüştür... bu kulübün efsanesi fatih terim'in görevine son vermek gerekse bile... bunu yönetim değişikliğinde de yapmıştır... sermaye artırımda da yapmıştır... "aman o kırılır aman o üzülür" dememiştir... ben ünal aysal'ın değerinin bilineceğini sanmıyorum... yıllar sonra dönüp yapılanlara bakılınca bazıları belki... adnan polat'a da bu anlamda kısmen haksızlık yapılmıştı, şimdi dönüp bakılınca bazılarımız hakkını teslim ediyoruz... bu işler maalesef bizim ülkemizde böyle...

Seni anlıyorum endüstriyel futbolda çağa ayak uyduran,Avrupai,yenilikçi kişilerin başkan ve yönetici olmasını istiyorsun.Haklı olabilirsin kulup kendini yenilemeli ama bunu yaparken eski manevi bağlara zarar verilmemeli.Mesela Hagi oynadığı yıllarda https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98182/haginin-hakeme-tukurmesi hakeme tükürmüştü sık sıkta kırmızı kart görürdü.O dönemde Aysal başkan olsa Avrupai düşünce tarzıyla Hagi GSde 1 sene barınamazdı.Terim,Hagi gibi efsaneler evet sorunluydular,kaprisliydiler,egoları vardı ama biz öyle sevdik bu adamları.Aysal da bu değişimde senin ''yok vefa yok aslan kaplan'' diye küçümsediğin eski bağları çiğnerse taraftarın bölünmesi kaçınılmaz olur.Albayrak,Adnan Öztürkü tasfiye edersin eyvallah ama en azından yönetimde Ali Dürüst gibi Gs geleneklerini bilen bir adamı bulundurmalıydı.Diyeceksin ki Ali Dürüste teklif sundu kabul etmedi?Ali Dürüst yeni yönetimde Şükrü Ergün gibi dallamalarla birlikte çalışamayacağını bildiği için kabul etmedi,Aysal istese Dürüstü yanında tutabilirdi ne dersen de.Aysal tamamıyla basiretsiz,angut bir yönetim oluşturdu,yapacağı yeniliklere itiraz etmeyen sadece el kaldırıp onaylayan bir mekanizmaya dönüştü GS yönetimi.Zaten mevcud yönetimde Aysala fikir verecek kapasitede bir adam yok.Ben diktatör benzetmesi yaparken bunu kastediyorum Aysala fikir verecek adam yok,Aysal bir karar verecek itiraz olmadan uygulanacak.Yoksa Fenerdeki şikeci Aziz diktatöryasıyla karşılaştırmaya cüret etmem.Aysal Aziz gibi kibirli,hoşgörüsüz,koltuk sevdalısı biri değil elbette.Ama Fenerde Azizin alacağı karara nasıl karşı çıkacak adam yoksa şu anda Galatasarayda da aynı durum var.

Sözün özü yenilik olacaksa eski bağlar çiğnenmeden olmalı.

Eşkıyadan örnek vermişsin güzel olmuş bende Son Samuray filmini önereyim sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt