Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni anlıyorum endüstriyel futbolda çağa ayak uyduran,Avrupai,yenilikçi kişilerin başkan ve yönetici olmasını istiyorsun.Haklı olabilirsin kulup kendini yenilemeli ama bunu yaparken eski manevi bağlara zarar verilmemeli.Mesela Hagi oynadığı yıllarda https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98182/haginin-hakeme-tukurmesi hakeme tükürmüştü sık sıkta kırmızı kart görürdü.O dönemde Aysal başkan olsa Avrupai düşünce tarzıyla Hagi GSde 1 sene barınamazdı.Terim,Hagi gibi efsaneler evet sorunluydular,kaprisliydiler,egoları vardı ama biz öyle sevdik bu adamları.Aysal da bu değişimde senin ''yok vefa yok aslan kaplan'' diye küçümsediğin eski bağları çiğnerse taraftarın bölünmesi kaçınılmaz olur.Albayrak,Adnan Öztürkü tasfiye edersin eyvallah ama en azından yönetimde Ali Dürüst gibi Gs geleneklerini bilen bir adamı bulundurmalıydı.Diyeceksin ki Ali Dürüste teklif sundu kabul etmedi?Ali Dürüst yeni yönetimde Şükrü Ergün gibi dallamalarla birlikte çalışamayacağını bildiği için kabul etmedi,Aysal istese Dürüstü yanında tutabilirdi ne dersen de.Aysal tamamıyla basiretsiz,angut bir yönetim oluşturdu,yapacağı yeniliklere itiraz etmeyen sadece el kaldırıp onaylayan bir mekanizmaya dönüştü GS yönetimi.Zaten mevcud yönetimde Aysala fikir verecek kapasitede bir adam yok.Ben diktatör benzetmesi yaparken bunu kastediyorum Aysala fikir verecek adam yok,Aysal bir karar verecek itiraz olmadan uygulanacak.Yoksa Fenerdeki şikeci Aziz diktatöryasıyla karşılaştırmaya cüret etmem.Aysal Aziz gibi kibirli,hoşgörüsüz,koltuk sevdalısı biri değil elbette.Ama Fenerde Azizin alacağı karara nasıl karşı çıkacak adam yoksa şu anda Galatasarayda da aynı durum var.

Sözün özü yenilik olacaksa eski bağlar çiğnenmeden olmalı.

Eşkıyadan örnek vermişsin güzel olmuş bende Son Samuray filmini önereyim sana :)

E o zaman Melo nasıl oluyor da 3 senedir bu takımda? Veya Engin? Daha olayın başında tezin çürüdü.

E o zaman Melo nasıl oluyor da 3 senedir bu takımda? Veya Engin? Daha olayın başında tezin çürüdü.

Abi Aysal Meloyu istemiyordu zaten Wellingtonla anlaşmışlardı yine Terimin ısrarıyla Melo alındı ve Enginle sözleşme uzatıldı.Başkan sene sonu Top Bizde adlı programda Meloyu istemediğini söylemişti zaten arşivi açtırma adama :D

Abi Aysal Meloyu istemiyordu zaten Wellingtonla anlaşmışlardı yine Terimin ısrarıyla Melo alındı ve Enginle sözleşme uzatıldı.Başkan sene sonu Top Bizde adlı programda Meloyu istemediğini söylemişti zaten arşivi açtırma adama :D

Ne farkeder hacı, sonuçta sen neticeye bakacaksın. O dönemde Aysal Hagi'yi göndermek istese yine Terim ısrar ederdi, yine kalırdı o zaman. Arada bir fark yok. Aysal Melo'yu istemeyebilir, ama son sözü her zaman teknik heyete bırakmıştır. Yani tezin yanlış.

Bu saatten sonra Aysal ve Hocaya hakaret eden kuştur. hatta şike kuşudur. veya terimle 6 yemeye doyamamiş bir futbol fetişisti. Aç sirtlanlar gibi Galatasaray'in kötü sonuç almasini bekleyenler, Galatasaray'li olamaz. Aysali indirmek için Galatasaray in yenilmesini bekleyecek kadar gözünüz dönmüş. Oglum size Aysal , mancini fazla. sizde haklisiniz. Size hitap eden elinde tesbih, saginda kebapci, solunda rapci ile maça çikan hoca!

Utanmadan bu kulübün başkanina hakaret edebiliyorsunuz ya, ne diyim. Ulan şikeciler azize'ye bukadar söylemediler. hiçbir şey bulamayinca botoksuyla ugraşacak kadar alçalabiliyorsunuz. Ulan botoks yaptirmak yasa dişimi? Kime ne zarari var yaptiriyorsa? elalemin özel hayatiyla ugraşacak kadar dar kafali oldugunuz için sizden Aysali anlamanizi beklemek hayal. Size Terimli gazli nostaljilerinizle mutluluklar.

Tutarsızlık bu olsa gerek haklısın botoks ne kadar özel hayatsa rapi,kebap yemeyi,tespih sallamayı sevmek de özel hayattır.Yine kendi lafınla devam edeyim hiöbişey bulamayınca adamın rap yapmasıyla uğraşacak kadar alçalıyosun...

Ne farkeder hacı, sonuçta sen neticeye bakacaksın. O dönemde Aysal Hagi'yi göndermek istese yine Terim ısrar ederdi, yine kalırdı o zaman. Arada bir fark yok. Aysal Melo'yu istemeyebilir, ama son sözü her zaman teknik heyete bırakmıştır. Yani tezin yanlış.

hacı senle yanlış konuyu tartışıyoz benim Terim olduğu sürece lafım yok.Mesele yeni başlıyor artık Terim gibi Meloyu kollayan biri yok.Melo 1-2 maç iyi oynamasın performansı düştüğü an Sinan Engin,ROK gibi akbabalar Ünal Aysalın kulağına Melonun profosyenel olmadığını üfürecek.

hacı senle yanlış konuyu tartışıyoz benim Terim olduğu sürece lafım yok.Mesele yeni başlıyor artık Terim gibi Meloyu kollayan biri yok.Melo 1-2 maç iyi oynamasın performansı düştüğü an Sinan Engin,ROK gibi akbabalar Ünal Aysalın kulağına Melonun profosyenel olmadığını üfürecek.

Ha yani Mancini Melo takımda kalsın derse, başkan Mancini'yi değil, Sinan Engin'i dinleyecek yani :D Kardeşim niye kasıyorsun, yanıldığını itiraf et işte. Baktın ki tezin çürüdü bu sefer de kahinliğe başladın :) Neyse takıl kafana göre.

Çünkü takım Fatih Terim takımından farklı oynadı. Bunu açıklayan en iyi argüman hoca farkıdır.

Bunda haklısın ama takımın 116 km koşmasını bile Manciniye bağlayanlar vardı o yüzden yazdım.

Enkaz lafı yerliler için söyleniyor. Ligde 6-0-4 kuralı var. ŞL kadrosu olsa 2-1 yenilir miydik? Yenilmezdik. Akhisar ile Juventus maçını aynı kefeye koyabilen enteresan bir düşünce sistemine sahipsin.

Enkaz lafı yerliler için söyleniyor haklısın F.T istemedi mi Alper Potuku,Erkan Zengini,Kerim Frei'yi???Hoca GS menfaatlerini düşünerek istediği adamların bonservisi uçuk fiyatlar olunca maddi nedenlerle alamayınca yabancı sınırı düzelene kadar Emreyle,Enginle,Aydınla,Baltayla,Aydınla hatta Erman Kılıçla bu seneyi de geçiştirim dedi.Yabancı sınırı kalksa Hoca tutar mı Aydınla Baltayı takımda sence?O yüzden yerlilerin kalitesini

düşük olmasını Terime bağlamak hata Sana der alsayydın o zaman Alper Potuğu.,Emre canı...

Mancini Fatih Terim kadar ofansif oynatmıyor bu doğru. Ama oyunun adı futbol. Madem öyle çok iyi top oynatan Fatih Hoca geçen sene G.Birliğine Arena'da niye yenildi?

Ne alaka içeride her maçı alacak diye bir şey mi söyledim.O maçı stadda izleyen biri olarak en iyi oynadığımız maçlardan biriydi Burak dünyaları kaçırdı ve Ebouenin klasik kendine yere atması sonucu gol yedik burada olmamış cevabın yukarıdaki lafını burada senin için kullanıyorum içeride her maçı alıcaz diye enteresan bir düşünce sistemine sahipsin

Terim olsa yenemezdik diyen yok bildiğim kadarıyla, ama Mancini'yi her fırsatta Fatih Terim ile kıyaslayıp atak futbolu isteyenlere iyi bir kapak oldu gerçekten. Bu takım rüya gibi bir futbolla ŞL'de 3 gol atmayalı çok olmuştu. (ıkındıklarımızı saymıyorum zira Fatih Terim ile ıkınmadığımız maç yok neredeyse)

Mancini 4 maçta ıkınmadığımız daha 1 maç oldu biraz daha sabır karar vermek için.

GSTV onu sorar mı sence? Burası Galatasaraylı bir camia. Başkanını küçük düşürse, elin kuşlarına rezil olsak hoşunuza gidecek tabii ki. GSTV Aysal'dan önce hangi yöneticisine, başkanına, futbolcusuna, teknik direktörüne onu rezil edecek küçük düşürecek bir şey sormuş ki?

GSTV soramaz heralde kastettiğim O konuda bir açıklama yapılmalı.O kişisel mesajları kim yayınladıysa işine son verilmeli Başkanla hoca arasındaki mesajlaşmalar yayınlandı basit geçilecek bir mevzu değil.

O gün Tulun hatalı deseydi taraftar tepkisinin önüne mi geçerdi, yoksa taraftarı kendine ve Tulun'a düşman mı ederdi? Ayrıca bu konuşmayı o zaman yapsaydı salaklık olurdu, şimdi yaptı sinsilik oldu. Salak başkan isteyen var mı aranızda beyler?

Bülent Tulun hatalı,bir daha otobüse o şekilde oturmayacak dese ben neden başkana düşman olayım?Zamanlama bakımından kendi açısından doğru davrandı orada kastettiğim Terim sinsi GS kotu gittiği zaman konuşacak şu anda bilerek susuyor diyenlereydi.

ROK ile Fatih Terim'in söylemesi aynı şeyi mi ifade ediyor senin için? Birisi teknik direktör ve efsane diye bağrımıza bastığımız bir adam, diğeri ne idüğü belirsiz bir adam.

Ne idiğü belirsiz dediğin adam Gsnin basın sözcüsü,her maç baskanın locasında maç seyrediyor.Başkanın telefonuna gelen her mesajdan haberdar oluyor gecen de Albayrakın baskana Terimi yolladığından dolayı tebrik mesajı yazdıgını soyledi adam su anda en guvenilir kaynagımız.Baskan bu ne idiğü belirsiz adamın yaptığı programa her haftasonu konuşuyor.

(Lutfen Siz Gsnin basarisiz olmasini istiyorsunuz tarzi ergen cevaplarla gelmeyin Allaha sukur universitede okuyan bir ogrenci olarak hem kombine alarak hem de Abdi Ipekcideki basket maclarina giderek kulube destegimizi vermeye calisiyoruz.Bi de sene sonu su kavganizi yapin diyenler hatali bisey varsa elestirmek,tartismak Galatasarayi Fbden ayiran en onemli ozelliktir,Mayisa kadar niye bekleyeyim elestri icin?)

Ben de üniversitede senin hocan olabilecek konumda çalışan birisiyim. Ayırt etmemiz gereken bir şey var. Her doğruyu her yerde söylersek, alem bize kaba etiyle güler. Bu konuda en azından Fatih Terim kadar kafayı çalıştırıp her türlü olumsuzluğa, çelişkiye,

yanlışlığa cevap vereceğim diye atlamamak gerekiyor.
[/quote]

Büyüğümüzsen elbet bizden daha bilgili ve tecrübelisindir saygılarımız sunarız.

Ha yani Mancini Melo takımda kalsın derse, başkan Mancini'yi değil, Sinan Engin'i dinleyecek yani :D Kardeşim niye kasıyorsun, yanıldığını itiraf et işte. Baktın ki tezin çürüdü bu sefer de kahinliğe başladın :) Neyse takıl kafana göre.

kardes sen ilk yazdığım metni yanlış anladın o mantıkta gidiyosun :D.Sole dusun Mayıs ayında Terim dışında bir hoca olsa Başkan Meloyu bir şekilde yollardı ama başkan Hocayı dinledi 3 senelik kontrat imzalandı su anki performansınıyla Melo başkanı yanılttı.https://www.ligtv.com.tr/haber/meloyu-sildim Yani her profosyenelce ve Avrupai düşünce tarzı doğrudur demek hata olur eğer başarı ve ışık gözüküyorsa Melo gibi başarılı oyunculara tolerans gösterilip takımda tutulmalıdır.Başkan bu tarz adamlara karşı,Terim sayesinde Meloyu 3 sene daha izlicez hala anlatamadıysam ne demek istediğimi dediğin gibi takılayım ben kafama göre :D

kardes sen ilk yazdığım metni yanlış anladın o mantıkta gidiyosun :D.Sole dusun Mayıs ayında Terim dışında bir hoca olsa Başkan Meloyu bir şekilde yollardı ama başkan Hocayı dinledi 3 senelik kontrat imzalandı su anki performansınıyla Melo başkanı yanılttı.https://www.ligtv.com.tr/haber/meloyu-sildim Yani her profosyenelce ve Avrupai düşünce tarzı doğrudur demek hata olur eğer başarı ve ışık gözüküyorsa Melo gibi başarılı oyunculara tolerans gösterilip takımda tutulmalıdır.Başkan bu tarz adamlara karşı,Terim sayesinde Meloyu 3 sene daha izlicez hala anlatamadıysam ne demek istediğimi dediğin gibi takılayım ben kafama göre :D

Ben dediğini anladım senin ama sende benim dediğimi görmezden gelmişsin :D Yani sen Terim dışında başka bir hoca olsa kesin Melo'yu gönderirdi diyorsun bende diyorum ki, hangi hoca olursa olsun son kararı ona bırakırdı. Terim olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş farketmez. Neyse öngörüyle konuşmanın anlamı yok sonuçta kahin değiliz. Ama şu an ki gerçekler senin tezini çürüttü, ben onu söyledim :) Neyse bu böyle uzar gider salla gitsin, ikimiz de takılalım kafamıza göre :D

Her değişim sancılı olur. Başkanın yönetiminde camianın karnı biraz ağrıyacak ama güneşli günleri görmemize vesile olacak inşallah.

hangi melo'yu????...

kendini futbola vermiş sorun çıkartmayan melo'yu mu?... "aman devir değişti bir sorun çıkartırsam bana sepet havası çalarlar" diyen melo'yu mu?...

yoksa önceki dönemde olduğu gibi devamlı problem çıkaran melo'yu mu?... "amaannn nasılsa arkam sağlam bildiğimi okurum" diyen melo'yu mu?...

hangisini tercih edersin???...

Tutarsızlık bu olsa gerek haklısın botoks ne kadar özel hayatsa rapi,kebap yemeyi,tespih sallamayı sevmek de özel hayattır.Yine kendi lafınla devam edeyim hiöbişey bulamayınca adamın rap yapmasıyla uğraşacak kadar alçalıyosun...

Tek derdin iddia çürütmekmi senin? Yakişiyormu Galatasaraylilara fenerli agiziyla kendi başkanina hakaret etmek?

Mustafa Bilgic hangi takimi tutuyor ?

Cevabi resimde sakli:
PetShop_2023412.jpg

Terim olmasa Melo kalmazdı Başkan gidip well alır gelirdi burdaki Başkan hayranlarıda evet yeauhh melo ilk yarıları yatıyor başkan haklı derlerdi

Dostum bu şekil cevap yazcağına hiç cevaplamasaydın daha iyi olurdu.

kebapçı,koğuş ağası, vs..serbest ve hakaret değil ama botokslu hakaret oluyor bu forumda boşa dil dökme...adamları bir konuda eleştirirken göremezsin Başkanı...umarım olmaz ama sene sonu Şampiyonluk gidince ki muhtemelen gidecek Başkan falan kalmaz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt