- 11 Kasım 2012
- 14.166
- 4.018
- 1.328
Seni anlıyorum endüstriyel futbolda çağa ayak uyduran,Avrupai,yenilikçi kişilerin başkan ve yönetici olmasını istiyorsun.Haklı olabilirsin kulup kendini yenilemeli ama bunu yaparken eski manevi bağlara zarar verilmemeli.Mesela Hagi oynadığı yıllarda https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98182/haginin-hakeme-tukurmesi hakeme tükürmüştü sık sıkta kırmızı kart görürdü.O dönemde Aysal başkan olsa Avrupai düşünce tarzıyla Hagi GSde 1 sene barınamazdı.Terim,Hagi gibi efsaneler evet sorunluydular,kaprisliydiler,egoları vardı ama biz öyle sevdik bu adamları.Aysal da bu değişimde senin ''yok vefa yok aslan kaplan'' diye küçümsediğin eski bağları çiğnerse taraftarın bölünmesi kaçınılmaz olur.Albayrak,Adnan Öztürkü tasfiye edersin eyvallah ama en azından yönetimde Ali Dürüst gibi Gs geleneklerini bilen bir adamı bulundurmalıydı.Diyeceksin ki Ali Dürüste teklif sundu kabul etmedi?Ali Dürüst yeni yönetimde Şükrü Ergün gibi dallamalarla birlikte çalışamayacağını bildiği için kabul etmedi,Aysal istese Dürüstü yanında tutabilirdi ne dersen de.Aysal tamamıyla basiretsiz,angut bir yönetim oluşturdu,yapacağı yeniliklere itiraz etmeyen sadece el kaldırıp onaylayan bir mekanizmaya dönüştü GS yönetimi.Zaten mevcud yönetimde Aysala fikir verecek kapasitede bir adam yok.Ben diktatör benzetmesi yaparken bunu kastediyorum Aysala fikir verecek adam yok,Aysal bir karar verecek itiraz olmadan uygulanacak.Yoksa Fenerdeki şikeci Aziz diktatöryasıyla karşılaştırmaya cüret etmem.Aysal Aziz gibi kibirli,hoşgörüsüz,koltuk sevdalısı biri değil elbette.Ama Fenerde Azizin alacağı karara nasıl karşı çıkacak adam yoksa şu anda Galatasarayda da aynı durum var.
Sözün özü yenilik olacaksa eski bağlar çiğnenmeden olmalı.
Eşkıyadan örnek vermişsin güzel olmuş bende Son Samuray filmini önereyim sana![]()
E o zaman Melo nasıl oluyor da 3 senedir bu takımda? Veya Engin? Daha olayın başında tezin çürüdü.