Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo yudami baskan almis bu aysalcilar iyice siyirmaya basladi

Balik hafizasina gerek yok

2012 2013 yaz kampi terim konuşuyor :ben tek meloyu istedim Öbür leri olmasada olur

Ama melo en son alindi

2013 2014 yaz kampi terim konusuyor: listemin en basinda melo var

Baskan konuşuyor melo istikrar siz garantisi yok

Sonuc ne ayakta kalmamizi saglayan melo

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatta bruma yida baskan kesfetmis

Artik su sacma cekismeye son vermek lazim

Bu saatten kimin hakli olmasi kime fayda edecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'nun kalmasını elbette ki Terim sağladı ama öyle bir konuşuyorlar ki sanki Terim kendi ödemiş Melo'nun bonservisini.

Başkan istese insiyatif kullanıp Melo'yu almayabilirdi, ama söz hakkını Terim'e bıraktı. Tıpkı bundan sonra da söz hakkını Mancini'ye bırakacağı gibi.

Başkanın kişisel düşünceleri ile yaptığı eylemleri bir tutma saçmalığına son verirseniz iyi olur. Aysal büyük ihtimalle Engin'in ve Aydın'ın da kalmasını istemedi ama kaldılar. Yani Aysal'ın olduğu yerde bu tür teknik konularda son söz hakkı hocanındır.

Ha Aysal yerine Azize olsaydı ne Melo kalırdı ne Engin o konuda haklısınız. Hocayı dinlemez kendi bildiğini okurdu. Galiba sizin gibilere de öyle başkanlar lazım.

Cevabi resimde sakli:
PetShop_2023412.jpg

Öncelikle tebrikler mizahı bayagı iyi bu arkadaşımızın.Zamanında demiştim yine forumda artık kimin Galatasaraylı olduğuna Aysalcılar karar verecek.Fenerbahçede Aydınlar,Sadettin Saran,Hakan Bilal Kutlualp gibi sayısız muhalif isimler nasıl ihraç edildiyse Galatasarayın 12numaraorg şubesi Aysalcılar da benim Galatasaraylı olmadığımı iddaa etmiş.Bu güruhtan yakında bir twitter hesabı açıp 12numaraorg gibi Aysalın askerleriyiz tweetlerini bekliyorum.

Şaşırdık mı Hayır daha onümüzdeki günlerde neler göreceğiz bakalım.

Terim yüzünden... Çok inandı, çok güvendi Terime... Terim de batırdı gitti.... Olay bu....

Terim Fenerli zaten Gsye her gelişinde kulubu batırmaya çalısıyor ama her ne hikmetse 7.5 senelik t.direktörlük hayatında Terime rağmen dönemin başkanları 6 kez şampiyon oluyor.Faruk Sürenle,Ünal Aysalın heykeli dikilmeli düşün külübü batırmaya çalışan bir adama rağmen takımı şampiyon yaptılar.

Melo'nun kalmasını elbette ki Terim sağladı ama öyle bir konuşuyorlar ki sanki Terim kendi ödemiş Melo'nun bonservisini.

Başkan istese insiyatif kullanıp Melo'yu almayabilirdi, ama söz hakkını Terim'e bıraktı. Tıpkı bundan sonra da söz hakkını Mancini'ye bırakacağı gibi.

Başkanın kişisel düşünceleri ile yaptığı eylemleri bir tutma saçmalığına son verirseniz iyi olur. Aysal büyük ihtimalle Engin'in ve Aydın'ın da kalmasını istemedi ama kaldılar. Yani Aysal'ın olduğu yerde bu tür teknik konularda son söz hakkı hocanındır.

Ha Aysal yerine Azize olsaydı ne Melo kalırdı ne Engin o konuda haklısınız. Hocayı dinlemez kendi bildiğini okurdu. Galiba sizin gibilere de öyle başkanlar lazım.

en doğrusunu söylemişsin , ciklet yapmanın alemi yok herşey ayan beyan ortada..

hangi melo'yu????...

kendini futbola vermiş sorun çıkartmayan melo'yu mu?... "aman devir değişti bir sorun çıkartırsam bana sepet havası çalarlar" diyen melo'yu mu?...

yoksa önceki dönemde olduğu gibi devamlı problem çıkaran melo'yu mu?... "amaannn nasılsa arkam sağlam bildiğimi okurum" diyen melo'yu mu?...

hangisini tercih edersin???...

https://amkspor.com/video/sinan-enginden-meloya-sert-sozler.html yapma hocam gecen sene melo ne problem çıkarıyordu ilk yarı hazırlık kampı geçirmediği için fiziksel olarak kötüydü tıpkı Sneijderle Drogbanın 2.yarı fiziksel olarak kötü olması gibi.2.yarı da adam takımın en iyi oyuncusuydu Fenerli medyanın sürekli bu adamın sorunlu olduğunu kamuoyuna işlemesi sonucu tükürmediği bir olaydan 4 maç ceza aldı.Mevkisi gereği senede 2-3 kez kırmızı kart görmesi normal bence.Fenerli medya Terimi de Melo gibi kabadayı 12 maç ceza mı alınır diyip işledi kamuoyuna.Terim ayrıldıktan sonra da her program Terime sallayan adamlar en büyük Terim dostu oldu.Terimin gitmesine Fener ve bjklilerin ne kadar sevindiğini gördük ekranlarda.Şimdi yeni hedef Melo bakalım ne olacak

2. v 3. paragraflarına aynen katılıyorum Aysal teknik konularda antrenörün işine karışmaz.

İlk paragrafta sende öyle bir konuşuyorsun ki sanki başkan kendi cebinden ödemiş?Burada başkan ve Hoca aracı sonuçta heralde kendi ceplerinden ödeyecek değiller biz sadece Terim aldırdı dedik konuyu neden Terime cebinden mi ödediye getirdin anlamadım?

Son paragrafta Aysal yerine Azize başkan olsa antrenöre gerek olmadan direkt hem Melo hem de Engin kalırdı.(bkz. Meireles,Emre Belezoğlu,Caner Erkin)bu adamlar Melo v e Enginden az sorunlu değiller heralde

Melo'nun gözü açıldı artık, sahada adam gibi duruyor. İsteselerde gidemezler üzerine. Hele ki şu anki oyununu oynarken.

Ama başkan konusunda bir şey söylemek istiyorum.

Ben Ünal Aysal'ı seviyorum ve icraatlarını da destekliyorum. Yalnız onu destekleyenlere "12numaraorg'un GS şubesi" diye sallayanlara da bir sözüm var.

Aysal'ın bu takımı aldığı yer belli. Transferleri Fatih Hoca'ya bırakması, kulübü duygusallıkla değil profesyönelce yönetmesi takdire şayan şeyler. Hataları da olabilir elbette. Ama henüz 2.5 yıldır takımın başında. Ve yeri geldiğinde çekip giderim diyebilen birisi. Ama kimse kusura bakmasın, bizim duygusal renktaşlarımızın Fatih Hoca hayranlığı yüzünden de görevini bırakacak bir adam değil.

Size bir tavsiyem var. Bırakın adam işini yapsın. Fatih Terim'i el altından da gönderebilirdi. Adam açık açık anlaşamadık gönderdim diyor. Teknik direktörle başkan anlaşamıyorsa, başkan bırakmaz; teknik direktör bırakır veya bıraktırılır veya işine son verilir. Bu böyledir.

Bugüne kadar hep duygusal oynadık, bırakın biraz da rasyonel oynayalım şu oyunu.

2. v 3. paragraflarına aynen katılıyorum Aysal teknik konularda antrenörün işine karışmaz.

İlk paragrafta sende öyle bir konuşuyorsun ki sanki başkan kendi cebinden ödemiş?Burada başkan ve Hoca aracı sonuçta heralde kendi ceplerinden ödeyecek değiller biz sadece Terim aldırdı dedik konuyu neden Terime cebinden mi ödediye getirdin anlamadım?

Son paragrafta Aysal yerine Azize başkan olsa antrenöre gerek olmadan direkt hem Melo hem de Engin kalırdı.(bkz. Meireles,Emre Belezoğlu,Caner Erkin)bu adamlar Melo v e Enginden az sorunlu değiller heralde

Aysal bu kulübün başkanı. Yani bu kulübün parasını harcamaya yetkili olan kişi. Bu da demek oluyor ki antrenör ister, Aysal da kulübün parasıyla transferi yapar. Ben o kendi cebinden mi ödedi ifadesini kullanırken ne demek istediğimi gayet de güzel anlamışsındır, demagoji yapmanın anlamı yok. Sonuç olarak kendisi istemiyor olmasına rağmen Melo'yu aldı mı aldı. Olayın neticesi bu.

Aziz'i örnek vererek belirtmeye çalıştığım şey adam antrenörünün isteklerinden ziyade, kendi bildiğini okur. Aziz eğer ki bir oyuncuyu kulüpte görmek isterse o oyuncu kalır, görmek istemezse de gider. Antrenörün onayını falan beklemez. Bu olayın sorunlu futbolcu olmayla alakası yok. Mesela Emre'yi Aykut Kocaman zor bela gönderebilmişti ama devre arasında Aziz dayanamadı gitti geri aldı. Bunun gibi.

Terim Fenerli zaten Gsye her gelişinde kulubu batırmaya çalısıyor ama her ne hikmetse 7.5 senelik t.direktörlük hayatında Terime rağmen dönemin başkanları 6 kez şampiyon oluyor.Faruk Sürenle,Ünal Aysalın heykeli dikilmeli düşün külübü batırmaya çalışan bir adama rağmen takımı şampiyon yaptılar.

Olayı sulandırmayıp Terim düşmanlığına getirmeseniz diyorum.. Gerçekleri yazdığımı siz de biliyorsunuz. 2. Terim döneminde Galatasaray ın transfer zararı o dönem için yaklaşık 40M $ dır. Bu takımı batırmak değil midir? Olayı başka yerlere çekmeyerek ve TERİMSPORLULUK yapmayarak mantıklı cevaplar üretiniz. Rahmetlinin tek suçu Terim e güvenmektir ve Terim de bu güvene kulübü ekonomik yönden baltalayarak ve bitime 8 hafta kalmışken bırakıp giderek ihanet etmiştir... O sırada bu VEFADAN bahseden taraftarlar da Terim için beyaz mendil sallamakla meşguldüler ayrıca..... Bu benim görüşüm....

Olayı sulandırmayıp Terim düşmanlığına getirmeseniz diyorum.. Gerçekleri yazdığımı siz de biliyorsunuz. 2. Terim döneminde Galatasaray ın transfer zararı o dönem için yaklaşık 40M $ dır. Bu takımı batırmak değil midir? Olayı başka yerlere çekmeyerek ve TERİMSPORLULUK yapmayarak mantıklı cevaplar üretiniz. Rahmetlinin tek suçu Terim e güvenmektir benim görüşüm....

sadece Canaydinin suçu degil, bütün camianin suçu Terime güvenmek. Hepimiz Terime körü körüne güvendik. Kulübe getirdigi transfer külfeti $ 60 milyon dediler geçen. Ama bunun faizini felan eklersen hesap et artik.

Tamam duygusal bir milletiz her şeye genelde duygusal bakarız ama Fatih Terim gitti gitmesi de bizim için daha hayırlı oldu . Artık Mancini ve Ünal Aysala destek vermemiz gerekir . Hala yok Fatih Terim niye gönderildi , yok kötü bir şekilde gönderildi diyenler Galatasaraylı değildir . Onlar buradaki Galatasaraylıları kışkırtmaya çalışan , provake etmeye çalışan antu.com'dan ve 12numaraorg'dan gelen gizli fb ajanlarıdır .

kardeşim haklısın da sen de eski antrenörlerimizle kebapçı,rapçi gibi benzetmeler yaparak alay geçiyorsun

Ben fiziksel özelliklerine bişey demiyorumki. Antrenörlük konusunda eleştiriyorum. Burda kimse "Hasan saç ektirdi" veya "Terim göbekli" demedi. O Vedat denen adam başkanin yaşina ve yaptigi spor'a hakaret edebiliyor. Sanki Vedatin babasinin bitaraflari kadayif olmadimi?

Sen birinin Terimin yaptigi spor'a laf söyledigini gördünmü? Ilk defa bunu yaziyorum. Terimin Big Brother izledigine bişey demedik. Ama size göre Aysalin Plates yapmasi bile eleştiri sebebi.

Ben fiziksel özelliklerine bişey demiyorumki. Antrenörlük konusunda eleştiriyorum. Burda kimse "Hasan saç ektirdi" veya "Terim göbekli" demedi. O Vedat denen adam başkanin yaşina ve yaptigi spor'a hakaret edebiliyor. Sanki Vedatin babasinin bitaraflari kadayif olmadimi?

Sen birinin Terimin yaptigi spor'a laf söyledigini gördünmü? Ilk defa bunu yaziyorum. Terimin Big Brother izledigine bişey demedik. Ama size göre Aysalin Plates yapmasi bile eleştiri sebebi.

Bak bu güzeldi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt