Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı sulandırmayıp Terim düşmanlığına getirmeseniz diyorum.. Gerçekleri yazdığımı siz de biliyorsunuz. 2. Terim döneminde Galatasaray ın transfer zararı o dönem için yaklaşık 40M $ dır. Bu takımı batırmak değil midir? Olayı başka yerlere çekmeyerek ve TERİMSPORLULUK yapmayarak mantıklı cevaplar üretiniz. Rahmetlinin tek suçu Terim e güvenmektir ve Terim de bu güvene kulübü ekonomik yönden baltalayarak ve bitime 8 hafta kalmışken bırakıp giderek ihanet etmiştir... O sırada bu VEFADAN bahseden taraftarlar da Terim için beyaz mendil sallamakla meşguldüler ayrıca..... Bu benim görüşüm....

Madem mali müşavirsin ve Terim 2.döneminde 40m$ zarara uğratmış iyi o zaman bütün mali başarıları da Terime yükleyelim.Son 2 senede Terim kulube 300m$ kazandırdı.Benim,Terim 6 şampiyonluk ve Uefa ile 1milyar$ kazandırdı dememle senin 40m$ Terim kaybettirdi demen saçma.Bu tarz zarara uğrattı veya kazandırdı polemiklerine girmek yanlış.

Madem mali müşavirsin ve Terim 2.döneminde 40m$ zarara uğratmış iyi o zaman bütün mali başarıları da Terime yükleyelim.Son 2 senede Terim kulube 300m$ kazandırdı.Benim,Terim 6 şampiyonluk ve Uefa ile 1milyar$ kazandırdı dememle senin 40m$ Terim kaybettirdi demen saçma.Bu tarz zarara uğrattı veya kazandırdı polemiklerine girmek yanlış.

Bak gene TERİMSPORLULUK yapıyorsun.... Faruk Süren i de geri getirelim o zaman öyle ya başka türlü nasıl alacağız Avrupa kupası bir daha... Bak arkadaşım benimkisi durum tespiti. Canaydın ın ve o zaman Galatasaray ın başını yakan Terim in transfer tercihleriydi. Ama anlaşılan o ki senin gibi bakanlarda geçmiş, gelecek için bir argüman olabiliyor... Neyse beni anlayan anlamıştır....

Ben fiziksel özelliklerine bişey demiyorumki. Antrenörlük konusunda eleştiriyorum. Burda kimse "Hasan saç ektirdi" veya "Terim göbekli" demedi. O Vedat denen adam başkanin yaşina ve yaptigi spor'a hakaret edebiliyor. Sanki Vedatin babasinin bitaraflari kadayif olmadimi?

Sen birinin Terimin yaptigi spor'a laf söyledigini gördünmü? Ilk defa bunu yaziyorum. Terimin Big Brother izledigine bişey demedik. Ama size göre Aysalin Plates yapmasi bile eleştiri sebebi.

sadece fiziksel özellikler mi özel hayata giriyor???

Adam rapçi diye dalga geçiyosun sonra ben fiziksel özelliklerine bişey demedim diyosun.İlk yazdığın cevapda Aysalın özel hayatından size ne deyip?Siz kebapçı,rapçi ve elinde tespih bulunduran adamlara layıksınız deyip adamların özel hayatına saygısızlık ediyorsun.Özel hayat sadece fiziksel özelliklerden ibaret değildir adamların hobileri de o kapsama girer kıvırmaya çalışma hiç.

Aysal bu kulübün başkanı. Yani bu kulübün parasını harcamaya yetkili olan kişi. Bu da demek oluyor ki antrenör ister, Aysal da kulübün parasıyla transferi yapar. Ben o kendi cebinden mi ödedi ifadesini kullanırken ne demek istediğimi gayet de güzel anlamışsındır, demagoji yapmanın anlamı yok. Sonuç olarak kendisi istemiyor olmasına rağmen Melo'yu aldı mı aldı. Olayın neticesi bu.

Aziz'i örnek vererek belirtmeye çalıştığım şey adam antrenörünün isteklerinden ziyade, kendi bildiğini okur. Aziz eğer ki bir oyuncuyu kulüpte görmek isterse o oyuncu kalır, görmek istemezse de gider. Antrenörün onayını falan beklemez. Bu olayın sorunlu futbolcu olmayla alakası yok. Mesela Emre'yi Aykut Kocaman zor bela gönderebilmişti ama devre arasında Aziz dayanamadı gitti geri aldı. Bunun gibi.

Biz meloyu Terim aldırdı dedik,sen sanki Terim cebinden ödedi Melonun ücretini diyosun sonra ben mi demagoji yapmış oluyorum?

Melo'nun gözü açıldı artık, sahada adam gibi duruyor. İsteselerde gidemezler üzerine. Hele ki şu anki oyununu oynarken.

Ama başkan konusunda bir şey söylemek istiyorum.

Ben Ünal Aysal'ı seviyorum ve icraatlarını da destekliyorum. Yalnız onu destekleyenlere "12numaraorg'un GS şubesi" diye sallayanlara da bir sözüm var.

Aysal'ın bu takımı aldığı yer belli. Transferleri Fatih Hoca'ya bırakması, kulübü duygusallıkla değil profesyönelce yönetmesi takdire şayan şeyler. Hataları da olabilir elbette. Ama henüz 2.5 yıldır takımın başında. Ve yeri geldiğinde çekip giderim diyebilen birisi. Ama kimse kusura bakmasın, bizim duygusal renktaşlarımızın Fatih Hoca hayranlığı yüzünden de görevini bırakacak bir adam değil.

Size bir tavsiyem var. Bırakın adam işini yapsın. Fatih Terim'i el altından da gönderebilirdi. Adam açık açık anlaşamadık gönderdim diyor. Teknik direktörle başkan anlaşamıyorsa, başkan bırakmaz; teknik direktör bırakır veya bıraktırılır veya işine son verilir. Bu böyledir.

Bugüne kadar hep duygusal oynadık, bırakın biraz da rasyonel oynayalım şu oyunu.

Hocam 12 numaraorgun Galatasary şubesi derken adam

Beyler birakin bu isleri artik ya. Roberto Mancini pahali transfer isterse, ki adami taniyoruz, ister, üstüne de sampiyon olamazsak ne diyeceksiniz? Kulübü batirdi mi diyeceksiniz? 2 kere sampiyon olmusuz, 2 kere Süper kupayi kazanmisiz, biraz da vefali yorumlar yapin artik. Giden gitmis, kalan saglar bizimdir bu saatten sonra.

Birilerini övmek icin digerlerini yerin dibine sokmaniza gerek yok. Kimin ne yaptigi tarih sayfalarinda yaziyor zaten, yazacaktir.

Bu kararin dogru olup olmadigini da zaman gösterecek bize. Biz bircok kisiyi yetersiz diye kovduk, sonra arkasindan agladik.

Biz Barcelona filan degiliz ki Terim´in basardiklarini kücümseyelim. Artik herkes Galatasarayliya yakisan yorumlar yapsin.

Sevse de sevmese de.

Benim merak ettigim baskan seçilirken ne demisti

3 yil sonunda kurum sallik tıkır tıkır isleyen bi sistem

Ben gördüğüm tek sistem tek basliliga giden bi yol

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12numaraorgun Gs şubesi lafını bana sen Gsli olamazsın,Fblisin,Fb ajanısın gibi ergence cevaplar yazan Aysalcılara yazdım kalın sağlıcakla ben biraz rahat bırakayım başkanın sayfasını.Rahat bırakalım Aysalı ve bundan sonra rasyonel düşünecekmişiz Şükrü Ergün gibilerle(!)

Mayıs ayında lig kupasını almazsak yine bu forumda olucam kaybolmayın Aysalcılar.Eğer ligi kaybedersek her sene şampiyon mu olucaz,Terim enkaz bıraktı gibi ergen cevaplar yazmayın pliz.

Son olarak https://www.google.com.tr/search?q=...waTmYC4Bg&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=674 bu adama bakıp bakıp kurumsallaşın :happy::happy::happy:

12numaraorgun Gs şubesi lafını bana sen Gsli olamazsın,Fblisin,Fb ajanısın gibi ergence cevaplar yazan Aysalcılara yazdım kalın sağlıcakla ben biraz rahat bırakayım başkanın sayfasını.Rahat bırakalım Aysalı ve bundan sonra rasyonel düşünecekmişiz Şükrü Ergün gibilerle(!)

Mayıs ayında lig kupasını almazsak yine bu forumda olucam kaybolmayın Aysalcılar.Eğer ligi kaybedersek her sene şampiyon mu olucaz,Terim enkaz bıraktı gibi ergen cevaplar yazmayın pliz.

Son olarak https://www.google.com.tr/search?q=bülent tulun&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UCFtUs6HL4eVswaTmYC4Bg&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=674 bu adama bakıp bakıp kurumsallaşın :happy::happy::happy:

Bu sene sampiyon olamazsak bas suclusu Terimdir zaten .

Beyler birakin bu isleri artik ya. Roberto Mancini pahali transfer isterse, ki adami taniyoruz, ister, üstüne de sampiyon olamazsak ne diyeceksiniz? Kulübü batirdi mi diyeceksiniz? 2 kere sampiyon olmusuz, 2 kere Süper kupayi kazanmisiz, biraz da vefali yorumlar yapin artik. Giden gitmis, kalan saglar bizimdir bu saatten sonra.

Birilerini övmek icin digerlerini yerin dibine sokmaniza gerek yok. Kimin ne yaptigi tarih sayfalarinda yaziyor zaten, yazacaktir.

Bu kararin dogru olup olmadigini da zaman gösterecek bize. Biz bircok kisiyi yetersiz diye kovduk, sonra arkasindan agladik.

Biz Barcelona filan degiliz ki Terim´in basardiklarini kücümseyelim. Artik herkes Galatasarayliya yakisan yorumlar yapsin.

Sevse de sevmese de.

Hayır o zaman da Aysal batırdı verdiği kararlarla deriz ki bu da durum tespiti olur.... ANLAYANA.....

Anlaşılan şimdiden Galatasaray şampiyon olamasın diye dualara başlamışsın. Dört gözle takımın kayıplar yaşamasını bekliyorsun.

AnO5YeVCAAE5uUe.jpg

Şu dua edenlerden hangisi sensin, sağdaki mi, ortadaki mi?

Son olarak https://www.google.com.tr/search?q=bülent tulun&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UCFtUs6HL4eVswaTmYC4Bg&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=674 bu adama bakıp bakıp kurumsallaşın :happy::happy::happy:

.

Son sayfaları okumayı başardım. Zor oldu ama bitti.

Forumda keskin bir ahlak eksikliği var. Allah hepimizi ıslah etsin.

Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt