Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray mı? Türkiye mi? deseler tereddütsüz Galatasaray derim. Türkiye gibi adaletsizliğe pisliğe batmış bir ülkeden soğuyalı çok oldu. İktidarından muhalefetine bir gecede yasa değiştirmediler mi? Kime güvenelim neyinize oy verelim? Kimse kusura bakmasın bunlarla tek başımıza başa çıkamayız.

Ben de AKP seçmeniyim ve Tayyip Erdoğan'ı severim. Ama konu bu değil. Adam açık açık suçunu itiraf ediyor. Ve bunun üzerine biz gitmezsek kimsenin gideceği yok. Her şey bu kadar ayan beyan ortadayken bu işin peşini kovalamazsa, ben Ünal Aysal'ın samimiyetini sorgulamaya başlarım.

Aysal kovalarmış gibi yapar inanırsınız. Siyasette mış gibi yapmak nasıl demokratım, liberalim diyenlerin işi ise, bürokrasi geleneğinden gelen, Ünal Aysal gibi adamların da başarısı tamamen liberal ekonomik düzen içinde siyaseti iyi becerebilmeleri sayesindedir.

Kendi hayatında böyle başarılı olup 71 yaşında başkan, 61 yaşında kulüp üyesi olmaya karar veren bir adamın futbola ilgi duymadığını ve anlamadığını 10 kere beyan etmesine rağmen, 71'inden sonra futbol sevdalası olup Galatasaray'ın başarısını bizim kadar istemesi gibi bir durum söz konusu bile değil.

Kusura bakmayın ama bu tarz bir gelenekten gelen bir adamın her yaptığı icraat benim gözümde gölgelidir.

Nasıl 2 sene önce bu ateş üfeleyerek sönmez diyip altını doldurmak ve gerekeni yapmak yerine bambaşka davranmışsa

şimdi de MAA seçilirse ilk mağlubiyet sonrası resmi siteden gaz alıcı 1 mesaj daha verir, sonra elinde kadehi mesaj atıp bizimkilerin gazını almak zorundaydım bilirsin der gülüşürler MAA ile.

Bundan dolayı ben de bir CHP'li ve başbakan ve icraatlerinden, etrafından nemalananlardan, sayesinde palazlanan iş adamlarından ( Mehmet Ali Aydınlar,Ali Ağaoğlu vs...) hiç hazzetmeyen biri olarak, keza bu zihniyetin geçmiş yansıması ve daha mafyavari tiplemesi Mehmet Ağar ile ilişkilerindne ötürü Fatih Terim'den bile kişisel olarak hazzetmeyen biri olarak en azından Terim'in bir G.Saray zaafı söz konusu. O da bizim kadar taraftar olduğuna ikna edebiliyor beni geçmişi ile bir bakışı ile diyorum.

Ek olarak Ünal Aysal'dan bir başka hazzetmeme sebebim de kişisel olarak hükümet zihniyetinden çok farklı bir siyasi ve kimlik yapısına sahip olmasına karşın 71 yaşından sonra bile hala iktidara yamanmaya çalışır gibi demeçler vermesi, kendi PR'ını yapmaya çalışır gibi davranması( bütün bunlar bende Ünal Aysal'ın bunları G.Saray sevdası için değil, hala kendine iş sahası yaratmak için yaptığı yaranma çabaları olarak geliyor işte biraz da maalesef, ispat dersen delil ve hissiyat var ispat yok derim tabi ki, çünkü ben 99 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLSAK BU LİGDE 100. YIL OLAMASAK ONA BİLE ÜZÜLECEK SEVİYE DE HASTA BİR GALATASARAY TARAFTARI OLMAKTAN ÖTE HERHANGİ BİR GÜCÜ olmayan sade bir taraftarım o kadar.

? Bunun ne alakası var.Bu görüşme sadece onlarla değil davet üzerine yapıldı.Açılışa davet edildik oyunculardan da Drogba gitti gitmesinler mi ? Sadece bizim takım da değil üstelik.

Doğrudur bilgi kirliliği için özür dilerim ben eksi de başlığını görüp resmini görüp pek emin olamadan yazdım yanlış yapmışım demek ki dediğiniz doğru ise.

Doğrudur bilgi kirliliği için özür dilerim ben eksi de başlığını görüp resmini görüp pek emin olamadan yazdım yanlış yapmışım demek ki dediğiniz doğru ise.

Yok bilgi kirliliğinden ziyade yani bu eleştirilecek birşey değil bence çünkü adam tanınan bi isim olabilir.Drogba değil Dany gitmiş yanlış hatırlamışım.213 spor tesisi açılışı şeklinde aratırsanız görüceksiniz.Katılanlar ;

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik direktör Roberto Mancini, futbolculardan Sabri Sarıoğlu, Dany, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolculardan Kuyt, Emre Belözoğlu, Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, futbolculardan Isaksson ve Yalçın Ayhan, teknik direktör Mustafa Denizli, eski sporcular Rüştü Reçber, Rıdvan Dilmen ile İbrahim Kutluay da açılışta yer aldı.

sen fatih terime nerdeyse secde edicen töbe bismillah.

Sizler Burada işler iyi giderken Fatih Terim şakşakcılığı yaparken ben eleştiriyordum. Asıl olan Galatasaray sözünün karşılığını yerine getiremiyor diyen ben secde ediyorum öyle mi.

Öyle bir zorunuza gidiyor ki gerçekler bana sürekli Fatih Terimle geliyorsunuz.

Hep basit, klasikleşmiş söylemler. Sizden zaten benim yazdıklarıma karşı doyurucu bir yorum beklemiyorum.

Sizin anlayabilmeniz için daha ne kadar anlaşılır söyleyebilirim bilmiyorum.. Bırakın Futbolcu, teknik adam ve yönetici fanatikliğini. Sadece Galatasarayın menfeatini düşünün. Şu ortamda bu takımı benden daha fazla düşünen, haksızlığa uğradığında canı acıyan ne futbolcu ne teknik adam nede başkan var. Bunu kafanıza sokun. Eyvallah bu hissi verecek kim varsa en ala fanatiği olmaya razıyım.

Hep beraber bu kişilerin fanatiği olalım. Zaten senin başında bu tür kişiler olsa şimdi uçmuştun.

İşte bundan dolayı destek her zaman oluruz, ama bu adamlara eleştiri şart. taraftar yönlerdirmesi şart. Baskı yapmak şart. Yoksa kendileirne kalsa umurlarında değil.

Size ne söylesem boş...

Bu kadar yazmışsın ama elle tutulur tek bir noktası yok bu yazının. Sana göre Drogba'lar Sneijder'ler para için değil Fatih Terim için geliyor öyle mi Galatasaray'a? Chedjou, Dany, Riera gibi adamlara verilen paralara da ucuza kaçmak demişsin bu da dünya piyasasını ne kadar takip ettiğini ortay konuyor zaten. Bak 22 Eylül'de bi yazı yazmıştım biz o adamları alırken dünyada ne olmuş. Aç oku biraz bilgi sahibi ol. https://hayaletforvet.blogspot.com/2013/09/defans-dosyas.html

Alper'i de başkan değil o çok sevdiğinizi Ali Dürüst-Albayrak ikilisi yeni yönetimde olmayacaklarını öğrendikleri için ellerinden kaçırdılar Galatasaray'a ihanet ettiler. Biliyorsun ki iç piyasada transfere onlar bakıyordu.

Terim'in konuşmasından sonra benim için asıl Terim'in savunulacak yeri kalmadı. Bana sallamadan önce de aç bak ilk geldiği zaman Terim hakkında ne demişim. Neden fikrim değişmiş daha sonra. Galatasaray konusunda bir eleştiri yapacaksan da Telegol, Beyaz Futbol gibi argümanlarla değil, daha farklı bilgilerle gelin buraya. Haydi selametle.

O oyuncular için Fatih Terim sayesinde geliyor anlamını çıkartmandan sonra sana yapacak yorumum yok.

Bu arada bir defa bile o programları izlemiş değilim.

o Programları Ünal Aysala soracaksın. O çok fazla izliyor.

Birde Ne Ali dürüstü nede Albayrağı Galatasaray menfeatleri doğrultusunda düşündüğümde hiç sevmem.

Sizler Burada işler iyi giderken Fatih Terim şakşakcılığı yaparken ben eleştiriyordum. Asıl olan Galatasaray sözünün karşılığını yerine getiremiyor diyen ben secde ediyorum öyle mi.

Öyle bir zorunuza gidiyor ki gerçekler bana sürekli Fatih Terimle geliyorsunuz.

Hep basit, klasikleşmiş söylemler. Sizden zaten benim yazdıklarıma karşı doyurucu bir yorum beklemiyorum.

Sizin anlayabilmeniz için daha ne kadar anlaşılır söyleyebilirim bilmiyorum.. Bırakın Futbolcu, teknik adam ve yönetici fanatikliğini. Sadece Galatasarayın menfeatini düşünün. Şu ortamda bu takımı benden daha fazla düşünen, haksızlığa uğradığında canı acıyan ne futbolcu ne teknik adam nede başkan var. Bunu kafanıza sokun. Eyvallah bu hissi verecek kim varsa en ala fanatiği olmaya razıyım.

Hep beraber bu kişilerin fanatiği olalım. Zaten senin başında bu tür kişiler olsa şimdi uçmuştun.

İşte bundan dolayı destek her zaman oluruz, ama bu adamlara eleştiri şart. taraftar yönlerdirmesi şart. Baskı yapmak şart. Yoksa kendileirne kalsa umurlarında değil.

Size ne söylesem boş...

iyide eleştirmeyelim demedim. ben ünal aysali tutmuyorum. öyle fanatigi degilim. sen yazdigini oku bence. seni anlayamiyoruz kusura bakma.:tennis:

Adamsan, MAA'nın yaptığı o açıklamayı yedirirsin. Benim için Ünal Aysal'ın turnusol kağıdı budur. Eğer o "play-off'u Fener için getirdim" lafını söylediğine pişman etmezsen sen de gözümde sıfırsın.

Umrunda bile değil yahu.

Tanıyamadınız mı Ünal Aysalı.

Bu aydınlar denen adamı kol kola federasyon başkanı yapan adamdan bunu yapmasını mı bekliyorsun.

Kimi pişman edecek? Recep tayyibin adaminimi? Sizin Türkiye'nin gerçeklerini benden iyi biliyor olmaniz lazim. Süreçin nasil geliştigi çok net. Siyaset ve sermaye çevrelerinin kanatlari altinda bunlar.

Tabi ah ulan varya hep işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.

Fatih Terim için başbakan devreye girince birşey yok mecbur olmuyor o zaman. Ama Ünal aysal tepki versin deyince oooo hükümet oluyor. Yazık size be...

Tabi ah ulan varya hep işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.

Fatih Terim için başbakan devreye girince birşey yok mecbur olmuyor o zaman. Ama Ünal aysal tepki versin deyince oooo hükümet oluyor. Yazık size be...

Toplumda refleks gösterecek bir durum görebiliyormusun? Aysal konusunca Galatasaray taraftari arkasinda duracakmi? Sandiga tepkisini yansitacakmi? Biz devletin üvey evladiyiz.

Toplumda refleks gösterecek bir durum görebiliyormusun? Aysal konusunca Galatasaray taraftari arkasinda duracakmi? Sandiga tepkisini yansitacakmi? Biz devletin üvey evladiyiz.

İşte şikecilerin gücü burdan geliyor..

Kongrelerinin nerdeyse tamamı, kadıköyün nerdeyse tamamı ulusalcı geçinen kesinden ibaret ve türkiyede ulusalcı kesin her zaman sesini yükseltmeyi bilmiştir, meydanlara dökülmeyi, eylemler yürüyüşler yapmayı çok iyi yapıyorlar ve taraftarı da bu ulusalcı camianın bazı amigo yöneticileri ve kongre üyeleri organize ediyor, bizde maalesef böyle bi organizasyon yapacak kişi yada grup yok, bizimkiler elit sosyetik bi camia:D

Adamsan, MAA'nın yaptığı o açıklamayı yedirirsin. Benim için Ünal Aysal'ın turnusol kağıdı budur. Eğer o "play-off'u Fener için getirdim" lafını söylediğine pişman etmezsen sen de gözümde sıfırsın.

Abicim siz yanlış yoldasınız, GS camiasında öyle masaya yumruk vuracak kabayıvari adam yok olsa bile yönetici olamaz..

Gs mizi iyi yada kötü beyaz türkler (masonik kesim:D) yönetiyor, ve bu adamlar öyle meydanlara çıkıp bağırıp çağırmazlar..

Sessiz ve derinden işi götürürler, ha aysal bunu yapıyor mudur yada yapar mı bilemem ama bence yapmalı..

Abicim siz yanlış yoldasınız, GS camiasında öyle masaya yumruk vuracak kabayıvari adam yok olsa bile yönetici olamaz..

Gs mizi iyi yada kötü beyaz türkler (masonik kesim:D) yönetiyor, ve bu adamlar öyle meydanlara çıkıp bağırıp çağırmazlar..

Sessiz ve derinden işi götürürler, ha aysal bunu yapıyor mudur yada yapar mı bilemem ama bence yapmalı..

aysal demirören ya yabancı kuralını kabul eder yada gider dedi hala bekliyoruz, bunu masonik şekildemi yapar,masaya yumrukmu atar bilemem orasını

Fatih Terim olayı beni ilgilendirmiyor, bir karar verdi ve uyguladı, doğru yanlış olayına bakmıyorum bile.

Ancak;

TFF yönetimini deviremedi.

TFF yönetiminin yaptığı tüm önümüzü kapatma çalışmalarına, sadece kuru bir ses çıkardı, hamle yapamadı.

6+0+4, Play-Off gibi saçma kararlara engel olamadı.

Medya da hiç bir gücü yok. Türk spor medyası tamamen Fenerbahçe'lilerin elinde. Hangi kanalı açarsak açalım, Aziz Yıldırım'ın arkadaşı, eski FB'li futbolcu çıkıyor. Kanal sahipleri veya kanalların spor bölümü müdürleride tabi ki Fenerbahçe'li.

YD gibi bir adamın TFF başkanı olmasına müsade etmesi, buna karşı çıkmaması, istifaya zorlaması için taraftarları kullanmaması ve bu tarz organizasyonlar yapmaması, yaptığı en büyük hatalardır.

Belki bizim kadar küçük düşünmüyor, hayali ve hedefleri daha büyük. Ancak yanında küçük düşünen adamları da olması ve küçük işlere baktırması gerekiyor.

GS TV gibi amatör bir yeri hala düzeltemedik, karasal yayına veremedik.

Seneye 5+0+3 gibi futbolu yerin dibine sokacak, ancak Fenerbahçe'nin kısmen önünü açacak bir karar uygulamaya geçecek ve en azından 6+0+4 kararını sindirmişken, bu karara şimdiden bir çalışma yapmaması manidar.

Belki haksızlık gibi görünüyor, Galatasaray ile ilgili olmayan bir olay hakkında başarısız dememiz, ancak TFF ve YD isimli şahısın tek amacı Galatasaray'ın önünü kesmek ve yarışa Fenerbahçe'yi sokmaktır. O yüzden bu durum bizzat Galatasaray başkanını ilgilendirmektedir.

Olayın içinde siyaset olduğu ve kişisel bir takım yerlere zarar geleceği endişesi yaşaması doğaldır, ancak arkasında çok büyük bir taraftar gücü potansiyeli var. Bunu kullanırsa, başarısız olduğu kısımda da başarılı olacağını düşünüyorum.

aysal demirören ya yabancı kuralını kabul eder yada gider dedi hala bekliyoruz, bunu masonik şekildemi yapar,masaya yumrukmu atar bilemem orasını

eğer gitmesini kafaya koymuşsa bi şekilde gönderilir o, yarın aydınlar da şikecilerin başkanı olursa şaşırmam, o zaman zaten mecbur yalan olacak federasyon..

ne yaparsan yap yaptığın tek şeyle hatırlanacaksın.

YA TERİM YA ÖLÜM !

Kongrelerinin nerdeyse tamamı, kadıköyün nerdeyse tamamı ulusalcı geçinen kesinden ibaret ve türkiyede ulusalcı kesin her zaman sesini yükseltmeyi bilmiştir, meydanlara dökülmeyi, eylemler yürüyüşler yapmayı çok iyi yapıyorlar ve taraftarı da bu ulusalcı camianın bazı amigo yöneticileri ve kongre üyeleri organize ediyor, bizde maalesef böyle bi organizasyon yapacak kişi yada grup yok, bizimkiler elit sosyetik bi camia:D

onun için onların başkanı aziz yıldırım... zira o söylediğin yapı taraftarın hoşuna giden kişiyi başkan yapar... aynı yapı bizde olsa bizim başkan da adnan öztürk olur... yada abdürrahim albayrak...

ulusculuk şikebahçeye sahip çikmak degildir tabi. Esasen bizimde harekete geçirebilecegimiz çevreler var UA gibi ama geniş kitleleri ne biz nede onlar harekete geçirir. Bugün FIFA Türkiyeyi men etse sandikta pek bi degişiklik olmaz. Fb küme düşürülsede olmaz. Türkiye Kadiköyden ibaret degil.

ulusculuk şikebahçeye sahip çikmak degildir tabi. Esasen bizimde harekete geçirebilecegimiz çevreler var UA gibi ama geniş kitleleri ne biz nede onlar harekete geçirir. Bugün FIFA Türkiyeyi men etse sandikta pek bi degişiklik olmaz. Fb küme düşürülsede olmaz. Türkiye Kadiköyden ibaret degil.

Yüzde yüz katılıyorum, zaten işin kötü yanı da o ya, kongredeki aziz yalakaları yüzünden bütün bunlar yaşanıyor, adamlar herifi gönderemiyor bi türlü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt