Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seninle iletişim kurmak için bir neden göremiyorum.. ?

Baktım tabi sende haklısın brumayı ünal aysal istedi, erman ı o gönderdi,3 senedir şu takıma kontra atağa çıkacak bir şablonu o çizemedi,bütün takımı nasıl sindirdiyse ileriye doğru hareket yapılmamasını osağladı,3 senedir o salakça gollere o çözüm bulamadı. Ama madridi 36 dk ezdik yersen

Zaten yabancı sınırının limitindeyiz madem gücün yetmiyordu yabancı sorununu çözmeye bu brumayı NİYE ALDINIZ

niye yerli kanat yok takımda. neden 3 senedir sol bek almıyorsunuz ........

kurumsallığınıza..

ite kalka gidiyor takım.. bariz bir yerli yabancı ayrımı var takımda.. cidden birbirinin açığını kapatan koşan bir takım göremiyorum ben.

Oyun savunmadan başlar tamamda. biz abarttık iyice konya bile çözmüş taktiği top çevirtmediler bastı herifler hemen semihle chedjouyu falan ayrıca topla bu arada muslera dahil bu üçlü çok oynamaya başladı.

ben cidden memnun değilim oyundan heyecan yok takımda görmemek elde değil bunu..

yıldızlar takımı olduk sneijder drogba kurtasın diye bekliyoruz sistem yok kanat yok.

Bruma gibi bir adamı alabiliyorsan alacaksın, yabancsı sınırını falan düşünmeyeceksin. Öyle bir şans 10 yılda bir gelir belki. Tutar tutmaz onu bilemezsin ama tutarsa inanılmaz iş yapmış olursun.

aynen ama birde oynatabilsek brumayı iyi olacak,derbidede olmayacak büyük ihtimal

Derbide olması için Muslera Eboue Chedjou Melo Sneijder Drogba dan birisini kesmemiz gerek. Bu adamlardan bitek Eboue kesilebilir belki onun yerine de kabus gibi Sabri var.

Derbide olması için Muslera Eboue Chedjou Melo Sneijder Drogba dan birisini kesmemiz gerek. Bu adamlardan bitek Eboue kesilebilir belki onun yerine de kabus gibi Sabri var.

zan hazırsa eğer hiç düşünmem chedjou'yu keserim,canerin ortalar büyük tehlike en büyük özellikleride bu, caner ortalasın top sekerse fln kuytın önünde kalır gol taktik bu, zanın maçı olabilir bu yüzden havadan top vermez,balta oynayacakmı soru işareti,sabri aman oynamasın triplere girer, kırmızı görür

2013-2014 şampiyonluğunu,üst üste 3.şampiyonluğu ve uzun süreli başarı sansını elinin tersi ile itmiştir...umarım yanılırım ama bu sene Şampiyonluk ihtimalimiz çok az zaten hakemler fb ye çalışıyor net bir şekilde...

başkan farklı bir yol seçti

kurala uygun transfer talep etmeyen

talep ettiği tek oyuncuyu da küstürüp gitmesine neden olan gitti

Çeptalk

Ben başkanın söylediği kendinden emin hepimizi heveslendiren bir sözü yerine getirmemesinden bahsediyorum.. Sen olayı Fatih Terim'e çekiyorsun, sapla samanı karıştırmamak lazım..

Eğer "Ya kural değişir, ya da değiştirmeyenler " diye iddialı bir lafın ardından sus pus kesilir daha açıklama yapmazsan, bu konu da hiçbir çalışma yapmazsan ben suçu sende bulurum başkasında değil..

2013-2014 şampiyonluğunu,üst üste 3.şampiyonluğu ve uzun süreli başarı sansını elinin tersi ile itmiştir...umarım yanılırım ama bu sene Şampiyonluk ihtimalimiz çok az zaten hakemler fb ye çalışıyor net bir şekilde...

Kimi Terim'i gönderdi de mi şampiyonluk şansını elinin tersiyle itti ? İlk 6 haftada 4 beraberlik alan Terim mi şampiyon yapacaktı bizi ? Şampiyonlar ligi ne oldu ? Şurada Kopenhag'ı yensek turu geçme ihtimalimiz çıkıyor ortaya...

Başkan Terim'i göndererek en doğrusunu yaptı valla.Geçen sene ilk 18 haftada 33 puan alan Terim bu sene 23 puanı zor görürdü...

Kimi Terim'i gönderdi de mi şampiyonluk şansını elinin tersiyle itti ? İlk 6 haftada 4 beraberlik alan Terim mi şampiyon yapacaktı bizi ? Şampiyonlar ligi ne oldu ? Şurada Kopenhag'ı yensek turu geçme ihtimalimiz çıkıyor ortaya...

Başkan Terim'i göndererek en doğrusunu yaptı valla.Geçen sene ilk 18 haftada 33 puan alan Terim bu sene 23 puanı zor görürdü...

Son 2 senedir ninem yaptı zaten. 7 senede 6 şampiyonluk gören başkasıymış gibi konuşuyorsunuz,komik. Puan verdiğimiz takımlar Bursa,Eses,Antalya bunlara geçen sene de aynı puanları vermiştik ama sonuç değişmemişti. Şampiyonlar ligindeyse 1 maça çıktık kaybettiğimiz takım Madrid, geçen sene ilk 3 maçta 1 puan almamıza rağmen çıktık. Yani farazi konuşmanın lüzumu yok. :)

Son 2 senedir ninem yaptı zaten. 7 senede 6 şampiyonluk gören başkasıymış gibi konuşuyorsunuz,komik. Puan verdiğimiz takımlar Bursa,Eses,Antalya bunlara geçen sene de aynı puanları vermiştik ama sonuç değişmemişti. Şampiyonlar ligindeyse 1 maça çıktık kaybettiğimiz takım Madrid, geçen sene ilk 3 maçta 1 puan almamıza rağmen çıktık. Yani farazi konuşmanın lüzumu yok. :)

Ye yeter birader biraz argüman geliştirin.Terim her sene şampiyon mu yaptı takımı ?Terim'in 2.dönemini de mi hatırlamıyorsun ? Bu sene oynanan oyun alınan puanlar ortada değil mi ?Ezberlemişsiniz şampiyonluk-çeyrek final başka bir şey düşünmüyorsunuz ?

Şampiyonlar liginde geçen sene ilk 3 maçta 1 puan aldın çıktın diye bu sene de mi çıkacaksın üst tura ? Böyle düz bir mantık olur mu ? Eh bir Terimcinin mantığı böyle olur.

Geçen sene son 3 maça bakalım

Yedek kadroyla gelen Ferguson.Allah razı olsun yoksa üst tura çıkamazdık ne Sneijder ne Drogba görürdük.

Cluj'ü de yen bi zahmet.

Berbat takım Braga.Ona rağmen çok zor yendik,ilk 30 dakikada 4-0 oluyordu Nando olmasa...

Bu seneye bakıyoruz.Öyle sanki Cluj-Braga değil de Juventus-Madrid gibi iki takımla oynuyoruz ha ? Sen ilk 3 maçta 1 puan al da yen bakalım bunları.

Geçen sene şampiyon yaptı diye bu sene lig ikincisi 61 üçüncüsü 58 puanda mı kalacak ? Fener de Beşiktaş da muhtemelen 70 puana ulaşır hatta şampiyon bu sene 80 puanı geçecektir yüksek ihtimal.Nereye şampiyon olacaksın 70 puanla bu sene ?

Kaybettiğimiz takım mı 6 yediğimiz takım mı ? Biz de yenilince laf etmezdik ama normal bir yenilgiye. 6 tanenin hemde arenada 6 tanenin mantığı yok. Adamlara 3-0 dan sonra önlem almayıp defansa tamamen yüklenmemenin mantığı da yok

Tapatalk

keske daha genc olsaydi yav bisey olcak diye korkuyom gerci kendine bakiyo gibide :D

Ye yeter birader biraz argüman geliştirin.Terim her sene şampiyon mu yaptı takımı ?Terim'in 2.dönemini de mi hatırlamıyorsun ? Bu sene oynanan oyun alınan puanlar ortada değil mi ?Ezberlemişsiniz şampiyonluk-çeyrek final başka bir şey düşünmüyorsunuz ?

Şampiyonlar liginde geçen sene ilk 3 maçta 1 puan aldın çıktın diye bu sene de mi çıkacaksın üst tura ? Böyle düz bir mantık olur mu ? Eh bir Terimcinin mantığı böyle olur.

Geçen sene son 3 maça bakalım

Yedek kadroyla gelen Ferguson.Allah razı olsun yoksa üst tura çıkamazdık ne Sneijder ne Drogba görürdük.

Cluj'ü de yen bi zahmet.

Berbat takım Braga.Ona rağmen çok zor yendik,ilk 30 dakikada 4-0 oluyordu Nando olmasa...

Bu seneye bakıyoruz.Öyle sanki Cluj-Braga değil de Juventus-Madrid gibi iki takımla oynuyoruz ha ? Sen ilk 3 maçta 1 puan al da yen bakalım bunları.

Geçen sene şampiyon yaptı diye bu sene lig ikincisi 61 üçüncüsü 58 puanda mı kalacak ? Fener de Beşiktaş da muhtemelen 70 puana ulaşır hatta şampiyon bu sene 80 puanı geçecektir yüksek ihtimal.Nereye şampiyon olacaksın 70 puanla bu sene ?

Ben önceki istatistiklerle konuşuyorum, sen ise farazi konuşuyorsun. Her sene şampiyon yapmadı 7 sezonda 6 kez yaptı. Bu puanları kaybettik diyorsun ben de geçen sene de kaybettik ama 71 puanla şampiyon olduk diyorum, senin 58 veya 61 puan hesabın tamamen varsayımsal yani. Şampiyonlar liginde 3 maçta 1 puan alıp çıktı diye bu sene de çıktı demiyorum, ona rağmen çıkmıştık bu sene ise takımın başında sadece bir CL maçı gördü yani diğer maçlarda kaç puan alacağını bilemiyoruz yapılan yorum yine varsayımda kalıyor. 2 senedir 2 hafta bile ligde 2.liğe inmemişsin 3 beraberlik aldı diye hoca yollama kafasındayız, sonra istikrar isteriz bir de. Oynanan futbolu eleştirseniz eyvallah da Terim mi şampiyon yapacaktı bizi demek absürd kaçıyor.

Kaybettiğimiz takım mı 6 yediğimiz takım mı ? Biz de yenilince laf etmezdik ama normal bir yenilgiye. 6 tanenin hemde arenada 6 tanenin mantığı yok. Adamlara 3-0 dan sonra önlem almayıp defansa tamamen yüklenmemenin mantığı da yok

Tapatalk

Uefa'yı aldığımızda da Chelsea'den 5 yemiştik, bu hoca yollamak için yeterli mi? Ben kendi evimde Rize'den Kocaeli'den de 5 yediğimizi gördüm, Madrid'den yedik diye hocamı satmam. 6 yedik sezon mu bitti ne oldu? Koca bir sezonu kötü bitirse başarısız olsak tamam ama toplam 3 maçla hoca yollama kafasında taraftar.

Uefa'yı aldığımızda da Chelsea'den 5 yemiştik, bu hoca yollamak için yeterli mi? Ben kendi evimde Rize'den Kocaeli'den de 5 yediğimizi gördüm, Madrid'den yedik diye hocamı satmam. 6 yedik sezon mu bitti ne oldu? Koca bir sezonu kötü bitirse başarısız olsak tamam ama toplam 3 maçla hoca yollama kafasında taraftar.

Madrid'den 6 yedik diye hocayı kovmadık kimseyi kandırmaya çalışma aptal değiliz.Hoca galatasaray teknik direktörlüğene cebimde dursun muamelesi yaptı o yüzden kovuldu.

3 maç için kovulmadı, 2011 mayısından beri burada Terim ortada sistem yok...

Madrid'den 6 yedik diye hocayı kovmadık kimseyi kandırmaya çalışma aptal değiliz.Hoca galatasaray teknik direktörlüğene cebimde dursun muamelesi yaptı o yüzden kovuldu.

3 maç için kovulmadı, 2011 mayısından beri burada Terim ortada sistem yok...

O cevabı zaten sana vermedim Emrah sadece Madrid maçı özelinde konuştu, onaydı. 3 maç için yollanmadığını ben de biliyorum tabii ki ancak siz o 3 maçtan bahsedip yollanması doğruydu diyorsunuz, ben de bunu eleştiriyorum. Sistem olayına katılmıyorum, Terim mi şampiyon yapacak yorumlarınıysa dediğim gibi absürd buluyorum.

3 maç değil takım da oyun mu vardı futbol mu vardı ? Ayrıca milli takımla ilgilenirken takımın başında bile olmuyordu. Zaman Manciniye destek zamanıdır.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt