Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen galiba bilmiyorsun ama çoğu kongre üyesi İnan Kıraçın sözünden çıkmaz...Ali dürüst ve Adnan Öztürk hatrı sayılır tabanı vardır...ve artık Fatih Hoca divan kurulu üyesidir..

var olsada Adnan Öztürk Adnan Polati bile yenemedi, ve bundan sonra bir daha Adnan Öztürk gibi adamin baskan adayi olmasini istemiyorum, bunlar icin Galatasaray önemli degil, onlar olmadikca ne olusun bu takima düsüncede adamlar. Zaten bundan sonra da Fatih Terim isi biraz zor olur

bide simdi iflas isi geldi, adamin sermaye artirimi iflas yüzünden degil, su an paranin büyük kismi tek faizleri ödemek icin kayboluyor, yani ne borc dogru dürüz azalabiliyor, ne elimze iyi bi para gecebiliyor, yerimizde bocaliyoruz, adamda borclari kaptarak tek bir yere borclanmak istiyor, daha kontrollü daha saglam olsun diye, kac bankaya borcumuz var bile bilmiyorum

Sezon sonu şampiyon luk giderse baskan da gider

Hele sikeciler olursa kimse tutamaz

İnanç kirac geregini yapar

Ölümüne GALATASARAY

Adnan Polat Hakan'nın ahını aldı gün yüzü göremedik, şimdi de Aysal Terim'in ahını aldı bakalım halimiz ne olucak.

Sezon sonu şampiyon luk giderse baskan da gider

Hele sikeciler olursa kimse tutamaz

İnanç kirac geregini yapar

Ölümüne GALATASARAY

Terim gitmden önce 2 galibiyeti vardı takım leş gibi top oynuyordu. Terim kalsa da şampiyon olamazdık zaten bu sene. O yüzden geçin beylik lafları :ka21:

Allaha sükürler olsun ki Ünal Aysal gibi bir baskana sahibiz.

Adnan Polat Hakan'nın ahını aldı gün yüzü göremedik, şimdi de Aysal Terim'in ahını aldı bakalım halimiz ne olucak.

bu böyle zincirleme olarak luce nin kovulusuna kadar gider heralde

futbol tarihimiz ogün değişti.

Sıkıntılı mısınız nesiniz bir saçmalamayın artık. Teknik direktörümüz, başkanımız, oyuncularımız, herkes belli bu kulüpte. Destekleyin.

İleride onlar da gidecek, yenileri gelecek, yine destekleyin. Çok zor birşey değil bu.

Ünal aysala yapılan aslında büyük vefasızlıktır, bu adamın üyelik süresi dolsada başkan olsa diye 10 senedir bekliyoruz şimdi olmuş göndermeye çalışıyorsunuz ünal aysal canaydın döneminde klubu batmaktan kurtaran kişilerden biridir o dönem kimse elini cebine atmazken o destek olmuştur, 100 yıllık sevda belgeselini bile bu adam sayesinde yaptık arkasını okumanız yeter, aeg olayı mı neydi bilen bilir canaydın dönemi hisseleri kurtaran adamdır, teknik direktör bulunur ama aysal gibi başkan zor.

Zaten yabancı sınırının limitindeyiz madem gücün yetmiyordu yabancı sorununu çözmeye bu brumayı NİYE ALDINIZ

niye yerli kanat yok takımda. neden 3 senedir sol bek almıyorsunuz ........

kurumsallığınıza..

ite kalka gidiyor takım.. bariz bir yerli yabancı ayrımı var takımda.. cidden birbirinin açığını kapatan koşan bir takım göremiyorum ben.

Oyun savunmadan başlar tamamda. biz abarttık iyice konya bile çözmüş taktiği top çevirtmediler bastı herifler hemen semihle chedjouyu falan ayrıca topla bu arada muslera dahil bu üçlü çok oynamaya başladı.

ben cidden memnun değilim oyundan heyecan yok takımda görmemek elde değil bunu..

yıldızlar takımı olduk sneijder drogba kurtasın diye bekliyoruz sistem yok kanat yok.

Imza

Ölümüne GALATASARAY

Zaten yabancı sınırının limitindeyiz madem gücün yetmiyordu yabancı sorununu çözmeye bu brumayı NİYE ALDINIZ

niye yerli kanat yok takımda. neden 3 senedir sol bek almıyorsunuz ........

kurumsallığınıza..

ite kalka gidiyor takım.. bariz bir yerli yabancı ayrımı var takımda.. cidden birbirinin açığını kapatan koşan bir takım göremiyorum ben.

Oyun savunmadan başlar tamamda. biz abarttık iyice konya bile çözmüş taktiği top çevirtmediler bastı herifler hemen semihle chedjouyu falan ayrıca topla bu arada muslera dahil bu üçlü çok oynamaya başladı.

ben cidden memnun değilim oyundan heyecan yok takımda görmemek elde değil bunu..

yıldızlar takımı olduk sneijder drogba kurtasın diye bekliyoruz sistem yok kanat yok.

Biri şu arkadaşa yav he he göndersin gelmiş ünal aysal topicinde yazdığı şeye bak bunu tffenerasyonundaki hocaya sormak lazım takımın halini

"Ya kural değişecek, ya da değiştirmeyenler gidecek" sözünü yerine getirmeni bekliyoruz.. Bari bu sefer yanılt bizi.. Transfer politikasını da yabancı sınırı üstüne kurmuyorsunuz değiştirmek için de bir baskı bir şey yok.. Seni de anlamadık Başkan..

"Ya kural değişecek, ya da değiştirmeyenler gidecek" sözünü yerine getirmeni bekliyoruz.. Bari bu sefer yanılt bizi.. Transfer politikasını da yabancı sınırı üstüne kurmuyorsunuz değiştirmek için de bir baskı bir şey yok.. Seni de anlamadık Başkan..

başkan farklı bir yol seçti

kurala uygun transfer talep etmeyen

talep ettiği tek oyuncuyu da küstürüp gitmesine neden olan gitti

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt