Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da veya sosyal medyada insanlara kufur etmem, o mesajimdada etmedim. Simdi tekrar baktim kufur etmismiyim diye etmemisim.

Hakaret edersen tabi ki sikayet ederim, bosuna koymuyorlar o tusu oraya.

Seviyesiz sohbetleri engellemek icin sikayet ediyoruz.

Daha fazla cevap yazmiyacagim, zaman kaybi cunku.

O yuzden silmissin ciga ibrahime yazdigin tweetleri ilk hakaret edenin sen oldugunu gormesek yedircen bize.Nese hadi kisa keselim vakit kaybi.

Twitter'da veya sosyal medyada insanlara kufur etmem, o mesajimdada etmedim. Simdi tekrar baktim kufur etmismiyim diye etmemisim.

Hakaret edersen tabi ki sikayet ederim, bosuna koymuyorlar o tusu oraya.

Seviyesiz sohbetleri engellemek icin sikayet ediyoruz.

Daha fazla cevap yazmiyacagim, zaman kaybi cunku.

yzu

Beyler ikili tartışmalara son verin lütfen. Aksi takdirde ceza vermek zorunda kalacaz

GS taraftarı için ben aynı şeyleri düşünmüyorum, GS taraftarı her zaman realist olmuştur, ne gerekiyorsa onu savunmuştur, istemiştir..

Şuan GS taraftarının istediği yıldız yabancı değildir mesela, yeterince yıldız oyuncuyu gördük son 2 senede, kesinlikle kaliteli yerli istemektedir..

Kaliteli yerli oyuncu olmadan olmayacağını çoktan anlamıştır, şikecilerle aramızdaki puan farkı da burdan kaynaklanmaktadır..

Bizim en başarılı olduğumuz dönemlerde çok kaliteli yerlilerimiz vardı, yabancı yıldız çok azdı, Hagi, Popescu, Tafarel..

Ama yerliler Hakan, Okan, Emre, Suat, Ümit, Ergün, Hakan(k), Arif say say bitmez..

taraftarlarin fikirleri kulüpleri yönlendirir zaten. Fenerliler mesela yönetimleri gibi yavşak ve utanmaz olurlar. bjklilerde fakir edebiyatini benimser.

Galatasaray bugünkü taraftarinin yarisindan fazlasini Avrupa başarilarindan dolayi elde etmiş. Birnevi insanlarda milli başari duygusunu tatmin etmiş.Biz daima Avrupada başari isteriz. şikecilerin tek amaci bizi yenmektir. Işte elinde saglam kadro varken tokatliycaksin zibidileri. Guçlü, güzel top oynayan bir takim degiller. zaten hakemlerin iteklemsiyle lider duruyorlar şimdi, apaçik ortada.

Aziz Yildirim turk futboluna ne kazandirmis say bakiyim dinliyorum. Ovmedim deme, ovuyorsun iste, turk futboluna cok sey katmis ne katmis merak ettim.

Bu cok basarili A.Y Yakinda gelsin bizi yonetsin diyen adamlarda cikacak bu forumda merakla bekliyorum.

Hala sana hakaret etmeyeceğim. Hakediyorsun ama etmeyeceğim.

Ben türk futboluna mı dedim. kendi klübüne dedim. Bunlarıda söylememe gerek yok. İşin gücün yalan ve boş konuşmak.

Aziz denen adam türk futbolundaki kavgayı, terörü en üst seviyeye çıkaran adamdır. Günahım kadar sevmem.. Bunuda çok rahat söylerim.

Ama senin başkanların ve yöneticilerin bu adamı çok seviyor. İşte sizin göremediğiniz bu.

Hala sana hakaret etmeyeceğim. Hakediyorsun ama etmeyeceğim.

Ben türk futboluna mı dedim. kendi klübüne dedim.

Insanlar hakaret edilmeyi, kufur edilmeyi hak etmez.

Birini mi oldurdum de hakareti hak edecegim? Kimi neyin hak ettiginede zaten sadece Allah karar verir.

Sadece bu kadar sana cevabim. Bazi sorunlarin var sanirim.

başkanım şu takımdaki terim'in çöplerini gönder artık. 3-5 kaliteli transfer yap pls.

Başkanınız açsaydı musluğuda Terimde Ona göre transfer yapsaydı.

Aç bak bakalım ilk senen olunan şampiyonlukta ne kadar para harcanmış. O senin dediğin çöplerle Bu takım şampiyon oldu.

Ünal aysal o koltukta oturuyorsa o çöplere dua etsin plss..

Aç bak bakalım ilk senen olunan şampiyonlukta ne kadar para harcanmış. O senin dediğin çöplerle Bu takım şampiyon oldu.

sabri'nin aykut'un aydın'ın yiğit'in ne kadar katkısı olmuş şampiyonluğa acaba? :D

başkan musluğu yeterince açtı.. amrabat , dany , yiğit gibi çok yetenekli(!) oyuncular aldı imparatorunuz :D

başkanımız derken??????

Şu saat itibari ile bu karşılaştırmanın takımımıza ve camiamıza hiçbir faydası yok.Başkan çok radikal bir karar alarak aslolan kişilerin değil takımın olduğu mesajını gayet açık olarak iletmiştir.Bu benim şahsi fikrim,haklı veya haksız bulanlar olabilir.Saygım sonsuzdur.

Ünal Aysal Türkiye'de şuana kadar görülmemiş bir başkan modelidir.Yönetme prensibini profesyonellik ve kurumsallık üzerine kurmuş durumda ve şuana dek (sanırım buna kimsenin itirazı olmaz) gayet başarılı bir şekilde bu işi yürütüyor.

Umuyorum ki bu çizgisinden ayrılmadan yürümeye devam edecektir.

Bruma'yı Amrabat'ı Chedjou'yu beleşe mi aldık? Diğerlerini saymıyorum bile. :)

GS tarihinde böle büyük bütçeli ve dünya yıldızı diyeceğimiz oyuncuları hangi başkanımız döneminde yaptık açıklarmısın. Ama gerçi Ünal Aysal senin başkanın değil hepiniz Fatih hocayı savunacağım diye kör olmuşsunuz yazık size

Başkanımız sırf Terim istedi diye 8 milyon saydı Amrabat'a. :)

50 milyona Özil'i mi alsaydı?

en başından beri söylüyorum

Ünal Aysal bizim alışık olduğumuz başkan tiplerinden çok farklı.

duygusal değil.

açıkçası beğeniyorum tarzını, destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt