Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan mantıklı hareket etti Fatih Terim duygusal..

Başkanın hatası Bülent Tulun, Fatih Terimin hatası Tüpçü..

büyük başkan bugün yine anladım ki çürük yumurtaları takımdan temizleyerek ne kadar doğru bir karar vermişsin

Unutmayın renktaşlar: "Kılavuzu KARGA olanın burnu BOKTAN kurtulmaz" demiş atalarımız.....

GS tarihinin en yuce basganina selamun aleykum :bid::bid::bid:

Bruma'yı Amrabat'ı Chedjou'yu beleşe mi aldık? Diğerlerini saymıyorum bile. :)

Burada Amrabata çok fazla para verildi dendiğinde herkes yok yıllıktan düştü ucuza geldi falan deniliyordu. Şimdi işinize geldiği için yüksek bonservisli örnek veriyorsunuz.

Adam gibi snelerdir yapılması gereken ama bir türlü yapılmayan bir tek Bruma transferi olmuştur. Onuda Adama yar etmemişleridr.

Chedjunun halini görüyoruz. Bunlar hep yönetimin ucuza kaçtığı için yaptığı transfer hatalarıdır.

Dany, Riera, yiğit vs gibi adamlar heop üçün beşin hesabı yapıldığı için gerçekleşen transfer hatalarıdır. Bunda her iki tarafında hataları vardır. Sen Alperi elinden kaçır, avvuu o kadar para verilir mi de ondan sonra büyük başkan.

Fatih Terimin konuşmasından sonra Ünal Aysalın savunulacak tarafı kalmadı.

Ne şampiyonluklar ne başarı umrumda değil. Benim umrumda olan tek şey Ünal Aysalın Galatasaraya olan bakış açısıdır.Verdiği değerdir.

Bu konuda çok samimiyetsiz buluyor ve Bundan sonraki dönemlerdede Galatasaraya zarar vereceğini düşünüyorum.

Yukarıda yok dünya yıldızları gelmiş falan deniliyor, Galatasaraya her zaman isimli oyuncular kaliteli oyuncular gelmiştir.Ama Adnan Polat dönemide dahil her senen az ama öz bruma kalitesinde eksik mevkilere bir, iki transfer yapılsaydı kadro anlamında her sene büyük sıkıntılar çekilmez, şu lige ambargo koyardık.

Bu isimler bu klübe geliyorsa Ne o başkanların kara gözüne kara kaşına nede parasıyla geliyordur. O şimdi hakaretler ettiğiniz efsaneler sayesinde geliyor.

Ulan sanki cebinden 20 milyon verip oyuncu alıyor tapıyorsunuz adama.

GS tarihinde böle büyük bütçeli ve dünya yıldızı diyeceğimiz oyuncuları hangi başkanımız döneminde yaptık açıklarmısın. Ama gerçi Ünal Aysal senin başkanın değil hepiniz Fatih hocayı savunacağım diye kör olmuşsunuz yazık size

Sen verilen bonservislerden bahset.

Ünal Aysalın yerine kim başkan olsaydı oda bu oyuncuları çok rahat geitirirdi. Şunu anlamıyorsunuz ben başarısız tranferler demiyorum. Sneijder türk futbol tarihinin en iyi tranferdirde diyorum.Ama burada abartılacak bir durum olmadığını söylüyorum. Adnan Polat bu klüpten kovulduğunda o zamanlar zaten stad gelirleri sponsorlarla birlikte bütce artmiştı diyorum.

Hangi başkanın zamanında bu bütçeler gelirler vardı açıkla bakalım? Arda gibi oyuncunuda bu dönemde elden çıkardın hatırlatırım.

başkan ali dürüst gibi adamı bırakıp candan erçetini niye tercih ettin sürekli düşünüyorum ama cevabını bulabilmiş değilim halen

Burada Amrabata çok fazla para verildi dendiğinde herkes yok yıllıktan düştü ucuza geldi falan deniliyordu. Şimdi işinize geldiği için yüksek bonservisli örnek veriyorsunuz.

Adam gibi snelerdir yapılması gereken ama bir türlü yapılmayan bir tek Bruma transferi olmuştur. Onuda Adama yar etmemişleridr.

Chedjunun halini görüyoruz. Bunlar hep yönetimin ucuza kaçtığı için yaptığı transfer hatalarıdır.

Dany, Riera, yiğit vs gibi adamlar heop üçün beşin hesabı yapıldığı için gerçekleşen transfer hatalarıdır. Bunda her iki tarafında hataları vardır. Sen Alperi elinden kaçır, avvuu o kadar para verilir mi de ondan sonra büyük başkan.

Ne şampiyonluklar ne başarı umrumda değil. Benim umrumda olan tek şey Ünal Aysalın Galatasaraya olan bakış açısıdır.Verdiği değerdir.

Bu konuda çok samimiyetsiz buluyor ve Bundan sonraki dönemlerdede Galatasaraya zarar vereceğini düşünüyorum.

Yukarıda yok dünya yıldızları gelmiş falan deniliyor, Galatasaraya her zaman isimli oyuncular kaliteli oyuncular gelmiştir.Ama Adnan Polat dönemide dahil her senen az ama öz bruma kalitesinde eksik mevkilere bir, iki transfer yapılsaydı kadro anlamında her sene büyük sıkıntılar çekilmez, şu lige ambargo koyardık.

Bu isimler bu klübe geliyorsa Ne o başkanların kara gözüne kara kaşına nede parasıyla geliyordur. O şimdi hakaretler ettiğiniz efsaneler sayesinde geliyor.

sen fatih terime nerdeyse secde edicen töbe bismillah.

başkan ali dürüst gibi adamı bırakıp candan erçetini niye tercih ettin sürekli düşünüyorum ama cevabını bulabilmiş değilim halen

ali dürüstü katmak istedi ama dürüst katılmam dışardan destek olurum dedi.Candan erçetin de derneği yönetmiştir zamanında boş değil yani kültür olarak da diğer takım yöneticilerini yer üstelik de kadın.Kadın yöneticilerin artması iyidir.Aysal bir de çok kalabalık yönetim istemiyor.

Bu kadar yazmışsın ama elle tutulur tek bir noktası yok bu yazının. Sana göre Drogba'lar Sneijder'ler para için değil Fatih Terim için geliyor öyle mi Galatasaray'a? Chedjou, Dany, Riera gibi adamlara verilen paralara da ucuza kaçmak demişsin bu da dünya piyasasını ne kadar takip ettiğini ortay konuyor zaten. Bak 22 Eylül'de bi yazı yazmıştım biz o adamları alırken dünyada ne olmuş. Aç oku biraz bilgi sahibi ol. https://hayaletforvet.blogspot.com/2013/09/defans-dosyas.html

Alper'i de başkan değil o çok sevdiğinizi Ali Dürüst-Albayrak ikilisi yeni yönetimde olmayacaklarını öğrendikleri için ellerinden kaçırdılar Galatasaray'a ihanet ettiler. Biliyorsun ki iç piyasada transfere onlar bakıyordu.

Terim'in konuşmasından sonra benim için asıl Terim'in savunulacak yeri kalmadı. Bana sallamadan önce de aç bak ilk geldiği zaman Terim hakkında ne demişim. Neden fikrim değişmiş daha sonra. Galatasaray konusunda bir eleştiri yapacaksan da Telegol, Beyaz Futbol gibi argümanlarla değil, daha farklı bilgilerle gelin buraya. Haydi selametle.

Şakşakçılık hiç bir zaman bana göre olmadı, olmayacak. Tavsiyem siz de daha dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Adnan Polat için 2008 de bu forumda olan güven hiç bir başkana nasip olmayacak boyutta idi.Keza Adnan Öztürk ile girdiği yarışta gidecek diye millet resmen ağlayacaktı resmen.

Başkanları başta sportif olmak üzere ekonomik başarıları ile birlikte değerlendirmek zorundayız.

Benim için şu ana kadar tablo şudur.

2 senedir futbol da sportif açıdan gayet başarılı bir periyot geçirildi. Erkek basketbol da ivme bir yukarı taşındı, kadın basketbol da saçma işler yapıldı, kadın voleybol 1 kademe yukarı çıktı, erkek voleybol da aşama kaydedilemedi ve hatta geri gidildi.

Ekonomik olarak ise Ünal Aysak markasından beklentileri bence karşılayacak bir atılım yapılmadı.

Borsa da eğer 2.kez sermaye arttırımı yapılamaz ise kulüp iflas eşiğinde ama çaktırmıyoruz. Çünkü öz sermayesi eksi de olmak demek işletme bilenler için söylüyorum fiili olmasa da iflas demektir. Eğer o sermayeyi sen POZİTİF'E ÇEVİREMEZSEN ÖNCE KULÜP HİSSELERİ DEĞERSİZLEŞMEYE BAŞLAR, ve sonra kulubün piyasa değeri düşer, bu da kulübü 1.cisi dış tehditlere (Arap Sermayesi, Rus Sermayesi, zengin iş adamları vs...) gibi kulüp patronu olmak isteyen kişilere açık haline getirir. 2.büyük tehlike ise kulüp hisse senetleri düştüğünden orta ölçekli yatırımcı için kar getiren bir saha olmaktan çıkar ve borsa da değeri düşer, işlem hacmi azalır vs vs.

Taraftarların çoğu Hocanın yanındadır.keza kongrede öyle...forumda birbirini begenenler yanıltmasın kimseyi...aysalın tek ama tek sansı Mayısta kongre olmamasını sağlamaktır.

nasil ekonomik atilim yapilmadi ? Sponsor olarak Feneri gectik, Drogba ve Wesley i getirmek kolay mi ? Fener Wesleyi isterken adam soruya gülüyordu... simdi geldiler diye herkes kücümsüyor, sonucta Liverpool da Wesleyi istiyordu, Schalke filan. Schalke yi begenmesek de, Raul u bile kapmislardi, ve hersene Sampionlar Ligindeler, bizim ise ilk senemiz di. Adam isini biliyor, ama hersey mükemmel gidecek diye bi kural yok, Erkek Basketbol bide bir ivme degil, 40 ivbme yukari tasildi, sorarlar son sampionlugumuz nezamandi.

Şakşakçılık hiç bir zaman bana göre olmadı, olmayacak. Tavsiyem siz de daha dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Adnan Polat için 2008 de bu forumda olan güven hiç bir başkana nasip olmayacak boyutta idi.Keza Adnan Öztürk ile girdiği yarışta gidecek diye millet resmen ağlayacaktı resmen.

Başkanları başta sportif olmak üzere ekonomik başarıları ile birlikte değerlendirmek zorundayız.

Benim için şu ana kadar tablo şudur.

2 senedir futbol da sportif açıdan gayet başarılı bir periyot geçirildi. Erkek basketbol da ivme bir yukarı taşındı, kadın basketbol da saçma işler yapıldı, kadın voleybol 1 kademe yukarı çıktı, erkek voleybol da aşama kaydedilemedi ve hatta geri gidildi.

Ekonomik olarak ise Ünal Aysak markasından beklentileri bence karşılayacak bir atılım yapılmadı.

Borsa da eğer 2.kez sermaye arttırımı yapılamaz ise kulüp iflas eşiğinde ama çaktırmıyoruz. Çünkü öz sermayesi eksi de olmak demek işletme bilenler için söylüyorum fiili olmasa da iflas demektir. Eğer o sermayeyi sen POZİTİF'E ÇEVİREMEZSEN ÖNCE KULÜP HİSSELERİ DEĞERSİZLEŞMEYE BAŞLAR, ve sonra kulubün piyasa değeri düşer, bu da kulübü 1.cisi dış tehditlere (Arap Sermayesi, Rus Sermayesi, zengin iş adamları vs...) gibi kulüp patronu olmak isteyen kişilere açık haline getirir. 2.büyük tehlike ise kulüp hisse senetleri düştüğünden orta ölçekli yatırımcı için kar getiren bir saha olmaktan çıkar ve borsa da değeri düşer, işlem hacmi azalır vs vs.

sermaye arttırımı iflas demektir...durum şu anda iyi değildir ekonomik olarak...sportif başarı çok önemli şu aşamada...geldiğinden beri ekonomik olarak iflası kurtarmak ile ugraşıyorlar...bunu buralara gelişi ise 2001 senesinden başlıyor...ve Başkanın kafasında riva var her ne kadar yok desede...açıkcası önümüzdeki 2 sene çok şeye gebe olacak...

nasil ekonomik atilim yapilmadi ? Sponsor olarak Feneri gectik, Drogba ve Wesley i getirmek kolay mi ? Fener Wesleyi isterken adam soruya gülüyordu... simdi geldiler diye herkes kücümsüyor, sonucta Liverpool da Wesleyi istiyordu, Schalke filan. Schalke yi begenmesek de, Raul u bile kapmislardi, ve hersene Sampionlar Ligindeler, bizim ise ilk senemiz di. Adam isini biliyor, ama hersey mükemmel gidecek diye bi kural yok, Erkek Basketbol bide bir ivme degil, 40 ivbme yukari tasildi, sorarlar son sampionlugumuz nezamandi.

Geçen seneki gelirimiz loca ve kombine gelirleri hariç 326 milyon lira.Store geliri 2 yılda 11 milyon liradan 73 milyon Euro'ya çıkmış.Tonla firma sponsor oldu.Telekom'un sözleşmesi bittiğinde muhtemelen forma+stad isim haklarını başkan 35 milyon euro'ya kapatır.

Erkek basketbolda sonuna kadar haklısın.Ne ivmesi,birkaç sene önce küme düşmedik mi ?

Borsa da eğer 2.kez sermaye arttırımı yapılamaz ise kulüp iflas eşiğinde ama çaktırmıyoruz

İflasın eşiğinde falan değiliz.Bir şekilde halledilir o.Sermaye artırımı olmazsa borçlar uzun vadeye mi yayılır başka bir şey mi yapılır orası ayrı.Ha evet sermaye artırımı şart oğlu şart.Ama yapamazsak da öyle kulübü kapatıp girecek bir durum yok.

Ünal aysala hakaret edenler derhal ip adreslerinden tespit edilip evlerine saldırı yapmalıyız. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt