Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan 18'inde olunca futboluda, hayatıda bilmediği için tezcanlı olur. Ama bu pek yarar sağlamaz. Ferguson çeyrek yüzyıl kaldığı takımında fıstık gibi işleyen düzenine rağmen kaç kere üst üste 3 beraberlik almıştır, tahmin edebiliyormusun.

Futbol çok zor oyundur, çok şeye bağlıdır. 2 senede 2 şampiyonluk, 2 süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali hemde antep fıstığı gibi işlemeyen düzen olmadan olmaz.

Dostum yasla alakası yok bu 1 . Benim hayatım futbolla geciyor bu 2 .

Fatih Terim doneminde sistem yoktu butun topları Drogba'ya sisiriyoduk Drogba biseyler yapmaya calısıyodu . BAM BAM BAM gozunuze cok hos gelen bir futbol anlayabiliyorum fakat Baskan'ın da dedigi gibi : Terimden anaokulu , ilkokul , lise hoca olur fakat universite hocası olmaz ...

Eger BAM BAM BAM ile Madrid degil de Munich ile oynasa idik 6 degil 9,10 yerdik ve BJK'nin rekorunu kırardık

Bazıları farkında değil ama real madridden 6 yerken başımızda terim vardı. Yine bok gibi futbol oynadığımız haftalarda da yine terim vardı. Hani ruhtan falan bahseden adamlar var ya onlar için bu yazım. 6 tane yerken seyreden hoca ve oyuncular vardı.

Bu arada albayrak'ı istemeyen adam terimdir. Ali dürüst dediğiniz adam'da terimin gönderilmesini haklı bulanlardan. Adnan öztürk'ün ne mal (kıçtan anlamayalım pliz) olduğunu son 1 ayda ki telegol videolarını izlerseniz görürsünüz.

Hayır bazı adamları sayıyorsunuz o adamlarda karavana. Nolcak bu haliniz bilmiyorum.

Bazıları farkında değil ama real madridden 6 yerken başımızda terim vardı. Yine bok gibi futbol oynadığımız haftalarda da yine terim vardı. Hani ruhtan falan bahseden adamlar var ya onlar için bu yazım. 6 tane yerken seyreden hoca ve oyuncular vardı.

Bu arada albayrak'ı istemeyen adam terimdir. Ali dürüst dediğiniz adam'da terimin gönderilmesini haklı bulanlardan. Adnan öztürk'ün ne mal olduğunu son 1 ayda ki telegol videolarını izlerseniz görürsünüz.

Hayır bazı adamları sayıyorsunuz o adamlarda karavana. Nolcak bu haliniz bilmiyorum.

Kardeşim bu takım Terim zamanında iyi oynamıyordu tamam da en azından pozisyona giriyordu yahu bizimkiler atamıyordu.

Kardeşim bu takım Terim zamanında iyi oynamıyordu tamam da en azından pozisyona giriyordu yahu bizimkiler atamıyordu.

Haksızlık etmeyin yahu sneijder sakatlanana kadar son 2 yılın en iyi futbolunu izledik. Ayrıca değişen birşeyde yok. Yine pozisyona giriyoruz atamıyoruz.

Körü körüne savunmaya karşıyım ben. Evet kötü gidişatımızda emeği vardır ama tek suçlu başkanmış gibi gösteren bir topluluk var düşman başına.

Şikeciler gibi başkanınızı körü körüne savunun da demiyoruz.

Bütün başarıların hocan başarısızlıkların başkanınmış gibi hareketler bıktırdı.

Yahu en büyük örnek işte milli takıma gitti adam. Seçtiği oyunculara bak. Madem bu kadar türk bilgin var neden elindekleri göndermek için can atar yapıdaydın hoca.

Size net bir şey söyleyebilirim. Ülkede oynanan bir plan var ve bu planın parçalarından biri hocaydı. Aklı selim hiçbir adam takımına gün geçtikçe güç kaybettirmez. O kadar yatırıma rağmen hemde.

Bu sene şampiyon olmayalım diye her yol deneniyor malesef başarılı olunmuş durumda.

Adalet olmayan bir ülkede isimlere çok takıyoruz gibi.

Dostum yasla alakası yok bu 1 . Benim hayatım futbolla geciyor bu 2 .

Fatih Terim doneminde sistem yoktu butun topları Drogba'ya sisiriyoduk Drogba biseyler yapmaya calısıyodu . BAM BAM BAM gozunuze cok hos gelen bir futbol anlayabiliyorum fakat Baskan'ın da dedigi gibi : Terimden anaokulu , ilkokul , lise hoca olur fakat universite hocası olmaz ...

Eger BAM BAM BAM ile Madrid degil de Munich ile oynasa idik 6 degil 9,10 yerdik ve BJK'nin rekorunu kırardık

Şu attığın mesaj bile mevzuyu anlamadığını gösteriyor. Bahsettiğin taktik disiplin 25 tane genç milyoneri takım yapıp, hedeflere ulaştırıken yapılacakların kaçta kaçı. Yönetmek bundan çok başkadır. Menejer oyunları seni yanıltmasın.

Biz iki sene sonunda ne benim beklediğim futbolu nede Terim'in beklediği futbolu oynamadık. Gözüme falanda hoş gelmiyor. Lig Tv olmasına rağmen uzun zamandır maçları bile izlemiyorum.

Gelelim diğer mevzuya Fatih Terim (tarzıda hiç bana göre değildir ama) Türk futbolunun kaderini değiştirdiğinde sen daha doğmamıştın. Terim futbolun kitabını yazar, bırak başkanı, başkana o aklı verenler o kitabı anlamaları için 50 sene futbol okuması gerekir.

Sizler Fatih Terim'i tanımıyorsunuz, yaptıklarınıda bilmiyorsunuz.

Şu attığın mesaj bile mevzuyu anlamadığını gösteriyor. Bahsettiğin taktik disiplin 25 tane genç milyoneri takım yapıp, hedeflere ulaştırıken yapılacakların kaçta kaçı. Yönetmek bundan çok başkadır. Menejer oyunları seni yanıltmasın.

Biz iki sene sonunda ne benim beklediğim futbolu nede Terim'in beklediği futbolu oynamadık. Gözüme falanda hoş gelmiyor. Lig Tv olmasına rağmen uzun zamandır maçları bile izlemiyorum.

Gelelim diğer mevzuya Fatih Terim (tarzıda hiç bana göre değildir ama) Türk futbolunun kaderini değiştirdiğinde sen daha doğmamıştın. Terim futbolun kitabını yazar, bırak başkanı, başkana o aklı verenler o kitabı anlamaları için 50 sene futbol okuması gerekir.

Sizler Fatih Terim'i tanımıyorsunuz, yaptıklarınıda bilmiyorsunuz.

Taffarel , Hagi , Hakan Sukur olmasaydı tarihi degistirir miydi acaba ? :(

Haksızlık etmeyin yahu sneijder sakatlanana kadar son 2 yılın en iyi futbolunu izledik. Ayrıca değişen birşeyde yok. Yine pozisyona giriyoruz atamıyoruz.

Körü körüne savunmaya karşıyım ben. Evet kötü gidişatımızda emeği vardır ama tek suçlu başkanmış gibi gösteren bir topluluk var düşman başına.

Şikeciler gibi başkanınızı körü körüne savunun da demiyoruz.

Bütün başarıların hocan başarısızlıkların başkanınmış gibi hareketler bıktırdı.

Yahu en büyük örnek işte milli takıma gitti adam. Seçtiği oyunculara bak. Madem bu kadar türk bilgin var neden elindekleri göndermek için can atar yapıdaydın hoca.

Size net bir şey söyleyebilirim. Ülkede oynanan bir plan var ve bu planın parçalarından biri hocaydı. Aklı selim hiçbir adam takımına gün geçtikçe güç kaybettirmez. O kadar yatırıma rağmen hemde.

Bu sene şampiyon olmayalım diye her yol deneniyor malesef başarılı olunmuş durumda.

Adalet olmayan bir ülkede isimlere çok takıyoruz gibi.

Bende böyle düşünüyorum. Halife Terimden ricaci olmuş olabilir Galatasarayi durdurmak için. Terim ihtirasli adamdir. Aysaldan intikam almak için kulübü yakabilir

TERİM BASIN TOPLANTISINI YAPTI VE TAKIMA CELME TAKTI . BURDA O ADAMI SAVUNMAYIN ARTIK . IYI GIDEN SEYI EGOSU UGRUNA YOK ETTI .

Taffarel , Hagi , Hakan Sukur olmasaydı tarihi degistirir miydi acaba ? :(

Türk futbolunun tarihinin (kaderinin) değişmesi Uefa kupası değildir. 50 sene başarı olarak sadece bir Almanya zaferini konuşmuş kocaman bir ülkenin başarılarının uluslararası arenada sürekli hale gelmesidir.

Artı Hakan Şükür dediğin adam milletin dalga geçtiği Torinolu şabandır onuda bilmezsin. Herkez dalga geçerken Hakan dünyaları kaçırırken, Terim'in istersen 500 tane kaçır seni oyundan çıkartmayacağım dediğinide. Dünyanın en büyük futbol yeteneklerinden olan Hagi'nin Barcelona ve Real Madrid formalarınıda giymiş olmasına rağmen sadece Galatasaray ve milli takım ile anıldığınıda. Fatih Terim onu nerdeyse zorla aldırdığında da ülkenin büyük çoğunluğunun koltuk değneklerinide unutmayın diye dalga geçtiğinide.

Diyarbakırdan ümit, karabükten hakan, gençlerbirliğinden ergün, zeytinburnudan arif. Diğerlerinide sayayımmı. Fatih Terim olmasaydı bu isimlerin 1-2 si hariç hiçbirini hatırlamazdık biz.

Türk futbolunda bugüne kadar ne yapılmışsa yarısını Terim yapmıştır, diğer yarısınıda diğer herkes.

Kaciyorsa Fatih hoca ile yasadigi gereksiz catisma yuzunden olacak..

Terim operasyonunu yonetemedi. Alacagi karari kivirarak almak yerine sene basinda gonderecekti.

Kotu sonuclari bahane olarak one surmeyecekti..

Terim plan kurdu planı tıkır tıkır işledi kendini kurtardı ihale aysala kaldı. Terimin planıdir bu başımıza gelenler yaptığı transferler yönetimi adamdan saymamalar en son yaptığı basın toplantısı benim için terim bitmiştir

Türk futbolunun tarihinin (kaderinin) değişmesi Uefa kupası değildir. 50 sene başarı olarak sadece bir Almanya zaferini konuşmuş kocaman bir ülkenin başarılarının uluslararası arenada sürekli hale gelmesidir.

Artı Hakan Şükür dediğin adam milletin dalga geçtiği Torinolu şabandır onuda bilmezsin. Herkez dalga geçerken Hakan dünyaları kaçırırken, Terim'in istersen 500 tane kaçır seni oyundan çıkartmayacağım dediğinide. Dünyanın en büyük futbol yeteneklerinden olan Hagi'nin Barcelona ve Real Madrid formalarınıda giymiş olmasına rağmen sadece Galatasaray ve milli takım ile anıldığınıda. Fatih Terim onu nerdeyse zorla aldırdığında da ülkenin büyük çoğunluğunun koltuk değneklerinide unutmayın diye dalga geçtiğinide.

Diyarbakırdan ümit, karabükten hakan, gençlerbirliğinden ergün, zeytinburnudan arif. Diğerlerinide sayayımmı. Fatih Terim olmasaydı bu isimlerin 1-2 si hariç hiçbirini hatırlamazdık biz.

Türk futbolunda bugüne kadar ne yapılmışsa yarısını Terim yapmıştır, diğer yarısınıda diğer herkes.

Arif erdem terim sayesinde parlamadi ,onu aldiranda fatih terim degil.

Güzel yazı. Benim de daha önce buna benzer yazılarım vardı. O dönemi yeterince bilmeyenler Galatasaray'ın 2000 kadrosunu Türkiye'nin en iyi futbolcuları transfer edilerek yapıldı sanıyor. Oysaki 1996 yılında Fatih Terim Galatasaray'a geldiğinde Galatasaray bitik bir takıma sahipti. Okan Buruk, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz gibi adamların gönderilmesi gündemdeydi ve Galatasaray seviyesinde değil deniyordu. Hakan Şükür depresifti. Arif forvetten ziyade orta saha oynuyordu. Kalede Hayrettin vardı. Evrenler, Bekirler, Fetiler, Mertler falan takımdaydı. "Gel Fatih şu muhteşem takımı şampiyon yap" dememişlerdi.

Ayrıca San Marino'ya puan kaptıran takım 2 sene sonra Euro 96'ya katıldı. Bu da mı tesadüftü. Ersun Yanal'ın perişan ettiği takım 2006 Dünya Kupası'nı İsviçreye atılamayan bir gol nedeniyle kaçırdı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nın en heyecan verici takımı olundu Terim döneminde. Abdullah Avcı yerine 2 maç önce gelse belki şimdi Dünya Kupası'na da gidiyor olurduk. Fiorentina taraftarı bugün bile Terim'i anıyor. Koskoca Milan bir Türk'ü "Gel bizim beynimiz ol" diye başa getirdi. Bunlar basit işler mi. Fatih Terim'le alay etmeye hiçbir Galatasaraylının hakkı yoktur. Hele 18-19 yaşındaki adamların hiç hakkı yok. Sen Galatasaray taraftarı olduysan onda Fatih Terim'in de payı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt