Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki kere ayni soruyu sordum ama cevap verecek kapasite yokmus malesef o abimizde,zaten forum cogunlugu cevap veremedigi zaman konuyu degistirir.Burda terimin avukatligini yapiyor o arkadas,methiyeler düzüyor hocasi icin ,eskiden ne büyük topcular kazandirmis türk futboluna falan diye ama is sordugum soruyu cevaplamaya gelince tik yok:happy::happy:

1. Bende her şeye cevap verecek kapasite var. Görmek ve anlamak istemeyene boşa harcanacak zaman yok.

2. Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Ben bildiğimi, gördüğümü konuşuyorum. Ben Terim'e de başkasınada yüzlerce eleştiri yaparım. Ama eleştiri (kritik), hamasete dayanan zırvalardan değil.

Kaynakla (tanık, belge) alıntılanarak geçmişe dönük bilgiye şehir efsanesi değil tarih denir.

Samimi cevabımı istiyorsan. 1. Terim'in Milan'dan dönünce burnu o kadar büyümüştü ki ve ayakları yere basmıyordu. Deplasman galibiyetiyle başladığımız şampiyonlar liginde en basiti Felipe, Arif ortaklığını (Arif'i keserek, Felipeyi göndererek) bitirdi. Gruptan çıkamadık. 2. Bir göreve geliyorsun. Yönetimle beraber hedefleri ne idi, projeleri ne idi, yapamadılarsa kimden bunları hiç bilmiyoruz. 3. İlk sene biz yine şampiyon oluyorduk. Beşiktaş'ın 100. senesine kurban gittik. 4. Belki iyi futbolcu yoktu. 5. Belki onunla uğraşacak zamanı yoktu. 6. Belki kendini başka yerde görüyordu uğraşmak istemedi. Her şey olabilir. İnsan zaten böyle bir şey. Egosu, psikolojisi, motivasyonu değişebilir.

Daha demin kendinden emin bir sekilde hocanin avukatligini yapiyordun ,ne büyük topcular bulmus diye ,simdi ise "Belki" öyleydi böyleydi diye kacamak cevaplar veriyorsun,olmadi reis yakismadi bu kacamak cevaplar.

Haklisin ama unutugun bir olay var, o iki üc yavsak dedigin herifler olasi bir milli basarida koltuklarindan bir daha kalkmazlar,öyle pislikleri bulundugu bir kurumu destekleyip yüceltmek ne kadar mantikli sence?Karanlikta kafamiza kupa atan ve her türlü zorluk cikartan herifin altinda calismak mide ister.

işte burdada görev başkana düşüyor taraftar bekliyor hala, demirören ya yabancı kuralını kabul edecek yada gidecek sözünü yerine getirmesini, gerçi demirörenın koltuğunda kalıp kalmaması başarıyla alakalı değil bana göre,kim tarafından hangi sebeble o koltukta oturduğu çok açık,başbakandan bahsediyorum o git derse gider ancak,Türkiyenin acı gerçeği bu

Rahmetli canaydin kulübün tüm gelirlerini seferber etti terim icin.Ayip artik bu kadar da avukatlik yapilmaz Terimin sacmaliklarina.

Benim sandigim, Fatih Terim tanidik kisileri cok seviyor, ozaman gencleri calistirdigi icin fazlasini aldi, belki onlari hic tanimasaydi, hic biri nekadar yetenekli olsaydi bizde olmazdi, bi gercek var terim tanidiklarini bi yerlere sokmayi seviyor, belkide ozaman daha motiveydi, okadar assistani filan yoktu, kendisi aramak zorunda kaliyordu, ve sonraki adamlar öyle dikkatli izlemedi. Ama son iki dönem de bize hic bir türk katmadan da gitti.

Ben Terim'i yakınında olmuş birilerinden dinledim. Tarzı ve kişiliği hakkında. Muhtemelen doğruydu ve duyduklarımdan hiç hoşnut olmadım. Çoğu zaman tercihlerini eleştirmişimdir. Milan dönüşü haftalarca K. Hakan'a ve Ümit'e katlanmasını halen unutamıyorum. Pohpohlanmayı sevdiğide zaten çok açık. Ama tercihlerine bu etkilimidir. Bilemem.

işte burdada görev başkana düşüyor taraftar bekliyor hala, demirören ya yabancı kuralını kabul edecek yada gidecek sözünü yerine getirmesini, gerçi demirörenın koltuğunda kalıp kalmaması başarıyla alakalı değil bana göre,kim tarafından hangi sebeble o koltukta oturduğu çok açık,başbakandan bahsediyorum o git derse gider ancak,Türkiyenin acı gerçeği bu

Basbakan meselesi dogru,yinede bu pislik düzene destek cikma mecburiyetti yoktu terimin.Futbolda basbakanin istedigi hersey de olmuyor milletin iddia ettigi gibi,galatasarayin stadi bjk ye vermemesi yada trabzon ve fener secimlerinde basbakanin istedigi adamlarim secilmemesi gibi basarisiz girisimleri var rte`nin.

su adama gelip saymayin, rahmetli Canaydin a 6 yil sabreden bi taraftariz. Bu adam ne kotuluk etmis? Buna sabredemiyecekseniz Galatasaray liyim falan deme burada. Kim olursan ol. Manyakmisiniz nesiniz anlamadim, adami bazilari utanmadan Galatasaray dusmani ilan edecekler, boyle nankor taraftar varmi acaba baska kulublerde? Su deli Fenerliler bile mapus yatan baskanlarini (dogru degil tabi) ovuyorlar bizimkide Terimi i kovdu diye adam gitsin diyenler var. Tobe yarabbim sizin gibi adamlar yuzunden zaten bu kulub ilerlemiyor..

Birakin da adam napacaksa yapsin zaten begenmeyen olursa sandikta belli olur..

Ben Terim'i yakınında olmuş birilerinden dinledim. Tarzı ve kişiliği hakkında. Muhtemelen doğruydu ve duyduklarımdan hiç hoşnut olmadım. Çoğu zaman tercihlerini eleştirmişimdir. Milan dönüşü haftalarca K. Hakan'a ve Ümit'e katlanmasını halen unutamıyorum. Pohpohlanmayı sevdiğide zaten çok açık. Ama tercihlerine bu etkilimidir. Bilemem.

Terim cok sever katlanmayi, Hakan Süküre de az katlanmadik, kac mactir gol atamiyordu... Terim in hersey yapitigni berbat diyemem, dogrulari da var, ama benim ilk dönemini degil, ikinci berbat dönemini de degil, su 3cü dönemin son iki senesini diyorum, hic taktik calistirmamis amatör gibi bir takim var, Mancini gelmeden önce her hafta korner den filan gol yiyorduk. Adaletsiz forma dagitimi da vardi, ve berbat bir transfer sezonu, gercek ci olursak, Baskan kendi ellinle Wesley ve Drogbya yi almasaydi, bu takim rezil den daha beterdi, bari iki umut eden iki adam var su anda, düsünün iki tane daha dany ve amrabat... ne yaptiklari belli degil, takimin tek bildigi sey burak a oynamatiki, zaten burak ile takim da bana göre cöktü. Iyi bir havasi vardi, ama atamayinca, ve Burakin inanilmaz formu aldaticiyidi burak okadar iyi bir forvet degildi hic bir zaman. Selcuk da onun yüzünden kötüye gitti.

Terim cok sever katlanmayi, Hakan Süküre de az katlanmadik, kac mactir gol atamiyordu... Terim in hersey yapitigni berbat diyemem, dogrulari da var, ama benim ilk dönemini degil, ikinci berbat dönemini de degil, su 3cü dönemin son iki senesini diyorum, hic taktik calistirmamis amatör gibi bir takim var, Mancini gelmeden önce her hafta korner den filan gol yiyorduk. Adaletsiz forma dagitimi da vardi, ve berbat bir transfer sezonu, gercek ci olursak, Baskan kendi ellinle Wesley ve Drogbya yi almasaydi, bu takim rezil den daha beterdi, bari iki umut eden iki adam var su anda, düsünün iki tane daha dany ve amrabat... ne yaptiklari belli degil, takimin tek bildigi sey burak a oynamatiki, zaten burak ile takim da bana göre cöktü. Iyi bir havasi vardi, ama atamayinca, ve Burakin inanilmaz formu aldaticiyidi burak okadar iyi bir forvet degildi hic bir zaman. Selcuk da onun yüzünden kötüye gitti.

Hakan'a da çok katlandı tabi. Peki Hakan bize neler kazandırdı. İyikide katlanmış. Bence son dönemde çok adaletsiz olmadı forma dağıtımı (Hamit hariç) Belki onuda devreye sokmak istedi. 8 milyona amrabat çok pahalı, ama 5 milyona Burak bedava. Ben Burak'ın neleri yapıp neleri yapamayacağını iyi biliyorum. Skora katkısı fazla ama oyuna katkısı sıfır. Selçuk, Melo, Hamit orta sahasıyla 2 santrafor oynatacaksam ben Sneijder'i asla almazdım. Falan filan bunları konuşuruz.

Ama her şey çok basit aslında. 7,5 sene görev 6 şampiyonluk. Bir senede ne olduğu malum. Diğerlerinide saymıyorum. Daha iyisini pek yapabilen çıkmaz.

Hakan'a da çok katlandı tabi. Peki Hakan bize neler kazandırdı. İyikide katlanmış. Bence son dönemde çok adaletsiz olmadı forma dağıtımı (Hamit hariç) Belki onuda devreye sokmak istedi. 8 milyona amrabat çok pahalı, ama 5 milyona Burak bedava. Ben Burak'ın neleri yapıp neleri yapamayacağını iyi biliyorum. Skora katkısı fazla ama oyuna katkısı sıfır. Selçuk, Melo, Hamit orta sahasıyla 2 santrafor oynatacaksam ben Sneijder'i asla almazdım. Falan filan bunları konuşuruz.

Ama her şey çok basit aslında. 7,5 sene görev 6 şampiyonluk. Bir senede ne olduğu malum. Diğerlerinide saymıyorum. Daha iyisini pek yapabilen çıkmaz.

Madem o kadar iyidi 2010/2011 rezil kadrosunda neden takımın basına gelmedi Demiral bey ?

Adnan Polat'ın teklifi için diyorsun heralde. Çok basit. İnsanlar bir yola çıkacakları (bir işe başlayacakları ) zaman hedeflerde, projelerde, planlarda, stratejilerde bir mutabakata varırlar. Artı yanındakine güven duymak ister. Futbol için değil iş yapmanın temel dinamiği bu. Mutabık kalamadıklarını ve söylenenlere güven duymadığını söyledi zaten zamanında.

su adama gelip saymayin, rahmetli Canaydin a 6 yil sabreden bi taraftariz. Bu adam ne kotuluk etmis? Buna sabredemiyecekseniz Galatasaray liyim falan deme burada. Kim olursan ol. Manyakmisiniz nesiniz anlamadim, adami bazilari utanmadan Galatasaray dusmani ilan edecekler, boyle nankor taraftar varmi acaba baska kulublerde? Su deli Fenerliler bile mapus yatan baskanlarini (dogru degil tabi) ovuyorlar bizimkide Terimi i kovdu diye adam gitsin diyenler var. Tobe yarabbim sizin gibi adamlar yuzunden zaten bu kulub ilerlemiyor..

Birakin da adam napacaksa yapsin zaten begenmeyen olursa sandikta belli olur..

Tapatalk

Madem o kadar iyidi 2010/2011 rezil kadrosunda neden takımın basına gelmedi Demiral bey ?

o rezil kadroyu alıp kimsenin umudu yokken ertesi sene aydınlı emre çolaklı kanatlarla şampiyon yapan kimdi?bende sorayım sana bir soru kaç şampiyonluk gördün hayatında kaçında terim vardı?

o rezil kadroyu alıp kimsenin umudu yokken ertesi sene aydınlı emre çolaklı kanatlarla şampiyon yapan kimdi?bende sorayım sana bir soru kaç şampiyonluk gördün hayatında kaçında terim vardı?

Aydınlı Emre Çolaklı ahahahah . Daha fazla acındırsaydın kendini :D Melo Muslera Eboue Selcuk Elmander Ujfalusi den hic bahsetmiyorsun bakıyorum ? Yada sike davasıyla ugrasan feneri , fakirlikten agzı kokan 8jkden de bahsetmiyorsun .. Ve o sezon farkla sampiyon olmamız gerekirken 0.5 puan farkıyla sampiyon oldugumuzu da hatırlıyosundur umarım . Haaaa bir de simdi aklıma geldi . Sinyor terim o sezonun sonunda konusucam yer yerinden oynayacak demisti ne oldu konusmadı mı hala ?

Aydınlı Emre Çolaklı ahahahah . Daha fazla acındırsaydın kendini :D Melo Muslera Eboue Selcuk Elmander Ujfalusi den hic bahsetmiyorsun bakıyorum ? Yada sike davasıyla ugrasan feneri , fakirlikten agzı kokan 8jkden de bahsetmiyorsun .. Ve o sezon farkla sampiyon olmamız gerekirken 0.5 puan farkıyla sampiyon oldugumuzu da hatırlıyosundur umarım . Haaaa bir de simdi aklıma geldi . Sinyor terim o sezonun sonunda konusucam yer yerinden oynayacak demisti ne oldu konusmadı mı hala ?

play off saçmalığını çıkartanlara diyeceksin o 0.5 puanla şampiyonluğu,benim gözümde iki bitik adamın kanat oynadığı takım şampiyon olmuştur,melo selçuktan inanılmaz katkı almıştık kimin döneminde oldu bunlar,beşiktaş ne zaman rakip olmuş bizede o sene beşiktaşı katıyosn işin içine,şampiyon olmasak konuşacaktı hoca sallayacaktı hakemlere şampiyonluğumuzu yedi diyecekti şampiyon olduk konuşmadı üstünde durulacak konu bile değil bu

play off saçmalığını çıkartanlara diyeceksin o 0.5 puanla şampiyonluğu,benim gözümde iki bitik adamın kanat oynadığı takım şampiyon olmuştur,melo selçuktan inanılmaz katkı almıştık kimin döneminde oldu bunlar,beşiktaş ne zaman rakip olmuş bizede o sene beşiktaşı katıyosn işin içine,şampiyon olmasak konuşacaktı hoca sallayacaktı hakemlere şampiyonluğumuzu yedi diyecekti şampiyon olduk konuşmadı üstünde durulacak konu bile değil bu

Zaten terimin rezil antreman programı sayesinde suan ne Melo kaldı Ne de Selcuk . Umarım Mancini ile bu oyuncular Galatasaray'a ilk geldiklerindeki performanslarına ulasacaktır .

Melo Muslera Eboue Selcuk Elmander Ujfalusi den bahsetmekten mutlu oluyorsan teşekkür edeceğin adam belli. (Elmanderde onayla, diğerlerini zaten hoca istiyor)

Sen kaçtın ama ben cevaplayayım. 9 şampiyonluk görmüşsün, 6 'sı terimle. Sen daha ne yapmaya uğraşıyorsun. Konuşmadı, hatalıdır, inandırıcışığını azaltmıştır.

Şunu bir anlasan. Mutlak iyi veya mutlak kötü pek yoktur. Aklının yettiğince iyi yapılana iyi kötü yapılana kötü diyeceksin. Olayları konuşmak, kişileri konuşmaktan daha kaydadeğerdir.

Melo Muslera Eboue Selcuk Elmander Ujfalusi den bahsetmekten mutlu oluyorsan teşekkür edeceğin adam belli. (Elmanderde onayla, diğerlerini zaten hoca istiyor)

Sen kaçtın ama ben cevaplayayım. 9 şampiyonluk görmüşsün, 6 'sı terimle. Sen daha ne yapmaya uğraşıyorsun. Konuşmadı, hatalıdır, inandırıcışığını azaltmıştır.

Şunu bir anlasan. Mutlak iyi veya mutlak kötü pek yoktur. Aklının yettiğince iyi yapılana iyi kötü yapılana kötü diyeceksin. Olayları konuşmak, kişileri konuşmaktan daha kaydadeğerdir.

Renktas tek diyecegim sey emin ol suan Terim takimin basinda olsaydı bugun en az 4 yemistik ve tum forum Terim'e sallıyor idi . Haydi hayirli geceler .

şimdiye kadar floryayı Terim'e emanet edip herşeyi ona bırakmıştık o yüzden bundan önceki dönem için fazla eleştirim yok. bundan sonra yönetimin başarılı sayılması için benim gözümde iki yol var:

1-gereken transferler yapılacak takım kağıt üzerinde CL ve süper ligi rahat kaldırabilecek, gerisini mancini halledecek.

2-mancini ile birlikte bir futbol projesine başlanacak. avrupa birliği kuralı çıksa bile teknik ekip dortmund misali eğitici bir kimliğe bürünecek ya da o kimlikte personel teknik ekibe katlanacak.

ortalama bir kadroyu hangi teknik adama verirsen ver bir alex fergusoun bekleyemeyiz. şuanki kadromuz kötü demiyorum ama 1 sıkımlık nefesi var. dua edelim de 3 yıldı ne melo ne selçuk sakatlandı yoksa ciddi sıkıntıdaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt